Viva Las Vegas en over Catalonië hebben we het verder niet meer…..

truthlies

Viva Las Vegas en over Catalonië hebben we het verder niet meer…..

catalunariotoldwoman

Kijk hou die “stoere” kerels een oud vrouwtje mishandelen.

Een grote False Flag of beter gezegd HOAX was te verwachten nadat de (gemilitariseerde)politie van Spanje haar eigen bevolking op onnavolgbaar hardhandige wijze het recht om te stemmen/haar mening te geven ontnam. Afleiding is nu het devies.

mortier

Kunnen we nu in Nederland ook onze eerste echte aanslag gaan verwachten. Er zijn tenslotte al enkele mortiergranaten zoek geraakt bij defensie volgens het onderzoek naar de dood van 2 militairen in Mali. WAAR ZIJN DIE GRANATEN???

hennislieg

Onze Yab-Yum minister, Jeanine Antoinette Hennis-Plasschaert (het schijnt dat ze net als die vogel Paay van plasschseks houdt), zal binnenkort wel aftreden als minister van defensie om straks met strak gezicht weer op het bordes te verschijnen als minister van buitenlandse zaken. Tja zo werken die zaken in een kakistocratie.

De platte Wereld is als een theater en we spelen allemaal onze rol. Shakespeare was zo gek nog niet. Welke rol wil jij graag spelen? Crisisacteur???

Het is een kwestie van “To beer or not to beer” onder het genot van wat fijne muziek.

19 Reacties op “Viva Las Vegas en over Catalonië hebben we het verder niet meer…..

 1. Op Propaganda Vandaag en het hoernaal, deden ze er nog een emocratisch schepje bovenop, want de helft had maar gestemd en dus was de andere helft -op een paar geïntimideerde thuisblijvers na- niet voor onafhankelijkheid van het vierde rijk.

  Zag u ook die piramide en obelisk zo prominent in beeld @the strip? Veroorzaken losse flodders ook paniek? Draagt de Paus een jurk?

  Wag the dog in het kwadraat.

  Like

   • Kwam die discussie met die baard en zijn (vrijwillige roetveeg) knecht ook niet uit Spanje?

    Om de boel nog wat op te juinen zou ik willen voorstellen om het dan ook voortaan inter-klaas of gender-neutraal-klaas te gaan noemen, met een roze baard op een regenboog-paard (his little pony). Of “de vrouw met de baard” vd kermis site-show inhuren voor de afwisseling.
    Ik vernam dat de staatsomroep dit jaar in hun S-kluchtenjournaal, 50 tinten-grijs pieten wilde gaan invoeren, maar dan anders (was aux serieux! op het nep-nieuws uitgezonden)??? Ik mag het hopen, dat er niet pieten met voorbind dildo rond Dieuwertje Blok lopen te zwaffelen, dat zou een beetje onnodige olie op het vuur vd discussie zijn, lijkt me…

    tot slot nog even Off topic:
    Goh groenteman, wat smaakt die gember toch flauw de laatste tijd?
    Dat klopt beste klant, dat is dan ook gember-neutrale gember, vandaar…

    padaboem

    De spaanse Inqusitie, ook al zo’n verhaal: https://youtu.be/7WJXHY2OXGE

    Geliked door 1 persoon

 2. You Tube/Google:Conspiracy Theory Claims Parkland Survivor A “Crisis Actor” NBC Nightly News—NBC-news-channel——-(ZIE/LEES AUB de reactie’s …….niet iedereen slaapt )

  Like

  • You Tube:Grieving Father to Trump ;”I’m Pissed”—-CNN-channel–(18;05 minuten aan puur Amusement/Crisis Acteer/Acteur werk waar LUCKY TV in het niets bij valt–no kidding)

