Martin Vrijland maakt zich zelf compleet ongeloofwaardig.

Stab-in-the-back_postcard

Jodenstreken van Johan Oldenkamp en Martin Vrijland

Na dat Johan Oldenkamp zijn “Pateootje” deed richting de platte Aarde onderzoekers, op een onwaarschijnlijk slechte manier, komt nu Martin Vrijland om de hoek met een waanzinnig slechte aanval richting mij als platte Aarde onderzoeker.

Sites als Niburu.co hebben tenminste het fatsoen om andersdenkenden te respecteren, Martin Vrijland en Johan Oldekamp hebben dat fatsoen niet en hebben bij deze voor mij afgedaan.

Nu hou ik mij normaal verre van het aanvallen van collega bloggers omdat dat alleen maar verdeeldheid zaait maar om nu als een “psyop troll” weggezet te worden zonder onderbouwing van de argumenten gaat wel een beetje heel erg ver. Citaat MV in reactie “Ik filter dan ook maar wat graag de PsyOp trollen van deze website.”.

Het ergste is nog wel dat Martin Vrijland als luchtvaart techneut denkt alles te weten en weigert zelf onderzoek te doen zoals de meeste exact opgeleiden. Citaat MV “Alle argumenten die aangedragen worden om te verklaren dat de aarde plat zou zijn, zijn 1 voor 1 met het grootste gemak onderuit te halen. Ik ga me er niet eens aan wagen“. Dit is natuurlijk een waardeloze instelling en een “no go” voor een “truther”.

Voor Martin Vrijland heb ik onderstaande foto gewoon van het internet gehaald. Martin Vrijland mag mij dan eens verklaren hoe het kan dat de horizon op oogniveau van de cameraman is?

monk-759x500 (2)

Mocht Martin Vrijland deze foto kunnen duiden, wat natuurlijk niet kan, dan heb ik, Of Eric Dubay, nog 200 bewijzen dat de Aarde plat is.

Om te weten wat ik over die “truthers” die met gestrekt been inkomen op de platte Aarde onderzoekers wordt heel goed uitgelicht door Santos Bonacci in het volgende interview. Vanaf 12 minuten is hij heel duidelijk.

Als trouw lezer van Oldekamp en Martin Vrijland heb ik nu besloten, na eerder al afscheid genomen te hebben van Pateo met pseudowetenschapper, simpele ziel en fantast Johan Oldekamp, nu ook te stoppen met het lezen van Beyond the Matrix. De Saturnus cult en de Babylonische bloedlijnen moe en het vertrouwen kwijt in de kennis, werkwijze en instelling van Martin Vrijland. Hoe kun je je onderzoeker of journalist noemen en weigeren je in materie te verdiepen. Ik gaf in 2014 nog het boek “De Deltadeceptie” van Dan Brown aan Martin Vrijland om het bedrog van NASA te verduidelijken. Hij moet het boek nog steeds lezen. Zo iemand hoeft me niet meer proberen te overtuigen van zijn zienswijze op welk onderwerp dan ook.

Eerst lachen ze je uit, vervolgens vallen ze je aan en tenslotte win jij.

Nu lach ik echter. Als je als luchtvaart techneut durft te spreken over de wetten van de zwaartekracht terwijl het alleen maar een theorie van de heilige Newton van de wetenschapskerk betreft dan zak je voor mij door het ijs. Zwaartekracht bestaat niet. Density is waar het om draait.

Beste mensen wen er vast aan, de Aarde is plat. De Globe is de psyop !

473 Reacties op “Martin Vrijland maakt zich zelf compleet ongeloofwaardig.

 1. Benieuwd naar een antwoord van MV op de foto van de monnik in de bergen. Zal um wel niet worden bij gebrek aan inzicht in de materie. Excuses voor kortzichtige en domme uitlatingen en onnodig aanvallen van collega bloggers kan ook natuurlijk.

  Like

  • Martin Vrijland mag mij dan eens verklaren hoe het kan dat de horizon op oogniveau van de cameraman is?”

   Er vanuit gaande dat de horizon in het midden staat en je vervolgens 500 meter op een berg staat, dan zal de horizon inderdaad lager staan, maar dat zal je met het blote oog niet kunnen waarnemen. Daar komt bij dat een klein beetje voorover hellen er al weer voor zorgt dat de horizon hoger staat.
   Dus met een camera in de losse hand op een bergtop, dat zijn wel heel grote variabelen voor een plausibel bewijs.

   Like

  • @Allen Beste @Don

   Ik neem -met pijn in het hart- afscheid van je website.
   Ondanks de goede artikelen die erop staan is de discussie over
   een PLATTE AARDE overloos en totale ONZIN. Dat weet JIJ en alle ANDEREN hier ook wel.

   Jammer, jammer, jammer

   Dit is mijn laatste reactie. Je sitelink verdwijnt ook van mijn blawzijzer-voorkeuren.

   @Allen gegroet (u weet ook donders goed aan wat voor leugens en psy-ops u meedoet.
   De waarheid MOET en ZAL de nek worden omgedraaid. Ga lekker door. Ik hoop dat u nooit last krijgt met uw geweten, zal ook niet want u weet niks, nada, nulla!

   Like

   • Volgens mij heeft Don echt wel bewezen naar de waarheid te zoeken gezien de velen artikelen.
    Waarom begin je niet een blog? We hebben al zoveel besproken al sinds de dagen van argusoog waar jij ook kwam @Nemesis. Wees blij dat je ergens kan reageren waar mensen een andere kijk hebben dan de gemiddelde jan lul uit de grijze massa , zeg maar de nos/kranten beLIEvers.

    Liked by 1 persoon

    • We gaan allemaal door fases persoonlijk wil ik meer weten van het Europa van voor het christendom ik heb sterk het gevoel dat de vrijmetselarij, satanisme, islam en judaïsme onder een hoedje spelen, op een platte aarde of niet.

     Liked by 1 persoon

     • Dat is een interessante vraagstelling @Pepijn71. Ik ga er eens induiken misschien kan ik er een artikel over schrijven met mijn bevindingen. Overigens dank voor je vorige reactie. Dat doet me goed want het is best wel vervelend dat velen mijn blog de rug toekeren door de FE terwijl ik ook over andere dingen mijn licht laat schijnen. Nogmaals dank!!

      Liked by 1 persoon

    • En Pepijn, doet me goed, dat je Don op de juiste manier weet in te schatten. Velen verliezen zich in de alternatieve media oorlogen helaas. Empathie is een groot goed naast een juiste dosis intuitie als het om de waarheid gaat.

     Liked by 2 people

   • Nemesis, jammer, vooral jammer dat je je zo laat beinvloeden door Vrijland. Je hoeft het toch in alles niet met elkaar eens te zijn? Wat Vrijland nu doet vind ik echt over de schreef gaan met dat artikel over psyop en als ik ook nog zie hoe er gecensureerd wordt krijg ik daar een zeer nare smaak van in mijn mond.
    Mijn opinie is dat alternatieve media zichzelf tegen elkaar laten opzetten in deze, want het ego blijkt veelal nog veels te groot…
    Hopelijk kom je tot bezinning…

    Liked by 1 persoon

  • @Allen Beste @Don

   Ik neem -met pijn in het hart- afscheid van je website.
   Ondanks de goede artikelen die erop staan is de discussie over
   een PLATTE AARDE oeverloos en totale ONZIN. Dat weet JIJ en alle ANDEREN hier ook wel.

   Jammer, jammer, jammer

   Dit is mijn laatste reactie. Je sitelink verdwijnt ook van mijn blawzijzer-voorkeuren.

   @Allen gegroet (u weet ook donders goed aan wat voor leugens en psy-ops u meedoet.
   De waarheid MOET en ZAL de nek worden omgedraaid. Ga lekker door. Ik hoop dat u nooit last krijgt met uw geweten, zal ook niet want u weet niks, nada, nulla!

   Like

   • @Nemesis voor dat je afscheid neemt,BEKIJK AUB waterman10 zijn BEWIJS Foto/afbeelding van DE Platte,vlakke ABSOLUUT niet bolvormige Aarde…

    Like

    • @Nemesis(sy)…en?Al gekeken op Google:Wikipedia Bolvormige Aarde pagina?…tip:Bekijk ook FF de Wikipedia Platte Aarde pagina…ENJOY IT!

     Like

  • Ik heb ook verschillende keren gezegd dat de CIA/NASA de FE club financieel en inhoudelijk faciliteert. Maar Don reageert steeds zo als ie nu ook weer doet..

   Like

  • Probeer anders die andere( Psy-op) eens het: Mandela effect, staat ook garant voor een hoop controverse en eindeloos gelul,
   ik zie dat je alter ego Sancho Wonder ook weer terug is
   succes Don

   Like

   • Oh by the way ik heb een ban gehad bij MV omdat ik over Micha Kat begon ook mijn post over Johan O werd niet geplaatst

    Like

   • @Cornelis88 Ik heb alle bans verwijderd omdat ik bannen een uiterste middel vind en graag andere meningen hoor/lees. Het Mandela Effect kom ik steeds vaker tegen idd. Ik heb me er nog niet in kunnen verdiepen. Thnx voor het advies overigens.

