Wetenschappelijke doorbraak Noord Korea….?

A lie has many variations the truth none

Via de main stream media en sommige alternatieve sites konden we vernemen dat Noord Korea bij een “Rocket test” in het kader van “Rocket science” een raket de lucht inschoot tot een hoogte van 3700 kilometer (zevenendertighonderd!!!) om zodoende een afstand te overbruggen van 1000 kilometer.

Niemand hoor of zie je die om deze berichtgeving moet lachen of het wil bekritiseren. Het volk lijkt murw en ze lijken geen onderscheid meer te kunnen maken tussen sprookjes en werkelijkheid. De Wereld lijkt besmet met het goedgelovigheidsVIRUS. Alles wat in de krant staat, op tell-lie-vision verschijnt of door het verkochte deel van de alternatieve media wordt gebracht wordt als ECHT ervaren.

Terugkomend op “de raket van Noord Korea” komen bij mij mij de volgende vragen op;

 • Hoe kan het dat de raket van Noord Korea geen enkele satelliet raakte op weg naar de noodzakelijke hoogte om een afstand van 1000 km te overbruggen? Er schijnen toch minimaal 20.000 satellieten te vliegen tussen de 85 en 1000 kilometer hoogte.
 • Hoe kan het dat de raket van Noord Korea niet smelt als gevolg van de enorme hitte in de thermosfeer? Hiervoor verwijs ik naar DIT eerder geschreven artikel.
 • Hoe kan het dat de raket slechts een afstand kan overbruggen van 1000 kilometer terwijl de Aarde beneden de raket al draait met een snelheid van 1666 kilometer per uur?

De hele Westerse Wereld verkeert momenteel in doodsangst om de technische en wetenschappelijke capaciteiten van Noord Korea.

KIM

De hele Westerse Wereld is bang maar de acteur Kim Jongun kan er gelukkig nog om lachen want hij weet dat het allemaal FAKE NIEUWS is. Kim Jong-UN is gewoon een acteur die zijn opleiding in Zwitserland genoot.

images (79)

 

25 Reacties op “Wetenschappelijke doorbraak Noord Korea….?

 1. Zo is het maar net, The rocket hoax, rockets don’t work, nukes don’t work, MH-17 hasn’t been shot, because rockets don’t work and MH-17 did not fly at all, att all. En Martin Vrijland praat poep.

  Oh en Flat Earth. Earth is Flat. Virussen bestaan ook niet by the way.

  Geliked door 1 persoon

  • Virussen zijn inderdaad ook een leugen (Pasteur dagboeken). Een artikel is in voorbereiding. En als virussen niet bestaan waarom dan vaccineren? @Galemiezen
   Overigens welkom op mijn blog, vanaf nu kun je zonder moderatie reageren.

   Like

 2. Die grote tanks van de russen in WWII werden gemaakt door de amerikanen. Ik denk dat die Koreaanse wapens ook door de yankees zijn gemaakt. Evenals de Japanse auto’s trouwens. Dat land is decennia lang bezet geweest door de amerikanen. Hebben er alle tijd voor gehad een mooie industrie op poten te zetten. Zoals die grote Japanse motoren lijken op Harley Davidson…

  Like

 3. Er wordt veel gepraat, over hoe nucleaire technologie, nucleaire brandstof, splijting en bommen materiaal zijn weg maakte naar Noord Korea. China heeft echter dit soort spullen, zowat sinds 1953, ruim om voorraad. Met betrekking tot hun grens zijn Noord Korea and China als twee benen op het zelfde tafelkleed: Grens ? Welke grens ? Beide landen hebben in principe alleen maar open grenzen :


  Portions of the China-North Korea border remain porous. A Chinese guard watched as two men crossed into North Korea at Onsong. Credit Du Bin for The New York Times
  ASIA PACIFIC
  Sanctions Don’t Dent N. Korea-China Trade
  By JIM YARDLEY OCT. 27, 2006


  Image Credit: Xinjiang border image via Shutterstock
  CHINA POWER
  China Discovers Cross-Border Tunnels Leading to Xinjiang, North Korea
  Images from a Chinese satellite show cross-border tunnels in sensitive regions.
  By Shannon Tiezzi August 26, 2014
  http://thediplomat.com/2014/08/china-discovers-cross-border-tunnels-leading-to-xinjiang-north-korea/

  De berichtgeving in de MSM over Noord Korea en de nieuwe sancties van Trump tegen Rusland, Noord Korea en Iran zijn bedoeld als desinformatie voor anti-Zionisten die Dhimmis werden toen de Pakistaanse ISI naar Amerika werd gestuurd om Washington DC te “runnen” als een contract service voor Communistisch China.

  Like

  • Nee en chinezen hebben ook geen satellieten, U2 spyplanes zoiets misschien maar geen satellieten. Chinezen hebben ook geen atoomwapens en ook geen kerncentrales. War is a racket, Duinkirk was een 777 hoax. Bomen en bijen sterven door zendmasten, dat is wel waar (zien ze niet). Zendmasten zijn de kerncentrales bij uw in de buurt, kijkt u maar naar de android (Androgyneous) (genderneutrale) zombies die de hele dag in hun telefoon turen. 5,3 miljoen nederlanders zijn chronisch ziek en 99,8% is eigenlijk ook niet meer goed bij hun hoofd.

   Kortom: Nederlanders zijn massaal gek geworden sociaal gehandicapten. What’s hidden in plain sight zien ze niet en dat kip eieren fipronil bevatten geloven ze dan weer wel, en alle andere stront die zij voorgeschoteld krijgen van het MSM shitstream media circus.

   Geliked door 2 people

 4. /// Laatste nieuws LEUGENS over Noord Korea ///

  Dit Geschetter van TRump over Noord-Korea is simpel om ook dit land in de pocket van de Rothschild en consorten te krijgen via het opzetten van een Centrale Bank(lees: Financieel Uitzuigsysteem ookwel aan te duiden als Financieel Politbureau).

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11456:laatste-landen-op-verlanglijstje-rothschild-aangepakt-door-trump

  Het is zo doorzichtig allemaal, zo zijn/worden wij allemaal slaven van de NWO-parasieten/moordenaars.

  Like

 5. Als je ziet hoe de massa-media (in handen van de JWO) Achterlijk Dagblad(AD), de Volksverlakkerskrant, de Leugengraaf etc. Ernst Zundel wegzetten als Neonazi o.a., dan weet je meteen hoe laat het is in Nederland. Idem in andere NWO landen.

  HEt is net 180 graden om Zundel was en is een held, een van de weinige die “openlijk” voor de waarheid uitkwam en alle leugens aan de kaak stelde.

  Hoe land moet het nog duren voor de grote massa wakker wordt?!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.