Martin Vrijland laat zijn ware AIVD gezicht zien.

mv

Met bijzondere verbazing heb ik de afgelopen tijd kunnen constateren dat Martin Vrijland het padje kwijt lijkt te zijn. Wild slaat hij om zich heen richting bijna de gehele alternatieve media. Langzaam geeft hij zich bloot.

Quote MV ” Zo verwees ik in het begin van mijn schrijven naar sites als Klokkenluideronline, Niburu.co, WantToKnow en Infowars. Inmiddels ben ik tot voortschrijdend inzicht gekomen en vermeld ik dat ik ze desinfoagenten vind.” Unquote

Quote MV ”  Andere onderwerpen als ‘de platte aarde theorie’ zijn vrij makkelijk onderuit te halen en dus te duiden als bewuste desinfo. “ Unquote Note DQ Nou bewijs dat dan flapdrol!!!

Quote MV ” Ella Ster (6 pointed?) die mij nog heeft uitgehoord en met een kul verhaal kwam over haar motivatie om een eigen website te starten is wat mij betreft een gevaarlijk AIVDster die nu de zaak Ronald Bernard moet redden. “ Unquote

De hele Wereld (platdatdanweerwel) is volgens Martin Vrijland corrupt, dom of beide. Opvallend hierbij is dat hij zich over AIVD collega’s Wim Dankbaar en Boudine Berkenbosch niet uitlaat. Ook allerlei Christelijke sites laat hij ongemoeid. Komt dat omdat hij uit de hoek “Christenen voor Israel” komt? Ik weet het niet.

 • De eerste vraag die bij mij opkomt is wie betaalde die cursus Neuro Linguistisch Programmeren voor Martin Vrijland. Deze cursus wordt aan medewerkers van de AIVD en andere (R)overheidsinstellingen vaak aan hun personeel aangeboden.
 • De volgende vraag is, wie corrigeert de teksten van Martin Vrijland? Martin Vrijland kan zelf namelijk niet één zin zonder fouten schrijven. Dyslectie?
 • Hoe haalt Martin Vrijland het in zijn botte kop de beheerder van de site Ellastar ( of zo iets) te beschuldigen van poging tot MOORD? Dan tik je volgens mij niet helemaal meer goed. Quote MV “Nog bedankt voor het fruitmandje Ella (ik publiceer je echte naam -als je althans je echte naam genoemd hebt- nog maar even niet). Ik liet dat biologisch fruitmandje bij een vriend staan als dank voor het gebruik van zijn huisje dat weekend. Een paar maanden later had hij kanker.” Unquote Note DQ Dit is gewoon dreigen met het bekend maken van haar naam. Hoe laag kun je zakken Martin.
 • Waarom valt Martin Vrijland Irma Schiffers zo aan vanwege het feit dat ze geloof hecht aan het verhaal van die Ronald Bernard? Ik geloof ook helemaal niets van die Ronald BlaBla en heb dat gewoon direkt in het begin in een reactie onder haar eerste artikel over Ronald BlaBla geschreven. Dat kan namelijk bij Irma Schiffers. Bij Martin Vrijland kunnen echter alleen mensen reageren die tot aan hun oksels in de reet van Martin Vrijland zitten. Die reactie van mij bij Irma Schiffers was waarschijnlijk de reden dat Martin Vrijland daar hele artikelen aan wijdt. Gevalletje “gebrek aan creativiteit”?
 • Welke truthseeker krijgt van één van zijn volgers een AUTO?

 

De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik die Irma Schiffers ook niet vertrouw maar ik ga haar daarom niet bewust kapot schrijven. Rust binnen de alternatieven is momenteel gewenst!!! We staan aan de vooravond van grote veranderingen denk ik. Ik geloof ook niet in de planeet Niburu maar heb toch veel respect voor de site Niburu.co en het vele werk dat de beheerders daar verrichten.

Mijn vermoeden betreffende Martin Vrijland is dan ook dat hij door de AIVD is gerekruteerd na zijn scoop met de zaak Anass. Ineens kwamen er meer dan 14.000 mensen met een Marokkaanse of Turkse achtergrond op zijn Facepoep pagina. Lijkt me een niet te missen kans voor de AIVD. Opvallend was dan ook dat Martin Vrijland na de Anass scoop ineens meer en meer over Turkije en Erdogan ging schrijven in een politiek onrustige tijd in Turkije. Need I say moore?

