Trump is voorbode van totalitair Amerika…. (+video)

trumpvsclinton

In mijn vorige artikel schreef ik al over mijn bedenkingen omtrent Donald Trump. Zijn connectie met het Vaticaan, de Jezuïeten, de zionistische christenen en de joden. Duidelijk is hij in ieder geval over Iran, Iran kan zijn borst natmaken want Trump zal via Iran WWIII uitlokken hetgeen zijn opdrachtgevers willen in verband met het spaaklopen van het huidige corrupte economische systeem.

Ook neemt hij ferme standpunten in ten opzichte van Mexico en de moslims. Hij heeft een muur beloofd om de import van drugs en immigranten te voorkomen. Alt rechts en de alternatieve media schreeuwen om het hardst om deze visie van Donald Trump te ondersteunen. Echter dit is een vooropgezet plan. Dit was de reden om Europa en de V.S. te overspoelen met Heroïne en vluchtelingen.

images-4

De bevolking ziet de muur als een oplossing maar het grootste deel is zo ontzettend dom (ook binnen de alternatieve media) dat ze niet inzien dat deze zelfde muur niet gebouwd gaat worden om de Mexicanen buiten te houden maar om de Amerikanen binnen te houden in de nieuwe totalitaire staat die de Verenigde Staten gaan worden.

1e88ce31f4bb32a40f5496ce0491c1ba

Aldous Huxley en George Orwel zagen het goed!!!!

 

3 Reacties op “Trump is voorbode van totalitair Amerika…. (+video)

 1. Hoi Don,
  ik heb toevallig de complete uitzending gezien van Trump, en ik vind dat die vlogger zich de ‘rozijntjes’ heeft eruit gepikt, dus dat wat die laat zien is ook ergens buiten context. Trump heeft flink uitgehaald naar Clinton en heeft veel (nerveuze) commotie (ws plaatsvervangende schaamte) onder de deelnemers veroorzaakt. Hij was gedeeltelijk snoeihard maar ook ‘eerlijk’. Dat neemt niet weg dat ze allemaal bij het systeem horen. De VS zijn niet Europa (gelukkig maar) want de VS zijn fucked up wat de gehele structuren betreft. Je kan beter maar christen zijn in de VS omdat alles op de bijbel is gebaseerd. En natuurlijk de vrijmetselarij. Alles in clubjes geregeld van de rotary en lions tot de skull n bones. De VS zijn een ‘nieuw land’ vergeleken met Europa. Wat voor ons ondenkbaar is, is voor een Amerikaan de maat. Show (misleiding) en business (use/abuse), in opdracht van je opdrachtgevers. De eerste is ws de duivel persoonlijk. 🙂
  Het is verkiezingstijd en ze moeten hun stemvee binnen halen, en dat zijn naast de joden/zio’s/blacks o.a. de leden van de talloze kerken die de VS rijk zijn, de kerkenlobby’s hebben macht en invloed (na het vaticaan 🙂 Hele torenflats vol met studio’s voor Christian muziek, miljarden business, ex-drugsverslaafden en criminelen die opeens Jezus hebben ‘gevonden’, tv predikers 24/7, presidenten die met hun hand op de bijbel (Obama zelfs op twee) hun eed afleggen. Ja Amen 🙂
  Ach het zit zo ongelooflijk hypocriet in elkaar daar en mij verrast niet dat het allemaal zo loopt, we leven toch al jaren in een geglobaliseerde wereld. We weten al jaren dat er een nwo aan zit te komen, dus ja ze zijn op weg en we kunnen alleen met onze keuzes een beetje dwarszitten, en zoveel als mogelijk mensen ‘activeren’ maar als we pech hebben is alles al klaar en geïmplementeerd, anders zouden we misschien veel dingen (kennis) niet eens mogen zien, het was opeens zo (te?) makkelijk; internet was niet gekomen zonder goedkeuring van de touwtjestrekkers althans dat is mijn mening. Het is ook een ideaal middel om chaos te verbreiden, en daar houden ze van. Behalve dat ik internet een te gekke uitvinding vind, zie ik ook de nadelen, definitief.
  Rechtvaardigheid is het enige wat voor rust zal zorgen. Deze wereld zit vol onrecht en onrechtvaardigheid.
  Wie ook de nieuwe president wordt, hij zal in eerste instantie de schaduwregering dienen, en als dan toevallig ook een voordeeltje voor de wereld erin zit, dan ‘mogen’ we blij zijn…

  Liked by 1 persoon

  • Q “Dat neemt niet weg dat ze allemaal bij het systeem horen” UQ

   Het zijn allemaal acteurs die een illusie van keus moeten verkopen. @Nika.
   Killary valt Rusland rechtstreeks aan en Trump doet het via Iran. Indien je Jeff Rense (ook gecontroleerde oppositie!!) en Jim Fetzer volgt zul je zien dat Iran de speerpunt van Trump zal zijn om chaos te creëren.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.