Het einde van de E.U. nader verklaard…

Madhouse EU

De E.U. met zijn vrij verkeer van kapitaal en personen (lees Human Resources) is imminent aan het afbreken. In tegenstelling tot wat je vaak leest is de Europese Unie niet door Hitler of de Nazi’s bedacht maar door Engeland.

De E.U. was het doel van Engeland om zo de door hen in 1846, door het afschaffen van de Corn Laws, ingeslagen weg van het liberaal kapitalisme van Adam Smith te kunnen uitbreiden op weg naar een totale globalisering van de wereldwijde economie. Het kenmerk van het liberaal kapitalisme is grenzen en handelsbarrières af te breken om het kapitaal en de arbeid daar heen te laten vloeien waar het  meeste rendement gehaald wordt. Precies dezelfde doelstellingen die de E.U. nastreefde dus! Het globalisme is door het internet en volksopstanden op sterven na dood.

Afbeeldingsresultaat voor malthus

Een groot probleem van de ideeën van Adam Smith was dat indien het kapitaal het land verlaat met bijbehorende werkgelegenheid er veel arbeiders overblijven zonder betaald werk met armoede en potentiële onlusten als gevolg . Het liberaal kapitalisme gaat daarom altijd hand in hand met het gedachtegoed van Malthus die een periodieke uitdunning van de “workforce” inhield. Dit kan door uitmoording (Georgia Guidestones en de Ierse hongersnood van de 19e eeuw), door emigratie (zie hiervoor de uittocht van bijv. de Ieren als blanke slaven in de 19e eeuw naar Amerika en de opkomst van het zionisme).

Duitsland was altijd een voorstander van protectionisme, Zollunion, om zo de eigen industrie en landbouw te beschermen en zo dus de eigen bevolking te behoeden voor hongersnoden zoals die in Engeland en Ierland voorkwamen als gevolg van de introductie van het kapitalisme van Adam Smith.

Dit was één van de belangrijkste oorzaken van de eerste en de tweede wereldoorlog. Na 1945 was Duitsland genoeg verzwakt om ook op het Europese vasteland het liberaal kapitalisme in te voeren aangestuurd door de banksters van London City. Aldus werd na 1945 flinke haast gemaakt met de Benelux, EGKS, EEG en uiteindelijk de E.U..

Er wordt momenteel alles aan gedaan om de val van de E.U. te versnellen omdat het liberaal kapitalisme niet meer werkt. Hordes aan goedkope arbeidskrachten worden via immigratie geïmporteerd waarvoor helemaal geen werk is. Grote cultuurverschillen worden op de koop toegenomen. Dit gebeurd alles in het kader van het Neo-Malthusiaanse denken. Er ontstaat door dit alles grote armoede en werkloosheid waardoor grote groepen mensen tegen elkaar uitgespeeld kunnen worden op weg naar onlusten en (burger)oorlog. Het zal die kapitalisten allemaal een zorg zijn want die zitten al lang met hun kapitaal over de hele wereld en hun vliegtuigen zullen klaarstaan als ze moeten vluchten. Ze laten de bevolking zich het liefst zelf over en weer vermoorden in oorlogen. Helpt dat niet voldoende dan zullen hongersnoden en genocide toegepast worden. Hierna zal de elite terug keren in het centrum van de macht.

images (4)

Het einde van de E.U. betekend dus in mijn ogen een hernieuwde opoffering van continentaal Europa ten gunste van London City met haar Adam Smith kapitalisme. Duitsland en Frankrijk hebben immers nog immer een redelijke industrie en landbouw vergeleken met Groot Brittannië dat uitsluitend drijft op de bankiers en handelshuizen en voor alles afhankelijk is van import.

Het einde van de E.U. zal dus het einde van het liberaal kapitalisme op het Europese continent in gaan houden met als belangrijkste doelstelling het Franse en Duitse protectionisme voor eens en voor altijd te elimineren door een laatste oorlog. De rest van Europa, zoals Zweden, kun je collateral  damage noemen, al heb ik het idee dat alle ellende in Zweden momenteel een afrekening is van het Vaticaan met Zweden als gevolg van de 30 jarige oorlog 1618-1648. In deze oorlog werd ook al de helft van de Duitse bevolking uitgeroeid. Ze doen aan zeer lange termijn planning in die elitaire bancaire en religieuze top moet je weten.

