Pizzagate is het wapen van de mainstream media om de alternatieve media aan te vallen!

apizzagate

Met enige verbazing zag ik tijdens de verkiezingen in de V.S. ineens “Pizzagate” opkomen op het internet tezamen met de term “Fake News”. Een basisregel van me is dat NIETS toevallig is en dat die psychopaten aan de top wel slecht maar zeker niet dom zijn.

fakenews

“Pizzagate” gaat over een vermeende pedofielenkring in Washington D.C. waarbij via bepaalde pizzarestaurants door middel van codering pedoseks besteld kan worden en er in die restaurants pedofeestjes gehouden worden. Als bewijzen worden aangedragen de uitkomsten van (CIA controlled) Assange/Wikileaks berichten en allerlei berichten en foto’s van de vermeende betrokkenen via sociale media. Bedrijfslogos zouden een pedoachtergrond hebben en van de één op de andere dag weer veranderd worden. Killary Clinton met de Podesta broers als haar handlers zouden betrokken zijn.

Weer wordt de pedofielenkaart getrokken om emoties los te maken bij de steeds dommer gemaakte bevolking. Iedereen roeptoetert elkaar na en niemand checkt de feiten en bewijzen. Het is niet dat die idiote pedofielenkringen niet bestaan. Nee dat weten we inmiddels door de Dutroux affaire met haar X getuigenissen wel. Wat mij betreft waren de getuigenissen in de Hampstead zaak ook echt maar daar verschillen een aantal over van mening met mij.

Er is echter iets aan de hand met “Pizzagate”! Het loopt allemaal te gladjes en gaat te snel. De”Madeleine Mccann” zaak wordt er te opzichtig en te snel bijgehaald terwijl die zaak ook aan alle kanten stinkt.

internethoax

Kortom “PIZZAGATE” is FAKE. Fake nieuws welke nu door de alternatieve media wordt rond gebazuind en waar iedereen als een kip zonder kop achter elkaar aan lijkt te lopen. De mainstream media lachen in hun vuistje denk ik bij het zien van zo veel naïviteit binnen de alternatieve media.

Alex Jones en in Nederland Micha Kat werken overuren om “Pizzagate” te blijven pluggen. Trap er niet in mensen!!!

Hieronder een filmpje (deel 1 van 3) over Madeleine Mccann en haar CRIMINELE ouders.

 

6 Reacties op “Pizzagate is het wapen van de mainstream media om de alternatieve media aan te vallen!

  1. Ik blijf nog in het midden met deze, die instagram foto’s met tekst liegen er niet om. Wat ik wel weet is dat ook Assange op een kaart staat van het veel besproken spel.
    Het kan ook dat ze elkaar gaan afmaken als een soort endgame.
    Jones, Kat ben ik met je eens.
    Waarom zou Podesta meewerken met een psy-op? Ik kan het niet plaatsen.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.