Hier wil ik het eerst maar bij laten om verdere escalering te voorkomen. We zien wel hoe Martin “AIVD” Vrijland gaat reageren. Echter er is altijd MEER!

donquijotteundercover

 

70 Reacties op “Martin Vrijland laat zijn ware AIVD gezicht zien.

  • Wel raar dat na al dat roestig gespijker, die aan lager wal geraakte klokkenspellluider nu ineens een wekelijkse column bij Niburu heeft.
   Sta je wel een beetje in je Annu-nakie…

   Ze zijn in de war met Prince Bernard, de blije bijen-verdwijn-ziekte heeft bij Ronald nog niet toegeslagen…

   Like

  • @Don Zit niet zo te vitten op Martin.

   Je taalgebruik verraad al je “kinnesinne”.
   Woorden als ‘padje’, ‘botte kop’ en het is niet ‘hoe laag kun je zakken’ maar ‘hoe diep kun je zinken’ nou ja etc.

   Dit taalgebruik is een welopgevoede, intelligente en waarachtige site-beheerder onwaardig.
   Nee, Don geen schoonheidsprijs waard en zeker totaal improductief bij het betrekken van je lezers bij je werk, laat staan de waarheid dienende!

   Like

   • @nemesis En MV ondertussen de hele alternatieve media laten afbranden? Wat betreft mijn taalgebruik moet je weten dat ik uit een andere regio kom met een dialect. Hierdooor haal ik idd wel eens iets door elkaar. Leuk dat je mij er eventjes op wijst.

    Like

  • Bovenstaande video over de enorme crisis die op ons afkomt is gewoon een ordinaire reclame voor de firma de (haha) overlevingsvoedselpakketten, waterflessen, distilleerapparatuur wil slijten aan de bang(gemaakte)e schaapjes.

   Like

 1. Inderdaad. Die griezel verwijderd reacties als je geen Amen zegt. Past continu zijn eigen reacties aan, en slaat wild om zich heen zoals een bezeten narcist betaamd. Zo’n gozer die je niet graag om je heen wilt hebben. En hij schrijft ook vele reacties onder andere namen om zichzelf kracht bij te zetten. Goed dat idd. de karma maar mag uitrollen in deze eindstrijd. Het is endtime madness en de alternatieve media wordt gerund door getraumatiseerde bezeten narcisten.

  Like

  • Jonas, het wordt steeds erger, maar het is wel waar dat Martin geen enkele kritiek verdraagt. Ik heb maar een paar reacties daar gegeven, maar sta alweer in de moderatie. Mijn laatste reactie heeft hij niet doorgelaten. Ik reageerde op zijn: “Ik spreek niet met AIVD-ers”. Ik reageerde alleen maar met: Klinkt als “ik lust geen brune bonen” Dat moet je toch kunnen hebben.

   Like

   • Idd. Hij is hee erg eng. Nu begrijp ik wel waarom hij zijn kids niet mag zien. Ver wegwezen bij dit soort draconische narcisten. Hij kan beter aan zijn eigen stukken werken. Hij is van de engste soort .

    Like

    • Nou zeg, je gaat wel heel erg ver. Je maakt het steeds erger. Van zulke uitspraken wil ik me beslist distantieren. Dat hij niet tegen kritiek kan, kan allerlei oorzaken hebben. Om daar meteen weer zijn kinderen bij te betrekken en hem een draconische narcist te noemen, neem me niet kwalijk!
     En dat was het!

     Like

 2. Goedemorgen Don, tja en zo gaat het dan weer verder. Als je je begeeft in het alternatieve nieuws wereldje dan weet je dat je niet kunt verwachten dat lezers je onvoorwaardelijk vertrouwen. Daarbij komt de zelf gecreerde geheimzinnigheid over wie je ( in het algemeen) als persoon bent. Ik begrijp best dat mensen daarvoor kiezen ivm hun werk. Maar daar zit dus die andere kant aan.

  Ik heb n.a.v. zijn artikelen over die interviews nog een artikel geschreven. Mijn insteek is de Blije B. Ik vind het nodig om mensen te waarschuwen en goed na te denken voor tot aankoop van zo’n eeuwigdurende lidmaatschap en certificaat over te gaan.

