18 Reacties op “Alex Jones and the Russian Connections

 1. Voor wat betreft Boudine Berkenbosch en Micha Kat ben ik het met je eens, want daar is al zoveel over gezegd en geschreven, ik heb het nog eens bekeken, hier op jouw site, heel interessante kost, maar Martin Vrijland ook? Op basis waarvan? Ik bedoel: je hoeft niet met alles eens te zijn. Ik meen dat jullie over de platte aarde nogal verschilden van mening en dat daar harde woorden over zijn gevallen, maar dat maakt hem toch niet direct een Alex Jones. Graag je reactie.
  Lidy

  Like

 2. Overigens ben ik er inmiddels ook wel achter dat die Alex Jones, Micha Kat en ook David Icke van hetzelfde laken een pak zijn. Toevallig zag ik dat Micha Kat in IJsland is gelijktijdig met deze David Icke. Ik neem aan dat die twee elkaar wel zullen ontmoeten. Waar zijn die lui toch mee bezig. Hoe dan ook F.T.I.:

  Liked by 1 persoon

 3. Dank voor je like Don, maar moet ik daar op uitmaken dat je geen toelichting wilt geven op jouw statement over Martin Vrijland? Je was zn beste vriend. Je beheerde zijn website bij afwezigheid en dan ineens is de liefde over en bestempel je hem als een Alex Jones. Het is toch logisch dat dat op zn minst vragen oproept. Is dat nu werkelijk alleen omdat je je ineens ging interesseren in -en ging schrijven over de platte aarde? Ik vond het ook wel een ommekeer en dacht dat het wellicht te maken had met de pressie van die man op Swapichou, die nu bezig is zich te transformeren tot vrouw. Hoe is dat eigenlijk afgelopen met al die dreigementen met een rechtszaak en die advocaat. Sorry ik ben al die namen even kwijt. Ben ik ook wel benieuwd naar. Daar heb je het eigenlijk nooit meer over gehad.
  Lidy

  Like

  • Al die bedreigingen heb ik naast me neer gelegd en nooit weer iets van gehoord @Lidy.
   Wat betreft MV wil ik alleen maar zeggen dat elk blog met een verdienmodel (donaties, reclame, etc.) voor mij al niet meer te vertrouwen is. Heb zelf in de afgelopen tijd over die zaken nagedacht en heb besloten mijn blog vrij te houden van oproepen tot donaties en niet verplichte WordPress reclames. Vandaar mijn reactie. Ik hoop dat je voldoende hebt aan deze reactie, ik wil namelijk een (interne) strijd binnen de alternatieven voorkomen want er is al zo weinig in dit polderlandje. Alle bloggers/alternatieve journalisten, hoe ze ook genoemd willen worden, geven tesamen een beter beeld dan de msm ooit deed. De platte Aarde is voor mij nooit een breekpunt. Ik schrijf wat ik denk op mijn blog en daar mag iedereen het mee eens zijn of niet. Mijn blog is simpelweg mijn uitlaatklep waar ik NIETS aan wil verdienen!!!

   Like

  • P.s. De like was ondermeer bedoeld om aan te geven dat ik het gelezen had. Ik had echter op dat moment geen tijd te reageren. Overigens was het natuurlijk ook heel scherp van je opgemerkt. Daar ben ik bij jou al een beetje aan gewend @Lidy

   Like

 4. Dan heb ik nog een vraag. Zowel Martin Vrijland als jijzelf hebben meerdere malen aangekondigd nog eens een artikel te wijden aan Boudine Berkenbosch en dan met name haar connectie met die wereld van het kindermisbruik, toen ze nog een praktijk had in twente, als kinderpsycholoog, in de buurt van Hardenberg meen ik mij te herinneren. Zij zou bv meer weten over de moord op Joyce delabruyere. Dat heeft me uiteraard ook aan het denken gezet, maar er is nooit een vervolg op gekomen. Waarom is dat?

  Like

  • Goedemorgen Don, ik zie dat je opnieuw geen antwoord geeft op mijn vragen. Ik verwacht het ook niet meer. Laat ik er dan dit nog van zeggen, je brengt zelf een onderwerp en benoemt specifiek deze mensen. Als er dan vragen komen om onderbouwing laat je het niet alleen afweten maar maak je je er van af door te beweren geen strijd te willen. Zo kun je nog wel eens iets beweren, zullen we maar zeggen.