    Like

   • @trol/shil cornelis88(lekker nummertje)ik heb NIKS met Donquijotte te maken,clown dat je bent,begrijp je nog steeds NIET dat Judy Woods een 9/11 trol/shill/gatekeepster=?!?!ivm 9/11 Hoax…en jij noemt je complot/compleetdenker?!?

    Like

 2. Don, mijn zegen heb je…
  Vrijland zit in een overlevingsstrijd en kan er moeilijk mee omgaan.
  Trek het je niet te veel aan…!!
  Persoonlijk vind ik hem eerder een arrogante zak dan dat die aardig doet. Tenminste wat ik heb meegemaakt. Als je hem op fouten wijst dan wordt die boos.
  Hij is bang dat die niet serieus genomen wordt daarom het artikel over FE en volgens mij ook een beetje een drama queen, die hoogstwaarschijnlijk denkt dat een chique sportwagen en een geile griet, lol, naast hem, beter bij hem zou passen…. 😉
  (bah Nika, dat mag niet roddelen…) 😀

  Liked by 1 persoon

  • En heel de tijd het gerammel van de collectebus (waarschijnlijk een onverwerkt Jantje Beton-trauma) blijft irritant, ook het doomsday-prep-winkeltje (franchise met Alex Jones?) om de wakkere mensch geld af te troggelen vond ik al eerder iet wat verdacht.

   Op een platte aardkloot crasht je saturnus-cult-pc…

   Like

 3. Hij kan nog niet eens 1 foto/afbeelding plaatsen van de “ronde/bolvormige Aarde die NIET fake,nep,CGI=in zijn FLUT artikeltje,dat zegt toch al genoeg!

  Like

 4. Effe pas op de plaats, Don.
  Ik heb je al eerder laten weten dat die 200 “bewijzen” van Eric Dubay geen bewijzen zijn maar argumenten.
  De overgrote meerderheid kan ik onderbouwd in twijfel trekken.
  Een platte-Aardetheorie aanvaarden aan de hand van Dubay’s argumenten vind ik opportuun.
  Dubay scoort te weinig punten met zijn retoriek.
  Ik geef toe dat er best plausibele argumenten in zijn betoog voorkomen.
  Met name sommige vliegtuigroutes verbazen mij ook.
  Maar hij levert geen enkel bewijs.
  Op dit moment, met onze beperkte kennis, zijn de argumenten voor een bolvormige Aarde nog altijd superieur aan die voor een platte Aarde.
  De tijdzones op Aarde zijn het grootste probleem voor de FE theorie.
  Net als poolwinters en poolzomers.
  Ik heb wat video’s over een miniatuur-Zonnetje dat spiraaltjes draait boven een platte Aarde voorbij zien komen in de comments op eerdere artikelen hier waaraan ik geen enkele geloofwaardigheid kan hechten.
  Wie daarin gelooft raad ik aan hulp te zoeken.
  Of tenminste zelf een lamp aan een touwtje boven een ronde tafel rond te slingeren en te kijken waar op de tafel het stikdonker wordt.
  Succes…

  Like

 5. Hoe het kan dat de horizon op oogniveau van de cameraman is?
  Heb ik een vraag voor Don.
  Hoe kan het dat die monnik daar staat op zijn badslippers?
  Knap hoor!
  Lang leve de fotoshop zullen we maar zeggen.
  Kijk,dat is nou precies wat die hele discussie over de aarde heeft voort gebracht.
  Geen samenwerking meer,maar tegenwerking.
  Jammer dat het zo moet gaan en dat we niet meer gewoon nuchter met elkaar kunnen verder zoeken naar 100 % bewezen waarheid.

  Liked by 1 persoon

    • Helemaal /PLATVlak/Recht,en Niet Bolvormig/rond is de Aarde,bovenstaande Foto/Afbeelding laat dat zeer Duidelijk zien,pak een liniaal en zet de liniaal tegen de foto/horizon op de Foto/Afbeelding van waterman10…

     Like

    • Stel dat je op 4 km hoogte zit, dan kan je 225 km ver kijken (er vanuitgaande dat de aarde een bol is). Stel ook dat de foto een beeldhoek heeft van 45 graden, dan is de horizon 85 km breed.
     De aarde is 12750 km in diameter en dus 40000 km in omtrek.
     Dus de kromming over 85km is met het blote oog niet te zien.

     Liked by 1 persoon

    • Nog BEDANKT@waterman10,jij bewijst met deze foto dat de Aarde plat,vlak=Thanx waterman10…ga eens aub naar Hans Anders of Pearl,Pearl,Pearl,want volgens mij hapert er iets aan je ogen..

     Like

    • Gebruik DE liniaal ook ff om links(uiteinde/boven)) EN rechts(uiteinde/boven) van DE foto/afbeelding te meten tot aan de PLATTE,RECHTE,VLAKKE Horizon..precies dezelfde afmetingen!!–fijn weekend!Thanx @waterman10!!(goed bezig!!)

     Like

     • @Stevie Wonder / @DonQuijotte, er zijn hier 2 discussies gaande:
      1. dat de horizon zakt als je hoger staat
      2. de horizon is een rechte lijn zonder kromming.
      In beide gevallen heb ik voorbeelden en berekeningen gegeven waarom je de horizon niet lager ziet en waarom je de kromming niet ziet (er vanuit gaande dat de aarde rond is).

      Een vereiste bij punt 1 is dat de fotograaf haaks op de aarde staat.
      Bij punt 2 ligt het er helemaal aan wat de beeldhoek van de lens is.
      Dus om al deze conclusies te trekken uit 2 foto’s is een beetje voorbarig.

      Maar in plaats van geschreeuw, gescheld en one-liners, zou een beetje onderbouwing wel leuk voor de discussie zijn…..

      Liked by 3 people

   • @waterman10:”Er is nog nooit iemand op de maan geweest”…NASA heeft de maanlandingen in scene gezet/GEhoax om de Nep,Fake,Hollywood “Ronde/Bolvormige”Aarde te laten zien…@waterman10…begrijp je dat NOG steeds niet?tsjonge,tsjonge,tsjonge

    Like

 6. Welke indruk krijg je als je de horizon ziet?
  Mijn idruk is dat het land gewoon verder gaat achter die horizon.
  Als je de horizon van links naar rechts bekijkt zie je een duidelijke kromming.
  Zoiets zullen wij in de laaglanden niet snel zien.
  Wat kan bergsport toch mooi zijn,nietwaar?
  Ik kan het weten,want als jonge kerel heb ik verschillende mooie bergtochten gemaakt.
  Welliswaar niet zo hoog als daar in Nepal,maar 4000 meter vind ik toch best al hoog.
  De uitzichten waren minstens zo mooi als die man moet hebben gehad hierboven.

  Like

 7. “Voor Martin Vrijland heb ik onderstaande foto gewoon van het internet gehaald. Martin Vrijland mag mij dan eens verklaren hoe het kan dat de horizon op oogniveau van de cameraman is?”

  Deze stelling is simpelweg niet waar. De horizon daalt wel degelijk met toenemende hoogte. Ook dit heb ik in een blog al uitgelegd. Probeer het gewoon eens te begrijpen i.p.v. andere malloten steeds na te papegaaien.

  Like

 8. “Martin Vrijland mag mij dan eens verklaren hoe het kan dat de horizon op oogniveau van de cameraman is?”

  Nogmaals: deze stelling is simpelweg niet juist. De horizon daalt wel degelijk wanneer men hoger gaat. Die daling is alleen niet ze goed waarneembaar op relatief lage hoogte, maar zal aanzienlijk worden op meer dan 100 km. Deze kwestie heb ik al eerder behandeld in een blog.

  Like

 9. Er bestaan Alleen CGI(computer graphic image(s)) foto’s/afbeeldingen/beelden van de “ronde/bolvormige”Aarde,dat zegt toch al Genoeg…er is Geen Bewijs van de Ronde/bolvormige Aarde met foto’s/afbeeldingen/beelden….alleen een CGI “ronde/Bolvormige”bestaat,triest als je dan nog in de ronde/bolvormige aarde geleuft…ik bedoel…kom op zeg,waarom zijn/bestaan er GEEN echte foto’s/afbeeldingen/beelden van de ronde/bolvormige Aarde?!?hint:De ronde/bolvormige Aarde bestaat helemaal niet,da’s een sprookje/verzinsel/leugen/hoax/niet waar,O.A zijn daarom de Maanlandingen in Scene Gezet,om de NEP,fake,geschilderde,disney,hollywood,vrijmetselaars “Ronde/Bolvormige”Aarde te laten zien…blijft Hilarisch Wikipedia Platte Aarde pagina Tegenover Wikipedia Bolvormige Aarde pagina….te triest en tevens Hilarisch voor woorden die Wikipedia Bolvormige Aarde Pagina…

  Like

  • Jij blijft je zelf ook maar tot in de treure herhalen.. dit weten we nu echt wel..leg dingen ’s beter uit en geef links in plaats van dit gemekker steeds..

