De desillusie “Amerika” (video/muziek)

Advertenties

2 Reacties op “De desillusie “Amerika” (video/muziek)

 1. Oké, het lijkt te werken. Het is nogal stil hier (zit stevie in de ban?). Ik neem zijn rol even over, hopelijk vind je dat niet erg.

  Ik wou even wat kwijt over (jawel) pizzagate, maar het is nogal lang geworden (sorry). Ik vind het vreemd dat de ‘alternative’ media nl. hier bijna geen aandacht aan geeft. Persoonlijk vind ik het wel een mooi voorbeeld van hoe we m.i. in de maling genomen worden. Een soort desillusie dus. Het hele pedo gebeuren kwam aan het licht door die emails op wikileaks tijdens de verkiezingen in amerika. Nu zien de meeste het waarschijnlijk als een hoax of psyop om internetcensuur door te drukken (dat is het ook), maar er zijn een aantal dingen die ik nogal merkwaardig vind. Deze zaak doet me enigzins denken aan de roestige spijker vs demmink zaak.

  #PizzaGate What We Know So Far
  Reality Calls

  Is “Reality Calls” part of a TRAP?
  cindy garay

  Opvallend genoeg blijkt er ook een ‘pizzakaart’ in het illuminatie-kaartspel te bestaan: “Pizza for the Secret Meeting”. Kaart nr.444 (?), datum 1-6-96. Op die kaart staat een stuk pizza met een microfoon en de tekst:

  “Is this the secret meeting? Here you go, sir. Double cheese, pepperoni, anchovy, green olives, black olives, mushroom and a microphone. Play this card at any time. Pick one Secret group to lose its Secret status for the rest of the current turn.”

  https://voat.co/v/pizzagate/1439080

  kaartset op ebay: http://i.ebayimg.com/images/g/IhMAAOSwIgNXoViB/s-l1600.jpg

  pizza card: https://i.sli.mg/PeC7Uk.jpg

  http://www.sjgames.com/inwo/assassins/cardlist.html
  INWO Assassins – 125 Cards – Official List – 1-6-96
  Copyright © 1996 by Steve Jackson Games Incorporated.
  Common – 50 Cards

  Pizza for the Secret Meeting (Plot) – COMMON

  De naam van de kaart en de tekst; “kies een geheime groep die dan z’n geheime status verliest”, vond ik gezien pizzagate nogal opvallend. Vooral omdat het hele gebeuren als een soort spoor lijkt te zijn uitgezet: de emails leiden naar wonderlijke pizzatent, in een straat met nog meer wonderlijke pizza/eet-tenten, waarvan vele een pedo-logo blijken te hebben vlgs. info van de fbi die ook op wikileaks te vinden was.

  https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols

  Verder leiden ze naar de clintons en de podesta broers van wie opeens politieschetsen opduiken (londense politie) i.v.m. de Madeleine McCann zaak, waarin ze verdacht worden. Ik herinner me nog duidelijk dat er toen sprake was van één man die een kind droeg nabij het huis waar Madeleine verdwenen is. Er was geen sprake van twee personen (de podesta’s). Ole Dammegard, die zich veel met die zaak heeft beziggehouden, leek naar mijn mening ook oprecht verbaasd over die schetsen. Dus waar komen die officiële politie schetsen vandaan?

  PizzaGate is just the tip of the ICEBERG — Ole Dammegard
  44:54 – Madeleine McCann case – Podestas brothers politie tekeningen

  Het blijkt dat de podesta’s mogelijk wel in portugal aanwezig waren en wel bij een bekende (?) pedofiel, freud (kleinzoon van sigmud freud), die na de verdwijning ook de ouders van Madeleine opgevangen heeft.

  Verder was er opeens ene steve pieczenik op youtube. Een soort hoogopgeleide psychiater en schrijver die vele jaren o.a. als deputy assistant secretary of state (usa) gewerkt heeft, o.a. op het gebied van psychologische oorlogsvoering. De afgelopen jaren duikt hij zo nu en dan op bij alex jones – info wars. Vlgs. hem hebben de clintons in het geheim een coup gepleegd en hebben hij en een aantal figuren uit de usa intelligence agency, fbi, cia en wat militairen, een tegencoup gepleegd. En wel via het internet, een geweldloze countercoup, de eerste van z’n soort, een unieke gebeurtenis. Vlgs. hem hebben zij die emails naar wikileaks gelekt. Dit klinkt natuurlijk als totale onzin, maar hij lijkt wel echt te zijn, wie hij zegt dat hij is.

  https://sheeppee.wordpress.com/2011/05/21/the-credibility-of-dr-steve-pieczenik-his-biography-told-in-yesterdays-newspapers/
  (dit artikel is al van voor de zgn.coutercoup).

  https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Pieczenik

  http://stevepieczenik.com/

  https://www.youtube.com/user/stevepieczenik

  The Hillary Clinton Takeover of the United States

  US Takeover May Be Near

  The Clinton Pedophilia Connection

  Hij is overigens ook joods (ik vind het vervelend dat te vermelden, maar gezien de toch overduidelijke joodse invloed op het wereldgebeuren is het opvallend). Persoonlijk vertrouw ik hem voor geen meter. Maar ik krijg nu wel het idee dat er van ‘bovenaf’ iets aan de hand is en dat de clintons (met (wereldwijde) aanhang en mogelijk obama) eruit gewerkt worden. Uiteindelijk heeft trump wel totaal onverwacht de verkiezingen gewonnen.

  10 Reasons Pizza Gate EXPOSED by Shadow Group? #PizzaGate

  Het interressante aan pizzagate vind ik dus die pizzakaart. Er wordt een tipje van de sluier opgelicht van iets dat m.i. hoogstwaarschijnlijk wel waar is, één groep verliest de geheime status, wordt te kijk gezet. Alles wordt als een soort spoor voor ons uitgezet, waarbij net als met dieren vangen, aan het einde een val klaarstaat. De val voor ons is duidelijk “fake news” en (internet)censuur, maar ik denk dat de beschuldigingen, gedeeltelijk in ieder geval, wel echt waar zijn. Twee vliegen in een klap, de clintons eruit (die houden zich nu wel stil) en een reden om het volk de mond te snoeren.

  Ondertussen gaat die hele pedokliek waarschijnlijk vrijuit (zoals gewoonlijk). De zoveelste pedo-doofpot van de ‘elite’. Ondanks dat het een walgelijk en redelijk bekend fenomeen is, blijken wij (het klootjesvolk) niet in staat daar echt iets tegen te doen. Waarschijnlijk omdat vele onder het klootjesvolk ook hun eigen en/of andermans kinderen mishandelen, misbruiken en verkrachten (of dat willens en wetens laten gebeuren).

  Een dreiging van bovenaf over “fake news” en censuur, blijkt erg effectief. Sssst, ..anders kunnen we elkaar niet meer doodgooien met links, likes en thumb-ups. De alternatieve media, het ene gevonden nieuwsbericht nog afschuwelijker dan het andere, waar dan verder helemaal niets mee gedaan wordt. Op naar het volgende schandaal! Hoezo in kringetjes ronddraaien? We worden bespeeld als poppen!

  Conclusie: De nwo heeft absoluut niets te vrezen van ons.

  Een fijn 2017!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.