MANCHESTER EN MI6 (001)

Er is iets met die Selman Abidi. Het stuk verdriet dat eerder deze week in Manchester een bom liet ontploffen bij een concert van de Amerikaanse popster Ariana Grande. Hij is de in 1994 in Engeland geboren zoon van Ramadan Abidi, die in vroeger tijden snuffelsmurf was Muammar Khadaffi’s inlichtingendienst. In die functie werd hij gerecruteerd door MI6, de Britse tegenhanger, die bezig was met de organisatie van een staatsgreep door het Libische leger. De plot kwam uit en kort daarna zag Abidi zich genoodzaakt om met zijn gezin de benen te nemen naar de UK. Uiteraard netjes geassisteerd door MI6. Nou gaan we er niet van uit dat het contact tussen de ouwe Libische smurf en zijn Britse weldoeners vervolgens verbroken werd. Zo werkt dat niet. Vandaar misschien de mededeling van de Britse autoriteiten kort na de aanslag, dat zoon Selman geen onbekende was. En we voor de zoveelste keer het vermoeden krijgen dat het niet gaat om een simpele boerenleut die de weg was kwijtgeraakt en toen maar een aanslag pleegde. There are more things in heaven and earth….Stay tuned.

Bron: KleintjeMuurkrant

6 Reacties op “MANCHESTER EN MI6 (001)

   • Er is reeds ook een deel 2 verschenen: https://www.stelling.nl/kleintje/11134-manchester-en-mi6-002

    MANCHESTER EN MI6 (002)
    donderdag 25 mei 2017 Gepubliceerd in Actueel (Bron: Kleintje Muurkrant)

    Selman heeft het niet gedaan. Hij heeft met die concertbom in Manchester niks te maken. Zo zijn wij niet. Aldus vader Ramadan Abedi vanuit Tripoli. De hoofdstad van het door de VN en de westerse meute officieel erkende gedeelte van Libië. En wat voor functie bekleedt meneer daar? Meneer is opperhoofd van de Binnenlandse Veiligheidsdienst! Hoe Ramadan daar terechtgekomen is? Zonder twijfel met steun van MI6 en de collega’s van de overkant, die indertijd samen met hem optrokken om Khadaffi’s groene boekje in te ruilen voor een shariaschriftje. Zijn geschiedenis is in de verte enigszins vergelijkbaar met die van Abdul Hakim Belhaj, die wij een warm sopje gaven in de serie “Groetjes uit Tripoli”. Een serie die voor de zoveelste keer aantoonde dat sinistere figuren uit het westerse geheime smurfenwereldje aan de terreurtouwtjes trekken. Waarbij ook kinderen gewoon collateral damage zijn. Stay tuned.

    p.s. Volgens mij hoorde ik Rob Trip en/of Toine Huis gisteren liegen dat de pa van Selman was gearresteerd in Engeland, maar daar worden ze tenslotte ook (te) goed voor betaald…

    Herdenken zult ge, uw ogen worden zwaar, u bent een kip.

    Achter de scam-trails schijnt het zonnetje, sloot hij positief af…

    Liked by 1 persoon

 1. En de HELE kluit (lees: Neanderlanders, Fransoosjes, ENGlanders, Amerikanonoos etc., etceteroos gelooft het.
  Natuurlijk de ROUW-cultus want het VoLLek moet in de EMO-stand dan slikken ze namelijk alles, zelfs gif, propaganda, bagger of wat dan ook.

  Zelfs de “dagelijkse” TV uitzendingen staan BOL van de smerige rotzooi, totaal onwaardige figuren en domme totaal bezopen PROpaGAMMA’s.

  Zie verder vwb de Manchester voetzoeker aanslag:

  https://beforeitsnews.com/events/2017/05/manchester-bomb-hoax-falls-apart-2435269.html

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.