GESCHIEDENISLES AFSCHAFFEN?

Advertenties

25 Reacties op “GESCHIEDENISLES AFSCHAFFEN?

 1. Ik had een oom die in die KNIL-shit heeft gediend en er nooit over heeft willen praten.

  Schijnt vréselijk te zijn geweest.

  Dorpjes uitmoorden in naam van het K.H. enz

  En eenmaal teruggekeerd VET spijt natuurlijk.

  Afijn, wie weet had ik hetzelfde uitgevreten in zijn schoe …ehh … laarzen, toch ?

  Dus WIE ben ik ?

  ( afhankelijk van “aan wèlke kant” ik was geboren )

  Like

  • Het zou zomaar kunnen om ook een beetje in balans te blijven, Kleintje Muurkrant (http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html) schreef vorige week dit artikel over de hack bij Sores:

   Soros geha(c)kt

   dinsdag 16 augustus 2016
   U moet het al ergens gelezen hebben. Onverlaten hebben zich toegang verschaft tot het inner sanctum van de Open Society Foundation. Het slagschip van de primus interpares onder de lentebrengers op deze aardkloot: Sjors Soros. Ooit de baas van onze avontuurlijke prinses Mabel. En wat hebben die onverlaten gevonden? Ondermeer een lijst van Europese vehikels die poen kregen van Sjors om ons een lente te bezorgen die aan zijn voorkeuren voldeed. En daaruit blijkt dat de Mabel-connectie wel degelijk een ruim spoor heeft achtergelaten bij ons achter de duinen.
   Raadpleeg deze lijst uit 2014 en let dan met name op Kieskompas (!), Finance Watch, European Cultural Foundation, ProDemos, SOMO, Spior, Stichting Eurofact, United for Intercultural Action en Votewatch CIC. Compleet met hun roergangers. Fijn hè? Om zo’n suikeroompje te hebben. En zijn boodschap te mogen uitdragen terwille van zijn spaarvarken. Stay tuned.

   En dan hier nog de complete gehaktdaglijst der gesubsidieerden:

   http://12160.info/page/full-list-of-soro-ngos-used-to-manipulate-elections

   p.s. Ik had d’r ff doorhene gefietst maar zag zo gauw het klokkenspel van revolutionair k. er niet tussen hangen.

   Like

   • Dank voor artikel. Open Society is één van de 100 zo niet 1000 financiering vehikels van Joris Soros. Mocht Rol gefinancierd worden, wat haast wel moet, dan komt dat uit andere fondsen. Er zijn zelfs black budgets, zwart geld, waar zaken zoals Gladio van betaald werden.

    Like

    • Altijd handig zo’n perpetuum mobile, zoals the war on drugs & terror, altijd genoeg geld voorhanden voor openlijke en “geheime” zwartomrande duistere gladiolenoperaties en andere valselijke vlaggen. Mochten de “demoncratische” lentes dan nog niet doorbreken, heb je nog altijd je eigen sniekie schaduw drugs- en wapenhandeltje achter de hand voor het laatste lood…

     Hier nog meer sores van Soros en trawanten; https://youtu.be/Gn-RvN54Eos

     Fuck’em; https://youtu.be/wqpGvclSduc

     Like

    • Nog meer geschiedenislessen -die het in de meanstriemmedia niet halen door brood en spelen, reclame, propaganda en andere geschiedvervalssingen- het volgende zwartomrande flink zieke, zwaar trieste, k*t bericht (na bv de bizons en de indianen, de Palastijnen en hun olijfboomgaarden, nu ook de Bosjesmannen en hun Kalahari woestijn (onder het zand is het helaas een grote diamant)). Geplukt van Kleintje Muurkrant (http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html) :

     Heli

     vrijdag 19 augustus 2016
     Wat te doen? Als je bij voorbeeld diamant, frekkabele olie en andere heerlijkheden in je grond hebt zitten en je dure toeristen kan lokken met het afschieten van al dan niet overtollig wild. Ware het niet dat een stel armoedzaaiers in je gemeenschap willens en wetens de boel versteert. Dan zit er niks anders op dan ze of tegen hun wil op een achteraffie te stallen of ze gewoon te kelen. Je moet vooruit in de wereld nietwaar. Binnen dat kader kwamen we dit artikel tegen. Over het lot van de Bosjesmannen in de Kalahari woestijn. En dan met name de exemplaren die weigeren hun eeuwenoude levensstijl aan te passen aan die van Coke, Kentucky Fried Chicken, televisieschermen van 5 bij 5 meter, heilige koeien met een stekkerdoos, een eiland in de keuken, Goegel, Wi en Fi, Sam en Sung en god mag weten wat nog meer verworvenheden die je niet kan missen. Die exemplaren schiet je af. Uit een heli. Uit een heli? Dat herinnert ons aan wat we al eens eerder in de aanbieding hebben gesmakt. Ging over eigenwijze Indiaanse krakers en de aanleg van beloftevolle teakplantages in het Amazonegebied. Absolutely fabulous. Bent u er klaar voor? Ga dan voorzichtig naar Octopussy (493) dd. 17 maart 2013. Indien van toepassing: doet u de koters maar even naar buiten. Die kennen wel “Helicopter, helicopter, mag ik met jou mee omhoog? Hoog in de wolken wil ik wezen, hoog in de wolken wil ik zijn. Helicopter, helicopter, vliegen is zo fijn”. Maar waarom zouden we dat lieflijke beeld dat ze hebben voortijdig naar de kloten helpen met gruwelijkheden die je met zo’n wentelwiek ook kan uitvoeren. Dat komt nog gauw genoeg. De tijd is net een antilope.

     En hier het linkje van het beroerde bericht actief: http://www.globalresearch.ca/botswanas-war-on-its-indigenous-people-shooting-kalahari-bushmen-from-helicopters/5541538

     Zal wel weer onder het kopje “géén-ocide” vallen?

     Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.