Koningin der kunstmatige kwenen

Koningin-Maxima-GSA-Hofstad-Lyceum-8-november-2017-Foto-COC-NL-Geert-van-Tol-Fotografie-STICKY-B

COC Netherlands – bezoek Koningin Màxima aan het Hofstad College te Den Haag, 8 november 2017

De NOS meldde op 8 november:

Koningin Máxima heeft vanochtend op het Hofstad Lyceum in Den Haag gepraat over de acceptatie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, trans- en interseksuele leerlingen (klik).

Zoals gebruikelijk in een dictatuur worden we hier overladen met Orwelliaanse Newspeak. Uit de bovenstaande zin moeten we concluderen dat er meer dan 2 seksen bestaan: een lesbische sekse, een homo-sekse, een biseksuele sekse, een trans-sekse en een inter-sekse. Vandaag afgekort als LHBTI. Morgen kan er zo maar weer een letter toegevoegd zijn. Dit soort seksen worden aan de lopende band uitgevonden.

Iemand kan de mening toegedaan zijn dat er meer dan 2 seksen bestaan; echter alleen in een dictatuur worden meningen opgedrongen. Als bij een mens of dier de seksualiteit onvoldoende ontwikkeld is, sprak men volgens de tot nu toe gangbare wetenschap van een defect. Dit gaat veelal gepaard met onvruchtbaarheid, want daarvoor was de seksualiteit immers bedoeld. Bij onvruchtbare vrouwtjes spreekt men bij sommige dieren wel van ‘kwenen’; en bij onvruchtbare mannetjes wilde ik de term ‘castraten’ maar gebruiken. Een dictatuur zet de wetenschap terzijde. Door George Orwell geformuleerd als 2 + 2 = 5;

Naomi2

Ik heb alle begrip voor mensen die onvruchtbaar geboren zijn of door een ongeluk onvruchtbaar geworden zijn. Maar ik heb geen begrip voor bijvoorbeeld Jeroen Hoogerweij, een oude bekende van dit blog, die zich rond zijn 50-ste opeens vrouw voelt. De gekkies-jager van Swapichou is nu zelf gek geworden! Met testosteron-blokkers heeft ie zichzelf chemisch gecastreerd. Hij noemt zich inmiddels Naomi, maar zijn ballen zitten er nog aan. Ik volg het allemaal niet meer! In een interview in Jalta met Jeroen moet ik lezen: ‘Ze werd zelfs vader van een zoon die inmiddels 18 is’. Een dergelijke zin tart alle logica. In Canada is het al zover dat je voor de rechter gesleept wordt, als je een persoonlijk voornaamwoord gebruikt, dat de a-seksueel niet zint. Het wordt daarom hoog tijd dat we massaal protesteren tegen deze gekte!

Maxima is dus op bezoek geweest bij het Hofstad Lyceum in Den Haag. In De Roze Golf lees ik hierover:

Het Hofstad Lyceum maakt daarmee onderdeel uit van een landelijk netwerk dat op zo’n negenhonderd middelbare scholen en mbo’s actief is. (klik).

Nadat ik geklikt had op ‘landelijk netwerk’ in de bovenstaande zin had, schrok ik me rot. Er verscheen een pagina met kleuren en figuren die kinderen aanspreken. Wat is er aan de hand? Gaat men beïnvloedbare kinderen aanpraten dat ze a-seksueel zijn? Gaat men van kinderen kwenen resp. castraten maken? Gaat men hun lichamen verminken met allerlei sekse-veranderende medicijnen? Dit betekent volkerenmoord op de lange termijn. Dat een koningin zich hiermee inlaat, is een grove belediging van haar onderdanen! Een koning kan zijn onderdanen niet straffeloos beledigen.

Op de website van het GSA-netwerk worden de kinderen opgeroepen om op paarse vrijdag (8 dec. dit jaar) paarse kleren te dragen. Die website ziet er goed uit. Zo’n website laat je niet even door een kennis, die goed is met computers, in elkaar zetten. Dit is professioneel werk en heeft een paar duiten gekost. Wie heeft dat betaald? O.a. komt het geld van de HEMA ( Donatie HEMA voor COC’s GSA-netwerk). Hiermee is gelijk een band met het COC, een homo-organisatie, gelegd. De website van het COC bevestigt dit nog eens. Hier ook alle aandacht voor het koninklijke bezoek (Koningin Maxima bezoekt Gender & Sexuality Alliance op Hofstad Lyceum).

COC-voorzitster Tanja Ineke (U leest het goed. Ook hier al de omdraaiingsgekte. Een voornaam is tot een achternaam geworden) is zeer te spreken over kroonprinses Amalia, die zich op school inzet voor LHBTI-acceptatie

De bemoeienis van volwassen homo’s met kinderen is altijd verdacht. Is er pedofilie in het spel? Zit de talrijke groep van roze 50-plussers van de eerste homo-generatie te springen om nieuw bloed? Helaas kan de laatste zin ook letterlijk worden opgevat.

3 Reacties op “Koningin der kunstmatige kwenen

 1. Tja, wat zal ik zeggen ?
  De (kosher aangestuurde) vrijmetselaarsrevolutie dendert nou eenmaal door hè ?

  Een vanaf haar begin totaal gehijacked groepje ‘verlichte’ badgasten dat achter de schermen haar gezinsvernietigende agendaatje wel even door zal drukken mbv het (koshere) Grootkapitaal.

  Iedere notie van God, vaderland en familie diende dus te worden vernietigd. En dat is ze heel goed aan het lukken, toegegeven.

  Het ‘grappige’ is dat als een 18e eeuws vrijmetselaar weet had gehad van de perversies die 2 eeuwen later door zijn ‘boeders’ (sic) zouden worden gepromoot, hij hard gillend zijn lokale loge zou zijn uitgevlucht.

  Maar goed, de leden van deze pyramide van morele ondermijning konden dit destijds al op basis van hun ‘gezonde’ verstand gewoon verwachten, toch ?

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.