Donald Trump, een gevaarlijke zionistische idioot. (Video) (1e revisie).

trumpvsclinton

We staan vlak voor de Amerikaanse verkiezingen die belangrijk zijn voor de hele Wereld.

trumpclinton

Binnen een groot deel van de alternatieve media wordt Donald Trump gepushed als tegenhanger van de levensgevaarlijke Killary Clinton die uit is op WWIII. Maar is Donald Trump wel wie hij zegt te zijn of is hij gecontroleerde oppositie?

killary

Donald Trump staat algemeen bekend als een succesvol ondernemer in de vastgoed business. Zelden wordt er gesproken over zijn faillissementen. Ondanks die faillissementen werd hij telkens weer in het zadel geholpen door de powers behind. De bankiers en het Vaticaan. In zoverre kun  je er dus van uitgaan dat ook hij een verkochte ziel is.

Ook interessant is om eens te kijken hoe Trump zijn ondernemingen heeft gefinancierd. Alle wegen leiden hier, net als bij Killary Clinton, via de Rothschilds richting het Vaticaan. Goldman Sachs van de Rothschilds is zijn grootste financier aangevuld met Rothschild geld uit China. Alleen dit moet mensen toch al aan het denken zetten.

wesleyclark

In de verkiezingscampagne tot nu heeft Trump zich kunnen profileren met zijn gematigdheid richting Rusland en Vladimir Putin. Maar is dit wel echt zo? Als je goed naar hem luistert zul je horen dat hij de deal die Obomba sloot met Iran compleet met de grond gelijk maakt net als Israhell dat deed. Trump zal hier dus na zijn verkiezing op terug gaan komen als puppet van Israhell. Dit zal uiteindelijk tot gevolg hebben dat WWIII alsnog uitbreekt want Iran wordt immers gesteund door Rusland en China. Iran is het laatste land dat door generaal Wesley Clark genoemd werd in het rijtje landen dat na 9/11 door de VS zou worden aangevallen (Libië, Soedan, Libanon, Syrië, Irak, Somalië en als laatste Iran). Het hele rijtje is afgewerkt op Iran na. Trump kan Obomba en Killary dus rustig aanvallen op het verleden zolang hij de aanval op Iran maar open houdt. Dat doet hij dus slim en heel onopvallend.

ziotrump

Kortom Donald Trump is gewoon het volgende zionistische schoothondje van Israhell en het Vaticaan. Ook hij plaatst de belangen van Israhell boven die van de Verenigde Staten. Dit in tegenstelling tot wat hij preekt. Hij is er zelfs ontzettend trots op dat zijn dochter joods is. Weer eens wordt het volk de illusie verkocht dat ze een keuze hebben. Wanneer wordt de massa nu eindelijk eens wakker???

De filmpjes die het bedrog van Trump en Killary aantonen worden steeds weer verwijderd van Jewtube. Zegt wel iets over Youtube natuurlijk!!!! Hier een volgende poging, kijken hoe lang die blijft staan.

23 Reacties op “Donald Trump, een gevaarlijke zionistische idioot. (Video) (1e revisie).

  1. Voor de Massa die geloven/denken/voelen/zeggen/beweren dat Trump en Clinton tegenpolen,vijanden van elkaar zijn,deze vraag:”Waarom zie je nooit deze beelden/foto’s/video’s, met The Clintons en The Trumps gezellig saampjes,met een glimlach van oor tot oor,in de Media?maar WEL op internet/google/you tube/forums”….hint:Zou het zo maar kunnen dat je dan denkt:”Huh wat raar,vreemd dat The Clintons en The Trumps eerst gezellig zijn met elkaar,en lachen en happy zijn ,en nu in 1 keer vijanden zijn en tegenpolen zijn,met zeer pittige beschuldigingen tegen elkaar,daar klopt iets niet….”…goh je zou zo maar WAKKER kunnen worden,en dat wilt de Mind Control/Leugenmachine Media natuurlijk niet,en als ze deze beelden/foto’s zouden bespreken op Televisie,of in de Media dan word het zo Belachelijk op slinkse manier gespindoktert dat de Massa het nog niet ziet,want als het op Televisie komt dan is het immers waar,inclusief het gespindokter van “Deskundigen”.Onafhankelijke Kritische Media/Journalisten/Deskundigen?(Hahahahaha)

    Like

    • By the way het gezegde :”Politiek is Theater”is er niet voor de Lol, een Gezegde/Uitspraak die veel word gebruikt door de Politici zelf(nog niet zo lang geleden nog bij het programma:Pauw of Dwdd door 2e kamerlid Harry van Bommel aka Dirty Harry;)…je hoeft ook geen Raketgeleerde te zijn,omdat te zien,te begrijpen,dat Politiek Theater is met Toneelspelers,die Zogenaamd andere standpunten hebben,of een andrere visie,terwijl het een groot Toneel/Theaterstuk is wat ze uitvoeren in Drie Delig Pak of in een Mantelpakje met een Bekakt zeuretig stemmetje zoals King of bekakt praten zoals b.v:Sybrand Buma…maar enfin,als Politici dat zelfs zelf zeggen….hoe DUIDELIJK wilt een mens het hebben…..Theater betekent iets naspelen,net doen alsof,toneelspelen,acteren,een ingestudeerde Voorstelling…voor alle duidelijkheid…….

