20 Reacties op “Platte Aarde- Om weer een beetje in de stemming te komen…(video/muziek)

  • Ten eerste is dit geen video, maar een animatievideo gebaseerd op een aantal opnames door deze meneer. Vervolgens vergelijk deze YT eens met de volgende YT die wel een lifeopname is: deze meneer is ruim anderhalf bezig geweest de eclips te filmen en ik moet zeggen dat her en der de kwaliteit redelijk overeenkomstig is. Zelfde sunspots ook, nagenoeg zelfde positie qua hap uit de cirkel. Alleen hier géén voorbijvliegende ISS, vreemd he?

   Liked by 1 persoon

  • Ipsylonnetje toch; ik had eerlijk gezegd andere kritiek verwacht 😉
   Jouw video plaatst een beeld anders dan de video zelf; in de toelichting onder de video stond dat The International Space Station transits the Sun during the Total Solar Eclipse, on 21 August 2017. The images were taken from Banner, Wyoming, by NASA’s photographer Joel Kowsky. Ik trok daarom daaruit de conclusie dat dus de video een animatie was. Vervolgens kom je met aanvullende info dat het high speed camera betreft. Volgens de info van flickr wel https://www.flickr.com/photos/nasahqphoto/36671069126/; betreffende de losse opnames deze zouden gemaakt zijn met een Nikon D500
   2017 Total Solar Eclipse - ISS Transit (NHQ201708210201)
   Even los van wat er allemaal te zeggen valt over de mogelijke fake, eerst even de analyse van Crow777, expert in het ontmaskeren van gemanipuleerd beeldmateriaal.

   Like

 1. Of deze, de eclipse zoals gezien vanuit een NOAA-satelliet, de Deep Space Climate Observatory.

  Edit: Filmpje verwijderd omdat het een complete speellijst was. Om lezers weg te lokken?

  Like

 2. Toch knap dat men zo’n zonneeclipse kan berekenen en voorspellen tot haast op de seconde nauwkeurig en dat vanuit het ronde Aarde, Zon en Maan ruimtemodel.

  @Don en @Anna en andere PLAT-denkers
  Moet je toch eens duidelijk maken hoe je dat met een platte Aarde model doet?
  Antwoord: Nog nooit een astronomische berekening gezien. Nou als jullie dat nog geloven ipv exact 100% wetenschappelijk en modelmatig incl alle rekenmethoden dan moeten die hersentjes wel heel erg plat zijn! [[[(Sorry is niet beledigend bedoeld grapje haha 🙂 🙂 🙂 )]]]

  Like

  • Hier een youtjoepje voor de kids, dus dit moeten zelfs kinderen kunnen begrijpen dus mensen doe je best want over een miljard jaar is de Maan te verweg om nog een totale zonsverduistering te zien.
   O ja en natuurlijk zijn er bijgelovige psychopaten en andere paten die hier de zondvloed, de hand van God of duivel inzien en gauw een kindje moeten offeren om Lucifer tevreden te stellen en hopen zo hun onheil af te weren.
   Deze laatsten kan ik de zekerheid geven dat dit allemaal geen zin heeft, de Wet van het Karma zal namelijk altijd zegevieren en met hun duistere Karma is de Hel voor hen 100% zeker!

   Like

   • Ik hoop toch wel dat ondanks het geloof in een platte danwel een ronde Aarde zowel rondaardegelovers als plataardegelovers inzien dat Barcelona ook behoorlijk hoax was. (effe gogelie doen en je weet het) .
    Haha want wat ze ons daar in de door Khazaranies jews gedomineerde en gedicteerde media TV krant etc ons willen laten “GELOVEN” tart alle gezond verstand, natuurwetten en basisrespect voor de menselijke vrijheid van denken.

    Dacht U ook niet?

    Like

    • Ook de Telegraaf doet zijn best om de complotdenkers (voor mij zijn dat compleetdenkers(!!!!!) ) in het verdomhoekje te zetten.
     Die misdaadhjoernalist met dat zuinige zielige mondje(ken zn naam effe niet te binne schieten) noemt het front tegen Joris Demmink’s volkomen uitgelekte pedofiele uitspattingen de complotdenkers aanval etc.
     Helaas het Pedograaf – publiek kan zelf niet denken en slikt dit waarsch als zoete (pedo)koek!!! 😉 😉

     Liked by 1 persoon

 3. Er komt een documentaire binnenkort met wetenschappelijk bewijs…
  https://www.prnewswire.com/ru/press-releases/scientists-at-dakila-pesquisas-release-documentary-proving-that-the-earth-is-not-round-674454933.html
  Ik ben evenwel niet overtuigd van eea; het plaatje alleen al maakt het tot een hilarisch gebeuren; net zoiets als die schildpad die de aarde draagt 😉
  https://prnewswire2-a.akamaihd.net/p/1893751/sp/189375100/thumbnail/entry_id/0_1wbod8a4/def_height/481/def_width/800/version/100012/type/1

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.