  Ik wil ook jouw lezers daar opmerkzaam maken. Niet om reclame voor mijn blog te maken, Don. Dat je dat weet. Maar echt ik vind het zo belangrijk!

  http://www.vooruitmetdegeit.club/moneymakingindustry/de-blije-bank-en-ronald-bernard-de-familieman/

  Ik moet je zeggen dat ik heb gehoopt dat jij over juist die bank met een grondige analyse zou komen. Jij kunt dat. Maar wat niet is kan nog komen, ik zou het zeer op prijs stellen in ieder geval.

  Geliked door 1 persoon

 3. Je kunt de blije bankster naast je neerleggen als zijnde onzin, maar als ik kijk naar de organisatie, aanpak, bemanning en de duidelijke banden met de UN, dan is het allesbehalve onzin, maar een serieuze zaak. Zeker ook omdat het naar het internationale niveau is getrokken en wat mij betreft ook vanuit een internationaal kader is geïnitieerd. Dit is beslist geen lokaal initiatief van een paar verontwaardigde burgers.

  Er staan een paar goede commentaren onder het laatste artikel van een zekere clairvoyance. Hij geeft aan wat de interviews met de kijker doen en dan wordt het wat mij betreft interessant. Ze laten de kijker namelijk achter met een onmachtig gevoel en vervolgens komt Bernard met de oplossing in de vorm van de blijde boodschap, namelijk: het kan anders en wij bieden u dat aan dmv dit unieke concept van de blije bank.

  Maar dat concept van de eeuwigheid. We zullen het maar de grenzeloosheid van het zakendoen noemen, want het gaat gewoon weer om de poen.

  De Cooperatie is een organisatie zonder winstoogmerk lees ik op het twitter account, ik lees:

  “Coöperatieve bank i.o. in dienst van de mens en de reële economie dus zonder winstoogmerk, bonussen, rente. Doe mee en maak het ook JOUW bank.”

  Maar jaarlijks mogen de leden wel beslissen over wat er overblijft. We noemen het geen winst maar rendement? Eerlijk zullen we alles delen, na aftrek van de kosten uiteraard.

  Like

   • Ja en als de coöperatieve bank U.A. onverhoopt failliet gaat dan wentelt de bank de schuld af op de maatschappij. Daar staat nl het U.A. voor. Daarmee worden de leden gevrijwaard voor aansprakelijkheid, die de eigen inleg teboven gaat.

    Like

  • Lidy, ik volg het een en ander redelijk op de verschillende sites en zie ook dat er gecensureerd wordt bij bijvoorbeeld op indigorevolution. Mickey is vertrouwd Ronald, dat mag uiteraard; ik wil de waarheid.
   Er worden op facebook ook de nodige verhitte discussies gevoerd die tevens eye opener kunnen zijn. Ik weet niet of je beschikt over FB, maar indien wel zou ik de tijdlijn van Nelleke Bakker bekijken; maar ook die van Ad Broere waar hij toelicht waarom Irma op verzoek van Ad Broere uit De Vrije Media is gestapt.

   Geliked door 1 persoon

    • Geeft niet, Anna, dat overkomt mij ook vaker dan gewenst :-). Nee ik ben niet op Facebook. Dat wordt me dan net iets teveel van het goede. Ik heb twitter om het e.e.a. te volgen en mijn commentaar te geven op gebeurtenissen.

     Ben wel benieuwd welke reden Ad Broere geeft voor dat verzoek aan Irma. Ik zag onder het youtubefilmpje dat Beer hieronder plaatste wel een commentaar dat precies aangeeft wat er mankeert aan die interviews.

     Ik ga me weer even een tijdje dompelen in het mooie wat deze wereld te bieden heeft. Onder twitter heb ik mijn verzameling mooie beelden
     https://twitter.com/i/likes

     Fijne zondag!

