Predictive programming- Het zijn de Aliens. War of the Worlds…

Hoe een groot deel van de bevolking in angst voor aliens en ufo’s  verlamd aan de radio gekluisterd kon worden werd duidelijk in 1938 na een radiouitzending “War of the Worlds” van Orson Welles naar een werk van H.G. Wells waarin de Aarde werd aangevallen door buitenaardsen. Als je later eens wilt checken hoe dat in 1938 gegaan is hieronder de uitzending van destijds. Besef dat het een andere tijd was zonder tell-lie-vision en mobiele telefoon. Het geeft de macht aan van de radio en de latere tell-lie-vision. Het geeft ook aan hoe wijd verbreidt het “goedgelovigheidsvirus” heeft huisgehouden binnen de menselijke soort.

 

In onderstaande speeches gaf acteur Ronald Reagan al meerdere keren aan zeer gecharmeerd te zijn voor zo’n (film?)scenario. Het was diezelfde acteur die begon over space weapons.

12/4/1985 President Reagan remarks to students and faculty. Fallston High School. Fallston, Maryland.

9/21/1987 President Reagan’s Address to The General Assembly. General Assembly Hall United Nations. New York.

5/4/1988 President Reagan’s Address to Members and Guests of National Strategy Forum. Grand Ballroom Palmer House. Chicago, Illinois.

Ook de acteur Werner von Braun, met nazi achtergrond, waarschuwde ons al eens voor een alien invasie HOAX.

 

Na J.F. Kennedy komt nu ook acteur Donald Trump met zijn nieuwste avontuur richting maan op zoek naar maanmannetjes en worden vele “disclosure papers”ineens vrij gegeven. Nog eventjes en we krijgen de planeet Niburu van onze Rockefeller vriend en collega vrijmetselaar Zecharia Sitchin op ons dak.

En gij geleuft dat alles???

shake

Schreef Erasmus niet ooit; Alles op deze Aarde is een maskerade, maar God heeft bepaald dat de KOMEDIE nu eenmaal zo gespeeld dient te worden. (Lof der Zotheid)

Liet Shakespeare, wie het ook geweest mag zijn, ons niet weten;  De Wereld is een toneel waarop we allemaal onze rol spelen.

Het begint zo langzamerhand steeds duidelijker te worden dat het allemaal acteurs zijn die ons met politiek, nieuws, wetten, kennis en religie besodemieteren. Het gaat van crisis acteurs tot porno acteurs. Waar het om draait?

FEAR PORN!

The Antidote

 

7 Reacties op “Predictive programming- Het zijn de Aliens. War of the Worlds…

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.