      Like

  2. Het grappige is, er zijn volgens mij amper mensen op deze aardbol die niet hun geld (verdiend of uitgekeerd) van ene door Rothschild gefinancierde bank krijgen.
    Poetin die ook al voor zionist was uitgemaakt omdat die op ene foto met joden stond. Hoe moet je anders politiek doen? Zonder gesprekken over het een of andere?
    Dat Trump en zijn vrouw ergens op een foto met de Clintons staan is ook niet echt spectaculair te noemen…het zijn allemaal mensen met poen, dus komen ze elkaar tegen. Diplomatisch doen, de beste methode om een vijand zijn tanden te laten zien is te lachen 😉
    Misschien waren ze wel ‘bevriend’, wat in de VS al gebeurd als onbekende samen een drankje nuttigen tijdens het wachten op ene voorstelling, ik noem maar iets 🙂
    Trump is zeker niet de betere in de zin van dat men op veel betere tijden mag hopen. Hij leeft in de VS waar werkelijk zo vies campagne wordt gevoerd, dat het echt onmogelijk is iets wat voor de verkiezingen wordt gepubliceerd enigszins serieus te nemen. Hij blijft een Amerikaan en tot nu toe had iedere president zijn oorlog.
    Hij is quasi het kleinere euvel….zo erg is de definitie democratie al afgegleden. Ook in Europa…de macht uitgaande van het volk…ha-ha.
    Maar…Killary is voor mij definitief absoluut geen optie!
    Trump mag het proberen…kijken waar het schip strand…invloed erop hebben, wordt een moeilijke 😉

    Like

    • @Nika,Jammer dat je blijkbaar nog niet begrijpt dat het geen bal uitmaakt als Clinton of Trump President word,het NWO Plan ligt al lang klaar,ze zijn beste maatjes,alles is theater,je word gewoon voor de gek gehouden,als jij deze DUIDELIJKE Show serieus neemt,en zelfs Trump als beste optie noemt,heb je er blijkbaar geen snars van begrepen,want ook al zou BAMBI(Disney;)notabene President worden van Amerika,moet BAMBI de taken uitvoeren van Hogere Hand die BAMBI worden opgedragen….en die Mensen hebben Absoluut niet het beste voor met het Volk,zodoende ook al die Sneaky Hoaxes,om nieuwe regeltjes te maken,angst te zaaien,controle,mind control,bepalen wat je denkt,voelt,zegt,hoopt,koopt,stemt.

      Like

      • Stevie, ik weet dat alles one big show is!
        Alleen nu ‘komt’ er een moment van ‘keuze’…en je ‘moet’ kiezen blijkbaar…ook is er geen werkelijke keuze en is alles al besloten, zo hoe je schrijft.
        Waarom dan überhaupt aandacht voor deze verkiezingen?
        Ik heb er geen invloed op, alleen op het niveau van de kwantumfysica, daar kan ik iets doen 🙂
        Dus als ik zou ‘moeten’ kiezen, dan voor Trump puur op ‘authenticiteit’..maar ik wil een betere wereld en pas als die gekozen is dan zullen zijn daden voor of tegen hem spreken.
        Watch your thoughts 😉

        Like

      • Nee, Don. Ik heb alleen even doorheen gezapt en heb de dochter van hem gehoord die een looflied over Israël zong net als iedere Amerikaan die een carrière heeft en wil houden, binnen de politiek en media zeker. Heel de VS hoort de zionisten, je kan ze ws beter als ‘vrienden’ hebben dan als vijanden. Kromme verhoudingen, hypocriet en ziekelijk…gewoon nep. Altijd al geweest, daarom interesseert het ook de meeste Amerikanen niet, ‘don’t talk poitics’, of ‘fuck politics’ is ook een vaak gehoorde uitspraak.

        Like

        • @Nika Misschien kun je van minuut 7.00 even kijken. Maakt veel duidelijk wat Stevie hier zegt. Moeten kiezen geldt niet voor mij. Ik geef mijn energie niet aan die fake politici. Ik stem al 25 jaar niet meer. Voor mij is het aller belangrijkste dat zoveel mensen als mogelijk wakker worden.

