WWIII gaat in de overdrive….

images (45)

Velen denken dat we op weg zijn naar een 3e wereldoorlog. Laat ik die mensen die daarin geloven uit hun droom halen. We zitten al midden in de 3e wereldoorlog. Het is een asymmetrische oorlog om uw perceptie die uitgevochten wordt via de “corporate” media, waar ook RTL, NOS/NPO en alle dagbladen toe behoren. Een oorlog tussen de globalisten en de nationalisten/anarchisten, tussen overheden/grote bedrijven (banken) en de gewone man, tussen de joden (internationalisten/communisten/Vaticaan) en de niet joden. De basis ligt in het (verzonnen) oude testament en het uitverkoren voelen van een bepaalde groep mensen.

Uit de verkiezingen in Amerika en eerdere referenda in Europa zoals BREXIT blijkt dat de globalisten op alle fronten op het gebied van de publieke opinie aan het verliezen zijn. Ze verliezen de publieke opinie, de controle, de macht, en zetten nu op alle fronten in waardoor ze genoodzaakt zijn hun maskers te laten vallen. Hun machtigste wapens waren de media en het onbeperkt kunnen beschikken over geld wat ze immers zelf creëerden.

get-attachment-97-587x391

Niet overdreven maar maakt de zaak duidelijk wat die übermenschen met kinderen doen.

De main stream media is echter op alle fronten aan het verliezen van de (helaas hevig geïnfiltreerde) alternatieve media. Het monetaire systeem staat op springen. Aan alle kanten staan ze, de globalisten, met de rug tegen de muur hetgeen ze er toe heeft aangezet hun laatste redmiddel in te zetten, een hete 3e wereldoorlog. Een hete 3e wereldoorlog die tot nu werd uitgevochten als proxyoorlog in landen als o.a. Libië, Oekraïne, Afghanistan, Irak Soedan Somalië en Syrië. Alle oorlogen waren/zijn zonder uitzondering een mislukking te noemen die alleen miljoenen onschuldige mensen, waaronder vele vrouwen en vooral kinderen, het leven heeft gekost. Verwacht van Donald Trump in deze niet anders!!! Hij hoort bij die club.

2drxu02

Rutte klaar voor het front! Met zo’n flapdrol ben je geen vijand meer nodig.

Nu zien we dan ook een Mark Rutte, gechanteerde pedoseksueel (er is bewijs!!! net als bij Franske Timmermans), ineens zijn reet afvegen met de uitkomst van het Oekraïne referendum waarbij hij wederom Rusland (Poetin) aanvalt net als dat hij dat deed via zijn MH17 uitspraken. Dit zijn regelrechte oorlogsverklaringen!!! Nu zien we ook dat Poetin (Rusland) wordt uitgemaakt voor oorlogsmisdadiger in Syrië. Notabene een oorlog die is geïnstigeerd door het Westen middels financiering en bewapening van de zogenaamde rebellen. De “witte helmen” worden weer opgehemeld als nooit tevoren terwijl ze gewoon onderdeel zijn van Al Nusra, Al Qaida etc., allemaal door het Westen gefinancierd welteverstaan. De alternatieve media, die meer waarheid brengt dan de main stream media, wordt bedreigd met censuur via o.a. Google, Facebook en Twitter onder het motto “NEP NIEUWS”. Dit terwijl de main stream media NIETS anders dan heel subtiel leugens en propaganda brengen.

5

Samenvattend kunnen we stellen dat het “Eindspel” is ingezet.

Voor mij geldt; “It’s all or nothing” (Video)! We will be victorious!

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.