Trump gaat ten onder aan FAKE Nieuws betreffende FAKE aanval met sarin gas. (VIDEO)

fakenews

Alles wat er nu gebeurd is in Syrië is FAKE. Donald Trump doet waar hij denkt goed in te zijn. Hij speelt als een acteur maar is een puppet van Israhell en de Rothschild bankiers in Londen.

Schaamteloos worden beelden van gewonde en dode kinderen ingezet door onze criminele media in het Westen. Deze beelden zijn allemaal gefaked, NEP dus. Er heeft GEEN gasaanval plaats gevonden. Het is een compleet “Wagging the dog” scenario.

De absolute domheid van Trump en zijn aanhangers is bij deze vast komen te staan. Ook is duidelijk hoe slecht het oorlogsapparaat van de V.S. werkt. Slechts 23 van de 59 Tomahawk missiles, à $ 800.000,= stuk,  kwamen in de buurt van het doel. En zo’n land kan kernwapens maken? Natuurlijk niet want atoombommen bestaan NIET!!!

Het is één en al afleiding. Het is dus zaak te kijken wat er elders in de Wereld gebeurt. Wat zijn de Amerikaanse en Britse criminelen ondertussen aan het uitspoken in Mosul bijvoorbeeld? In Mosul, Irak, vindt op dit moment een complete genocide plaats in opdracht van de Jewish World Order c.q  Israhell.

Donald Trump heeft zijn masker afgedaan. Zijn aanhang is hij nu kwijt. Dit lijkt erop dat de V.S. nu zal gaan worden geofferd voor de de Brits Joodse bankiers en het criminele zionisme. Elke Zionist is bij deze medeschuldig aan misdaden tegen de menselijkheid in Irak, Syrië etc. etc.. ELKE ZIONIST!!!!

 

Advertenties

9 Reacties op “Trump gaat ten onder aan FAKE Nieuws betreffende FAKE aanval met sarin gas. (VIDEO)

 1. Yep Don, de Zio-trein raast voort.
  Het doel is het Oded Yinon Plan.
  Het Beloofde Land voor het Uitverkoren Volk.

  Like

 2. Lol. Syrie bestaat ook niet natuurlijk, die tomahawk-aanval is dus ook nooit gebeurd.
  Als jullie waanzinnige logica gaan beginnen gebruiken, doe het dan meteen goed : NIETS bestaat behalve wat jij kent en al met je eigen ogen gezien hebt : een klein stukje van nederland dus. 🙂
  Jullie hoeven je dus ook geen zorgen meer te maken om al die fake informatie over niet bestaande mensen en plaatsen.

  Like

  • Heb je je wel eens afgevraagd hoe HD filmpjes van zogenaamd rouwende vaders met dode tweelingen al na een uur of zo in de Westerse media terecht komen?
   Blijkbaar hebben heel veel “gewone” Syriërs hypermoderne smartphones en een internetverbinding om beelden te delen met hen bekende pers in het buitenland.
   Merkwaardig in een land dat al 5 jaar lang systematisch wordt verwoest.

   Liked by 1 persoon

   • Nooit gehoord van journalisten en reporters ter plaatse? En natuurlijk hebben vele syriers (en ook westerse hulpverleners ter plaatse) moderne smartphones.
    Ga er eens heen en kijk zelf.

    Like

 3. Decennia lang wordt de wereld wijs gemaakt dat nucleaire wapens bestaan en dat middels geleide wapens raketten door de voordeur naar binnen kunnen worden geschoten.
  Het is allemaal bluf.
  Ik heb op deze site al eerder uitgebreid uitgelegd op fysisch niveau dat nucleaire bommen technisch niet mogelijk zijn.
  Ook de accuratesse van bijvoorbeeld Tomahawks is een mythe.
  Kijk maar naar je eigen GPS navigatie in de auto die vaak tussen de 20 en 100 meter ernaast zit.

  Liked by 1 persoon

  • Lol, Leto. Je weet niets en je moet eens een beter GPS systeem voor je auto kopen. 🙂
   Kruisrakketten gebruiken 2 GPS signalen (1 encrypted en 1 open) en zijn accuraat tot op 5 meter. Commerciele gps-ontvangers gebruiken enken het open gps-signaal. (Ik dacht trouwens dat jullie niet geloofden in GPS, nu plots weer wel. 🙂 )

   En wat betreft nukes : We hebben dus wel gecontroleerde kernsplijting in reactoren voor energie-opwekking zoals in Borssele bvb. maar een li tuning van die reactie zodat ze in een kettingreactie veranderd. (meer is het in essentie niet) is dus niet mogelijk?
   Cognitieve bias of ben je zo bang van die dingen dat je hun bestaan niet kan aanvaarden? Als je je ogen maar lang genoeg dichtdoet, gaat de boeman in de kast wel wel, die logica dus?
   Bravo, dan heb je nu het mentale niveau van een 4-jarige bereikt.

   Like

 4. En eh, Don, Trump gaat niet ten onder.
  Ongeacht de idioterie die hij uitvreet in opdracht van Rothschild en consorten.
  Dat clubje trekt nog steeds aan vrijwel alle touwtjes.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.