Niburu, planet X, atoombommen, wetenschap en andere religies ter afleiding. Hoe wij alles maar geloven!!!

Niburu, Planet X, atoombommen zijn fabeltjes ter afleiding van zaken die werkelijk gaande zijn.

Niburu en Planet X en de Annunaki zijn een bedenksel van de “do war by deception” jood Zecharia Sitchin, geboren in Baku in de voormalige Sovjet Unie. Sitchin werkte enige tijd als journalist en redacteur in Israhell. Na zijn verblijf in o.a. Israhell vertrok Sitchin naar de V.S. om zijn pseudowetenschappelijke werk daar voort te zetten. Het ontbrak Sitchin daarbij aan niets!!! Hij werd betaald door de Rockefellers en kreeg zelfs een kantoor ter beschikking gesteld in het Rockefeller gebouw.

Niburu (Planet X) is een zogenaamde planeet met, zoals men veronderstelt, een afwijkende baan rond de Zon waardoor wij hem maar eens in de zoveel 1000 jaar kunnen waarnemen. Alles wat we weten over Niburu is afgeleid van de Sumerische kleitabletten die op de meest fantasievolle manier vertaald zijn door Zecharia Sitchin.

Maar stel de Aarde is plat met een dome, stel dat de ruimte niet bestaat. stel dat we nooit in de ruimte zijn geweest en dat alles gebaseerd is op leugens van de NASA. Wat dan? Dan bestaat Niburu ook niet lijkt me.

Het hele Niburu verhaal is dus niets anders dan een geloof, een nieuwe religie!!! Niemand heeft immers ooit het bewijs voor het bestaan van Niburu kunnen leveren. Ook Sitchin niet met zijn slecht vertaalde sprookjes.

Kunnen we Zecharia Sitchin nog scharen tot pseudo-wetenschap zo ligt dat bij de atoombommen anders. De atoombom kwam voort uit de officiële wetenschap. Onder aanvoering van de “do war by deception” jood Robert Oppenheimer. Een acteur, net als Albert Eensteen, die de titel van wetenschapper mocht dragen om het sprookje van werkende atoombommen ingeprent te krijgen in de hoofden van de massa. Robert Oppenheimer stamt af van het bankiersgeslacht Oppenheimer uit Duitsland alwaar Mayer Amschel Rothschild zijn opleiding tot bankier volgde. Die atoombommen bestaan echter niet en dus kan ook dit geloof in atoombommen onder het kopje religie geplaatst worden.

Omdat atoombommen niet kunnen bestaan is ook het hele gedoe omtrent de nucleaire testen/dreiging in Noord Korea een fabeltje om de wereld in angst te krijgen zodat ze makkelijker allerlei idiote acties van uiteindelijk de banksters om oorlogje te gaan spelen zullen accepteren. Een oorlog die nodig is om diezelfde Rothschild banksters nog even te behoeden voor hun definitieve ondergang als gevolg van het in elkaar storten van het Westerse neo liberale kapitalisme van Adam Smith. ALLES wat we horen over Noord Korea in de media is één grote LEUGEN. Hetzelfde geldt voor de nucleaire dreiging vanuit Iran. De nucleaire LEUGEN dient dus de politiek van onze criminele onderdrukkers en ook onze (R)overheid.

Indien men de energie heeft verzameld om bovenstaande eens goed te onderzoeken zal men kunnen concluderen dat politiek en dus oorlog gebaseerd is op de goedgelovigheid van de mens. Oorlog is immers politiek voortgezet met andere middelen.  Net als dat men vroeger hoofdzakelijk geloofde in de hemel en “Dantes” hel (Inferno) vanuit de bijbel zo gelooft men tegenwoordig in de HEL van een atomaire oorlog of de hel van “Climate Change”. We geloven in Maanwandelingen en ruimtereizen. We geloven werkelijk ALLES doordat we continu gebombardeerd worden met leugenbommen door de main stream media. Wij zijn veel te goedgelovig!!!!

Het grote gevaar komt dus niet uit Noord Korea of uit Iran. Het grootste gevaar waar we bloot aan staan zijn onze eigen leugenachtige (R)overheden met hun gelijkgeschakelde media aangestuurd door de banksters uit Londen City.

De tijd van de grote ontsluiering is aangebroken. Overheden zullen gaan vallen. Bankiers zullen failliet gaan net als de main (mean) stream media. Het zal een turbulente tijd gaan worden waarin alle luchtballonnen zullen worden doorgeprikt op weg naar een betere en rechtvaardiger samenleving op deze PLATTE AARDE. Het is een mooie tijd om in te leven en we doen het voor onze kinderen en kleinkinderen.

Mijn advies: Draai alles 180 graden om wat je op Tell-Lie-Vision ziet en je bent dicht bij de waarheid. Geloof NIETS wat je niet zelf kunt waarnemen of begrijpen. Vooral de wetenschap NIET.

4 Reacties op “Niburu, planet X, atoombommen, wetenschap en andere religies ter afleiding. Hoe wij alles maar geloven!!!

 1. Hallo Don, dus ik ging maar eens op zoek naar wat basale informatie.

  Ik las de volgende vraag van iemand:
  “De aarde draait in een elliptische baan rondom de zon in 365 dagen. Hoe groot is de afstand (in kilometers) die door de aarde in deze periode wordt afgelegd.”