   Like

     • En?@de haas…ivm Wikipedia bolvormige aarde pagina VERSUS Wikipedia bolvormige aarde pagina…nog geen antwoord?(past niet in je straatje hé LAFFE haas)…ik PERSOONLIJK noem jouw gedrag LAF,ONNOZEL,DOM@de haas

      Like

     • heb jij waterpas10 zijn BEWIJS Foto gezien op deze pagina ,die met die bergbeklimmer@de haas…wat vind je daarvan?antwoord eens voor de verandering de vraag/vraagjes…te confronterend?(hahaha)en je weet het hé@de haas,eet elke dag je worteltjes,is namelijk goed voor de oogjes..

      Like

   • NB Je kunt hier lezen dat de schijnbare kromming voor het oog niet wil zeggen dat de aarde plat is:

    Re: Zichtbaarheid kromming aarde

    ik denk niet dat je de kromming van de aarde ziet, maar dat het zicht van het oog zich beperkt waardoor het lijkt of je een kromming ziet.
    Stel dat je met het oog 30 km ver kunt kijken (ik noem gemakshalve zomaar maar een afstand)
    dit betekent dat als je om je heen kijkt max 30 km ver kunt kijken, hiermee zou je in 360 graden een cirkel beschrijven van 30 km.
    dit is de kromming die je ziet en niet de aardkromming

    Marcel

    Liked by 1 persoon

    • Diezelfde wetenschappers,zullen vast en zeker ook zeggen/beweren/LIEGEN dat o.a: Space X echt is en de mars rover landing en de Maanlandingen en ALLES wat NASA doet echt is…en daar hecht jij waarde aan,aan zo’n leugenaars/”wetenschappers”/bedriegers?zielig en HYPOCRIET hoor..@de haas

     Like

     • Wetenschappers logen ook ivm EBOLA om maar iets te noemen(voorbeeld)etc..etc..etc..etc..etc..etc..etc..etc..etc..etc….You Tube/Google:Ebola Hoax—Ebola Hoax crisis actors..

      Like

  • @de haas kun jij 1 foto plaatsen van NASA’s ronde/bolvormige Aarde die AUB niet CGI of Geschilderd is(oftewel nep,fake,niet echt)Thanx

   Like

    • @de haas ik vroeg GEEN CGI,nep,fake,geschilderde “bolvormige/ronde”Aarde foto’s/afbeeldingen/beelden…dus?@de haas,ik moet blijkbaar veel herhalen..weinig antwoorden,en ik ben standvastig in mijn overtuiging(en)

     Like

     • correctie:oeps(is nog vroeg;)–VERSUS Wikipedia Platte Aarde pagina@de haasje

      Like

   • Al eens ff gekeken op Google:Wikipedia Bolvormige Aarde pagina om vervolgens met 1 druk op de knop de Wikipedia Platte Aarde pagina te vergelijken met elkaar@de haas…is toch tenenkrommend Hilarisch en tevens toch stiekem ook een smoking gun,dat in combinatie dat ALLE foto’s/afbeeldingen/beelden van NASA’s “ronde/bolvormige”Aarde nep,fake,CGI,Geschilderd etc..zijn…en dan nog eens The Chicago Skyline a “mirage”proof flat earth(google/you tube)…noem me gek,maar daarom is de Aarde al Plat

    Like

    • EN al die andere Hoaxes,leugens,fabeltjes,bedrog van NASA,buiten de ronde/bolvormige aarde onzin om,erg “betrouwbaar” instituut is NASA ….ik bedoel kom op zeg!…NASA HOAX ALLES!!ook de ronde/bolvormige Aarde!!..it’s so easy,1+1=……tromgeroffel….:2!

     Like

     • Dat geeft wiskundig gezien gezien ook precies aan hoe ver jij komt met je door jew controled wikipedia platte aarde voor je platte hersens. Niet verder dan 1+1=2
      Hoe lang ga je nog door met je wiki studie?
      Hoe lang blijft niburo ons nog voor de gek houden met zijn fake aliens,fake blauwe planeet x ,fake vliegende schotels in hun fake galactica met een fake galactica moederschip. Heel die science fiction mindfuck is tering fake.
      De aarde is niet plat.Zo wel,blijf toch lekker hangen in de middeleeuwen en blijf vooral achter die platte charlatans aanlopen. Loop mij wel niet voor de voeten als ik over deze ronde aardbol wandel.

      Like

     • @waterswitcher,10(meelopertje),je kunt mij beter niet voor de voeten lopen,en ik heb OOK niks met niburu.co!!

      Like

     • @waterman10,plaats 1 foto/afbeelding van jouw “ronde/bolvormige”Aarde,die NIET CGI,gemanipuleerd,fake,nep=…Succes!(alweerrr)

      Like

     • Nog BEDANKT voor je Foto met bergbeklimmer(reactie/foto staat in het midden van dit artikel),waar DUIDELIJK te zien is dat de Aarde plat,vlak,recht=je BEWIJST zelf met die foto@waterswitcher10 dat de Aarde plat,vlak,recht=tip:ga eens naar Hans Anders,misschien ligt daar de oplossing?

      Liked by 1 persoon

     • @waterman10@de haas geef NASA eens een cijfer tussen de 0 en 10,qua betrouwbaarheid algemeen..

      Like

     • @waterman10?Wikipedia kan SIMPELWEG geen bewijzen leveren van iets wat NIET bestaat,namelijk de Bolvormige Aarde…it’s sooooooooooo EASY

      Like

     • Song:Mink DeVille–“It’s So Easy”…(voor de liefhebber(s)toets deze song/artiest/ in op you tube/google;)

      Like

     • NASA word gerund door vrijmetselaars/freemasons/the powers that be…deuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!!!

      Like

    • Maar laat ik meegaan in de aarde die plat is…..
     Waarop rust deze dan?
     Wat is er onder?
     Waar komt de aantrekkingskracht vandaan?
     Wat zijn de sterren en de maan? (Vandaag de dag kan je behoorlijk inzoomen met telescopen e.d.).
     De polen en ijskap natuurlijk aan de buitenkant.

     Leuke film/mini-serie trouwens: Ascension (2014).

     Like

     • @pistolen paultje?waterman10 zijn BEWIJS foto gezien van de Platte,Rechte,Vlakke Aarde in het midden van deze pagina?CASE CLOSED-groet Stevie Wonder…wat vind jij ivm Wikipedia Bolvormige Aarde pagina Tegenover DE Wikipedia Platte Aarde Pagina EN You Tube/Google:The Chicago Skyline A “mirage”proof Flat Earth…dat in combinatie met dat ALLE foto’s/afbeeldingen/beelden FAKE,nep,CGI(computer graphic image(s))zijn..dat zijn nogal wat Smoking Guns…

      Like

     • Bonus:En dan nog EENS in Combinatie dat NASA ALLES HOAX(buiten de “ronde/bolvormige”Disney productions/hollywood productions/CGI(computer graphic images)/fake,nep,Aarde…

      Like

     • Die oneliners over de NASA daar kan ik een heel eind in mee gaan. Fake maanlandingen, fake karretje op Mars, zelfde foto’s van de aarde, etc. Dat de wereld geregeerd wordt door Freemasons, NWO, de rijken der aarde, Illuminatie, etc. geloof ik ook. Dat we ziek gemaakt worden zo dat de farmaceutisch industrie aan ons kan verdienen of om het aantal aardbewoners te reguleren, geloof ik ook. Maar kijk nou eens met een telescoop of modern fototoestel + lens naar de maan of planeten. Zijn die plat? Waarom zouden de maan en planeten rond zijn en uitgerekend de aarde plat? (wet van de grote getallen)

      Like

  • @de haas heb je waterman’s10 Foto met Bergbeklimmer gezien,inclusief platte/vlakke/rechte aarde/horizon?plat,recht,vlak,plat,recht,vlak..Niet bol/rond!!of misschienmoet jij saampjes met waterswitcher10 naar Hans Anders gaan…@waterman10 bewijst met die foto dat de Aarde Plat is….wederom bedankt waterman10!!!

   Like

 10. Ik ga niet in op de discussie….of aarde rond of plat is ( persoonlijk vind ik dat de meest zinloze discussie ) ieder heeft blijkbaar zijn / haar mening..jammer dat op deze manier allerlei weblogs en / of sites af worden gekraakt..en als trollen worden uitgemaakt..ik lees er velen..heb er een mening over..ik maak mijn keus..ik denk zelf ..ik oordeel zelf…
  en op evt reacties..daar reageer ik niet op..

  Liked by 2 people

   • Dat is juist Don, dat blijkbaar enkelingen toch nog in dat hele FE verhaal trappen dan ook een indicatie van het falen van educatie zelfs aan de basis.
    Eenmaal je de basis van newtoniaanse mechanica begrijpt (wat jij dus uiteraard niet doet, zelfs geen beetje) kan je enkel concluderen dat de aarde bolvormig moet zijn en kan je dat ook voor jezelf bewijzen.
    Vreemd dat er nog mensen zijn die niet eens de basiswetenschap van 300 jaar geleden snappen nu, dat zijn toch fossielen die allang uitgestorven zouden moeten zijn?

