41 Reacties op “Chemtrails (Video) – The Troot

 1. Moord op meisje in Bunschoten.
  Wordt gebruikt als vervolgverhaal op Telegraaf(was fout in de oorlog), NPO(Nederlandse Propagando Omroep), AD(achterlijk Dagblad), vooral in 1e waar in grote chocolade letters verslag wordt gedaan.
  Telkens een stukje meer (nep?) informatie.
  Eerst fiets gevonden (weet u nog Anas Aouregh in Wassenaar?!). Dan klem gereden door ‘zwarte’auto (nee, geen witte of roze(sic)), waarin 2 donkere mannen met een baardje(haha nee, zeker geen homoos, eerder Araboos). Ook wist men niet direct(!!!!) dat het gevonden meisje Savannah uit Bunschoten was (nee toch, moeder en familie houden dat stil zeker). Tenslotte blijken(???) het twee tieners van 14 en 16 jaar (ja hoor die moorden er op die leeftijd al op los, kan maar = onwaarschijnlijk).
  Benieuwd of die meisjes sexueel zijn misbruikt en/of zwaar gebroken ledematen etc etc zoals (vaak/altijd) bij satanisch pedofiele moorden gebeurt, vaak met deelneming vanuit de “hoogste”(lees moreel de laagste) kringen!

  Like

 2. http://www.volkskrant.nl/binnenland/twee-tieners-vast-in-onderzoek-romy-en-savannah-zaken-lijken-op-zichzelf-te-staan~a4498987/

  Citaat hieruit: Verder zei hij dat het een ‘geruststelling’ is dat er vermoedelijk geen verband bestaat tussen de dood van Savannah en die van Romy: ‘Dat er niet iemand lukraak meisjes van de fiets trekt’.

  Verder staat weer midden in dit verslag volkomen geisoleerd: “donkere auto” terwijl verder er niets meer over deze auto wordt gezegd.
  Dus alleen suggestie!!! Brainwash/hersenspoel met een goed Nederlandsch woord en verder NLP technieken.

  Like

 3. Twee jonge jongens van 14 en 16 jaar zijn voor de moorden aangehouden en worden door het OM ondervraagd. Er zijn dus 4 slachtoffers te betreuren.

  Like

 4. De handtekening van de Misdadige Monsters is in ieder geval weer gezet. Alles gaat blijkbaar nu in tweeën, net als de Londen hoax.

  Maar dit is echt. Dit is echt gebeurd: twee meisjes vermoord, twee jongens aangehouden. Ik heb even naar de leeftijden gekeken. 14-14-14-16. Ik dacht vanwaar die 16? Dat zit zo: 5 plus 5 plus 5 plus 7= 3x raden ja hoor 22. Dan weten we toch genoeg.

  Die arme jongens, het zal je kind maar zijn. Voor hun leven getraumatiseerd. Idem de ouders.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.