Donald Trump geeft NASA onmogelijke opdracht- Terug naar de Maan.

Donald Trump geeft NASA onmogelijke opdracht- Terug naar de Maan.

 

Ik schreef eerder dat Donald Trump een geweldige strateeg is. Nu zet hij NASA met de kloten voor het blok. Dat wordt hakkietakkie weg zakkie.

moonlanding

Een muzikaal antwoord hieronder. Het wordt steeds leuker.

17 Reacties op “Donald Trump geeft NASA onmogelijke opdracht- Terug naar de Maan.

 1. Volgens mij heeft de NASA zelf al verkondigd weer naar de Maan te willen. En erbij verteld dat ze eerst 20 jaar nodig hebben om uit te vogelen hoe ze bemanning en apparatuur veilig heen en terug door de Van Allen Belt kunnen loodsen. In de jaren zestig ging dat vanzelf, de Appollo’s hadden nergens last van. Logisch, niemand wist toen nog dat die Belt er was.

  Ruimtevaart? NASA? ALLES is bullshit.

  Geliked door 1 persoon

   • Op dinsdag 5 dec werd m’n internet plat gegooid. Het heeft bijna twee weken geduurd voordat ik op zaterdag 16 dec weer online was. Nadat ik snel door twee weken van gemist alternatief nieuws ben gegaan, was mijn conclusie dat enkel het Termici verhaal (mh17 terzijde , wat te denken over Omtzigt trouwens) nieuwswaardig was. De officiële reden dat m’n internet eruit lag, was een achterstallige betaling, de werkelijke reden om mij hiervoor af te sluiten op pakjes avond blijft duister. Ik heb zowel mijn vermoedens, maar is moeilijk de vinger op te leggen, net zoals het onomstotelijk bewijs dat de mens op de Maan is geweest.

    Like

    • Aloha,

     Had u ook het gevalletje “Wack da dog2 (2 van kwadraat)” ook gade-geslagen?
     Nieuw-zuur had weer eens hun tv-spel; “Zeg eens Bukrakket” en Quiz-master/”onderzoeks-journalist” (met wolvenklem tussen aanhalingstekens gezet, want al een pleonasme, contaminatie, lachwekkende onzin en een contradictie in 1, op zich)/ Beling(copy)kut gelovert Gert-Jan Denneappelsap van stal gehaald, buk hier, buk ginter, buk daar, buk-excursie/snoepreis naar Finland (terwijl er al 60 miljoen eurie tekort is, dankzij de salarissen en lieg-bonussen van Matthijs, Jeroen, Twan, de vrouw van Youp (youp zelf?), de vrouw van Ollongren en etc), bukkerdebukbuk, bukken maar!
     “Toevallig” net nu de Russische amabasadeur zich afvroeg wat het JIT-team met hun aanvullende MH-17- onderste steen-info had gedaan? Welke alweer een jaar geleden aan baron van der Steur werd overhandigd?
     Een vermelding in het Guiness-book of records waardig. De kracht van herhaling zou de rest moeten doen, weg die twijfel…niks nie schietende straaljagers i.o.v. Kiev en lichaamsdelen in staat van ontbinding uit de lucht en formaldehyde en geen inslagkraters op het graan op de grond, gewoon Russen, bukraket en veto-verdrag en nie anders, vraag maar aan Pieter O. en zie ook de Wack uit 2014 met het van start gaan van het Gaza-strook genocide-offensief 20 minuten na het valse vendelzwaaien naar de MH17:

     Waarschijnlijk is het belangrijke onderste steenmateriaal uit Rusland bij het WODC terecht gekomen, bij de bonnetjes, filmrolletjes en declaraties van Fred, Ivo, Joris en Piet-Hein (lijkt wel zo’n oud-hollandsche-mega-hit-voor-in-het-kampvuur, die hebben baaaarden, die hebben baaarden), onder “W” van weggemoffeld/Jorist en/of de “K” van kwijtgemaakt.

     Het kwadraat zat hem in het feit dat er zoveel tijd voor Gert-Jan en zijn Finse-buk-schoolreis was ingeruimd, dat men onmogelijk ons kon vertellen dat het Israhellische leger 3 (stenengooiende/vlagverbrandende) Palestijnse demonstranten met scherp gericht had geëxecuteerd.
     Waaronder 1 demonstrant met geamputeerde benen vol door het hoofd uit z’n rolstoel. Nie een klein bietje schandalig! Gaat lekker daar in het beroofde land.
     Da dog was weer dubbel gewacked: http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2017/12/invalide-ibrahim-doodgeschoten-door.html

     Geliked door 1 persoon

     • rectificaties: Een dog “wagt” ipv “wacked” men, het waren die dag 4 geëxecuteerden ipv 3…

      Like

 2. Donald Trump weet al wat er gaat gebeuren..of het word een CGI?Green screen “MaanHoaxLanding”of..De Spaceshuttle/raket zonder bemanning/actornauts word gecontroleerd tot ontploffing gebracht(Nasa 86 Challenger Explosion part deux zonder 7 Bemanningsleden die in de Shuttle zaten en kan de mensheid weer jaren wachten op een FAKE Maanlanding of Donald Trump word “vermoord”…en gaat het daar dan over…

  Like

 3. Onze Platte Aarde:”Het Schip verdwijnt aan de Horizon”(horizon-Taal)=recht/plat/vlak en Niet Bolvormig/Krom/rond-(zie o.a Wikipedia bolvormige aarde pagina betreft “Het schip verdwijnt aan de Horizon”(inclusief foto/afbeelding van een Schip wat aan de Horizon(taal/tale=(recht/vlak/plat)verdwijnt…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.