    Er moet dus duidelijk meer geld komen voor beter onderwijs. Kinderen moeten de kans krijgen om te onsnappen aan idiote charlatans en kritisch door hun ridicule verhaaltjes door te kijken. Jammer dat voor sommigen alle hulp telaat komt, tenzij het staatstrollen zijn die in dienst werken.
    Don, Stevie, voor wie werken jullie en waarom?

    Like

   • Ja, de Haas,met de Psy-op van de FE kan het natuurlijk maar 2 kanten op of je bent misleid of je bent er onderdeel van
    bij Anna denk ik het eerste ,maar bij Don en Stevie Panza natuurlijk het 2e

    Like

     • Bij Martin heb ik een ban,
      maar ik maak me geen illusies 90% van de alternatieve media is verrot ,

      Like

     • Misschien wel @Cornelis88. Maar hier kun je vrij reageren. Ook Stevie Wonder en Waterman10 inmiddels. To fuck me you need special qualities.

      Like

    • Dóór wie zou ik misleid moeten zijn Cornelis? door duizenden jaren van wetenschap od door de laatste 500 jaar aan wetenschap? Laten we even voorop stellen dat al die Apollo missies pure fake zijn, en dan hebben we het nog niet gehad over alle maanmissies van Rusland en China. Als je daarvan de reportages bekijkt dan barst je helemaal in lachen uit, maar goed zij hebben geen Hollywood… Hoe dan ook, is het lachwekkend dat de hele zogenaamde top van de wereld betrokken is bij deze lieg en bedriegpraktijken. Wat mij betreft óók JFK met zijn misleidende speach over geheime genootschappen maar wel aanbevelingen tav de geplande maanmissies… Het is gewoon één corrupt zooitje 😉
     Eens in een geheim genootschap is er nooit meer een exit…

     Like

  • Weer zo’n sukkel die dit blog dus al sinds tijden niet gelezen heeft want dan waren alle artikelen omtrent platte aarde hem toch zeker opgevallen, wat een zooitje heeft Vrijland aangericht pffff…

   Like

   • Nee Anna, het is hier al een jaar een zooitje en daar heb jij je bijdrage aan verleent door Don steeds maar naar de mond te praten en zogenaamde voorbeelden aan te dragen en knotsgekke stevie steeds in bescherming te nemen dat zijn geraas wel meeviel en dat we vrienden moeten blijven etc. etc

    Like

    • @de haas,ik ben zo “knotsgek”dat je mijn ABC ,aap,noot,mies Vraagjes/Bevindingen stelselmatig ontwijkt al meer dan 1 jaar…da’s ook het enigste wat jij kunt,voor de rest ben jij een spek en bonen “compleetdenker”/”truther””waarheidszoeker”..

     Like

   • Nu is het opeens mijn schuld De Haas? Verbazingwekkend…
    Ik Don naar de mond pratend? Ik ventileer wat ik vind, en naast Stevie en nog wel meer mensen vind ik dat we mét elkaar als mens moeten kunnen blijven communiceren…
    Als dát niet meer kan De Haas dan heeft de mensheid echt een probleem toch???

    Like

  • @harrynloo7,ga lekker ergens shillen,clown dat je bent@cornelis88 (lekker vrijmetselaars nummertje:88)FUCK YOU!shill@de haas vragen ontwijkertje/LAFAARD@waterman10…nog bedankt voor je bewijs foto van de vlakke,platte aarde…stelletje CLOWNS…jij hebt 1 sterke kant@de haas,dat is vragen ontwijken(lafaard dat je bent,TE confronterend mijn vraagjes hé….hahahahaha…en?geleuf je nog steeds in Black Goo?hahahahaha Clown/Kwezel dat je bent…schaam je dat jew NOOIT mijn simpele vraagjes beantwoord,en dat je de Platte Aarde NO BRAINER nog steeds niet begrijpt…ik walg van je LAFAARD

   Like

   • @de haas@cornelis88?Waterman10 zijn BEWIJS foto gezien van de platte aarde op deze Pagina?wel kijken hé stelletje misselijk makende Pubers/Clowns/Vragen Ontwijkertjes/Lafaards/Infantielen….LAFAARD @de haas,om het feit dat je DE Wikipedia vraag niet beantwoord EN waterman10 zijn foto/platte aarde/bergbeklimmer

    Like

 11. @de haas?welk cijfer geef jij NASA qua betrouwbaarheid algemeen,geef eens een cijfer tussen de 0 en de 10…of is de vraag net zoals WIKIPEDIA vraag te confronterend voor je @de haas(die goed is in vragen ontwijken en laf zijn)

  Like

  • @de haas@cornelis88 POST 1 foto/afbeelding van jullie HILARISCHE “bolvormige”Aarde die niet CGI,fake,nep=….moet toch een makkie zijn….SUCCES!(hahaha)

   Like

   • Op +/- 13 min zie je in mijn ogen echte beelden van de aarde vanuit de ruimte, oordeel zelf en wees niet te snel met hoax te roepen want de Nasa kan deze beelden uit 1996 niet weerleggen. Je ziet niet de aarde als geheel maar als de spaceshuttle zijn baan vervolgt zie je wel een kromming van het aardoppervlak.
    De ufo’s (allemaal gefilmd in het infrarood spectrum) ook wel critters genoemd zijn volgens mij de reden waarom we niet regelmatig beelden en foto’s te zien krijgen.
    Kijk dan wel het hele filmje @ Stevie.
    Zie ook hoe deze critters energie aftappen boven Afrika vanuit onweersbuien.
    Het ziet er niet CGI uit ik denk oprecht dat deze beelden authentiek zijn.

    Like

    • @beste peijp71,deze video heb ik vorig jaar al bekeken,toen gaf je deze video aan als bewijs(neergelegen van het lachen,ivm deze CGI/fake/nep Video/beelden)….dus sorry @beste pepijn71…heb je waterman10 zijn BEWIJS Foto gezien van de Platte Aarde op deze Pagina?wat vind jij van SPACE X?geloof jij in de Rosetta komeet/Comet?wat vind jij van Wikipedia bolvormige aarde pagina(ik HILARISCH diepbedroevend/tevens een Smoking Gun)ten opzichte van de Wikipedia Platte Aarde pagina(BINGO!!)?welk cijfer geef jij NASA/Ruimteveer qua echtheid,waarheid,betrouwbaarheid tussen de 0 en 10?fijn weekend,en kijk GOED naar waterman10 zijn BEWIJS foto/afbeelding met bergbeklimmer van de Platte Aarde…zou het erg waarderen,als je to the point antwoorden geeft op mijn vraagjes,en niet dat erom heen draaien,zoals die andere…groet stevie wonder…ik lees het hopelijk straks of morgen wel…dag

     Like

     • Waarom zouden ze juist dan zoiets als de onverklaarbare plasma critters in dit filmpje in scene willen zetten met wat voor doel? En dus ook de moeite nemen om het zo te editen dat deze objecten uit het niets verschijnen en met onmogelijke snelheden en graden van acceleratie wegschieten in space en dit allemaal met cgi technieken uit 1996? nope!
      Het enige wat ik zou kunnen bedenken is de von Braun optie namelijk het bang maken van de wereldbevolking dmv een geplande fake alien invasion om zo de nwo te stichten.
      Ook al is cgi in gebruik officieel sinds eind jaren 70 blijf ik bij mijn standpunt dat dit wel eens echte beelden kunnen zijn nogmaals vanuit het infrarode spectrum.
      Nasa heeft meerdere gezichten namelijk een voor het grote publiek en een voor de broeders die zoals bekend in het donker opereren.

