Mevr. Hester Zitvast is op haar clitorus getrapt……Echter wie de bal kaatst Hester Zitvast!!!!

donquijotteundercover

Naam: Juridische

E-mail: juridische.zaken@tmg.nl

Website:

Reactie: PER EMAIL
Via het contactformulier op
https://donquijotte.wordpress.com/about/
e-mail Juridische.zaken@tmg.nl

ons kenmerk Blog donquijotte
bijlage’s 1
pagina 1 van 1

datum 21 juli 2017
betreft TMG Landelijke Media B.V. / Blog donquijotte

Geachte heer ,

Namens mevrouw Zitvast, journaliste bij TMG Landelijke Media B.V. (“TMG”) en TMG vraag ik uw dringende aandacht voor het volgende.

TMG heeft geconstateerd dat u op uw website donquijotte.wordpress.com en op Twitter een bericht met foto van mevrouw Zitvast en haar dochter heeft geplaatst met als titel “ HOERNALIST VAN DE MAAND; HESTER ZITVAST VERKOCHT HAAR ZIEL AAN DE PHARMAMAFIA EN IS DUS EEN WANNABE “CHILD KILLER”.”

In dit artikel worden onder meer de volgende uitlatingen door u gedaan:

“ Journaliste noemt ze zich maar ik noem haar maar gewoon wat ze is, een kindermoordenaar. Niet haar eigen kinderen of de kinderen van haar stam maar uw kinderen wil deze joodse (Sabbatean) hoernaliste vermoorden middels dodelijke injecties.”

“ Deze uitspraak maakt van jou een zeer gevaarlijke tante Hester Zitvast. Een gevaarlijke tante waar mee zal moeten worden afgerekend willen we niet in een totalitair systeem gaan belanden. Hester fasten your seat belts en Zitvast want nu komt Don Quijotte speciaal voor jou.”

“Deze bewuste leugens maken van jou een gevaarlijke gek die geïsoleerd en geneutraliseerd dient te worden. Je ging een stap te ver Hester Zitvast!!! Nu ben je voor mij!!!”

“Nu ben ik principieel tegen geweld tenzij ter zelfverdediging of verdediging van onze kinderen tegen levensbedreigende agressie van buitenaf. Maar oh wat zou ik toch graag deze FAKE journaliste willen inenten (verplicht) tegen HPV. Wat zou ik HAAR graag vol willen spuiten met kwik. Kijken hoe ze reageert.”

“ Hester Zitvast, fasten your seat belts en zit vast. Don Quijotte is coming for you. Don Quijotte is ziek van luitjes zoals jij en raapt de zakdoek op. Nachten zul je vanaf nu WEER wakker liggen (ja hoer, wij kennen elkaar). Maar ja dat is toch nog wel een milde straf voor een kindermoordenaar.”

Voornoemde uitlatingen bevatten bedreigingen en zijn smadelijk jegens mevrouw Zitvast en TMG. Tevens schenden de uitlatingen de eer en goede naam van mevrouw Zitvast en TMG en het recht op bescherming van de persoonlijke levenssfeer van mevrouw Zitvast.
Bij uw uitlatingen heeft u als gezegd een foto van mevrouw Zitvast en haar dochter geplaatst. Het tonen van de foto van mevouw Zitvast vormt bovenop het voorgaande een ontoelaatbare inbreuk op haar persoonslijke levenssfeer en op die van haar dochter.

Ik sommeer u hierbij uiterlijk 22 juli 12.00 uur:
– Het bedoelde artikel en twitterbericht(en) inclusief de hier bedoelde foto en/of overige foto’s van mevrouw Zitvast en/of haar familieleden te verwijderen en verwijderd te houden;
– U niet meer publiekelijk op onrechtmatige wijze uit te laten over mevrouw Zitvast en/of inbreuk te maken op haar persoonslijke levenssfeer;
– Het artikel als hier bedoeld en/of soortgelijke uitlatingen niet meer publiekelijk te herhalen;

Indien u niet aan deze sommatie voldoet, behouden zowel mevrouw Zitvast als TMG zich het recht voor om zonder nadere aankondiging rechtsmaatregelen te nemen om u te dwingen hieraan te voldoen. Zij zullen dan tevens alle mogelijke schade en juridische kosten op u verhalen. Mevrouw Zitvast en TMG stellen u hierbij aansprakelijk voor alle schade die zij als gevolg van uw onrechtmatig handelen heeft geleden en nog steeds lijdt.

Ik ga ervan uit dat u het niet zo ver laat komen en aan deze sommatie voldoet.

Hoogachtend,

Juridische zaken TMG

Note DQ: TMG (Telegraaf) staat toch voor FAKE nieuws? Als je met fake nieuws en leugens de vaccinatie agenda propageert en daarbij fatsoenlijke mensen uit maakt voor beesten (honden) dan kun je een soortgelijke reactie verwachten. Misschien moet TMG eerst maar eens hun artikel van Hester Zitvast terugtrekken met excuses aan hen die Hester Zitvast diep en diep beledigde met glasharde leugens. Het is een kwestie van “You first blood”. Dus FUCK YOU Hester Zitvast incluis je TMG/Telegraaf. Over de foto ga ik nadenken maar die is uiteindelijk door jouzelf in het publieke domein gebracht en aangezien het hier gaat om het inspuiten van KINDEREN met levensbedreigende kwikpreparaten leek mij het plaatsen opportuun.

4 Reacties op “Mevr. Hester Zitvast is op haar clitorus getrapt……Echter wie de bal kaatst Hester Zitvast!!!!

  1. Bedankt voor het onder de aandacht brengen, Don.
    Ik vind het toch wel raar, dat mevr. ZItvast haar eigen kind/kinderen niet laat inenten maar wel een artikel schrijft waarin ze allen min of meer voor gek verklaard, die hun kinderen niet willen laten inenten.

    Ik wil graag 100% garantie dat de inentingen geen invloed op de gezondheid van mijn kind hebben. Zo lang dat niet gebeurd, vertrouw ik het NIET.
    Dat dient te allen tijde gerespecteerd te worden, vanuit de overheid, immers zijn we geen dictatuur, of wel?!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.