Heb je nog een beetje snuif? (video)

Advertenties

5 Reacties op “Heb je nog een beetje snuif? (video)

  • Was het niet onschuldig 2×3 is 6, wiedewiedewiet en 3 = 9?
   Toegegeven, zo met die getallen op een rijtje ziet het er gelijk een stuk minder onschuldig uit, maar snuif? Ik denk eerder een gevalletje Mandela effect oid? Of zit ze daar stiekum GHB te koken in dat pannetje (bij gebrek aan snuif)? Niets is meer wat het lijkt!
   Een jeugd-herinnering aan barrels, sinterklaas bestaat niet, pipi bleek een crack-hoertje, snif, snotter…(earth is flat)

   Liked by 1 persoon

 1. Gisteren in zomergasten
  Ja hoor meneer(manieheus) van der Laan.
  Zielig hoor met zn Marianetto kop.
  De propaganda droop er weer van af.
  Grappig dat het AD(Achterlijk Dagblad) er een totale
  waanzin ophemelarij van maakt: zie
  http://www.ad.nl/binnenland/ontroerende-zomergasten-met-zieke-burgemeester-van-der-laan-br~a49837cd/

  Vorige week de vaccinaties en nu weer de Holohoax en het geweldige verzet van de fam vd Laan tijdens WO II en ja hoor rechten in Amsterdam en foto met Ploumen, weet u wel van de Billenbergconferentie j.l.
  ————————————

  Zo wordt ook het slapp intellectuele heel of half gestudeerde deel van de Neanderlandse bevolking gehersenspoeld.

  GELOOFT u het allemaal(tv zomervgasten) ZELF???

  Liked by 2 people

  • Nemesis, alle elite in NL was ‘goed’ bezig in de oorlog…ze zijn een onderdeel van de leugen. Wie het best liegt en het meest, die maakt carrière in NL en wordt dus politicus, schrijver, acteur etc.
   Alles kleine sukkeltjes met een oppermachtige back-up.

   Liked by 1 persoon

   • Vooral als ze een tig-dubbelrol speelden, van prins-gemaal (die zich bij snorremansch aanmelde voor het programma op zoek naar de nieuwe Seiz Inquard), spion (IG-farben), informant (Abwehr), Leider en held van het nl-verzet (verraad van CS6 en operatie Marketgarden, zie Englandspiel: https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/alle-dossiers/englandspiel), lid vd NSDAP , (eerst) lid bij de SA (en na de nacht vd lange messen bij de) Reiter SS, oprichter van het Bilderberg gebeuren, Gladiogroepjes: https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/alle-dossiers/het-schaduwcommando-van-de-prins, de panda(jacht)club, het tussen de bedrijven door onderhouden en runnen van een ambulante spermabank en ook nog tijd vinden om te lobbyen voor de vliegtuigindustrie, koninklijke olie (later shell) en het anjer-fonds…

    Ik las onlangs dat de opa van prinz BvLB en de opa van George S. weer toevallig broers van elkaar waren (dus net als het Engelse koningshuis, houden we het close in de familie).
    George S. schijnt in het pitoreske Brabantse Esch (je spreekt het ook uit als ass) onder te duiken en zijn straf in Argentinië te ontlopen in een riante villa…

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.