12 Reacties op “The Boxer (Video/muziek)

 1. Je kunt maar beter in Noorwegen wonen dan in Israhell op dit moment. BIG BANG!!! Wanhoop niet want het wordt alleen maar beter als die bloedzuigers weggewerkt???? zijn.

  Like

 2. Die man brengt het wel grappig.

  Ik heb de laatste tijd veel artikelen, youtubefilms en tweets gevolgd om een beetje meer zicht te krijgen op de invloed van ‘de joden’ op de gebeurtenissen in de wereld. Ontegenzeggelijk hebben joden invloed, maar kunnen dat uitsluitend door op zn minst nietjoodse gelijkgestemden aan hun zijde te vinden en daar zijn er zo ongelooflijk veel van.

  Ik moet denken aan al die gewone mensen, ook joodse mensen, die dagelijks de kost bij elkaar moeten verdienen, dus ook in Israel. Of de hel daar binnenkort losbreekt? Als ik nu naar buiten kijken dan zijn de vliegtuigen weer bezig met het maken van een solarshield om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Het is nu officieel gemaakt dus nu hoeft er niet meer over gelogen en gelachen te worden, hoewel er nog niet echt openlijk over wordt geschreven door de mainstreammedia hier in Nederland.

  Ik weet niet of het beter is om in Noorwegen te wonen. Ik las laatst ergens de opmerking dat jij daar nu woont? Ben er al een keer of vier geweest, prachtig land.

  Hoe dan ook, wat mij het meest verbaast is de omvang van de deceptie. Zo langzamerhand geloof ik nu ook wel dat de tweede wereldoorlog een zorgvuldig georchestreerde onderneming is geweest van de elite. Het idee alleen al dat zoiets mogelijk zou zijn is voor mij werkelijk shocking.

  Het enige wat de wereld elite bereikt is destructie. Blijkbaar denken die mensen dat zij na de destructie de wereld kunnen herbouwen met wat ze in die diepvriessilo’s in Noorwegen hebben opgeslagen aan zaden en het DNA dat is opgeslagen in IJsland. Vanuit hun maakbaarheidsideaal willen zij de wereld scheppen naar het beeld dat zij er van hebben. Ik vind het alles behalve fraai, maar over smaak valt niet te twisten, zullen we dan maar zeggen.

  Tegen wil en dank, en voor het merendeel bestaande uit gewone mensen, worden we arbeiders in de leugenfabriek van de elites. Ik luister en kijk nauwelijks nog naar praatprogramma’s. Eventjes cafe Weltschmerz geprobeerd, maar ben afgehaakt, want je kunt nog zo deftig en bezadigd filosoferen maar als het uitgangspunt of de kern al niet klopt dan is het niet meer dan het aaneenrijgen van zinnen, maar je wordt er niet wijzer van.

  De Vrije Media? Ben afgehaakt. De beloofde journalistieke grondigheid blijft achterwege. Het verhaal van die Ronald Bernard kan net zo goed een PR stunt zijn om aandacht te genereren voor zijn Blije Bank. Je bent toch werkelijk misdadig bezig als je zoiets dropt en er vervolgens geen vervolg aan geeft. Dan kom je terecht op het niveau van Micha Kat en de zijnen. De geensceneerde fitties zijn weer niet van de lucht, over afleiding gesproken. Nu weer met Eric Donk, wat een verhaal.

  Ik hoop Don, van ganse harte, en dat meen ik, dat jij geen deel uit maakt van Kats clan, want die is groter dan menigeen voor mogelijk houdt, schat ik zo.

  Dat was het voor vandaag.
  Hartelijke groet,
  Lidy

  Liked by 1 persoon

  • Mijn reactie was eigenlijk een boodschap voor een vriend(in) die in Israhell woonde en werkte bij de IDF, die besloot ontslag te nemen en te verhuizen naar Scandinavië. Ik bedoel te zeggen dat niet alle joodse mensen slecht zijn. Ook binnen die groep mensen worden mensen zich langzaam bewust van de programmering die ze hebben ondergaan. Er is echt hoop!!!

   Like

 3. Voor wat betreft Ronald Bernard, ik heb de moeite niet genomen om er naar te luisteren. De reacties waren voor mij al veelzeggend, namelijk dat hij de macht en werking van de BISbank heeft uitgelegd. Nouja daar is al zoveel over bekend. Blijft over een PR stunt voor zn blije bank.

  Gezien het succes van het eerste interview met miljoenen hits gaat Irma Schiffers de interviewster nu internationaal met haar pas opgerichte stichting DVM -tv. Ad Broere mag de Vrije Media houden.

  Nou eens even kijken of ik je instructie goed heb opgevolgd.

  Als er geen plaatje tevoorschijn komt is hier de link naar het betreffende artikel.

  https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/06/de-toekomst-van-de-vrije-media/

  Nu dat was het weer.

  Like

   • Lidy, als je plaatjes wilt delen van internet; rechtermuisklik op plaatje en dan klikken op Afbeelding openen in nieuw tabblad. De link van dat tabblad plaats je dan binnen je reacties. Wil je een afbeelding uploaden vanaf je eigen pc, dan is bijvoorbeeld het hulpmiddel van Don er een, maar er zijn ondertussen vele mogelijkheden op internet te vinden.

    Liked by 1 persoon

   • Don, ik heb precies je instructie gevolgd met tiny url. Een jpeg geupload naar tinyurl vanaf mijn computer en dan krijg je 4 codes. Ik heb toen de bovenste gecopieerd en hier geplaatst. En dat werkt dus blijkbaar niet. Heeft misschien te maken met wordpress.

    Anna, bedankt ik ga het zeker uit proberen.

    Like

 4. Hallo Don, ik ben eens in die website gedoken van de blije bank van Ronald Bernard en de United Nations Foundation. Whats in a name, is in the name.

  Lieve hemel de vrijmetselaarscoderingen spatten er vanaf.

  Maar goed dat niet alleen, de bank is voor zover ik het kan bekijken helemaal georganiseerd volgens de shariawetgeving. Mn mond viel zowat open van verbazing. Werkelijk!

  https://unitedpeople-foundation.org/veelgesteldevragen

  Ben benieuwd wat jouw visie is.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.