     Like

    • Lidy, ondanks dat in de draadjes eronder door Ad nog meer specifiek vragen worden beantwoord; geef ik hierbij even de door hem geplaatste posting:

     Ad Broere
     Gisteren om 12:12 ·
     Na de uitzending van het eerste interview met Ronald Bernard is er tussen Irma Schiffers en Ad Broere een verschil van mening ontstaan over de journalistieke opvatting.
     De Vrije Media is een cooperatie, die onderzoeksjournalistiek bedrijft en niet personen de gelegenheid geeft om hun verhaal te laten doen zonder (door)vragen en zonder toetsen van het waarheidsgehalte van de gedane uitspraken.
     Irma Schiffers zegt hierover: “De nadruk ligt bij mijn werk op human interest interviews. Ik ga het accent plaatsen op mensen, die hun vaak ingrijpende ervaringen voor de camera willen delen met de kijker, zonder al te snel over te gaan tot een oordeel van de interviewer, daarbij zoekend naar de objectiviteit.”
     Dit heeft ertoe geleid dat Irma op verzoek van Ad Broere uit De Vrije Media is gestapt en met Stichting Dutch Vision Movement-TV is doorgegaan. Deel 2 en 3 van de serie interviews met Ronald Bernard zijn niet op De Vrije Media geplaatst. De rechten van het eerste interview met Ronald Bernard zijn door De Vrije Media overgedragen aan DVM-TV.

     Like

 4. @Lidy Natuurlijk weet ik dat er VEEEEL meer zit achter die blije bank. Hoe kan het bijvoorbeeld dat Youtube aan het censureren is als een gek en de filmpjes welke een aanval zijn op de bankster elite van/over Ronald Bernard/Irma Schiffers niet van Jewtube verdwijnen maar zelfs enorm gepromoot worden. Gewoon blijven nadenken.

  Like

  • Ja sorry hoor Don, met je ‘gewoon blijven nadenken.’ Het is ook nog eens een vak om zo’n fenomeen te doorgronden en dan nog is het moeilijk.

   Ik ben er door mijn vak en werk enigszins in getraind. Dus dan heb je een voorsprong en ik probeer dan op mijn manier mensen daar in te delen.

   Goed ik heb over deze bank, de mensen en de organisatie erachter het nodige geschreven, en ik hoop dat mijn analyses en beschouwingen mensen laat nadenken over wat ze zien en horen. Meer kan ik niet doen. Ik ga nu ook weer mn aandacht op iets anders richten.

   Bedankt voor de gelegenheid dat je me, zoals altijd, ongecensureerd laat reageren, want dat mag ook worden gezegd.

   Geliked door 1 persoon

   • Lidy, dat is een punt dat nog maar eens benadrukt moet worden, want er wordt wat af gecensureerd op de alternatieve sites; dus ook namens mij, dank Don.

    Like

 5. Ik zie voor de toekomst wel een ontwikkeling waarin meer ruimte geboden gaat worden aan de integriteit van het verhaal dat mensen vertellen zonder dat daar voortdurend een kritische blik op geworpen moet worden. Ik vind dat nu zo’n giga beperking geven aan de journalistiek die zijn langste tijd gehad heeft. Veel intervieuws zouden veel meer kunnen laten zien als ze de verhalen van mensen kunnen laten voor wat ze zijn zonder daar direct een oordeel over te geven. Okee, dit verhaal hebben we gehoord, interessant. Wie heeft er nog een verhaal? Dat heeft de toekomst naar mijn idee. Het einde van het oordeel.

  Like

 6. Ik dacht al tijden: er klopt iets niet. Ik kreeg eigenlijk nooit een bevredigend antwoord van jou, Don. Maar deze website sluiten? Waarom? Martijn, zou je jouw website ook deleten omdat je melding maakte van een moordcomplot? Dit alternatieve circuit staat sowieso bol van het moddergooien en staat ook bol van de geensceneerde ‘fitties’. Ik heb hier heel veel reacties gegeven over tal van onderwerpen. Het is een archief vwb de Vaatstrazaak. Op mijn website heb ik vele verwijzingen daarnaar.

  Dus nee, niet wissen! Dat zou al te gemakkelijk zijn.

  Like

 7. Don, ik zie dat je de reactie van Clomp hebt verwijderd. Dat vind ik aardig, maar omdat inmiddels via RSS veel mensen de reactie van deze Clomp hebben gelezen, wil ik er op reageren.

  “Lidy flikker op met je blije bank. Een corrupte bende.”
  Beste Clomp, dan heb je mij niet gelezen noch begrepen.

