De joden, een verzonnen volk. (deel 1)

Volgens mij was het Napoleon Bonaparte die ooit zei; Geschiedenis is een hoop leugens waar men het over eens geworden is. Wijs man wel, lijkt me….

A lie has many variations the truth none

Zoals de meeste mensen die mijn blog een beetje hebben gevolgd inmiddels zullen weten, ben ik van mening dat onze hele geschiedenis fictie is, gecreëerd door een bepaalde groep om zodoende de bevolking te kunnen controleren en manipuleren. Onze geschiedenis en religies zijn verzinselen om dat doel te kunnen bereiken. Controle en manipulatie zijn de kernwoorden.

harrymegan

Volgens mij speelde zij ook mee als crisis actrice tijdens Sandy Hook aanslag. 😉

Wat opvalt is dat de joden zo’n prominente rol hebben gekregen in deze verzonnen geschiedenis. Zo prominent dat bij de huwelijksaankondiging van één van de reptielen in Engeland, Harry,  er door de joods/zionistische media niet genoeg benadrukt kan worden dat de aanstaande bruid, Meghan, joods bloed (en Afrikaans) in zich draagt en voorheen gehuwd was met een jood. Het is een script!!!

Hoe en sinds wanneer kennen we eigenlijk het volk dat zichzelf jood noemt. In de Bijbel staat pas sinds 1775 vermeld dat Jezus een jood was. Opvallend is dat in deze zelfde tijd éne meneer met de naam Bauer zich een andere naam toedichtte, Rothschild. Alle verhalen over de illuminatie in combinatie met de joden Weishaupt en Jacob Frank, de volger van kabbalist Sabbatai Zwi, kunnen we in dezelfde tijd plaatsen.

Het joodse volk is dus waarschijnlijk een bedenksel uit deze tijd, de 18e eeuw. Bedacht door de jezuïeten. Weishaupt wiens vader zogenaamd een rabbi was, was dan ook opgeleid door de jezuïeten.

batiskhan

Batis Khan aka Innocentius III de naamgever van het Vaticaan.

Deze jezuïeten en het Vaticaan nu hebben maar 1 doel en dat is totale controle over alle mensen. Ze zijn de opvolgers van de nakomelingen van Dzjengis Khan. Hier komt dan ook de joodse achternaam Cohen vandaan. 100 Jaar geleden werden de joden dan ook nog steeds Turko-Mongolen genoemd. Deze Turko-Mongolen (in Turkije Donmeh joden genoemd) zijn dan ook de bedenkers van de Roomse kerk en het Vaticaan. De naam “Vaticaan” is afgeleid van de kleinzoon van Dzjengis Khan, Batis Khan, die ook de eerste paus was die echt bestaan heeft, Innocentius III. Innocentius III is bekend geworden om de Albigenzische kruistochten waarbij heel Zuid Frankrijk zo’n beetje werd uitgemoord om religieuze redenen..

images (5)

Het zijn gewoon ALLEMAAL klootzakken (video) die het spelletje verdeel en heers geniaal beheersen.

Kortom: De joden, de jezuïeten en het Vaticaan zijn te beschouwen als één groep. Een groep die uit is op controle van de hele Wereld. Tegenwoordig noemen we ze GLOBALISTEN of ook wel zionisten. Honderd jaar geleden noemden we het joodse deel nog de Internationale kosmopolieten.Hier komt ook dat beroemde lied “De Internationale” vandaan welke elk jaar op Beltane dag (1 mei) frequent ten gehore gebracht wordt. Het communisme is inderdaad een uitvinding van deze groep internationalisten. Op Beltane dag is ook Marianne Vaatstra verkracht en vermoord in waarschijnlijk een ritueel van deze groep globalisten. Het bloed van Marianne Vaatstra hebben ze misschien wel gedronken op de goede afloop en om high te worden van de stoffen die vrijkwamen door de angst die Marianne gevoeld moet hebben bij haar rituele dood. Dit zou de reden kunnen zijn dat er in/op/onder het lichaam van Marianne nooit een druppel bloed is gevonden terwijl toch haar keel was doorgesneden. De asielzoekers van Wim Dankbaar mochten alleen maar in opdracht van de 2 Duitsers het lichaam van Marianne ontzorgen nadat ze op de Fogelsanghstate in het aanwezige theater ritueel vermoord werd.

Foge

Ik krijg steeds meer medelijden met die mensen die zich Jood voelen maar het NIET zijn. MINDCONTROL optima-forma.

Einde deel 1

Als muzikale afsluiting een liedje gezongen en geschreven door jezuïetengebroed met koninklijke connecties.

 

4 Reacties op “De joden, een verzonnen volk. (deel 1)

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.