   Like

   • Ik zit niet altijd op het internet. Boudine Berkenbosch en haar connecties met justitie, kerk en de pedofielenwereld is iets waar ik nog aan werk. @lidy. Mijn uitspraak over Micha en Martin Vrijland blijven staan.

    Like

    • Oke, ik ben af en toe behoorlijk ongeduldig.

     Over die 90-10% procent verhouding valt natuurlijk nog wel het e.e.a. te vertellen. Ikzelf zie gewoon dat Boudine Berkenbosch een verhaal overneemt en er dan een dusdanige draai aan weet te geven dat diegene er toch voor de lezers onbetrouwbaar uit komt.

     Als voorbeeld het verhaal dat indertijd speelde met Toos Nijenhuis.

     http://www.boublog.nl/2013/05/14/ritueel-misbruik-van-kinderen-een-slachtoffer-getuigt/

     Mijn reacties bij dat verhaal over Toos Nijenhuis, die dat verhaal voor een deel bekrachtigde, heeft ze weggehaald en tot mijn stomme verwondering indertijd was de wikipedia pagina, waaruit het verband bleek van de Palthe familie met het advocatenkantoor van Harro Knijff, De Brauw etc. veranderd.

     Op die betreffende wikipediapagina kon je lezen dat de familie Palthe erg trots was op die band met het advocatenkantoor. Praktisch direct nadat ik dat vermeldde op haar blog in een reactie, was dat gedeelte uit wikipedia verdwenen. Ik wilde namelijk nog even een link daar naartoe plaatsen. Was al niet meer nodig, want dat gedeelte was weg. Zo snel nadat ik mijn commentaar had geschreven. Dat is geen toeval.

     Ik was daar super verbaasd over en dacht naderhand er het mijne van. Dit heb ik eigenlijk hier nooit genoemd toen je vaak schreef over Boudine, maar dit incident heeft mijn wantrouwen jegens haar en haar rol in feite in gang gezet. Want daar klopte iets niet. Door jouw artikelen werd dat idee over haar sterker en op een gevegen moment heb ik dat hier ook geschreven.

     De Vaatstrazaak, die nu door het artikel in de krant over Bauke Vaatstra die Jasper Steringa wil bezoeken, weer in de belangstelling is komen te staan, is ook zoiets.

     De wijze waarop ze daarmee omging in het verleden draagt dezelfde kenmerken: eerst meegaan met een theorie en er dan vervolgens er een eigen draai aangeven, zodat hetgeen te dicht bij de waarheid komt op een zijspoor wordt gerangeerd. Dat is de methode die telkens wordt toegepast.

     Dat heeft ze vwb de Vaatstrazaak samen met Dankbaar gedaan.

     Boudine Berkenbosch heeft het scenario aangeleverd
     http://www.boublog.nl/2012/04/10/marianne-vaatstra-en-het-scenario-van-een-snuff-film/
     waar Mauritz en Dankbaar een verdere invulling aan hebben gegeven en de plot richting de beide asielzoekers hebben geschreven. Ze heeft het boek met het granieten bewijs als een gek lopen promoten. Ik heb het boek gelezen en het ‘granieten’ bewijs was juridisch gezien een lachertje. En wellicht was dat ook de bedoeling in de Hegeliaanse traditie.

     Ik wil jou niet pushen richting dat artikel over Boudine Berkenbosch, al lijkt het er misschien een beetje op, maar in tegendeel. Wellicht is het verstandiger om dat artikel van jou over haar en haar connecties met kerk, justitie en pedofielenwereld achterwege te laten. Ik vind het jammer als je om haar risico zou lopen, want m.i. maakt ze deel uit van een machtig clubje. Begrijp me goed niet dat je daar bang voor moet zijn, maar wel bewust. Het is het m.i. niet waard om wegens haar ook maar enig risico te lopen.

     Goed dat gezegd hebben, sorry dat ik je daarmee heb uitgedaagd, maar soms kan ik het niet laten 🙂

     Lidy

     Like

 5. Toch nog een toevoeging over die affaire rond de rode baret, waarmee Boudine Berkenbosch getracht heeft mij weg te zetten als iemand met een gemankeerd geheugen.