  Het antwoord:
  “Als we baan van de aarde eerst door een cirkel benaderen, dan is de straal van die cirkel 149 597 887,5 kilometer. Doe dit maal 2 Pi, en je hebt de omtrek van de baan : 939 951 248.8 kilometer, dus iets minder dan een miljard kilometer. De aarde legt die omtrek af met een gemiddelde snelheid van circa 29.783 kilometer per seconde. De aarde doet 1 omwenteling rond de zon in 365.256366 dagen.”

  Ik zal je vertellen, ik kijk naar die astronomische getallen en denk: hoe is het mogelijk. Een miljard kilometer leggen we met zn allen af in een jaar tijd. En dan schommelen we ook nog heen en weer.

  Goed beschouwd is de platte aarde al een wonder maar een bolle aarde die schommelend door het heelal raast is een wonder boven wonder.

  Nu is de kortste afstand van de aarde naar mars 56 miljoen kilometer en men denkt de afstand te kunnen overbruggen in 30 dagen. Maar dan lees ik ook dat de techneuten er nu pas in geslaagd zijn een non-stop vlucht te maken met een passagiersvliegtuig van Londen naar Perth in Australie:
  “De maatschappij kan rechtstreeks tussen Perth en Londen vliegen zodra het de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner in dienst neemt. De vlucht duurt 17 uur, gaat over 14.498 kilometer en start in maart 2018.”

  Dan kan ik het werkelijk niet geloven dat ze denken in 30 dagen een afstand van 56 miljoen kilometer te overbruggen naar mars. Ik las wel allerlei technische ingewikkeldheden die het mogelijk zouden maken, maar ik weet niet. De commentaren zijn ook interessant:
  https://www.scientias.nl/met-nieuwe-fusieraket-duurt-reis-naar-mars-slechts-30-dagen/

  Voorlopig heb ik nog geen echte beelden kunnen vinden van de aarde en planeten, uitsluitend animaties. Daar doet NASA overigens ook niet moeilijk over. Ze melden het dan zo en passant.

  Dat zijn mijn bevindingen tot dusver.

  Geliked door 1 persoon

 2. We worden op astronomische schaal belazerd.
  Piramides blijken niet 5000 jaar oud maar 11.000 tot 15.000 jaar oud te zijn.
  De Sfinx in Gizeh is ouder dan de C14 bepaling kan “terugkijken” (39.000 jaar).
  De erosie aan de Sfinx is niet door de woestijn veroorzaakt maar door water.
  Onze Aarde bevat nog veel artefacten in de vorm van stenen bouwwerken die wij vandaag de dag met al onze zogenaamde technologie nog steeds niet kunnen namaken.
  Sumerische kleitabletten tonen zeer grote mensen als Gilgamesh en een planeet in de hemel die er nu niet meer is.
  Duizenden jaren oude gravures in het Egyptische Abydos tonen helicopters, vliegtuigen, duikboten en bizarre wezens.

  Atoombommen zijn verzinsels zoals 6 miljoen vergasten, 9/11, Bataclan, Charlie Hebdo, Stockholm en ga zo maar door.
  De US heeft Academy (voorheen Blackwater), Europa heeft Gladio.

  Of de Aarde bolvormig is of plat blijft een dilemma.
  Ongeacht de vorm blijft de vraag waar de Aarde zich bevindt.
  Als de kosmos niet bestaat, waar zijn we dan?
  Als de Aarde plat is en de Zon en Maan boven die pannekoek cirkelen met nog een 3e onzichtbare satelliet die zons- dan wel maansverduisteringen veroorzaakt, welke kracht doet de zon dan gedurende een jaar van baan en snelheid veranderen?
  En waarom?
  En wat zien we nu eigenlijk door onze telescopen als we naar het heelal kijken?
  Is het de kosmos of bedrog?

  Waarom heeft de oudste Maya kalender een jaar van 360 dagen en hebben we nu een jaar van 365,25 dagen?
  Is het toeval dat de cyclus van Zon en Sirius in jaren exact gelijk is aan het aantal minuten in 2 weken van diezelfde Maya kalender (25.920)?

  Is het grootste gedeelte van het water op Aarde afkomstig van de zondvloed?
  Waar kwam dat water vandaan?
  Als er geen kosmos bestaat met andere planeten, hoe is die watervloed dan te verklaren?
  Waarom zijn de polen zo koud als de Aarde blijkbaar een ingebouwde energiebron heeft die het magma zo heet maakt dat het niet stationair onder de korst rust en in de loop der tijd verder afkoelt maar constant op vele plaatsen met brute kracht uitbreekt en nieuw land creëert?
  Waar blijft al die warmte?
  Als er geen kosmos is…..

  Bij nader inzien is maar weinig op deze klomp schijnmaterie logisch.
  Realiteit is dat een groot gedeelte der mensheid aan de geeuwhonger ligt en de rest zich de pleuris werkt voor zo goed als niets.
  Zouden we dat onszelf aandoen of worden we door iets anders verneukt?

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.