Hello from the inside

Advertenties

25 Reacties op “Hello from the inside

  • 7 nieuwe exoplaneten, ontdekt door Michael Gillon van de luikse Universiteit. Vandaar natuurlijk de naam van de nieuwe ster : Trappist-1. 🙂 Namen voor de exoplaneten die worden voorgesteld : Gregorius, Achel, Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle & WestVleteren.
   Belgisch bier verovert het Heelal. 🙂 🙂 Misschien krijgt een of ander gedeformeerd rotsblok de trotse naam ‘Heineken’ ooit, wie weet. 🙂

   http://thema.ulg.ac.be/spatial/en/trappist-1-2/

   Maar alle gekheid op een stokje, dit is natuurlijk keiharde wetenschap, de aanvallen op Nasa en MSM zijn zielig en tonen enkel verregaand onbegrip en stroman tacktieken.
   Deze ontdekking is al maanden gepubliceerd in Nature, waar iedereen hier natuurlijk een abonnement op heeft neem ik aan? 🙂
   Vreemd dat jullie niet worden uitgenodigd op congressen, vast een fout van de organisatie of een complot natuurlijk. 😀 😀 😀

   Like

    • Het enige dogma in die ‘Sekte’ van de wetenschap is dan toch dat je alles moet kunnen bewijzen/aantonen wat je beweert en dat je moet werken via verifieerbare en transparante methodes zodat iedereen kan controleren wat je beweert.
     Dat is natuurlijk onaanvaardbaar voor echte religioten zoals de Flat Earthers en andere jokers die hun fantasien enkel kunnen verspreiden onder kritiekloze schapen die de opleiding en basiskennis missen die zelfs de meeste 14-jarigen hebben die niet in de jungle of in een echte sekte opgroeien.
     Je zou je toch eens moeten afvragen Don, waarom die complot- en Flat Earth-fantasien nooit in de openbaarheid worden bediscussieer. Het zijn altijd anonieme keyboardwarriors die ofwel hard weglopen ofwel je bannen van hun mesthoop-site eenmaal je kritische vragen gaat stellen waarop ze nooit een antwoord hebben natuurlijk.
     Oh en over die ‘ontwaking’, dat wordt al ruim 300 jaar voorspeld door allerhande luddieten en wetenschapshaters die ondertussen al grotendeels onder de zoden liggen.
     De realiteit is hard, misschien moet je toch eens door de zure appel heenbijten en accepteren wat niet te ontkennen valt?

     Like

     • @Ipsillon Hoe jouw religie, de wetenschap, ons vermoordt. Een groot deel van de wetenschap is gewoon een criminele organisatie onder leiding van het Vaticaan.

      Like

     • @Ipsillon Nog wat informatie over jouw criminele wetenschap. Syngenta in dit geval. Dit is ook de reden dat mensen als jij een gevaar vormen voor de hele mensheid @Ipsillon

      Like

     • Tja, als je al niet weet wat een religie juist is (georganiseerd geloof gebaseerd op dogma’s, dus geen enkel bewijs nodig) dan is discussie natuurlijk zinloos. Wetenschap is het diametraal tegenovergestelde van religie natuurlijk. Jullie Flat Earth Geloof, DAT is een vorm van religie want jullie geloven die fantasie zonder enig echt bewijs, het is dus niets anders dan met Sinterklaas of de Kerstman : het doet jullie goed voelen en sommige youtubers maken er een commerciele activieit van die vooral goed is voor hun portefeuille. 🙂
      Wat uit al deze dingen blijkt telkens weer is dat vele mensen niet in staat zijn om om te gaan met informatie omdat ze geen basiskennis hebben en dus niet kritisch kunnen zijn, zelf al proberen ze dat.
      Voor dergelijke mensen is Internet en zeker sociale media een vergiftigd geschenk : jullie denken dat jullie dingen leren, maar in feite worden jullie gigantisch om de tuin geleid en constant bedrogen.
      Daarom natuurlijk dat kritische mensen en Media nooit meegaan met jullie en jullie nooit iets zullen bereiken maatschappelijk gezien : jullie staan gewoon vele stappen lager op de ladder van bewustzijn en kennis. 🙂

      Like

    • Ipsyllon, op dit niveau is de wetenschap niet meer serieus te nemen. Dit is geen science, maar science fiction. Wetenschappelijke methode, waar???
     Datageneratoren die de fantasie van astrofysici prikkelen, meer is het niet. En dan de naamgeving, carnavalshit van 2017 😉
     Volgens mij is er geen verschil tussen koffiedikkijkers die menen te veronderstellen wat ze over een bepaalde persoon te zeggen hebben. Deze Nasa fantasten zijn misschien nog wel erger dan die koffiedikkijkers. Hoezo religieus fanatisme 😉
     Een paar YT’s met commentaar, men mag zelf beslissen hoe het commentaar te beoordelen.