  Ik maakte op jouw blog een opmerking over die rode baret/ alpinopet whatever. In eerste instantie over dat ik het raar vond dat zij met een rode baret op de rechtszaal in ging. Wat ik indertijd niet vermeldde was dat zij in de hal van de rechtbank in gesprek was met Van der Plas en o.a. Ton Hofstede.

  Ton Hofstede moet ervan op de hoogte zijn dat die kwestie speelde en het viel mij uiteraard op dat hij er zich niet mee bemoeide. Ook geen reactie gaf onder het betreffende artikel op het Boublog om haar te steunen danwel te corrigeren. Maar nu komt het. Toen vorig jaar die ruzie ontstond met haar over Marcel Vervloesem schreef hij niet alleen een artikel,

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20161018-boudine-berkenbosch.htm#comment-2961866452

  maar maakt hij in één van zijn commentaren een vreemde opmerking. Hij schrijft daar het volgende naar aanleiding van een vraag van Boudine Berkenbosch:

  “Ton, laat me even weten in welk BOUblog-artikel van jaren geleden ik deze Apollo-tapes en Demmink noem en in welke bewoordingen.”

  „Je kan er je eigen site op na slaan. Er zijn meerdere verwijzingen.
  Eentje bijvoorbeeld uit 2009 (zie ook screenshot hieronder).
  http://www.boublog.nl/2009/11/05/m...
  Jij spreekt daar over de Apollo (in 2009). En ook Mr. Petje-op Rode Baret doet dat herhaaldelijk.”

  Nu is met name deze laatste zin opmerkelijk omdat onder het artikel op Boublog

  http://www.boublog.nl/2014/06/04/boudine-berkenbosch-en-de-rode-baret/

  Mr Pettjo in het geheel niet heeft gereageerd.

  Maar wie is deze Mr. Pettjo, waar Ton Hofstede duidelijk naar hint? Boudine zag ik voor het eerst in Den Haag toen er een optocht werd georganiseerd richting het huis van Demmink en zij zo’n mannenpet droeg. Toen kreeg ik spontaan de gedachte dat Mr Pettjo hoogstwaarschijnlijk het alter ego van haar was op Boublog.

  Kortom dat zinnetje hierboven says it all.
  a. ze droeg wel degelijk een rode alpino en
  b. ze is ook Mr. Pettjo (schat ik) en
  c. Ton Hofstede weet het en wist het al die tijd.

  En dat wilde ik hier toch nog even kwijt voor al jouw lezers die de kwestie rond de rode baret hebben gevolgd.

  Lidy

  Liked by 1 persoon

  • Ter informatie: Ton Hofstede heeft het betreffende commentaar waarnaar de link verwijst verwijderd.

   http://www.hethaagsecomplot.nl/20161018-boudine-berkenbosch.htm#comment-2961866452

   Je krijgt nu het hele artikel te zien, zonder dit commentaar, althans ik heb het niet kunnen vinden.
   In het kader van de verdwijn-verschijn-verdwijn truuk zou het kunnen zijn dat het wordt teruggeplaatst, maar ik vermoed van niet dit keer, want dit veelzeggende commentaar van Ton haalde het hele rode barettenverhaal van Boudine Berkenbosch onderuit.

   Like

   • Ik meende dat ik indertijd voor de zekerheid een printscreen had gemaakt en na even zoeken heb ik hem gevonden. Ik kan hem hier niet plaatsten maar wel op mijn eigen website.

    http://www.vooruitmetdegeit.club/demminkdoofpot/vooruitmetdegeitclub/#comment-593

    Ik vind het erg belangrijk omdat ik zo lang door die groep ben aangevallen. En dan met name door Boudine Berkenbosch, Myra de Weerdt, Rein Gerritsen en nog iemand die ik in feite totaal niet ken, maar die op twitter meedeed met het zwartmaken en bespotten, een zekere jacqueline of jacky. Haar man heeft ook levenslang gekregen, het zij haar daarom vergeven.

    Like

    • Don, je schrijft elders:
     “Over onkunde gesproken @Ipsyllon. Als je geen eens een foto in een reactie kunt plaatsen. Ik heb je maar ff geholpen.”

     Als je mij vertelt hoe ik hier een foto of printscreen kan plaatsen dan doe ik dat uiteraard . Ik weet dat werkelijk niet, anders zou ik dat zondermeer hebben gedaan.

     Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.