   Like

   • De Zakdoekjes in deze Florida Shooting Hoax,Sandy Hook Hoax Shooting,etc..Gun Control bijeenkomst met Donald Trump en de “nabestaanden”,die veeltalig (mis)gebruikt word om 0,0,0,0, Traantjes,vocht op te vangen,weg te vegen,alleen wat rooie oogjes zie,dat krijg je ALTIJD als je constant een kurkdroge Zakdoek schuurt over een droge huid,je oogjes…daarom zijn die zakdoekjes er,die Jongen met zijn zwart/wit hemd(freemasonry),die zogenaamd huilt is gewoon FAKE,geen enkele traan,vocht,nada,en constant met de vingers in de oogjes wrijven krijg je ook rooie oogjes,rode schrale huid…. KLEIN detail:-*bonus*:duw op pauze 11:00 min en laat spelen t/m 11:05 minuten..ff 5 seconde,zie Donald Trump een Zakdoekje geven ………daarom zijn die Zakdoekjes er ook,dat de Mensheid denkt;’wat is die Donald Trump toch een Gentleman …en natuurlijk dat zo’n Crisis Actrice haar toneelstukje beter kan spelen)

    Like

    • Betreft:You Tube;Grieving Father to Trump;”I’m Pissed”video sluit de bovenstaande reactie bij aan—–de Zakdoek Truc…

     Like

     • Nog een Clown die het probeert met zelfs CNN hulp betreft KOP/TEKST van de video:You Tube;Officer brought to tears recounting school shooting–CNN-channel–(5:59 min)….HILARISCH!!0,0,0,0,0,0,0,0 TEARS..zelfs in CLOSE UP niet….met de Bekende Zakdoek David Copperfield Truc-&–Zolang in de Oogjes Wrijven zoals President Obama OOK ALTIJD deed dat ze AUTOMATISCH rood worden en rondom en de illusie geeft dat hij “traantjes´vocht”wegveegt terwijl dier er TOTAAL niet zijn,ook niet in Close Up…….dat was/is de Florida Shooting Hoax—-niet DE Viva las Vegas Hoax …misschien….maar deze is ook erg “Grappig”/Grappig

      Like

 3. You Tube:Angry Father of Florida victim asks Trump;’How many children have to get shot ?”—-Guardian News-channel……A MUST SEE!!!….(hilarisch CRISIS ACTEUR werk…beetje The Sopranos achtig….TRUMP is ook Hilarisch droog…hahaha

  Like

  • Betreft Angry Father of Florida Shooting Donald Trump Video…….MOET je zien…het is bijna CULT en erg HILARISCH,zooo over The Top Over geacteerd …..ook die zoons naast the Angry Father…1tje komt zo van de set gelopen qua White Trash uit de Film:Deliverance…

   Like

 4. You Tube:Fix it Florida Shooting survivors meet Donald Trump and urge him to change gun laws ITV News—ITV News-channel–(5:26 min)…….(Duw op pauze op :2:06 minuten……)

  Like

 5. You Tube/Google:Priscilla Presley Slips Up Elvis is Alive–Truthfull Spirit-Blue Heron-channel………………Google/You Tube: Priscilla Presley Transvestigation…………..psssssss Het Cliché rondom ELVIS dat hij het Gebouw verlaat en/of Still Alive is ..is er niet voor Niks…..ik zal niet zeggen dat ELVIS anno 2019 nog leeft maar in 1977 is hij nooit overleden…als hij tenminste een “hij”is/was…met “zijn”HEUP bewegingen,en veel Gezicht kenmerkende vrouwelijke eigenschappen had….maar enfin…Tranny Priscilla Presley verspreekt zich bij Tranny Oprah Winfrey…—-A MUST SEE!

  Like

  • Google/You Tube:Elvis Presley Richard Nixon———&—Elvis Presley Death HOAX—–&:Elvis Presley illuminati——&:Elvis Presley Satanist—–VIVA dat ALLES wat je eigenlijk dacht te weten..een grote HOAx,Leugen is……ook die over the Tranny Top Kleding van Elvira Presley….met “zijn”Cameltoe strakke Broekjes/Jeans/Motorbroeken

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.