      Like

     • @pepijn71…oa:hollywood werkt samen met NASA,en de CGI techneuten…ken je Films als:Independence Day(1996)of Men In Black(1997)etc..etc..in de jaren 90 was o.,a Hollywood EN CGI er al lang….dus dat je Fake,Nep,CGI filmpje uit die tijd stampt,en dus waar zou moeten zijn ivm dat CGI er nog niet was of in mindere mate,doet er niet toe en is NIET waar want o.a Deze bovengenoemde CGI Hollywood/Blockbuster Films bewijzen dat,En Hollywood/The powers that Be/CGI Techneuten werken Samen met NASA

      Like

     • @pepijn71,beantwoord eens AUB mijn paar simpele vraagjes..ik beantwoord jouw vraagjes toch ook

      Like

    • Beste@pepijn71,deze video van jouw is een NASA/Hollywood/CGI/Vrijmetselaars/The powers that be Gemanipuleerd videootje/filmmateriaal…You Tube/Google:CGI(computer graphic images)…kijk eens wat ZE allemaal kunnen met behulp van CGI…echt amazing….en nog iets pepijn71…waarom denk jij dat de Maanlandingen in scene zijn gezet o.a?(ik zeg o.a om de FAKE,nep,Geschilderde/CGI,Vrijmetselaars/The powers tha BE”Bolvormige/ronde”Aarde,noem me gek……)

     Like

     • @pepijn71 de 2 CGI Vliegtuigen van de 9/11Hoax,hoeveel mensen trappen daar nog steeds in,op deze Platte Aarde?laten we zeggen 90% of meer…catch my point…met Andere leugens,hoaxes,in scene gezette gebeurtenissen word toch OOK Gretig Gebruikt gemaakt van CGI(computer graphic images)een aantal voorbeelden:9/11Hoax,The Nepal Earthquake Hoax,The Taiwan CGI Plane Crash Hoax,Charlie Hebdo Hoax,Sandy Hook Hoax…etc..etc..etc…ivm DE “ronde/Bolvormige”Aarde HOAX geld dat ook zo,”toevallig”gaat NASA en Ruimteveer hand in hand samen met dezelfde mensen/freemasons/zionisten,bedriegers,the powers that be die OOK bovengenoemde Hoaxes met o.a behulp van CGI(computer graphic images)de Mensheid iets wijs maken,en besodemieteren dag in/dag uit met leugens,hoaxes,psy ops,etc…met hulp van de media,journalisten,televisie etc…de aarde is 100% PLAT

      Like

     • Ik heb je vorig jaar ook al uitgelegd hoe ik het zie,
      Nasa heeft een fake agenda voor het grote publiek en een voor ingewijden gefinancierd door blackbudgets die echte projecten uitvoeren.
      De maanlanding beelden die op de tv zijn uitgezonden zijn in mijn ogen nep en door Kubrick opgenomen maar dat is nog geen bewijs dat men er niet is geweest nogmaals meerdere programma’s en agenda’s lopen naast elkaar, simpel toch? net als in de maatschappij.

      Like

     • pepijn71?Google:Sinds wanneer bestaan er Computer Graphic Images…..(jaren ‘50,60,70,80,90,2000,tot en met nu….dus OOK ZEKER in 1990,1991,1992,1993,1994,1995,1996,1998,1999 etc..)

      Like

     • pepijn71,waarom heb je niet eerst ff onderzocht,sinds wanneer CGI(computer graphic images)bestaat op Internet?!?!..jij zegt dat in 1996 CGI er niet was of geen goede kwaliteit had(zie je eigen geposte videootje)dus lees je eerst in voordat je maar wat roept….je had toch ff kunnen kijken op Google sinds wanneer CGI bestaat etc..

      Like

     • Pepijn71…The Powers that Be,liggen ALTIJD al jaren voor met alles……….. voor dat het aan het grote publiek word vertoond….zo ging/gaat dat OOK met CGI(computer graphic images)NASA/Hollywood/CGI techneuten/The powers that Be gebruikt toch CONSTANT/Alleen Maar Computer Graphic Images OF Green Screen met o.a De mars rover landing 2012 Hoax,Alle International space stations beelden/video’s/The Challenger Explosion *1986*Hoax,Maanlandingen Hoaxes etc..etc..dus?

      Like

     • @pepijn er is nog NOOIT iemand op de Maan geweest,ook niet Buiten de Fake Maanlandingen om(wat een Fantasie heb jij..)heb je by the way@waterman/pas10 zijn BEWIJS foto/Afbeelding gezien op deze Pagina?wat zie jij@pepijn71?ik een Platte,Vlakke,KaarsRechte Horizon

      Like

     • @pepijn71 bekijk deze video eens ivm Computer Graphic Images/Hollywood/9/11 CGI Planes/CGI mensen twin towers:–You Tube:911 Movie Makers and Ugly Americans—Bob Czz-channel(heeft 4 geweldige videos Bob Czz-channel)…krijg je een indruk hoe het ongeveer WERKT,Hollywood,Cgi Techneuten,The Powers that Be/Media etc..

      Like

     • Ik heb het onderzocht betreffende CGI @Stevie 1973 de eerste film met deze techniek Westworld , fantastische film overigens.
      Maar goed dat is voor het grote publiek waarschijnlijk hadden ze die techniek al.

      Vind jij echt dat de tether beelden er cgi uitzien? Het is te organisch er zijn ook meningen dat het in water is gefilmd en dat de ufo’s microben zijn en dus een hoax maar dat heb ik niet kunnen achterhalen geen micro organisme met een gelijke vorm.
      De tether (antenne) is gespot door mensen met telescopen (google). Ik vind het een heel aannemelijk verhaal vergeet niet dat het om honderden uren materiaal gaat opgevangen door een station in Canada en op VHS opgenomen.

      Like

     • Beste pepijn71…ze kunnen ALLES Faken met CGI(en dat doen ze ook)…goed van je dat je OOK ff onderzocht hebt ivm hoe en wat CGI..groet stevie

      Like

     • @pepijn71,”Toevallig”dat de eerste CGI(Computer graphic images) Film:WESTWORLD in “Space”afspeelt..

      Like

     • You Tube/Google:Green Screen——Green Screen in Movies——-Green Screen CNN——Green Screen NASA…….yep,it’s soooooooooo Easy

      Like

     • UFO = unidentify flying object.
      In het Nederlands gezegd, een vliegend object wat geen officiele luchtvaart registratie heeft. Het hoeft ook niet perse een schotel te zijn,want alleen de gehersenspoelde goe gemeenschap linkt een ufo aan een vliegende schotel.
      Het is wel een object dat op aarde door de mens is gemaakt.
      De nazi’s bouwde vroeger al zulke objecten maar die zijn nooit echt geslaagd en aangezien de nazi’s na de tweede wereld oorlog tot op heden in het geheim verder ontwikkeld zijn denk ik zelfs dat ze instaat zijn om deze ongeïdentificeerde objecten onzichtbaar(stealth) te laten vliegen.
      De NWO mindfuck (dus leugen) is natuurlijk dat deze door buitenaardse bestuurd worden net zozeer die hele science fiction films,stripboeken,computerspelletjes ook een NWO hersenspoeling is.
      Project bluebeam bestaat en kan nep vliegende schotels en nep aliëns projecteren.
      De via film,computerspelletjes en stripverhalen gehersenspoelde science fiction believers zullen deze blue beam wel prachtig gaan vinden en ze zullen het nog voor elkaar krijgen om te zeggen: zie je wel,vliegende schotels en aliëns bestaan echt. Ze komen ons misschien redden. They are the good guy’s.
      Als je dan als normaal niet gehersenspoeld mens komt aanzetten en zegt dat het allemaal nep is dan zul je waarschijnlijk door de gehersenspoelde science fiction sheople afgeserveerd worden als “verwarde” persoon.
      Ik kan haast niet wachten tot die dag een feit zal zijn.
      Lijkt me lachen al die brainwashed mensen als kippen zonder kop zien rond te rennen hier op onze ronde aardbol.
      Dus nu wacht ik nog met lachen.
      De lach moet je altijd vasthouden tot het laatst als iedereen met lege handen en zonder bewijzen staat.

      Like

 12. Martin Vrijland=PRO Nasa,Space X,Rosetta Komeet/Comet/Ruimteveer….tuurlijk “geleuft”hij in de Bolvormige Aarde,hij heeft nog NOOIT 1 kritisch artikel geschreven over NASA,Maanlandingen…sterker Nog hij “geleuft”/Shillt/Gatekeept duidelijk De Rosetta Comet/Komeet EN SPACE X…beiden DUIDELIJK Hoaxes…nog maar zwijgen ivm: Nasa’s “maanlandingen”of de mars rover landing 2012 Hoax en/of the Challenger 1986 explosion Hoax..etc..das toch al op zich een Smoking Gun(1+1=2)ivm dat Martin Vrijland NASA promoot/hoog heeft zitten/Gatekeept,BUITEN de “bolvormige”Aarde topic om….ik bedoel…kom op zeg@de haas@cornelis88@waterpas10@andere bolvormige aarde believers..