          Like

          • Don, ik zeg ook niet moeten maar ‘moeten’…en stemmen doe ik ook al 25 jaar niet meer 😛 😉
            Ik bespeur zoiets alsof ik voor Trump ben, alleen omdat ik niet voor Killary ben…en ik ben voor helemaal niemand van die twee.
            Alleen bij Trump bespeur ik meer mens dan bij Clinton, zonder voor hem te zijn, kan er niets aan doen.
            Het is goed dat je informeert en ik vind ook dan een discussie omtrent ‘stel dat’ net zo belangrijk. Want een van de twee wordt het aller waarschijnlijkheid naar, snap je? Dus ook is hij fout verandert daaraan niets. Zal hij ook de boel belazeren en het netwerk inzetten om oorlog te voeren in de wereld? Of zal hij een goede richting inslaan? We weten het niet en kunnen alleen vermoeden.

            Like

          • @Nika In het artikel gaf ik aan dat Trump de mogelijkheid tot oorlog via Iran openhoudt. Verder begrijp ik je standpunt heel goed. Ik denk dat we er wel ongeveer hetzelfde instaan.

            Like

          • Hoi Don,
            bedankt voor al je werk en inzet!

            Johann Wolfgang von Goethe
            ‘Men moet het ware steeds herhalen omdat de drogreden om ons heen steeds gepredikt wordt, en dan niet van enkelen maar van de massa. In kranten en encyclopedieën, op scholen en universiteiten, overal heerst de drogreden en het is haar wel en behaaglijk, met het gevoel van de majoriteit die op haar kant is’
            In diesem Sinne… 🙂

            Liked by 1 persoon

  3. Gisteren het Programma:PAUW gezien:25-10-2016?Bekijk het terug op Google/Internet:PAUW uitzending 25-10-2016-Uitzending Gemist….Aan tafel zaten twee Oorlogsfotografen/Journalisten:Bud Wichers en Hans Jaap Melissen(2 bedriegers/leugenaars)Bud Wichers was zogenaamd gewond geraakt aan beide Armen,met Verband erom door een zogenaamde sluipschutter van ISIS(hahahaha)…geen enkel'(e) bewijs/beeld/foto van zijn verwondingen,terwijl er tientallen Fotografen/Journalisten/Burgers dit zogenaamde tafereel hebben meegemaakt/beleeft/gezien?!?!?Waarom heeft NIEMAND foto’s/Beeldmateriaal van de “verwondingen” van Bud Wichers gemaakt?De uitzending van Gisteren was te vergelijken als de Uitzending met Mark Rutte in Zomergasten,dit jaar….zo FAKE….Bud Wichers is niet gewond,heeft totaal niks….Psy op Hoax in het verlengde van de “Vermoorde”Oorlogsfotograaf/Journalist Jeroen Oerlemans door ISIS “sluipschutter”,pas geleden HOAX

    Like

  4. “It is said that wisdom lies not in seeing things,but in seeing through things”— Citaat/Uitspraak van Schrijver/vrijmetselaar:Manly p Hall

    Like

  5. De USA is sinds 1913 in handen van de zio-bankiers toen ze de Federal Reserve Bank bij Woodrow Wilson afdwongen.
    In 1912 sneuvelden de enige tegenstanders van de Fed bij de ondergang van de Titanic.
    Vreemd genoeg overleefden alle rijken deze ramp behalve de drie rijken Jacob Astor, Benjamin Gugenheim en Levi Strauss.
    Toevallig net die drie tegenstanders van de Fed.
    Ijsberg???

    in 1914 brak prompt WOI uit, Engeland bracht Duitsland tot de bedelstaf en het belangrijkste: kreeg mandaat over Jeruzalem.
    Daar ging WOI om, getuige de Balfour Declaration.

    De USA is het autistische broertje van de zio’s, groot, sterk en volkomen onder de plak.
    Alle presidenten van de USA to dusver, met uitzondering van de Nederlandse Martin van Buren die als vice-president het presidentschap overnam, stammen af van de broer van Richard Lionheart, John Lackland.
    De meesten kennen deze persoon als Prins John uit de Robin Hood-saga.

    Deze planeet wordt sinds een paar duizend jaar beheerst door een klein clubje psychopaten dat met onvoorstelbaar geduld een agenda uitwerkt.
    Royalty en religie zijn hun marionetten.
    Een soort Truman Show wordt al millennia uitgerold om de mens te knechten.
    Alles wat ons als historie verkocht wordt is een leugen.
    Darwin, dino’s, atoombommen, holocaust.

    Wat er in de komende weken gaat gebeuren in de USA is bepalend voor de toekomst.
    De zio’s spelen het eindspel.
    Clinton is een psychopaat die op sterven na dood lijkt, Trump een malloot.
    Niet dat dat uitmaakt want de agenda van de zio’s heeft allang bepaald wat er na 8 November gebeurt.

    Shit will hit the fan.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.