The Strange Truth Project – The biggest LIE on Flat Earth exposed

Alle argumenten VOOR en TEGEN een platte Aarde. En dan verder…….

Hieronder een video waarin alle argumenten voor en tegen de platte Aarde worden besproken. Maar stel je gaat ook eindelijk inzien dat de Aarde plat is wat dan? Dan ben je je leven lang voorgelogen net als je familie, vrienden, collega’s en alle andere mensen. Voorgelogen door de kerk met haar wetenschap, de overheid, de media, op school en de vrije marktpartijen zoals de bankiers. Veel mensen weten dit wel maar kunnen de gevolgen die dit heeft niet overzien. Dat moet wel een volledige paradigma verschuiving worden lijkt me zo.

www

De vraag welke dan bij mij opkomt is wie en waarom?

Via Copernicus, Galilei, de jezuïeten komen we al snel bij het Vaticaan uit. Het Vaticaan dat ook “The Bank of England” financierde via onze eerste Nederlandse transgender Willem III van Oranje.

datum 2004-02-10

Is het een man of is het een vrouw die Willem III van Oranje.

Alle wegen leiden naar Rome is het gezegde. Het klopt. Maar “waarom doen ze dat?” is dan de volgende vraag. Hier wordt het interessant vind ik.

images-4

We mogen dus iets niet weten gezien de enorme hoeveelheden desinformatie die we over ons heen krijgen gedurende ons leven. We moeten dus gaan kijken buiten wat ze ons willen doen geloven via wetenschap, school, media etc. etc.. en de bijbel, Koran en andere heilige boeken.

israel

Ik denk dat dit gaat gebeuren als het Vaticaan valt. De ondergang is ingezet maar eerst zal het Vaticaan nog Israël gaan offeren. Het lijkt nu echt voorbij voor het duizendjarig rijk.

Tis een bijzondere tijd!!!

4 Reacties op “The Strange Truth Project – The biggest LIE on Flat Earth exposed

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.