     Liked by 1 persoon

     • Anna, heb je het artikel in Nature gelezen?
      Hier de link : http://www.nature.com/nature/journal/v542/n7642/full/nature21360.html

      Als je kritiek hebt op de gebruikte methodes of fouten ziet ivm de interpretatie van de data, moet je dat dringend laten weten aan het redactieteam van Nature.

      Toch wel een schande dat een team astrofysici jarenlang aan zo’n publicatie werkt en dat wereldexperts dat geverifieerd hebben en dat jij dan daar zo doorheen prikt, nietwaar?
      Vertel eens, waar zit ‘m precies de blunder in de publicatie?

      Like

     • Don, de spelregels in het echte leven zijn zo dat je kritiek mag en moet geven maar dan wel met concrete elementen.
      Toon dus aan dat er een fout zit in het artikel en schrijf het redactieteam van Nature aan aub. Dan heb je je gelijk bewezen en krijg je van mij je gelijk zonder een seconde twijfel.
      Doe maar.

      Like

     • “Toon dus aan dat er een fout zit in het artikel en schrijf het redactieteam van Nature aan aub.”

      Stuur me ff een kopie van het artikel en ik haal het piece by piece uit elkaar!
      Jij gaat mijn vriend worden @Ipsillon!!!

      Liked by 1 persoon

     • De link naar het artikel staat in mijn post hierboven (reactie op Anna). Je gaat toch echt wel je best moeten doen en proberen lezen want anders wordt het nooit iets met jou. 🙂

      Like

     • Ipsyllon, ik heb de link gelezen. Het gaat mij niet om een blunder in de publicatie, het gaat mij erom waar de kennis over astronomie begint; terug naar de oorsprong van de kennis hierover en de eventuele verschillen in meningen.
      Daarnaast is een theoretisch model nog geen werkelijkheid; het interpreteren van data op basis van een model dus ook niet; nog even los van het feit dat data op verschillende manieren kunnen worden geinterpreteerd binnen eenzelfde model.
      Een geocentrist zal een en ander anders beschouwen dan een heliocentrist; dit naast het feit dat er wetenschappers zijn met hele andere conclusies en bevindingen omtrent modellen.
      Gerrard Hickson was zo iemand. Hij beweerde dat de berekening van afstanden van sterren en planeten fout was.
      Een ander uitgangspunt levert andere resultaten en andere interpretaties op. Boek van Hicks “Kings dethroned”
      https://ia902705.us.archive.org/12/items/kingsdethronedhi00hickrich/kingsdethronedhi00hickrich.pdf
      Een beschouwend artikel hierover:
      https://aplanetruth.info/2016/12/10/how-did-the-kings-of-astronomy-get-it-so-wrong-part-i-copernicus-newton/

      Like

    • Ik geloof helemaal niet in de globe, ik weet absoluut en totaal zeker dat de aarde een globe is, net zoals ik even zeker weet dat Australie bestaat en dat Napoleon ooit keizer van Frankrijk was.
     Het bewijs is voor al deze 3 aparte dingen zo overweldigend dat je in feite krankzinnig moet zijn om het te ontkennen of een bepaalde agenda moet hebben.

     Like

 1. Zes miljoen verGASTE “sterretjes” hihi …

  ■ “Holocaust-deprogramming Course” / after having scrolled down the first quarter of the text, you’ll see the subtitle “Irrefutable Facts ; Auschwitz a Work Camp” . Begin reading there.
  Amazing info on the totally FAKE gas chambers of Auschwitz :

  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

  ■ A SUPER holohoax site ; skip the main articles and scroll down untill you see appearing articles in BLUE printing, about fifty debunked narratives about all sorts of “nazi killing methods” and/or “survival stories” :

  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/

  It’s time to wake up folks !

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s