Wat is de realiteit voor een “lost boy”?(update)

Afbeeldingsresultaat voor peter pan

De Aarde is PLAT en Hitler had gelijk in veel zaken. Dat gezegd en gedacht hebbende wordt je tegenwoordig al snel uitgemaakt voor een verloren ziel.

Ik ben blij verloren te zijn!!!

 

UPDATE: Voor die iets jeugdiger 😉 bezoekers is er een alternatief.

28 Reacties op “Wat is de realiteit voor een “lost boy”?(update)

 1. Ik heb het geluk nu in de Golf van Mexico te zitten met m’n ogen 5 centimeter boven het water…Boten op een 500 meter afstand (ruw geschat) zijn niet meer waar te nemen,alleen de mast nog een beetje (bovenste gedeelte dan voor de duidelijkheid😀) bij sommigen…Voor mij hèt bewijs dat de aarde wel degelijk rond is…

  Like

    • Godsamme wat een opmerking…Kun je niet tegen de waarheid ofzo? Respect heb je in ieder geval niet voor datgene wat niet in je straatje past…P.S.: Ga zelf eens op onderzoek uit,begin in Zandvoort,of beter in Den Haag bij je vriendjes!

     Like

     • Dropfrans, wat waarheid is blijft de grote vraag 😉
      Maar om even terugkomend op jouw opmerking dat je vanaf 5 cm boven het water kan constateren dat boten op 500 meter niet meer waar te nemen zijn, is geen bewijs voor een bolle aarde. Ik zou zeggen ga eens googelen op earth curvature calculator. Mij jouw ooghoogte en afstand valt all zou er een curvature zijn, deze met jouw vermelde data niet geconstateerd kunnen hebben worden. Nog veel plezier trouwens in de Golf 😉

      Like

     • Ik wist niet dat het zoveel gevoelens zou losmaken maar morgen ga ik weer in het water zitten met mijn iPhone en zal dan de hartelijke reacties vol respect maar weer afwachten…

      Like

   • Ik heb het geluk gehad om het ‘verenigde’ derde Rijk tijdig te mogen verlaten…Trouwens,aan mijn IP-adres had je allang kunnen zien waar ik zat/zit…

    Like

 2. Yep, Hitler had in vrijwel alles gelijk.
  Dat was ook de bedoeling.
  Door alles om te draaien na WOII is al het gelijk van Hitler nu taboe.
  Precies wat z’n bazen beoogden.
  Qui bono?

  Liked by 1 persoon

    • Integendeel, niet jij of ik zijn “lost”.
     De rest is dat.
     Gehersenspoeld.

     Een meesterwerk van de poppenspelers was “women’s lib” waardoor meer belaste arbeid werd verricht en kinderen naar school moesten om daar te leren wat de poppenspelers voor ze bedacht hadden.

     School = brainwash

     Like

     • @Leto2B etc Helemaal gelijk.
      De burgers (lees: Grijze gehaktballen) van Neanderland hebben dat nog niet [helemaal] door. Denken fijn op school leren ze tenminste(sic) lezen, rekenen en schrijven. Mooi niet [meer]! Overheidsbemoeienis ten top. Ergo,Brainwash oftewel in goed Neanderlandsch: ‘Hersenspoeling’.

      De mensen zijn helemaal van GodT(lees: de Natuur) los. Al die wetenschappers (lees; schetenwappers) zijn maar bezig met prutsen aan ons DNA, aan onze lijven en vooral ook onze hoofden(brainw., oh nee hersenspoel). Zal niet lang meer duren of de eerste gekloonde (lees: geclownde) mens zal hier op onze Aarde ROND-lopen!!!

      De blasfemie(als je gelovig bent) danwel de belediging en haat (lees; gebrek aan liefde) tegen de mens en vooral tegen zichzelf van de machthebbers(lees: Parasieten) en wetenschappers (lees: zie hiervoor) en vooral de “arrogantie” om de natuur te willen verbeteren1). Zeker, voor het eigen doel en sadistisch genoegen, zoals ze die ook hebben in oorlogen, pedofilie en satanische moordrituelen.
      Lees ‘Animal farm’ van George Orwell (uiteraard ook “1984” en ‘In de naam van Ismael’ van Giuseppe Genna maar op na.

      1) Hoewel ze altijd zeggen (smoesjes) dat het voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, ziektebestr, en zuivere pure wetenschap is.
      ZUIVERE PURE wetenschap, jawel hoor door dieren te martelen en mensen als proefkonijnen te gebruiken, p[recies deden ze met Hiroshima en Nagasaki en alle andere nieuwe wapens o.m. in de Gaza strook ook al.

      Like

 3. @Dropfrans (met alle gevoelens nog stevig vast op z’n plek), was het water dan geheel strak en golfloos? Een beetje golf is al hoger dan 5 cm, lijkt me? Maar heb je toevallig ook een verrekijker in je apocalyps-overlevingspakket meegenomen?
  Moet je die er morgen voor de gein eens bij pakken (op 500 meter), zie je ineens de hele boot weer terug in beeld (om de hoek?). Hans Klok is er niks bij! Als ie dan weer uit beeld is (het maximaal zichtbare met de vergroting van die lenzen), moet je daar eens een sterrenkijker huren, tatataaa das boot is wederom met romp en al terug, vol in d’n kijkert!
  Ondertussen zou het schip qua afstand op de gegoogelde kromming-berekenings-kaart waar Anna het over had alweer een eind onder de kim (dus onmogelijk waarneembaar!) verdwenen moeten zijn (volgens het bolle kermis-attractie verhaal dan).
  Het luchtspiegelverhaal kennen we al een jaar, dus laat dat maar zitten aub. Verder sluit ik (op echte vliegende boten na) uit dat ze opstijgen na de horizon, dus blijft plat een beetje over…
  Mocht je het interessant vinden om wat meer over de werking van perspectief in combinatie met het menselijk oog te willen ontdekken, kan ik je dit filmpje aanbevelen: https://youtu.be/UmxZf5JAHHk
  Ach doe eens gek, je hebt toch vakantie! Kun je gelijk dat testje met die 2 kartonnetjes met die gaatjes erin doen, kost je niks. En zie zelf hoe klein de zon dus is en dichtbij ie eigenlijk in het echt staat, wat niet overeenkomt met wat er ons van kinds af aan en nu nog steeds is/wordt wijsgemaakt…

  Ik wens je (oprecht voor de menens) een fijne vakantie toe en kijk uit met het drinkwater, ze schijnen er in Mexico nogal achterlijk veel fluoride aan toe te voegen (en ook aan het flessenwater). Wellicht om de misdaadcijfers wat te drukken? Mooi thema voor een narco-song?
  Hebben ze inmiddels die olie-ramp al een beetje opgedweild? En de stikstof- en fosfaat- (=dooie vis op je strandje) dumpingen op de Mississippi al aan banden gelegd?
  Wel een apart/beetje onlogisch idee van je om een overzeese kolonie van het 3e en/of 4e reich te ontvluchten, om dan juist een buurland van de oprichters ervan als vakantiebestemming uit te kiezen, of all places (er voor het gemak van uitgaande dat je niet naar de USSA zelve op vakantie bent gegaan, leek me)?

  Nou tot zover maar ff weer, de wekker gaat te vroeg om het spreekwoordelijke brood op de plank bijeen te scharrelen…

  groetsels

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.