  “Je gelooft het toch zelf niet.”
  Nee ik geloof niet in die Blije B.

  “En verder vindt ik je een bijdehandte trut.”
  Dat zal ik dan maar opvatten als een compliment.

  Like

 8. Ik snap nu die reactie van clomp. Ik bezocht de website van Martin vrijland. Martin Vrijland zet mij op zn website neer als een bedrieger en heeft vervolgens de commentaren die specifiek en inhoudelijk over de Blije B. gaan verwijderd. Die had hij nu juist kunnen laten staan. Hij had ook gewoon de link naar mijn website kunnen verwijderen. Ik zou mij gepresenteerd hebben als zijn medestander en nu hier mn ware aard hebben laten zien, als zijnde jouw medestander Don.

  Hij plaatste dit in mijn commentaar:
  “Dit comment is verwijderd, omdat deze mevrouw in het kamp blijkt te zitten van sites die mij al vanaf dag 1 aanvallen. Dat bleek na een aanval van Donquijotte (nick name voor G. M. uit Emmen) die naar mij toe lange tijd deed alsof hij zich tegen sites die mij aanvielen had gekeerd. Hij gaf toe uit dat kamp te komen. Het is een goed georganiseerd club die zich soms voordoen alsof ze op je hand zijn en dan ineens hun ware aard tonen. Hier heb ik al vanaf dag 1 mee te maken. Lidy Broersma was een onbekende nieuwe naam en blijkt nu ook van het zelfde kaliber te zijn.

  G.M wist zich naar mij te presenteren als iemand die Jeroen Hoogewij en consorten (de sites die mij online besmeurden) de rug toegekeerd had. Hij presenteerde zich als boekhouder en na verloop van tijd bood hij aan mijn boekhouding te willen doen. De foutieve belastingaangiftes die hij vervolgens deed, leverden mij vele duizenden euro’s boete bij de belastingdienst op. Dit kon ik gelukkig terugdraaien, omdat ik bewijs van alle communicatie kon overleggen.
  Lidy Broersma was dus de volgende in de rij die zich als medestander presenteerde, maar zich ontpopte als iemand met een dubbele agenda, met maar 1 doel: Martin Vrijland aanvallen.
  Blijkbaar mag er geen echt kritisch geluid op het internet bestaan en moet Martin Vrijland kapot geschreven worden.”

  Tot dusver Martin Vrijland.
  Terwijl ik altijd mijn waardering voor hem heb uitgesproken mbt zijn artikelen over de Pootzaak. En ik heb hem recent ook een donatie gestuurd als waardering daarvoor, dat was voordat hij schreef over Bernard.

  Ik heb jou vaak gevraagd om een uitleg over je uitspraken over Vrijland, maar niet gekregen.

  Maar mag ik svp in ieder geval proberen onafhankelijk te blijven. Ik zat niet in zijn kamp en ik zit niet in jouw kamp. Boudine beschuldigde mij ervan in een kamp te zitten. En de leden van de Free Baybasin Movement deden niets anders dan rondtetteren dat ik niet deugde en in het ‘andere’ kamp zat.

  Ja ik heb bij hem gereageerd en een link naar mn artikelen over de Blije B. bij hem gezet in de hoop daarmee veel mensen te bereiken en te behoeden voor een miskoop met die eeuwigdurende certificaten. Nou daar heeft hij dan een streep doorgezet.

  En weer die zogenaamde gerechtvaardigde verontwaardiging. Hij vindt hier dan zijn excuus. Als hij allerlei nogal vergaande beweringen doet over jou en anderen dan moet ik daar als gedoodverfde medestander in meegaan? Hij las hier een commentaar van mij en had toen het excuus gevonden om mij te kunnen weren. Maar al eerder had hij mij in de moderatie gezet. En daarna komt hij dan met een flauw emailtje dat er moeilijkheden zijn met het inloggen. En zo is hij aan het manipuleren. Ik ga er van uit dat hij niet wil dat mensen mijn beschouwingen over de bank zelf lezen. En ook niet wilde, hij zat er simpelweg mee in zn maag en wachtte op een gelegenheid.

  Hij blijft net als de Volkskrant met hun laatste artikel liever op de persoon Ronald Bernhard zitten, makkelijk scoren. Maar de bank zelf en het concept daarvan laten ze ongemoeid.

