Is Madeleine McCann door haar ouders verkocht aan pedofiele machthebbers??? (Video 10 min. 15sec. (Engels))

Vanaf dit deel 1 kun je je heel eenvoudig verder verdiepen in de Madeleine McCann zaak. Denk dan ook aan de Dutroux zaak, Pizzagate, Jimmie Savile en Joris Demmink!!!

Advertenties

4 Reacties op “Is Madeleine McCann door haar ouders verkocht aan pedofiele machthebbers??? (Video 10 min. 15sec. (Engels))

  1. IN de video staat niet veel waarvan we wijzer worden en al niet wisten.
    De hoofdvragen worden niet beantwoord.
    Is zij vermoord door de ouders of iemand anders?
    Zo niet door wie is zij ontvoerd?
    In opdracht van wie?
    Dat het duidelijk is dat de ouders TOTAAL in het complot zitten en dus hoofddader, met hun gelieg en gedraai waar niets van klopt de ene tegestrijdigheid na de andere zal iedereen met een beetje gezond verstand onderhand wel duidelijk wezen!!!

    M.i. is zij die dag of avond door iemand gewoon weggehaald(met toestemming).
    Is zij door de ouders gedrogeerd, zodat ontvoering ‘veilig’ kon verlopen.
    Iets verderop in een auto gezet. Paar km verderop in andere auto gezet en uiteindelijk per helicopter of prive jet naar haar (vreselijke) eindbestemming gebracht, waarbij het mij niets zou verbazen als een of ander bobo zelfs Barroso is mogelijk haar de ‘eindbestemming’ heeft toegebracht.

    Chantage, satanisch offer etc. etc. etc.

    Like

  2. Duidelijk is ook dat de ‘hoogste’ (lees: laagste) kringen in ENGland en de EU hier mee te maken hebben en er alles aan doen /gedaan om de zaak in de doofpot te stoppen en te houden.
    Ongelofelijk dat mediacircusom de MacCanns. Hebben ze die publiciteit zelf bewust opgezocht om nog meer geld te peuren uit hun ‘ongeluk’? of was dat toeval.
    Als de ENGelse geheime dienst en de media-super leugenaar brainwasher MURDoch er zich mee gaan bemoeien, nou reken maar dat er heel veel dis- en mis-informatie wordt/is verspreid, zodat WIJ weer lekker bezig zijn met details en de jarenlang de ene tegestrijdigheid na de andere proberen te ontrafelen. Daarna ebt het weg en gaat iedereen weer braaf op vakantie : zelfs weer naar Portugal/Algarve.
    En zij/ZULLIE weten dat!!! Vandaar.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.