Met een piemel

amal

Anal Clooney

Deze week hoorde ik op de radio de uitdrukking ‘met een piemel’. Ik had al wel eens de Engelse uitdruking ‘with a penis’ gehoord. Dit was dus de Nederlandstalige aanduiding. Wat is er toch aan de hand?

We hebben geleerd wat een boom is: een boom staat in de grond en heeft een stam, takken en bladeren, in sommige tijden van het jaar aangevuld met bloesems of vruchten. Kenmerken noemen we dat. Evenzo hebben we geleerd wat een huis is: een huis bestaat uit stenen en heeft ramen, vensters en een zolder. We hebben geleerd wat een man is: dat is een mens met biologische kenmerken als een penis, baardgroei en een wat lagere stem. Dit laatste vergeleken met een vrouw die een wat hogere stem heeft en tevens een vagina bezit en borsten.

Maar plotseling mogen we niet meer praten over ‘man’ en ‘vrouw’ volgens een aantal zelfbenoemde wereldverbeteraars, die blijkbaar de radiostations hebben overgenomen. De begrippen ‘man’ en ‘vrouw’ mogen volgens deze mensen niet meer worden gedefinieerd met bovengenoemde biologische kenmerken. Een man zou iemand zijn die zich man voelt; een vrouw, iemand die zich vrouw voelt. Dat zou los staan van de biologische kenmerken. Voor de biologie hebben ze daarom nieuwe uitdrukkingen bedacht, zoals ‘met een piemel’.

Wel heb ik nou ooit? Waar halen die wereldverbeteraars het recht vandaan om eeuwenoude begrippen te wijzigen? Als zij iets nieuws willen bedenken, laat ze hun gang gaan, maar laat ze de bestaande biologie onaangeroerd laten. Al was het maar omdat tal van boeken dan niet herschreven hoeven te worden.

Ik wil hen wel een suggestie aan de hand doen. Laten ze hun belevingswereld aanduiden met ‘perversiteit’. Dan kunnen wij tenminste blijven spreken van biologische mannen en vrouwen. Dan kan een biologisch mannelijke wereldverbeteraar die zich vrouw voelt, zich ‘pervert-X’ noemen. Voelt een vrouw zich man, dan kan ze zich ‘pervert-Y’ noemen.

Ze kunnen zo het gebruik van deze begrippen beperken tot eigen kring en hoeven ze de rest van de wereld er niet mee lastig te vallen. Het zal me een rotzorg zijn dat ze zich ‘anders’ voelen. Walgelijke aanstellerij! Waarom zou ik me door deze aanstellers de wet laten voorschrijven?

6 Reacties op “Met een piemel

 1. @Clausrechts Helemaal juist.
  Men (De ZionazieRothschilds) probeert de mensen totaal in verwarring te brengen.
  Deze men, waar ook dit hele kabinetje bij hoort, bestaat vnml uit perverten en degene die het (nog) niet zijn worden het wel gemaakt.

  Zie PEchthold —> van zijn vrouw af.
  Zie Samson daarvoor al —-> ook van zn vrouw en gehandicapt kind af
  etc etc
  Op die manier proberen ze(=zullie=men) nog een klein deel van hun perverse criminele leven te legitimeren hahaha wat je legitimeren noemt.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.