  Ik kan me nog goed herinneren dat Boudine stelde:
  “Ze vertrouwt Don Quijotte”. Ik heb vaker gezegd, vertrouwen is per definitie op het internet een heel moeilijke zaak. Waarom zou ik jou vertrouwen, Don?
  Waarom moet het zo persoonlijk worden en in het persoonlijke worden getrokken.

  Ik verwacht ook niet dat mensen mij “vertrouwen” . Liever niet. Ik wil graag dat mensen gaan nadenken over wat ik schrijf.

  Ik zou er nog veel meer over kunnen zeggen, maar ik laat het hierbij.

  Like

  • Ok dan kan ik die reactie terugplaatsen. Onnodige belediging vind ik normaal niet toelaatbaar maar als je het al gelezen hebt en er op antwoord dan kan het wat mij betreft terug. Ik haat censuur. Verder gebeurt er precies wat ik verwachte van MV. Hij is zo voorspelbaar met zijn narcistische aard. Hij kan beter stoppen met zijn site want hij zal steeds meer problemen krijgen met mensen die de goeie vragen zullen gaan stellen. Hij kan natuurlijk ook een mea culpa doen uitgaan richting al die goed bedoelende alternatieve bloggers die hij bedreigde, beledigde en zwart maakte. Ik ben niet bang voor die vetzak en voelde het als mijn plicht dit zo open te breken.. Niet voor mezelf maar voor de waarheid.
   Geen religie is hoger dan de waarheid schreef H.P. Blavatski immers ooit. En ja ik vind de werken van HPB van ongekende en ongeëvenaarde klasse. Maar ik geloof niet.
   @Lidy

   Like

   • Trouwens Helena Blavatski vond de gedachten omtrent een platte Aarde ronduit belachelijk. Dat maakt het aannemelijker dat ze idd een opdracht van jezuïeten uitvoerde met haar boek “De geheime leer”. We zullen het nooit weten. Zielig zijn wel die mensen die oordelen over Blavatski zonder ooit haar boeken te hebben gelezen. MV is daar zo’n mooi voorbeeld van. Die heeft alleen David Icke gelezen stel ik me zo voor.

    Geliked door 1 persoon

   • Nee, mn moeder had al een hekel aan een camping. Kun je nagaan. Dat zit in de genen. 🙂

    Ik heb mijn standpunt via de email nog maar eens onder zn aandacht gebracht, want hij doet net alsof hij me nu pas voor het eerst heeft opgemerkt. Hij hoopt dat ik me diep ga schamen voor mijn verradersrol.

    http://www.vooruitmetdegeit.club/moneymakingindustry/de-blije-bank-en-ronald-bernard-de-familieman/#comment-627

    Ik focus me maar weer op het positieve, want ik wil me niet laten meetrekken in de drek. Ik heb mn best gedaan. Klaar. Ik heb begrepen dat hij mn donatie weer terug heeft gestort. Het was hem gegund, maar nu niet meer. En ik heb er weer het nodige van opgestoken.

    Ooit verloor ik op een projectje van mij; ik had een chalet gekocht ergen midden in het land, zodat ik in voorkomende gevallen wat minder hoefde te reizen. Nouja het bleek een grote miskoop. Ik heb dat ding gauw weer verkocht met heel veel verlies. Een vriendin zei toen: Beschouw het maar als een beetje dure cursus.

    En zo zie je maar weer, hier win je wat, daar verlies je wat. Maar je moet blijven vertrouwen op jezelf. We gaan gewoon weer verder Don.

    Like

 9. Quote MV “Het vergt alleen een beetje moed van uw kant om de nieuwe kerk waarvan u de dominees al zo goed bent gaan kennen en vertrouwen, vaarwel te durven gaan zeggen. Misschien heeft u ze zelfs persoonlijk ontmoet en lijken het zulke aardige en betrouwbare mensen. Is dat niet precies de bedoeling van een vangnet? De leiders moeten betrouwbaar en geloofwaardig op u over komen. Ik heb de kerk al op jonge leeftijd vaarwel gezegd en zeg nu definitief vaarwel tegen de alternatieve media kerk en hun frontmannen en vrouwen.” Unquote

  Wel heel doorzichtig van de “messias” Martin Vrijland. Hij schijnt het standpunt in te nemen de rest mee te willen nemen in zijn ingezette vrije val. Beste Martin Vrijland als je de volgende keer weer met mijn ballen speelt zorg er dan iig voor dat ik klaarkom. Ik ben zo’n hedonist weet je.

