Hoernalist van de maand; Hester Zitvast verkocht haar ziel aan de Pharmamafia en is dus een wannabe “child killer”.

‘Luister toch naar wetenschappers
IN PLAATS VAN BLOGGERS’

journaliste

 

Dat de main stream media zo corrupt is als de neten en volledig gelijkgeschakeld is met (r)overheid en corporate Nederland is voor de lezers van mijn blog een bekend gegeven. We leven in Nederland in het zogenaamde POLDERMODEL, een ander woord voor fascistische staat. Dat de main stream media op het punt van omvallen staat is inmiddels ook een gegeven. De main stream media wordt op de been gehouden met overheidsgeld en geld van BIG business. Dit geld krijgt de media natuurlijk niet zo maar. Voorwaarde is dat de main stream media meewerken aan de propaganda voor de duivelse plannen van big business en STAAT.

Dat de WETENSCHAP net zo corrupt is als de media en de politiek is voor de lezers alhier ook geen verrassing meer. De hele discussie over o.a. de vorm van onze Aarde heeft dat bloot gelegd. De vaccinatie mafia maakt onderdeel uit van deze corrupte wetenschap met als doel de uitroeiing van het Europese blanke ras. Deze wetenschapsmafia wordt aangevoerd en aangestuurd door het Vaticaan en het georganiseerde jodendom.

hesterzitvasta

Hester Zitvast met haar dochter die NIET is ingespoten met zware metalen welke o.a. autisme veroorzaken.

Nu staat er weer zo’n wormvormig aanhangsel op uit de diepe krochten van de hel met de naam Hester Zitvast. Journaliste noemt ze zich maar ik noem haar maar gewoon wat ze is, een kindermoordenaar. Niet haar eigen kinderen of de kinderen van haar stam maar uw kinderen wil deze joodse (Sabbatean) hoernaliste vermoorden middels dodelijke injecties. Ze doet me denken aan Barbara Spectre. Voor haar volledige artikel klik op deze link.

Opvallend in haar artikel zijn de volgende zinsnedes:

“Het hardst roepen de anti-vaccin moeders. Ze schreeuwen op social media en blogs en verkondigen het zelfs in talkshows (hoezo krijgen zij daarvoor de ruimte?), waar ze met hun doodenge overredingskracht iedereen omver tetteren.”

Beste Hester, ik hoorde deze moeders waaronder moeders die werkzaam zijn als huisarts nooit schreeuwen. Je liegt dus en maakt je schuldig aan stemmingmakerij. Waarom zouden we deze bezorgde moeders en artsen niet de ruimte geven hun bezorgdheid te uiten? Deze uitspraak maakt van jou een zeer gevaarlijke tante Hester Zitvast. Een gevaarlijke tante waar mee zal moeten worden afgerekend willen we niet in een totalitair systeem gaan belanden. Hester fasten your seat belts en Zitvast want nu komt Don Quijotte speciaal voor jou.

“Het valt mij op dat anti-vaccin-fanatici niet snel loslaten, maar als een agressieve hond hun prooi vasthouden.”

Ach lieve lieve Hester Zitvast, het zijn geen fanatici en zeker geen agressieve honden. Het zijn bezorgde ouders. Natuurlijk weet ik dat jouw stam de niet joden zien als vee (Gojiem) maar om ze nu honden te noemen gaat mij veeeeel te ver.

“Ze blijven schreeuwen dat vaccins vol kwik zitten. En ze blijven roepen dat de BMR-inenting* autisme veroorzaakt, ondanks dat de wetenschap op alle fronten heeft aangetoond dat dit niet het geval is.

Nogmaals Hester Zitvast, ik heb deze bezorgde moeders en artsen niet horen schreeuwen. Je liegt dus dat het gedrukt staat. Dat de wetenschap heeft aangetoond dat vaccinaties geen autisme veroorzaken is weer zo’n keiharde leugen die jouw/jullie agenda dient.  Deze bewuste leugens maken van jou een gevaarlijke gek die geïsoleerd en geneutraliseerd dient te worden. Je ging een stap te ver Hester Zitvast!!! Nu ben je voor mij!!!

“Nou, ik vaccineer niet uit angst, hoor. Ik laat mijn kinderen inenten omdat uit tal van onderzoeken wetenschappelijk is bewezen dat het effectief is. Daarom.”

De wetenschap heeft helemaal NIETS bewezen Hester Zitvast en jij hebt je eigen sabatean gebroed helemaal NIET ingeënt. Fuck You Hester Zitvast.

“Dus schoenmaker, houd je nou in godsnaam bij je leest. En zaai niet zo onnodig veel paniek met je non-kennis.”

