2 Reacties op “Mark Rutte geeft toe pedofiel te zijn?

 1. Ik zag het live (as seen on tv) gebeuren, het was een lange dag van gesprekken met zijn nieuwe kliek geweest en dhr. Damesfiets zweefde op een roze wolk naar buiten. Alwaar hij werd opgewacht door de chagarijnig natgeregende papagaaien vd gelijkgeschakelde pers.
  Mark (in en op de wolken) had niet door dat hullie het ondertussen wel gehad hadden met de kou en stond euforisch met zijn armen te zwaaien, heppie de peppie…
  De weersomstandigheden wonnen het blijkbaar van de omkoop- en verzwijgbonussen, aangezien een hoernaliste zomaar een beetje cynisch vroeg welk vd de drie kabinetten Rutte hij het beste vond?
  Waarop het vreemde antwoord dus kwam: “Ik hou van alle kinderen”…
  (ongeremd door de blijdschap van “4 more years of yes we scam”?)
  Waarna hij ineens weer met beide voeten op de grond stond en een beetje schichtig/betrapt (zei ik dat hard op?) vluchtig het interview afronde, vd wolk afgestapt…

  Rutte 3 the sequal, nu nog geloviger, met inpandige-banen-carrousel en nog steeds een geweldige wachtgeld regeling… (helaas ontkwamen we dit keer niet meer aan die burgerlijke sollicitatieplicht, maar focus op het wachtgeld, ze gaan toch meer btw betalen).

  Ik meende te horen dat er zelfs een minister voor gabberhouse was aangesteld, bleek dat zijn naam te zijn “Grapperhaus” ook een beetje verwarrend dat kapsel van de man.
  Zijn vader heeft trouwens het nodige op zijn kerfstok, variërende van belastingfraude/misbruik (jaren 70 met Edah, Coop en Ponte) en het samen met prinz Bernhard organiseren van dat geheime oranje belasting-terug-sluis-dealtje. Zoals te lezen is op Kleintje Muurkrant in het navolgende artikel: https://www.stelling.nl/kleintje/grapperhaus-revisited en ook in deel 2: https://www.stelling.nl/kleintje/grapperhaus-revisited-002

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.