Alienation betekent ‘vervreemding’; of EU een alien nation?

Irma Schiffers schrijft... (Dutch/English)

Madhouse EUMocht je het feit willen vieren dat je niet dagelijks achter een Brussels bureau zit met lobbyisten die je even snel een aantal wetten laten formuleren om ze daarna af te stempelen met rode bisschopswijn, met andere woorden, dat je op dit moment nog buiten de deuren van een psychiatrische inrichting rondloopt, wil ik je toch even waarschuwen. Het EU-virus is al zover verspreid dat de hele wereld in één grote inrichting is veranderd. Dit ter verduidelijking voor degenen die dat nog niet hebben opgemerkt. De gekke koeienziekte en de varkenspest verbleken bij dit virus: tegenwoordig lijden we aan een nog gevaarlijker variant: de geldpest, waar 1% van de wereldbevolking aan lijdt. Een klein probleempje is echter dat deze 1% op alle topposities in de hele wereld zitten te neuspeuteren.

Bijvoorbeeld in Engeland staat de pers hier en daar bol van berichten die in chocoladeletters durven te publiceren dat ‘old…

View original post 1.285 woorden meer

Advertenties

14 Reacties op “Alienation betekent ‘vervreemding’; of EU een alien nation?

 1. Irma Schiffers is Controlled Opposition,ze praat NIET over de Mh17 als een Hoax,Ze praat NIET over de NOS “gijzeling”als een Hoax etc..etc..etc..genoeg redenen om haar te bestempelen als Controlled Opposition voor mij persoonlijk, dat in combinatie ook met Haar vreemde,duistere,heksen Kunst/Schilderijen EN ze heeft zelf bij DE Media gewerkt,en haar Broer is Radio Dj(die met dat pruikje op)Hans Schiffers als ik me niet vergist…ik persoonlijk vertrouw haar voor geen meter..

  Like

  • Net zoals *We are Change*(rotterdam/nederland/usa/wereldwijd)Controlled Opposition is….praten zelfs nog niet eens over DE Mh17 Hoax,terwijl ze steeds onzen volks”vertegenwoordigers”,mogen Interviewen)FUCK We are Change!

   Like

 2. Google/You Tube:Nice terror attack Hoax…..(de komende uren,dagen,weken zullen er vast en zeker meerdere bewijzen,video’s,artikelen etc..zijn van deze Nice terror attack hoax-14-7-2016=14+7=21=hoax/zionummers:777)er staan nu AL een aantal video’s betreft deze nieuwe Mega Hoax in Frankrijk/Nice)

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.