Opkomst verkiezingen 80%+? En gij geleuft dat?

images (77)

Mensen keren zich meer en meer af van de politiek maar de opkomst is met meer dan 8% gestegen? Mmmmm….

We worden weer eens met zijn allen bedrogen.

Wedden dat die +8 % allemaal op de VVD hebben gestemd!!!

21 Reacties op “Opkomst verkiezingen 80%+? En gij geleuft dat?

 1. De memorie van de massa sheeple’s is kort.
  Elke 4 jaar of minder worden dezelfde door psychologen gedefinieerde mind-fuck technieken op ze losgelaten en ze trappen er elke keer weer in.
  Als ezels die achter een wortel aan een touwtje aanrennen.
  Om moedeloos van te worden.

  Liked by 1 persoon

 2. En misschien is het vergezocht (..), maar gematrische duidingen waar de US al sinds jaar en dag zeer opzichtelijk gebruik van maakt, krijgt in beneveld Nederland, en zeker nu alle Europese aandacht gericht was op de verkiezingen alhier ook steeds een soort van recht in je gezicht gehalte.
  Campagne lasagne – Zondag met Lubach
  Geert Wilders minuut 1:40.
  “Het is 11 over 7, met de nadruk op elf; vervolgens “En het is vandaag donderdag 9 maart”

  Like

 3. Het is duidelijk : mensen keren meer en meer terug naar de politiek, deze opkomstcijfers bewijzen het : mensen zien dat stemmen nodig is en zin heeft.
  De democratie heeft gewonnen in Nederland. Proficiat aan alle niet-pvv-stemmers die hun democratische plicht gedaan hebben. 🙂
  De PVV stemmers waren inderdaad beter thuis gebleven, zodat Blondie terug kon naar waar hij thuishoort : onder een steen ergens. 🙂

  Like

 4. Het was de gebruikelijke klucht.
  De marionetten speelden hun rol, de sheeple lieten zich voor de zoveelste keer manipuleren.
  Rutte blijft aan de macht en trol Wilders blijft als 2e in de uitslag de bliksemafleider.
  De PvdA wordt afgeserveerd omdat de Zwarte Piet voor het ethnische probleem in de Westerse wereld op een zondebok moet worden geprojecteerd.
  Psychologen smullen van dit soort manipulaties.
  Zo subtiel en zo pervers.
  Duivels…

  Liked by 1 persoon

  • Naast de door opiniepeilers (honden zijn’t!) en door-draaiende oplees-miljonairs gefingeerde en gepushte 2-strijd tussen het vvd-moedermisdaadsyndicaat en haar dochter ondernemer (de eenmanszaak van de blonde meeuwen-neger uit Venlo) werd er voor de zekerheid toch nog ff ook een één-tweetje met Erdogan voor wat rode vlaggen (dit keer ook letterlijk, met een half maantje en een ster), net tegen de eind-streep uit de hoge poppenCast-hoed getoverd. Zodat damesfiets de vader des vaderlandsch kon uithangen en erdogan bij hullie thuis (everybody wins). Een massa-hypnose-klucht in 3 bedrijven idd…(zucht).
   Op zich hadden ze met die uitspraken wel een beetje gelijk, maar om nou voor een reeds overleden reiter ss-ert (zonder vliegbrevet) een heel volk voor nazi uit te gaan lopen maken, is mij ook wat te gortig…

   Had je het blije hoofd van Xander van der Wulp gezien, bij de roltrap-scene van damesfiets? Helemaal heppie de peppie dat z’n propaganda-baantje weer four more years veilig was gesteld (hoopt ie). Mooie freudiaanse verspreking van Mark in de speech door de begrippen “doel” en “middel” om te draaien, maakt toch niks uit joh, als je toch visieloos door het leven struint.
   Een klein lichtpuntje in de duistere toekomst-tunnel is; dat ze het debat met dat bonnetje van (crime-katalysator) Fred af kunnen maken, wat is er met de rest (€450.000.000,-) die niet op het bonnetje stond gebeurt? Men kan reeds een stoep plaveien van onderste stenen.
   De volume-knop van Ashwhipe asher is weer naar beneden bijgesteld, Spekman kan weer truien gaan breien, Rutte koopt een fiets met een stang en Matthijs en Jeroen nemen het ervan. Die 33 had echt niet gehoeven, het was al vooraf duidelijk zat…

   Hebben ze godnondeju al iets aan die belachelijke wachtgeldregeling van hullie gedaan?

   Like

 5. We moeten deze schapeNkudde duidelijk maken dat stemmen net zoiets is als je behoefte doen.

  Zo’n stemhokje lijkt ook op een schijthokje! 🙂
  Met je stem-darmen op springen schiet danwel schuifel (i.c. de sterken) je het schijthokje in en leegt je darmen oftewel schijt je je STEM weg!!!!
  Dat beeld en vergelijking moeten we overdragen aan deze stemmende meute.
  Even kijken hoe dan de opkomst is: 20%??? 😉 😉 😉

  Like

  • corr op mijn reactie bovenstaand: stemmende meute moet zijn stem wegschijtende meute.

   Btw uw stem verdwijnt ook meteen in een soort afvalbak. Nou duidelijker kan het niet!!!

   Like

  • Nemesis, dat jij niet gaat stemmen is prima. Het is vast ook te hoog gegrepen voor je en die verantwoordelijk kan je duidelijk nog niet aan.
   Maar er zijn heus wel mensen die perfect weten voor wie en waarom ze een stem uitbrengen en zo willen doorwegen op het beleid.
   Als dat van hen schapen maakt, wat maakt dat dan van jou?
   Een mislukt schaap? 🙂

   Like

 6. En dan nog die “Ruzie”tussen Turkije en Nederland “toevallig”,een paar daagjes voor het “Stemmen” gaan…….allemaal SHOW,Mind Control,Fake Fear,oftewel een Hoax,The Powers that Be “humor”.

  Like

 7. De “KEIharde Waarheid Recht in je Gezicht,alleen denken de meeste mensen: ..”och het is maar humor,een parodie…”…You Tube:Geert Wilders VS Mark Rutte RapBattle!…….(vooral het einde van deze “Parodie”is alles zeggend…”fake ruzie etc..”)———-They Live,You Sleep

  Like

 8. Open zouden zijn tot 23:00 uur ,terwijl die Dicht gingen om 21:00 uur etc..etc = 9-11 VVD 33 zetels, ruzie met de Turken was op 11 maart = 11-3= 33 een duidelijke handtekening als je het mij vraagt.
  Wie runnen de kiesraad en de databank?

  Like

 9. Fuck…
  …………………./´¯/)
  ………………..,/¯../
  ………………./…./
  …………./´¯/’…’/´¯¯`•¸
  ………./’/…/…./……./¨¯\
  ……..(‘(…´…´…. ¯~/’…’)
  ………\……………..’…../
  ……….”…\………. _.•´
  …………\…………..(
  …………..\………….\…
  _______ the s y s t e m !______

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s