  Like

 10. MV legt zijn verdedigingsstrategie uit, gewoon blijven ontkennen dat hij zichzelf verkocht na de Anass zaak.

  Quote MV “Als u de vraag bij de alternatieve media neerlegt of zij voor de geheime dienst werken of een dubbelrol spelen, zullen zij altijd alle registers opentrekken om u te overtuigen dat dit zeker niet het geval is.” Unquote

  Like

 11. Martin Vrijland speelt inderdaad een spel, want hij blijft dooremmeren over het complot.

  Dit blije concept is al vanaf 2008 in gang gezet. Maar het ging niet snel genoeg. Bernard heeft nu met zn interviews internationaal een potentieel aangeboord, dat hem de mogelijkheid biedt dit blije project door te zetten. Je moet maar zo rekenen ook aluhoedjes, complotgekkies en blijkbaar christenen spreekt hij aan met zijn verhaal, en die hebben allemaal een bank nodig. De blije bank. Kies voor vrijheid schalt het door de luidsprekers en verkoopt dan vervolgens die eeuwigdurende lidmaatschappen. Zijn engelssprekende clientele wordt op de wenken bediend met engelse vertalingen en een Engelse website B. of joy, de vertaling van de Blije B.
  http://bofjoy.net

  en hier zijn lecture voor het internationale publiek:
  “Vrij en blij uit de crisis”

  En mocht het niet lukken met hem, dan hebben ze inmiddels een schat aan informatie verzameld en zal dit concept zonder meer elders weer van zich doen laten horen. Dit is beslist heel professioneel opgezet en niet door kleine jongens.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hè Martin Vrijland gaat de kerk van de waarheidszoekers verlaten? Ach opgeruimd staat netjes denk ik dan maar.
  Quote MV ” Ik heb de kerk al op jonge leeftijd vaarwel gezegd en zeg nu definitief vaarwel tegen de alternatieve media kerk en hun frontmannen en vrouwen.” Unquote

  Wat een slappeling toch die Martin Vrijland dat hij zo snel opgeeft. Echter ik zing Hallelujah Nou ja ik…Mocht ik willen, haha.

  Like

 13. MV schrijft “Zou ik u toespreken met mijn ongeschoren gezicht in een t-shirt en jeans, dan zou uw onderbewustzijn dat associëren met ‘levensgenieter’ of ‘the beachboy’.”.

  Martin Vrijland leerde veel bij op de AIVD cursus NLP. Zo denkt Martin Vrijland over zijn lezers/volgers. Hij ziet ze als manipuleerbare schapen. Dat doet hij ook als hij schrijft om donaties te krijgen. Ik kan het allemaal bewijzen.I rest my case en wacht nu de antwoorden af op de vragen die ik Martin “AIVD” Vrijland in het artikel stelde. Life is simple!

  Like

 14. Hallo Don, ik heb nu toch wel de bevestiging gekregen waarom Martin Vrijland me eerst in de moderatie zette en daarna nog een artikel plaatste, waarin hij beweert dat er met het concept van de blije b. niets mis is.

  Dat mag hij dan vinden, een onderbouwing ontbreekt, maar ik heb toch wel erg veel twijfels bij dit concept en heb via twitter aan de blije bank oprichter een aantal vragen voorgelegd. Voor wie geinteresseerd is.

  Geliked door 1 persoon

 15. Irma Shiffers heeft wel inmiddels een ‘truckje’ uitgehaald betreffende haar blogg “Real Big Power: Onthullingen door insider Ronald Bernard – deel 2” deze heeft ze inmiddels tweemaal in de lijst staan
  in het lijstje meest bekeken en de bovenste is zonder comments degene waar men volgens logische volgorde eerder op zal klicken , en op deze wijze wordt een reactie welke wat minder goed valt toch uit beeld gehouden….
  Opmerkelijk….

  Geliked door 1 persoon

 16. Martin Vrijland met zijn Interview met die PIPO van de Telegraaf……..tsjonge,tsjonge,tsjonge-tenenkrommend CONTROLLED–maanlanding wel plaatsgevonden–platte aarde bestaat niet -bla bla bla etc..

