RAMSTEIN – DAS LETZTE GEFECHT

A lie has many variations the truth none

Omdat in Nederland bijna het hele volk zich als makke schapen naar de slachtbank laten leiden en de Nederlandse main stream media het volledig laten afweten en zodoende meewerken aan de criminele oorlogsmisdaden van Groot Brittannië, Israël en de Verenigde Staten plaats ik hier maar een Duitse documentaire. Ook voor Nederland van belang want ook wij zijn een door Amerika bezet land met een Amerikaanse luchtmachtbasis in Volkel inclusief (NEP!!)atoombommen die ingezet wordt voor het plegen van oorlogsmisdaden over de gehele Wereld.

Braaf werken ook onze Nederlandse politici mee aan de economische sancties tegen Rusland over de ruggen van vele kleine en middelgrote ondernemingen en in het belang van het grootbedrijf en de joodse bankiers. Aan alle kanten liegen ze ons voor die landverraders in tweede en eerste kamer. Braaf ook werkten ze mee aan de moord op meer dan een half miljoen kinderen in Irak. Ook onze politici stonden achter de uitspraken van Madeleine Albright die het leven van een half miljoen Iraakse kinderen een acceptabel prijs vond voor haar POLITIEKE doelen.

Juist, politici zijn MOORDENAARS van kinderen. Het wordt tijd dat we ze eindelijk eens ter verantwoording oproepen in plaats van ze straks in Mei weer een mandaat te geven om verder te gaan met het uitmoorden van complete volkeren inclusief hun kinderen.

Advertenties

4 Reacties op “RAMSTEIN – DAS LETZTE GEFECHT

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.