  Like

   • You Tube/Google:Nasa challenger ’86 explosion HOAX—-(meerdere video’s/artikelen/bewijzen)—You Tube/Google:NASA Challenger crew members still Alive!—–(idem dito)—You Tube/Google: NASA Mars rover landing 2012 Hoax—-You Tube/Google:NASA mars rover landing 2012 Hoax pressconference….ga dat zien,ga dat zien…EDUCATED YOURSELF

    Like

    • You Tube/Google:Iss-international space station)Hoax…(veel bewijzen,video’s/artikelen)van het Fabeltje in” Space” genaamd:iss oftewel international space station(s)..100% Fake,nep,GEhoax——Bonus:You Tube/Google: freemasons in Space

     Like

     • Raar toch als de Aarde toch rond/bolvormig zou zijn,waarom besteed Televisie,Kranten,Weekbladen,Interviews,Radio,Televisie Talkshows,er dan NOOIT Aandacht ,Terwijl het op Internet/Social Media/Facebook/You Tube/Google Ontzettend TRENDING TOPIC is,al een Hele Lange Tijd,waarom doet DE Media dat niet?Hetzelfde zoals de Media bijna NOOIT(zeer zeer,zeer enkele keer)over al die Artikelen,BEWIJZEN,Video’s,Mensen op internet/google/facebook/social media geen Aandacht aan durft/Mag besteden b.v de mh17 hoax,boston marathon hoax,sandy hook hoax,Space X hoax,NASA Iss Hoax,Maanlanding Hoaxes etc..etc..etc..etc..etc…teveel om op te noemen…laten ze dit nu OOK doen “toevallig”ivm DE “bolvormige/ronde”aarde Hoax…..1+1=….bingo!!!—:2–(pfffffff)want als de Aarde toch ECHT rond/bolvormig zou zijn,dan zou dat toch in de Media,Programma’s,Talk Shows(de naam zegt het al…TALK Shows),Kranten,INTERVIEWS,etc..besproken worden EN Bewezen worden want als iets ECHT is,dan BEWIJS je dat toch FF….reden:DE Media gaat natuurlijk NIET Slapend Nederland wakker maken,als over de PLATTE Aarde zouden praten…..snappie?(pffffffffffffffffffffffffffffff)

      Like

     • Je zult als Scholier,een Spreekbeurt willen geven over De Bolvormige Aarde,en je denkt weet je wat(logisch) ik kijk eens op Wikipedia Bolvormige Aarde.En Stel een Andere Scholier Geeft een Spreekbeurt over de Platte Aarde,en die denkt,weet je wat(logisch)ik kijk eens op Google:Wikipedia Platte Aarde…de Scholier die met zijn Platte Aarde Spreekbeurt,die kan weken/maanden lang argumenten,bewijzen,bronnen,boeken,logica aanvoeren,terwijl de Bolvormige Aarde Spreekbeurt scholier snel is uitgepraat,simpelweg om het bittere karige(echt HILARISCH) wat de Wikipedia Bolvormige Aarde te pagina te bieden heeft….van iets OOK nog wat zou bestaan EN Zo BELANGRIJK is zoals de ZOGENAAMDE bolvormige aarde…..

      Like

 13. Dit lijkt wel een platte paraciten site aan het worden hier.
  Ik plaats niks nada noppes meer hier wat duidelijkheidheid geeft dat de aarde rond is.
  Mijn eigen levens ervaring en tochten op deze wereld die ik heb gemaakt zijn mijn eigen levende bewijs wat ook TOTAAL geen zin heeft om met plat denkende Nee-derlanders te delen.
  Ik zelf beschik over 3 foto albums met honderden schitterend foto’s die ik zelf heb genomen van schitterende landschappen met vergezichten. Sommigen waar ik zelf ook op sta.
  Ik was van plan om er een paar in te scannen en dan te plaatsen hier,maar daar zie ik nu totaal van af.
  Wie niet de lichte kromming van links naar rechts aan de horizon ziet op die foto met die bergbeklimmer en wie niet begrijpt dat diezelfde kromming ook een feit is voorbij de horizon,die heeft een plat computer complex en heeft zelf geen levens ervaring en heeft zelf niets van de wereld gezien op het platte Nee-derland na.
  De persoon die het meest last heeft van dit complex is des info schrijver stevie wonder waarvan nog altijd niet achterhaald is voor welke geheime dienst hij de des info moet schrijven.
  Dat zal ik ook wel nooit kunnen achterhalen,maar dat maakt mij eigenlijk ook niets uit. Voor mijn part is hij een one man geheime des info schrijver.
  Ik ga er mijn hersens toch niet over breken? En nog mooier,ik laat ze mij niet breken,door mij alweer te laten uitlokken door die onzin.
  De platte aarde discussie is wat mijn gezonde verstand betreft gewoon mission impossible en ik ben blij voor mezelf dat ik dit ook volledig begrijp en inzie.
  De manier van reageren door des info schrijver stevie wonder zegt mij meer dan genoeg dat ik het bij het goede eind heb.
  Dat lezers dit niet zien geeft verder ook aan hoe slecht het is gesteld met begrijpend lezen en het verstand van de reaguurders hier.
  Jammer Nemesis dat je voorgoed afscheid hebt genomen van Donquijotte.maar ik kan je lichte frustratie heel goed aanvoelen en begrijpen als het telkens weer over die platte onzin gaat.
  Ik lees jouw postings altijd heel graag en ik concludeer daaruit dat je een enorm goed en sterk denkvermogen hebt. Ook jouw postings bij herstel de republiek zijn altijd keigoed,eerlijk en positief strijdvaardig gericht naar de toekomst.
  Zoals je kon lezen doe ik er ook zo nu en dan postings. Zeker nu er een hoop veranderingen staan te gebeuren met Europa.
  Wel belangrijk voor hoe wij als in dit land als Nederlanders met elkaar verder gaan. Wel belangrijk voor alle kinderen van alle vaders en moeders in Nederland.
  Zo,en nu heb ik mijn verdiende weekend.

  Like

  • @waterpas/man10…..Geheime Dienst?HAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHA…man o man wat ben jij toch een Clown….Jij beweerd stellig dat de Aarde Rond/Bolvormig is,om vervolgens zelf met een Foto/Afbeelding: Bergbeklimmer/Platte/Rechte/Vlakke Horizon/Aarde te komen,waarop DUIDELIJK te Zien is dat de Horizon/Aarde Plat,Recht,Vlak is en daarom ben je pissig(Domoor)

   Like

 14. Weet ik veel onder welke hoek op precieze hoogte de fotograaf de foto heeft genomen?
  Je kunt typen en pennen wat je wilt Don.
  Al plaatst je nog 1 miljard aan Eric yt filmpjes of Eric follower filmpje,bij mij zal er niemand in slagen om de aarde plat te krijgen.
  Al lijkt de aarde plat,ze is het niet.
  Ze,want de aarde wordt ook wel eens de moeder van alle mensen genoemd.

  Like

  • @waterpas10?ben je blind,de foto/afbeelding/bergbeklimmer/vlakke,rechte horizon Bewijst dat de Aarde Plat is…ik bedoel kom op zeg,heb je al gemeten met de liniaal op je eigen geposte Foto/afbeelding/Bergbeklimmer?(zou niet nodig hoeven te zijn,maar enfin;)

   Like

   • Heb je weer zitten te wachten tot ik weer een posting doe?
    Wat schrijf je nou? Liniaal?
    Met een liniaal trek je een rechte streep op een A4 velletje,dombo. Niet op een computerscherm.
    Maar als ik grote een liniaal voor mijn ogen houd terwijl ik naar een verre horizon in het echte buitenleven kijk vanaf een hoog uitzichtspunt,dan zal die liniaal niet evenwijdig zijn aan de horizon.
    Dan zul je de lichte kromming zien met eigen ogen.
    Hoe meer het linkse horizonspunt verwijderd is van het rechtse horizonpunt, hoe groter de kromming.
    Dat is zo logisch als de wortel van 196 = 14.
    En dan heb ik het nog niet eens over pi.
    Maar bij jou is alles plat op je computerschermpie omdat je een platte aarde complex hebt wat eigenlijk meer op een ziekte blijkt te lijken.
    Wil je mij a.u.b. niet ermee besmetten?
    Je doet het maar fijn op je platte computerschermpie,maar buiten het computerschermpje bij binnen in mijn huiskamer waar ik nu een kop koffie drink,pak ik je bij de kladden en trap ik je de deur uit met je platte aarde onzin.
    Dus……………..ga je gang maar geheim des info platte aarde onzin schrijver. Gooi nog maar wat van je onzin uit je domme nek hier op internet.
    Heb ik toch nog een mooi weekend en kan ik om je domme postings achteraf nog wat lachen.

    Like

    • Wat schrijf je nou? Liniaal? Met een liniaal trek je een rechte streep op een A4 velletje,dombo. Niet op een computerscherm.

     Anno 2016 hebben we ook de beschikking over digitale linialen tot om rechte streep op je computerscherm te trekken. Dus gelieve wel met de tijd meegaan in plaats van medemensen dombo te noemen.

     Zo’n digitale liniaal zit zelfs standaard ingebakken in Windows Ink Workspace bij de Windows 10 Anniversary Update:

     Like

     • Kaarsrechte,Vlakke Horizon/Aarde ivm Foto/Afbeelding @waterman10–Bergbeklimmer/Rechte,Vlakke,Waterpas Horizon/Aarde op de Achtergrond,TOTAAL NIET Rond/Bolvormig 100%WATERPAS!!

      Like

  • Ik persoonlijk vind dat You Tube-channel:Russianvids de Beste Bewijs/Logische video’s heeft van DE Platte Aarde

   Like

     • Russianvids is al lang door de oplettenden de mand gevallen met zijn platte aarde.
      Hij gebruikt zijn hoax artikelen die hij steelt van andere goede onderzoekers om mensen te lokken naar zijn flath earth.
      Omdat NASA één grote oplichtersbende is,waar ik hem wel gelijk in geef, gebruikt hij die theorie dat de aarde dan wel plat moet zijn.
      Te doorzichtig allemaal en niet echt volledig bewijs.

