Viva Las Vegas en over Catalonië hebben we het verder niet meer…..

truthlies

Viva Las Vegas en over Catalonië hebben we het verder niet meer…..

catalunariotoldwoman

Kijk hou die “stoere” kerels een oud vrouwtje mishandelen.

Een grote False Flag of beter gezegd HOAX was te verwachten nadat de (gemilitariseerde)politie van Spanje haar eigen bevolking op onnavolgbaar hardhandige wijze het recht om te stemmen/haar mening te geven ontnam. Afleiding is nu het devies.

mortier

Kunnen we nu in Nederland ook onze eerste echte aanslag gaan verwachten. Er zijn tenslotte al enkele mortiergranaten zoek geraakt bij defensie volgens het onderzoek naar de dood van 2 militairen in Mali. WAAR ZIJN DIE GRANATEN???

hennislieg

Onze Yab-Yum minister, Jeanine Antoinette Hennis-Plasschaert (het schijnt dat ze net als die vogel Paay van plasschseks houdt), zal binnenkort wel aftreden als minister van defensie om straks met strak gezicht weer op het bordes te verschijnen als minister van buitenlandse zaken. Tja zo werken die zaken in een kakistocratie.

De platte Wereld is als een theater en we spelen allemaal onze rol. Shakespeare was zo gek nog niet. Welke rol wil jij graag spelen? Crisisacteur???

Het is een kwestie van “To beer or not to beer” onder het genot van wat fijne muziek.

8 Reacties op “Viva Las Vegas en over Catalonië hebben we het verder niet meer…..

 1. Op Propaganda Vandaag en het hoernaal, deden ze er nog een emocratisch schepje bovenop, want de helft had maar gestemd en dus was de andere helft -op een paar geïntimideerde thuisblijvers na- niet voor onafhankelijkheid van het vierde rijk.

  Zag u ook die piramide en obelisk zo prominent in beeld @the strip? Veroorzaken losse flodders ook paniek? Draagt de Paus een jurk?

  Wag the dog in het kwadraat.

  Like

   • Kwam die discussie met die baard en zijn (vrijwillige roetveeg) knecht ook niet uit Spanje?

    Om de boel nog wat op te juinen zou ik willen voorstellen om het dan ook voortaan inter-klaas of gender-neutraal-klaas te gaan noemen, met een roze baard op een regenboog-paard (his little pony). Of “de vrouw met de baard” vd kermis site-show inhuren voor de afwisseling.
    Ik vernam dat de staatsomroep dit jaar in hun S-kluchtenjournaal, 50 tinten-grijs pieten wilde gaan invoeren, maar dan anders (was aux serieux! op het nep-nieuws uitgezonden)??? Ik mag het hopen, dat er niet pieten met voorbind dildo rond Dieuwertje Blok lopen te zwaffelen, dat zou een beetje onnodige olie op het vuur vd discussie zijn, lijkt me…

    tot slot nog even Off topic:
    Goh groenteman, wat smaakt die gember toch flauw de laatste tijd?
    Dat klopt beste klant, dat is dan ook gember-neutrale gember, vandaar…

    padaboem

    De spaanse Inqusitie, ook al zo’n verhaal: https://youtu.be/7WJXHY2OXGE

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.