0A74E337000005DC-3644847-MPs_were_given_extra_protection_this_year_after_fears_were_raise-a-21_1466096340210

Mijn verwachting is dat er op zeer korte termijn onlusten gaan ontstaan in Europa. Frankrijk voerde al de noodtoestand in, Nederland oefent nu op Schiphol en Duitsland gaf al aan de “Bundeswehr” ook in eigen land tegen de eigen bevolking te willen gaan inzetten. Via deze methode zal men aansturen op een nieuwe grote oorlog, de grootste tot nu.

Wat kunnen wij als bevolking hier tegen doen? Gewoon niet aan mee werken! Niet vechten aan het front. Ontslag nemen bij politie, leger en marechaussee want dat zijn eigenlijk maar gewoon domme uitvoerende slaven. Anderen bewust maken van wat er speelt.

download

Aleister Crowley

Het belangrijkste is de weg naar binnen, het zelf bewust worden en passende actie ondernemen waarbij we de machthebbers niet in de kaart moeten spelen. Hun (vrijmetselaars en Katholieke ordes) occulte kennis is namelijk niet meer dan dat zij al eeuwen geleden wisten hoe het menselijk brein en de natuur om ons heen werkte. We worden al eeuwen beduveld. Ook met de Globe!!! De Aarde is PLAT.

 

 

Advertenties

14 Reacties op “Het einde van de E.U. nader verklaard…

 1. Overal waar de Zionistische machthebbers regeren is het grotendeels ellende. Zie Brazilië, ongekende criminaliteit maar ook Zuid-Afrika, EU en uiteraard thuisbasis Engeland. Engelse maatschappij, grote blanke onderklasse die vooral veel aan de alcohol zitten van alle ellende. En vergeet Midden-Oosten niet met de ISIS/Israël huurlingenleger vechtend voor een groot Israël.

  Dat Pvda niets heeft gedaan tegen de import van slaven uit moelanden blijft ernstig, blijf me verbazen als ik weer eens een Pools bouwvakkersbusje bij een villa zie staan, eigen bouwvakkers zitten werkloos thuis en Poolse bouwvakkers kunnen tegen lage vaste lasten hier werken, zij kopen in eigen land voor 10.000 euro een eigen huis, 5000 euro een nieuwe auto etc. En de Nl’er moet voor 200.000 euro een hypotheek afsluiten en 20.000 euro een nieuwe auto betalen. Ongelofelijke oneerlijke concurrentie. Politiek hoor je er amper over behalve -hoe verrassend- Zionisten puppet Wilders. Oftewel ze weten heel goed wat ze doen. Uiteraard.

  Like

 2. Voordat een Zio schaap gaat zitten blaten dat het in de rest van de wereld nog veel grotere ellende is, zou een typische reactie van hun zijn: ik bedoel vergeleken met landen zoals Denemarken,Zweden, Noorwegen waar de Zio maffia nog niet de overhand heeft en waar het neoliberale kapitalisme nog niet zijn verwoesting heeft aangericht. Maar ook in andere sociale landen zijn mensen veel gelukkiger. Maar goed, de gemanipuleerde onderzoeken bewijzen het: NL gelukkigste volk ter wereld dus we mogen niet klagen. Gek genoeg zeggen Noord-Koreaanse onderzoeken dat ook en Egypte en Israël beweren dat ook. Dus welk onderzoek klopt nu?

  Like

 3. Nederland is wel geheel onder neoliberaal regime komen te staan omdat de machthebbers bij Engeland en Amerika willen horen vooral omdat al hun geld daar geïnvesteerd is. Al het geld dat ze hier uit de samenleving persen wordt in de VS via Soros o.a. geïnvesteerd.

  Like

 4. Heeft ook te maken dat ik niet meer anoniem ben maar wel net schrijf alsof het anoniem is en dat is niet zo handig. Plus dat ik het inderdaad gewoon te gevaarlijk vind, ik ben niet in de positie om dat soort onderwerpen nog verder aan de kaak te stellen.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s