      Like

     • Je lult maar wat ivm Russianvids,wel goed van je dat jij NASA een grote Oplichtersbende vind saampjes met Russianvids-channel….dom,hilarisch dat je dan nog steeds in de Bolvormige Aarde geleuft….post dan eens een AUTHENTIEKE Foto/Afbeelding van DE Ronde/Bolvormige Aarde@waterpas10 om te beginnen(voor de 10000000000000000000x keer)

      Like

     • Het vraagteken zegt genoeg,je weet het niet zeker en zo heeft ELK You Tube truthers channel wel een Tegenvideo dat hij of zij een Shill is of zou zijn,maar verdomd wat zijn Russianvids-channel zijn video’s van The Orlando shooting Hoax tot de Martin Luther King Hoax tot etc..etc..en de Platte Aarde Video’s erg goed,en er komen ALLEEN maar Flat Earthers bij elke dag op deze Platte Aarde….en wees eerlijk @waterpas10 jij hebt zeer vaak video’s gepost als BEWIJS van Russianvids-channel als er weer eens o.a een Hoax,Leugen,in scene gezette gebeurtenis aan de gang was…..Russianvids-channel heeft OOK Zeer Goede Flat Earth Predictive Programming Flat Earth Video’s in Films etc…Russianvids-channel is ALLround met alles,ook ivm Ronde/Bolvormige Aarde Hoax,maar dat is mijn mening/overtuiging.

      Like

    • ….post dan eens een authentieke foto/afbeelding van de ronde/bolvormige aarde
     ___________________________________________________
     Heb ik al gedaan en mijn antwoord op je vraag kun je een aantal postings terug lezen. Ik blijf niet herhalen.

     Like

     • Waar is dan die AUTHENTIEKE Foto/afbeelding van de Ronde/Bolvormige Aarde?@waterpas10…..je bedoelt die BEWIJS foto van de platte aarde/bergbeklimmer/horizon die je gepost hebt?ik zou als ik rond/bolvormige Aarde believer zou zijn continu AUTHENTIEKE foto’s/afbeeldingen/beelden/video’s posten,waarom doe(n)jij/jullie dat niet dan?zou toch een makkie moeten zijn….toch?…SUCCES!

      Like

    • @waterCLOWN10,hoe vaak heb jij YOU TUBE video’s bewijs aangevoerd als Bewijs,van de mh17 hoax tot de charlie hebdo hoax tot etc…etc..en ook heb je video’s die als bewijs diende gepost vaak genoeg die diende dat de Aarde rond/bolvormig zou zijn)…?..ONtelbare keren!!dus wat lul/bazel je nu?waterhypocrietje

     Like

 15. Bestaat er geen derde variant als soort synthese tussen Flat & Round Earth? Poging met (gedachten)experiment: draai ’n plat muntstuk zo snel als je kan. Optisch lijkt de spinnende munt dan verdraaid veel op een bolvormig object … totdat het snelheid verliest.

  De combi van magnetisme en zonne-energie zou er dan voor zorgen dat een “plat” hemellichaam blijft draaien, zoiets als:

  Als we dan ook nog eens het muntstuk als plat hemellichaam vervangen door Euler’s Disc dan kunnen we wellicht naast zo’n derde variant nog legio andere theoriën bedenken:

  My 2 cents of flat, worthless eurocoins 😉

  Like

  • Dat zou theoretisch kunnen, maar als je b.v. naar de maan kijkt door een telescoop en dan draait deze heel langzaam…..

   Like

   • Ik kijk inderdaad regelmatig met m’n telescoop naar de maan; blijft ’n mystiek hemellichaam. Overigens pleit ik niet voor een FE-theorie; enkel voor ’n tussenweg dat het eindeloos gezever tussen twee gescheiden kampen. Klassieke verdeel en heers strategie, bijna vergelijkbaar met de Brexit. Het volk kan óf voor/in EU óf tegen/uit EU stemmen, maar een derde optie als synthese wordt niet geboden. Waarom bijvoorbeeld niet de derde optie: “Hervormen”? Oh ja, omdat het gewone volk de uitkomst niet bepaalt. Sorry, ik dwaal af.

    Like

    • Sablo,
     Hervormen?
     Dat heeft de EU ook met Griekenland geprobeerd en kijk maar naar het resultaat.
     Er valt niet te onderhandelen met de huidige EU bewindslieden.
     Nexit is de enige uitkomst.
     Misschien dat Nexit wel de beste hervorming voor Nederland is.
     Of heb jij een betere hervormingsplan?

     Like

     • Beste Waterman,

      “Hervormen” koos ik enkel als voorbeeld. Van mijn part bestaat de multiple-choice uit bijvoorbeeld:

      [ ] Ontslag van EC+EP (Fire exit)
      [ ] Ontbinding van EU (Full exit)
      [ ] Opstappen uit EU (Nexit)
      [ ] Volksoprichting van Eufrica en/of Eufrasia
      (dus geen politieke unie, maar volksunie)

      Ondanks ik geen warm hart toedraag aan de EU, snap ik tot zekere hoogte waarom mensen zich hard maken voor een Verenigde Europese superstaat. Diezelfde V/U staat namelijk ook in de VS/USA en VK/UK.

      In mijn optiek ging de UK in EU per definitie niet vliegen, omdat Europa zelf niet ‘united’ is en qua taal en cultuur bijna onmogelijk te verenigen is, laat staan met een imperialistisch koningsrijk als de UK. Bovendien wordt de UK met hun Brexit nu m.i. ten onrechte als precedent gesteld van economisch miljardenverlies, simpelweg omdat de UK als non-euroland via de Engelse pond is afgestraft.

      Een exit wordt pas echt interessant als een euroland uittreedt. Ik pleitte al eerder van een stapsgewijs experiment met Griekenland om enkele Griekse eilanden uit de eurozone te laten stappen zodat we het effect op kleinere schaal kunnen beproeven in plaats van een heel land meteen in het diepe te gooien.

      Als je me dus vraagt naar een hervormingsplan dag zeg ik: veel experimenteren in kleine broedplaatjes. Successen breder invoeren en de gefaalde experimenten tijdig stoppen. Dat vereist sterk leiderschap, want er zullen veel zaken falen dus graag mensen met vakkennis buiten de politiek die niet bang zijn om publiek lering te trekken uit mislukte experimenten.

      Like

    • Sablo, zulke gedachtes heb ik ook…het kan allemaal een optische misleiding zijn…immers is het allemaal ver weg.
     Ik bedenk me dan zulke dingen als, kijk in een lepel en je staat op je hoofd, kijk door een glas naar water en alles vergroot…ik zou er niet raar van opkijken iig als ons de waarneming hierin dwars zit om achter te komen wat er werkelijk gebeurd als je van een afstand door lagen heen naar vormen kijkt.
     Ik wil alleen weten waarom niemand verder dan de 60ste breedtegraad mag komen…

     Liked by 1 persoon

  • @Sablo?@waterman zijn BEWIJS Foto/Afbeelding gezien van Die Bergbeklimmer/Horizon/Platte/Vlakke/Rechte/Waterpas Aarde op deze pagina ergens in het midden..

   Like

   • Stevie? Wat heeft Waterman en zijn foto te maken met mijn gedachtenexperiment dat ik juist inbracht om die klassieke tweedracht voor verdeel en heers aan ’t licht te brengen. Neem nou gewoon als uitgangspunt dat niemand de ander kan overtuigen van zijn ongelijk, want in elk argument vindt iedereen wel iets wat zijn of haar denkwijze bevestigt. We kunnen beter luisteren naar wat onze medemensen te vertellen hebben met de focus op gemeenschappelijke grond (raakvlakken en overeenkomsten) in plaats van verschillen,

    Liked by 1 persoon

    • Gedachtenexperiment?je ziet toch dat de Aarde plat,vlak is door @waterpas10 zijn foto/afbeelding@Sablo,daar kan ik niks aan doen..

     Like

     • Ik vraag alleen je mening @Sablo,jij als gedachten/denkerman..sorry hoor…mijn diepste,nederige excuses HEER Sablo

      Like

     • Dat bedoel ik nou precies: wij en iedereen kijken naar dezelfde foto, de één ziet het als bewijs voor een platte aarde irt de horizonhoogte, de ander juist als bewijs voor een ronde aarde irt de curvature. Wat ik zie? Mensen die elkaar hier regelmatig afzeiken om hun gelijk te halen. Wat maakt het nou zo moeilijk om elkaar te accepteren. Het lijkt wel op The Dress Viral:

      https://en.wikipedia.org/wiki/The_dress_(viral_phenomenon)

      Liked by 1 persoon

     • “sorry hoor…mijn diepste,nederige excuses HEER Sablo”

      Geen idee waarom je mij ineens met HEER Sablo aanspreekt en überhaupt je non-apology apology aanbiedt.

      Anyway, in alle oprechtheid: hoe gaat het je mogelijke plan om ooit een eigen blog te starten?

