Slappe lullen

De Engelsen hebben de uitdrukking ‘a lull in the fighting’, wat ‘wapenstilstand’ betekent. Ook kennen ze het woord ‘lullaby’ voor ‘wiegeliedje’. Beide woorden zijn onmiskenbaar verbonden met ons woord ‘lul’. Het heeft alles te maken met rust en slapte. Wij duiden iemand zonder ruggegraat dan ook aan als ‘een slappe lul’.

2drxu02

De slappe lul staat model voor onze cultuur tegenwoordig. Premier Mark Rutte is er een voorbeeld van. Wel stoere taal over een onderste steen die boven zou moeten komen inzake MH-17, maar uiteindelijk als een schoothondje aan de leiband lopen van de Amerikaanse belangen. Niet als een kerel het referendum uitvoeren danwel afwijzen, maar ergens een onwettelijke tussenweg bewandelen en het via slap gelul afvoeren naar de prullenmand.

wa_pet_-3

En dan hebben we nog die andere icoon van ons koninkrijk: Willem Alexander. Een groot voetbalsupporter en bierdrinker! Maar niet iemand in welks land je je veilig voelt.

transgender

Maar de grootste lullen zijn wel de homo’s en andere extra-biologische levensvormen. De afkortingen over deze groep volgen zich in snel tempo op. De laatste is LHBTI: lesbische, homoseksuele, biseksuele, trans- en intersekse personen. Gooi het maar in mijn pet! Ze hebben niks te melden dan slap gelul over hokjes vooroordelen en het songfestival. Het zal me toch een rotzorg zijn! Als ze Máxima niet hadden als beschermvrouwe, dan was die hele extra-biologische beweging al lang uitgeselecteerd geweest (Máxima praat met leerlingen over seksuele diversiteit).

Nota bene een vrouw luidde de noodklok over het doorgeschoten feminisme in de westerse cultuur. Volgens de Deense journaliste Iben Thranholm zijn de westerse mannen verwijfd en weten ze zich geen raad met de agressie van de zogenaamde vluchtelingen, die nu in groten getale Europa veroveren. De slachtoffers zijn ironisch genoeg vrouwen. Zij worden aangerand en verkracht.

De hen legt eieren en de haan zorgt er met zijn gekraai voor, dat ze niet gegapt worden. Het was toch zo simpel allemaal. Maar haantjesgedrag mocht niet meer van de femo-tantes. De jongetjes zijn opgevoed tot brave borsten. De mannen zijn slappe lullen geworden. Ze willen niet meer vechten, dromen van een eeuwige ‘lull in the fighting’.

Het is opmerkelijk dat Poetin niet alleen de strijd heeft aangebonden met ISIS, maar ook met de femo-tantes van Pussy Riot. Die man is zo dom nog niet!

15 Reacties op “Slappe lullen

 1. Het wordt tijd voor de echte stijve mannelijke, jawelzeker beste femoos, feminiminimoos, neanderlozoos, lesboos en andere slappe gozoos c.q. flozoos , ik zei inderdaad “mannelijke” inderdaad nogmaalsMANNELIJKE, echte mannelijk pik.
  Een pik geeft aan dat iets stijf overeind staat, voor iets staat. De echte man staat voor zijn zaak, zijn vrouw(als ie die heeft), zijn kinderen(als ie die heeft) zijn land (als ie die heeft en niet geimmigreerd of gevlucht).

  Like

 2. Even een slechte mededeling voor nog eventueel overgebleven GasGelovigen :

  ■ “Holocaust-Deprogramming Course” / after having scrolled down the first quarter of the entire article, you’ll see the subtitle “Irrefutable Facts ; Auschwitz a Work Camp”. Begin reading there.
  Amazing info on the totally FAKE gas chambers of Auschwitz, the very LAST “zyklon camp” of the Nurnberg List of 22 ; ALL the others “seem” to have already been debunked ! :

  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

  Over gelull gesproken heheh …

  Like

 3. Het komt misschien door al die hormonen in het drinkwater. Die krijg je er niet uit en men drinkt dat dus op.
  Deze chemische stoffen komen in het drinkwater door dagelijks gebruik van shampoo, zeep, hormoonpillen, plastic flessen, schoonheidsproducten als gezichtscrème en nagellakremover en de anticonceptiepil.
  Dus als de mannen een beetje verwijfd zijn, dan kunnen ze er misschien weinig aandoen.
  Wat men wél kan doen is het afvalwater (of schoon water) behandelen met OZON.
  Urine zou misschien opgevangen moeten worden en oestrogeenvrij worden gemaakt met behulp van ozon.
  Zo. Dus daardoor komt het. Hè? 😉
  Het is soms helemaal niet ‘geestelijk’.

  Like

 4. Maxima ziet er wel raar uit (is ze het wel??) NOS 0:16 sec.
  Verder ben ik ervan overtuigd dat er een he-le-boel transgenders en andere halve gare in NL in de politiek en in het onderwijs zitten.
  Een en al walgelijk (niet de afwijking maar de manier van implementatie ervan). Ziek, zwak en misselijke worden in de ‘adelstand’ bevordert. Kots.

  Like

 5. Bij deze zou ook ik gaarne willen pleiten voor een oestrogeenloze interpretatie van gaskamertheorie, waarde Anti Soof !

  Wij zitten gewoon op één lijn jongen !

  Like

 6. “van de kosher opgelegde (en DUS de 24/24u onderwezen via media & onderwijs) vervalste interpretatie van de gaskamertjes” bedoelde ik hierboven te sgrijven

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.