Niburu, planet X, atoombommen, wetenschap en andere religies ter afleiding. Hoe wij alles maar geloven!!!

Niburu, Planet X, atoombommen zijn fabeltjes ter afleiding van zaken die werkelijk gaande zijn.

Niburu en Planet X en de Annunaki zijn een bedenksel van de “do war by deception” jood Zecharia Sitchin, geboren in Baku in de voormalige Sovjet Unie. Sitchin werkte enige tijd als journalist en redacteur in Israhell. Na zijn verblijf in o.a. Israhell vertrok Sitchin naar de V.S. om zijn pseudowetenschappelijke werk daar voort te zetten. Het ontbrak Sitchin daarbij aan niets!!! Hij werd betaald door de Rockefellers en kreeg zelfs een kantoor ter beschikking gesteld in het Rockefeller gebouw.

Niburu (Planet X) is een zogenaamde planeet met, zoals men veronderstelt, een afwijkende baan rond de Zon waardoor wij hem maar eens in de zoveel 1000 jaar kunnen waarnemen. Alles wat we weten over Niburu is afgeleid van de Sumerische kleitabletten die op de meest fantasievolle manier vertaald zijn door Zecharia Sitchin.

Maar stel de Aarde is plat met een dome, stel dat de ruimte niet bestaat. stel dat we nooit in de ruimte zijn geweest en dat alles gebaseerd is op leugens van de NASA. Wat dan? Dan bestaat Niburu ook niet lijkt me.

Het hele Niburu verhaal is dus niets anders dan een geloof, een nieuwe religie!!! Niemand heeft immers ooit het bewijs voor het bestaan van Niburu kunnen leveren. Ook Sitchin niet met zijn slecht vertaalde sprookjes.

Kunnen we Zecharia Sitchin nog scharen tot pseudo-wetenschap zo ligt dat bij de atoombommen anders. De atoombom kwam voort uit de officiële wetenschap. Onder aanvoering van de “do war by deception” jood Robert Oppenheimer. Een acteur, net als Albert Eensteen, die de titel van wetenschapper mocht dragen om het sprookje van werkende atoombommen ingeprent te krijgen in de hoofden van de massa. Robert Oppenheimer stamt af van het bankiersgeslacht Oppenheimer uit Duitsland alwaar Mayer Amschel Rothschild zijn opleiding tot bankier volgde. Die atoombommen bestaan echter niet en dus kan ook dit geloof in atoombommen onder het kopje religie geplaatst worden.

Omdat atoombommen niet kunnen bestaan is ook het hele gedoe omtrent de nucleaire testen/dreiging in Noord Korea een fabeltje om de wereld in angst te krijgen zodat ze makkelijker allerlei idiote acties van uiteindelijk de banksters om oorlogje te gaan spelen zullen accepteren. Een oorlog die nodig is om diezelfde Rothschild banksters nog even te behoeden voor hun definitieve ondergang als gevolg van het in elkaar storten van het Westerse neo liberale kapitalisme van Adam Smith. ALLES wat we horen over Noord Korea in de media is één grote LEUGEN. Hetzelfde geldt voor de nucleaire dreiging vanuit Iran. De nucleaire LEUGEN dient dus de politiek van onze criminele onderdrukkers en ook onze (R)overheid.

Indien men de energie heeft verzameld om bovenstaande eens goed te onderzoeken zal men kunnen concluderen dat politiek en dus oorlog gebaseerd is op de goedgelovigheid van de mens. Oorlog is immers politiek voortgezet met andere middelen.  Net als dat men vroeger hoofdzakelijk geloofde in de hemel en “Dantes” hel (Inferno) vanuit de bijbel zo gelooft men tegenwoordig in de HEL van een atomaire oorlog of de hel van “Climate Change”. We geloven in Maanwandelingen en ruimtereizen. We geloven werkelijk ALLES doordat we continu gebombardeerd worden met leugenbommen door de main stream media. Wij zijn veel te goedgelovig!!!!

Het grote gevaar komt dus niet uit Noord Korea of uit Iran. Het grootste gevaar waar we bloot aan staan zijn onze eigen leugenachtige (R)overheden met hun gelijkgeschakelde media aangestuurd door de banksters uit Londen City.

De tijd van de grote ontsluiering is aangebroken. Overheden zullen gaan vallen. Bankiers zullen failliet gaan net als de main (mean) stream media. Het zal een turbulente tijd gaan worden waarin alle luchtballonnen zullen worden doorgeprikt op weg naar een betere en rechtvaardiger samenleving op deze PLATTE AARDE. Het is een mooie tijd om in te leven en we doen het voor onze kinderen en kleinkinderen.

Mijn advies: Draai alles 180 graden om wat je op Tell-Lie-Vision ziet en je bent dicht bij de waarheid. Geloof NIETS wat je niet zelf kunt waarnemen of begrijpen. Vooral de wetenschap NIET.

Advertisements

2 Reacties op “Niburu, planet X, atoombommen, wetenschap en andere religies ter afleiding. Hoe wij alles maar geloven!!!

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s