Beste Robbert Dijkgraaf, beste wetenschapsgelovige,

dijkgraaf

Met vrijmetsel lachje!!! Ze lachen ons UIT.

Beste Robbert,

Via de TELL-LIE-VISION vernam ik dat u meedoet aan de “March for Science”. Ook zag ik uw collega Neil deGrasse Tyson, wetenschapskomiek, in dezelfde uitzending van Eénvandaag voorbijkomen.

march

Ik begrijp uiteraard dat u bang geworden bent dat uw bedrog en het bedrog van de wetenschap in het algemeen gaat uitkomen. Er zal komen vast te staan dat wetenschap een hobby is van mensen die al op zeer jonge leeftijd zijn geselecteerd op hun GOEDGELOVIGHEID en kunde tot oplichting en verhaaltjes vertellen.

kuipers1

André Kuipers rechts. Vrijmetselaar en bijna zeker ook een PEDO.

Natuurlijk weet ik dat u een globalist bent en vrijmetselaar. Natuurlijk weet ik dat u een bedrieger bent bijgestaan door collega vrijmetselaars als alle Nederlandse ruimtereizigers zoals Andre Kuipers, vrijmetselaar, en wijlen Wubbo Ockels, vrijmetselaar. Natuurlijk weet ik ook dat binnen de historiografie de leugen regeert. Waarom leren we immers op de scholen niets over de Haavara overeenkomst en bijvoorbeeld de veroordeling van Machiavelli voor kontjesneuken zoals dat heden ten dage nog immer gepraktiseerd wordt met kleine jongetjes binnen de hogere regionen van de wetenschap (Professor Ger van Roon) en bijvoorbeeld het Openbaar Ministerie (Joris Demmink, Wabeke, Tonino en vele anderen). Natuurlijk weet ik en met mij vele anderen dat al lang. Ook u bent voor mij een oplichter mijnheer Robbert Dijkgraaf. Over het feit dat u een pedofiel bent kan ik mij niet uitlaten.

download (1)

Welnu mijnheer Robbert Dijkgraaf. Ik wil u hierbij uitnodigen met mij de discussie aan te gaan over de vorm van onze Aarde. Tevens heeft u dan de gelegenheid mijn andere beschuldigingen tegen te spreken. Mijn insteek zal dan zijn dat de Aarde zo plat is als een pannenkoek en dat de ruimte en bijvoorbeeld ruimtereizen en satellieten niet bestaan. U als wetenschapper heeft de mensheid uw beroepsleven lang voorgelogen over essentiële wetenschappelijke onderwerpen is mijn mening.

De “March for science” gaat uw kop niet redden van de guillotine na het ontdekken van uw bedrog. Een eerlijke en open discussie met ondergetekende misschien wel. Tenminste als u bereid blijkt uw verontschuldigingen aan te bieden aan de mensheid voor uw onmetelijke BEDROG. Ik ben in ieder geval bereid mijn anonimiteit daarvoor op te geven.

Als toepasser van de wetenschappelijke methode  verneem ik graag van u als zijnde meesteroplichter.

In afwachting van uw antwoord verblijf ik,

niet hoogachtend en toch met vriendelijke groet,

Don Quijotte, vechter tegen windmolens.

P.S. Misschien kunnen we het dan ook over de volgende zaken hebben;

GMO voedsel, vaccinaties, CHEMTRAILS, (niet bestaande) virussen, climate change, vrijmetselarij, pedofilie, Israhell en het zionisme, uw andere religies buiten de wetenschap.

Bron: http://binnenland.eenvandaag.nl/tv-items/73541/march_for_science_wetenschap_onder_vuur

Video about evil people and SCIENTISM.

Advertisements

3 Reacties op “Beste Robbert Dijkgraaf, beste wetenschapsgelovige,

 1. Goedemorgen Don, ik moet zeggen dat ik, door jouw aandacht voor deze onderwerpen, buiten mijn eigen boxje ben gaan kijken. In de eerste plaats is dat de vrijmetselarij geweest en ik moet zeggen, dan krijg je toch een heel andere kijk op tal van zaken en niet te vergeten mensen.

  Ook de hoaxen, wat jij meteen al door had. Ik werd er eerst nog kwaad om. Zeer ten onrechte zie ik nu.

  En nu dan de platte aarde. Ik ben er nog steeds niet uit, maar ik vind de onderbouwing en logica van de platte aarde adepten vele malen beter en overtuigender dan die van de bol adepten. Ik moet zeggen dat in de discussies de laatsten mij niet boeien soms zelfs irriteren, zoals een van jouw reageerders. Ik lees die commentaren van die gast niet eens meer. Het heeft een kinderlijke toonzetting: nanananana. Maar die olifant met zn grote slurf heeft hij nog niet gezien.

  Voor mij is inmiddels duidelijk geworden dat we op alle mogelijke manieren worden voorgelogen en dat daar de ‘elite’ vooral een leidende rol in heeft en de frontsoldaatjes ofwel de ordevolgers het mogelijk maken, the great deception. Ik begin er schik in te krijgen moet ik zeggen. Het is net mn ouwe vak maar dan is de schaal iets omvangrijker, tja.

  Maar van deceptie komt destructie en alles wat daar mee gepaard gaat. Wat worden de mensen gekoeioneerd. Ze worden weggehouden van wat goed, mooi en gezond is voor de mens en opgezadeld met al wat lelijk en ronduit misdadig is. Het ergste vind ik de kinderen. Wat de kinderen wordt aangedaan. Die Toos Nijenhuis vertelde de waarheid. Daar ben ik van overtuigd. Daarom moest ze zo snel mogelijk in het verdomhoekje verdwijnen en ook ik. De niet aflatende aanvallen op mij ging niet om Baybasin, maar juist vanwege mijn belangstelling voor dit soort zaken en mijn onderzoekende natuur.

  Ik heb mijn website Baybasin-report opgeheven. De aanvallen zijn daarna ook op twitter meteen gestaakt. Hoewel ik op twitter nog steeds wordt geboycot omdat ik geen links naar mijn huidige website onder een hastag mag plaatsen. Dwz de tweet wordt daar niet zichtbaar. Ach ze hebben bij twitter een aantal onopvallende methoden om je bereik zo klein mogelijk te maken. Ik wond mij er vorig jaar nog over op, maar dat is totaal voorbij. Ik constateer het en vertel het hier en daar zodat mensen er over na gaan denken. Precies wat jij ook doet met jouw artikelen.

  Er ligt een schone taak voor ons: het doorprikken van leugens, enerzijds anderzijds. Ezra Pound zei er dit over:

  “The technique of infamy is to invent two lies, to get people arguing heatedly about which one of them is true.”

  En dat was het weer voor vandaag.
  Fijn weekend Don,

  Lidy

  Liked by 1 persoon

  • @Lidy Dank je wel voor deze uitgebreide en zeer motiverende reactie. Een samenleving die NIET meer opkomt en vecht voor haar kinderen is de zuurstof van deze platte Aarde niet eens meer waard. Het is soms moeilijk door te gaan door alle tegenwerking maar laat ons NIET opgeven in het belang van onze kinderen.
   Ik wil je nogmaals bedanken en wens ook jou een heel fijn weekend toe.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s