  Like

  • Zo’n NET gesprek voer je niet met diegene die LIEGEN,bedriegen en waar je Artikelen over schrijft(hoaxes/transgenderagenda etc..)CONTROLLED/FAKE/HOAX

   Like

 17. Heb dezelfde ervaring met Martin Vrijland, die nu iedereen, ook Jensen, bestempeld als controlled opposition. De volgende reactie word maar niet geplaatst op zijn site en toen wist ik wel genoeg 😄

  Ik heb sterk het gevoel dat Jensen heel graag wil maar dat hij het voorzichtig probeert te doen. Zoals laatst, hij tipte op het laatst van zijn uitzending heel voorzichtig aan dat de deepstate weleens met een alieninvasie als volgende truc zou kunnen komen. Martin kan zeker gelijk hebben, maar weet je, als je mensen bestookt met de luciferiaanse matrix, dan zal 99.9 %van alle mensen je meteen als gek verklaren en het gesticht in willen stoppen, en VOLKOMEN terecht want het is super immens zware kost om te moeten verteren, vergis je niet. Desondanks zie ik veel potentiele waarheden in de theorie omtrent het luciferiaanse matrix verhaal. Ik probeer altijd, van jongs af aan al, zoveel mogelijk zelf te ontdekken. Want de waarheid is heel moeilijk te vinden. Is Jensen controlled opposition? Het is heel plausibel, zo niet, dan ben ik erg blij dat ie het op deze manier doet want nieuw publiek meteen gaan vertellen over een luciferiaanse matrix? Oei oei, dan zullen de meesten meteen afhaken en dat willen we niet. De tijd zal het wellicht leren.

  Like

 18. @Remy,
  Wat mij vooral opvalt is dat zulke theorieen zeer vaak gebouwd zijn
  op het voorstellingsvermogen en tevens sluit het wel aan op een AI
  wereld danwel het maakbare ervan. Eigenlijk is het een soort van manipulatief zaadje planten wat ook nodig is voor een AI wereld….
  Dat terwijl hij genoeg intelligentie bezit om b.v. de gerechte
  argumenten van PA niet zonder meer af te wijzen. Maar juist dat op
  voorhand veroordeelt als zijnde uit de lucht gegrepen onzin., dat ligt niet in lijn met de aanwezige intelligentie…
  Dat terwijl de Natuur notabene zaken laat zien die er onontkenbaar
  in aanwezig zijn. Zoals b.v. het gegeven dat de Aarde gewoonweg niet
  in beweging is en dat we telkens dezelfde sterrenbeelden zien passeren, per dag, per maand, per jaar. We hebben onze kalenders erop gebaseerd en nog zijn de Zon en de Maan nauwkeuriger in cycli..Nog nooit in iemands leven is dat anders geweest. Verder de onmogelijke snelheden zouden toch ook alle alarmbellen moet doen afgaan. Natuurlijke onmogelijjheid als je op een stille dag water observeert. Kom op nou!

  Nee in de realiteit en daar is zefs wetenschappelijk bewijs voor in
  wat men via de wiskundige taal omschreven heeft als fibonacci reeks
  lijkt mij toch duidelijk een Natuurlijke creators handtekening aanwezig dwz een mystieke intelligentie die je zou kunnen zien als God. De ontwerper en toch zit er een heleboel flexibilliteit in de hierarchie dat
  krijg je niet voor elkaar via simulatie althans niet die Martin beschrijft.
  En loop eens hard tegen iets aan dan is een computer
  simulatie toch best ver gezocht, lijkt mij en ieder wond is nooi hetzelfde. En mocht het een simulatie zijn zoals hij beschrijft, dan botst dat wat met de Natuurlijke fouten die in de natuurlijk flow/gang voorkomen.
  Nee m.i. wijst hij PA af omdat hij of teveel in zijn ego/mind/denken hangt
  zit of zijn indoctrinatie laat dat niet toe? Cognitieve dissonatie??
  Of hij gaat niet voluit voor waarheid dit omdat er financieele
  belangen spelen…Iedereen kan het mis hebben vroeg of laat…
  En dat wijst op andere mogelijkheden…

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.