Mijn advies aan jou Hester Zitvast: Probeer die enkele hersencel die je meent te hebben toch nog iets verder te ontwikkelen zodat jij in ieder geval kan ontstijgen uit de groep met non-kennis. Dat duurt een aantal jaren Hester Zitvast maar ik kan je verzekeren dat het de moeite loont. Tot die tijd adviseer ik je met klem jezelf geen journaliste meer te noemen. HOERNALISTE is hier beter op zijn plaats.

donquijotteundercover

Nu ben ik principieel tegen geweld tenzij ter zelfverdediging of verdediging van onze kinderen tegen levensbedreigende agressie van buitenaf. Maar oh wat zou ik toch graag deze FAKE journaliste willen inenten (verplicht) tegen HPV. Wat zou ik HAAR graag vol willen spuiten met kwik. Kijken hoe ze reageert.

drdq

Dr. DQ on his way to Hester Zitvast.

Hester Zitvast, fasten your seat belts en zit vast. Don Quijotte is coming for you. Don Quijotte is ziek van luitjes zoals jij en raapt de zakdoek op. Nachten zul je vanaf nu WEER wakker liggen (ja hoer, wij kennen elkaar). Maar ja dat is toch nog wel een milde straf voor een kindermoordenaar.

Hieronder het filmpje waar de dwaze en bezorgde moeders zogenaamd agressief lopen te schreeuwen. Hester Zitvast liegt dus dat het gedrukt staat.

Hester Zitvast = Linke Lotje

Voor meer informatie over vaccinaties: https://www.vaccinvrij.nl/

9 Reacties op “Hoernalist van de maand; Hester Zitvast verkocht haar ziel aan de Pharmamafia en is dus een wannabe “child killer”.

 1. Pingback: Steekpartij supermarkt Hamburg is fake nieuws! Mohammed is is een crisis acteur… (video) | DonQuijotte·

 2. Dit verhaal doet me denken aan wat Andrew Wakefield in het verleden overkomen is. In 1998 liet hij in het gerenommeerde mediche vakblad, The Lancet, een artikel van zijn hand plaatsen waarin hij berweerde een verband tussen vaccins en autisme te hebben ontdekt. In die tijd was er een vaccinatiecampagne tegen mazelen in Groot-Brittanië aan de gang. Nadat ook talloze ouders kennis hadden genomen van de inhoud van Wakefield’ s artikel, weigerden die hun kinderen te vaccineren. Het gevolg was dat de campagna daar zowat ineenstortte. Dit zorgde weer voor veel onrust bij de farmaceutische industrie en de met haar gellieerde organisaties. Het gevolg was dat er een massale lastercampagne gelanceerd werd om Wakefield uit zijn beroep als medicus te krijgen en om diens goede reputatie te vernietigen. Del Bigtree, een van de vele medici die de gevaren van de vaccins kent en dus tegen vaccinatie is, zei eens het volgende:

  “Het droevige is dat er veel artsen zijn die naar mij toekomen en zeggen, “Ik weet dat vaccinaties autisme veroorzaken maar dit zeg ik niet voor de camera omdat de farmaceutische industrie mijn reputatie zal vernietigen net zoals die dit bij Andy (Andrew) Wakefield gedaan heeft.”

  Ons aller bekende vrome esculaap, Roel Couthino geheten, had echter een ánder (oppervlakkig en onnutig) verhaal te vertellen; in de nietszeggende serie.”Complot or Not” wat vorig jaar vanaf 2 augustus door EenVandaag uitgezonden werd, vertelde hij in een van die delen slechts in enkele woorden dat Wakefield onmaskerd zou zijn als een fraudeur die zijn gegevens vervalst zou hebben en daarom uit zijn beroep was gezet. Dit was het eerste wat ik i.v.m. Wakefield hoorde. Ik heb vervolgens een digitale rondreis aangevangen en naar meer gegevens gezocht. De resultaten van mijn digitale speurtochten vindt u hier:

  https://tinthor.org/2017/06/03/over-de-vereniging-tegen-de-kwakzalverij-dr-edward-grifin-laetrile-giftige-vaccins-een-vrome-ecsulaap-roel-coutinho-geheten-de-ondergang-van-andrew-wakefield-bill-melinda-gates-en/

  https://tinthor.org/2017/07/31/over-de-ondergang-van-andrew-wakefield-dr-mascha-kampuiss-vage-en-mistige-gegevens-over-vaccins-de-heldere-gegevens-en-gevaren-over-vaccins-van-de-vereniging-kritisch-prikken/

  Kennelijk wwet ook mevr. Zitvast de waarheid over vaccins evenals dr. Mascha Kamphuis. De laatste beweerde met “een ouder” de site van “Kritisch Prikken” bezocht te hebben om het een en ander eens kritisch te beoordelen. In de betreffende uitzending van “Nieuwsuur” waar zij aan het woord komt, is niets van wat zij op de genoemde site gelezen zou hebben, terug te horen! En dit zegt al heel wat! Mevr. Kamphuis wil nl. niet dat ook haar reputatie (zover zij er dan ook een hééft) door de farmaceuten te gronde gericht wordt! Zonder ook maar enig bewijs zegt zij het volste vertrouwen in vaccins te hebben! Evenmin heeft de redactie van Nieuwsuur het nodig gevonden om er naast Kamphuis ook die “ouder” eens uit te nodigen om eens te zien wat hij/zij wel niet te zeggen zou kunnen hebben!

  Met vriendelijke groet: Ton Nuiten.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.