      Like

  • Sablo, vind je postings altijd weer verrassend 😉
   Er zijn ondertussen de nodige sterrenopnames op YT te vinden gemaakt met een Nikon P900 die wel een beetje doen denken aan de effecten van jouw YT’s:
   Shooting The Stars “Procyon part 2” with Nikon Coolpix P900

   Daarnaast vind ik deze benadering sinds de nodige tijden interessant:
   Electric/Toroidal Flat Earth & the “Prince of the Power of the Aether”…

   Like

     • Ook leuke animatie met een hoop gekleur.
      Kan ik ook niets mee.
      Next!
      Ben zo terug,even een bakje senseo koffie erbij.

      Like

     • Haha Waterman toch…
      Dit is een afspeellijst van 188 YT’s…
      Deze man is een genius en verdient het nader bekeken te worden 😉

      Like

     • Dat heeft inderdaad NIKS met een platte aarde te maken. Dus ik weet niet wat dit moet bewijzen..

      Like

     • De Haas, het gaat hier om het elektrisch, magnetisch universum. Met al zijn ontdekkingen over de aard van het magnetisme zou dit een nieuw perspectief kunnen openen op een nieuw cosmologisch model.

      Like

     • Zo genius lijkt mij die man niet.
      Oke,hij is een fanatiek fotograaf. Bijna zijn hele channel gaat over fotografie. En een hoop geografie,animatie over de zwaartekracht.
      Deze springt er wel echt mooi uit
      NEVER DELETE PICS off your DSLR. Whut? Why? It’s very logical why

      Hij vertelt alles of dat het logisch is om een gemaakte foto op je camera niet te deleten als je bv besluit de foto te verwijderen.
      Niet leuke foto of slechte invalshoek of whatever.
      Zo’n grote fotografie onzin heb ik sinds tijden niet meer gezien.
      Ik fotograaf zelf de laatste 5 jaar ook met een digitale Pentax camera. Ik heb al zo vaak foto’s deleted op mijn camera. Niks,geen problemen met mijn sd kaart. De sd kaart wat er nu in zit heb ik voor het laatst zelfs meer dan 2 jaar geleden geformateerd.
      Niks,geen problemen.
      Dus waar heeft die genius van jou het nou over?
      Toch niet zo genieus vind ik.

      Like

   • Dank je, Anna 🙂

    Dat filmpje ‘Shooting the stars’ lijkt inderdaad best wel aardig op mijn ter plekke verzonnen theorie; ik liep langs m’n eettafel en zag daar paar euromuntjes liggen. Ik kreeg een soort brainwave die zulke spinnende muntjes visualiseerde. Mijn enige punt was: we laten ons stuk voor stuk verleiden tot het valse dilemma. Alsof een platte aarde of bolvormige aarde de enige twee mogelijkheden zijn. Zelfs andere hemellichamen vind ik niet per definitie bolvormig eruit zien. Kijk eens bijvoorbeeld naar de onderkant van een braadpan en dan naar de maan; optisch nauwelijks verschillend 🙂

    Like

     • Wederom bedankt, Anna. Blij dat tenminste 1 persoon van de oude garde nog mensen een warm-welkom-terug-gevoel weten te geven 🙂 Overigens niet echt weggeweest, af en toe wel de posts van Don en reacties gevolgd. Ik vond het wel weer tijd om steentje bij te dragen (ondanks niet iedereen mijn 2 cents kan waarderen 😉 nu het dynamische duo DQ & MV een publieke fittie houden. Ik kan alleen zo weinig met de FE-discussie hier, en al helemaal niets met dat gezever over de Saturnus-cult daar.

      Like

     • Sablo, dat maakt ook niet uit, belangrijk vind ik dat je wil bijdragen aan dit forum en ik ben nogmaals blij dat je hier weer aanwezig bent, platte aarde of niet, dat doet er op dat niveau niet toe, het gaat om betrokken, kritische mensen, die elkaar een warm hart toedragen in de zoektocht naar de waarheid.

      Liked by 1 persoon

     • Je hebt mij niks misdaan Sablo.
      Ik wil jou ook helemaal niks aan doen.
      Het was ook niet kwetsend bedoeld,maar ik zie het nut ervan gewoon niet in om met wat muntjes experimenten uit te voeren ivm de zwaartekracht.
      Waarom zo moeilijk? Gooi toch gewoon een steen omhoog met je theorie die jijzelf brainwave noemt..
      Vergeet wel niet twee stappen opzij te zetten anders valt die steen op je brain.

      Like

     • Ah okay Waterman, laten we het er dan op houden dat het op een misverstand berust, want ik heb nergens genoemd dat het draaide om zwaartekracht. Fijn weekend, beste Waterman!

      Like

     • De combi van magnetisme en zonne-energie zou er dan voor zorgen dat een “plat” hemellichaam blijft draaien, zoiets als:
      a coin that spins for ever

      Ah okay Waterman, laten we het er dan op houden dat het op een misverstand berust, want ik heb nergens genoemd dat het draaide om zwaartekracht. Fijn weekend, beste Waterman!

      Beste Sablo,wat denk je wat magnetisme juist met zwaartekracht te maken heeft?
      http://www.healingsource.be/magnetisme-beinvloedt-zwaartekracht/

      Kijk,jij zegt A,maar ik laat je B zien.
      Ook een fijn weekend en succes met je experiment.

      Like

     • “wat denk je wat magnetisme juist met zwaartekracht te maken heeft? http://www.healingsource.be/magnetisme-beinvloedt-zwaartekracht/ Kijk,jij zegt A,maar ik laat je B zien. Ook een fijn weekend en succes met je experiment.”

      Nou Waterman, je blijft me verbazen. Een overtuigd christen die met New Age holistische healing website komt aanzetten; bovendien voorzien van video die begint met ’n partij symboliek waar vrijmetselaars spontaan van zouden climaxen.

      Maar wat wil je nu precies bewerkstelligen door de focus van mijn punt A naar jouw punt B te verschuiven? Dat (elektro)magnetische krachten hand in hand gaan met zwaartekrachten? Zover ik weet spelen álle krachten uit de natuurwetten een rol, dus grappig dat je tijdje terug A zegt (“elektromagnetische krachten op hemellichamen zijn kolder”) en vervolgens nu B laat zien waarbij elektromagnetische krachten de zwaartekracht beïnvloeden. Best knap dat je zelfs mensen die net als jij ook niet in de FE-theorie geloven alsnog in het harnas weet te jagen dus ook jij succes ermee kerel! Misschien dat je de truck van €100.000 eens de holistische hellingproef in Roemenië kan opnemen? 😉

      Like

     • Sablo,
      Heb je je messen soms weer hier zitten te slijpen,richting mij toen ik er niet was?
      Past wel weer in je gedachte experimentje en je electro brainwave vanachter je platte toetsenbord.
      En platte no brainer stevie die nog meer wisselt dan het huidige klimaat liked je wanneer het hem uitkomt.
      Sablo,even bukken voor stevie.
      Welkom Sablo,ik ben stevie en kruip je nu even in je hol want ik vindt het leuk hoe je met waterman speelt dus ik like je.
      Dat vind ik leuk zodat ik weer verder kan met het platte mindf*ck spelletje wat ik speel bij Donquijotte.
      Wat een zieke FE hobbie club is het hier toch die de klok horen en nog steeds op zoek zijn naar de klepel.

      Like

     • Ik bedoel Sablo die platte no brainer stevie in z’n hol kruipt.
      Welkom stevie.
      Maar zal ik het eens hebben over jouw handgebaartje sablooooooootje?
      Zal ik jouw eens exposen bij vol daglicht?

      Like

     • Wist je trouwens dat Soros,Rutte of Merkeltje deze handgebaartjes ook maken,sabloooooootje?

      Like

     • Sablo, Heb je je messen soms weer hier zitten te slijpen,richting mij toen ik er niet was?

      Waterman, nee hoor want ik was uit eigen beweging al tijd vertrokken en kom sinds gister weer eens kijken hoe het met de DQ-community gaat.

      Past wel weer in je gedachte experimentje en je electro brainwave vanachter je platte toetsenbord.

      Oh ja? Lezen is echt niet jouw sterkste kant, want ik kan namelijk niets met de FE-theorie zoals ik al eerder schreef. Sorry dat ik je dus moet teleurstellen: ik geloof niet in de FE en ook niet in jouw Heer. Jammer voor je dat ik in geen van jouw labeltjes pas, hè?

      Sablo,even bukken voor stevie.

      Waterman, ik buk voor niemand in tegenstelling tot jou voor jouw lieve Heer.

      Welkom Sablo,ik ben stevie en kruip je nu even in je hol want ik vindt het leuk hoe je met waterman speelt dus ik like je.

      Zo zo, Waterman; latente homoseksuele gevoelens die je onderdrukt met al jouw gebuk en holletjes?

      Maar zal ik het eens hebben over jouw handgebaartje sablooooooootje? Zal ik jouw eens exposen bij vol daglicht?
      Hahaha, wat een grappig (Water)mannetje ben jij af en toe. Mij exposen bij vol daglicht. Wat valt er te exposen? Dat ik een Anonymous-plaatje van internet hebt geplukt om enige vorm van privacy te houden? Dat lijkt mij een internationaal recht van ieder mens, dus expose mij maar als aanhanger van privacy en mensenrechten.

      Wist je trouwens dat Soros,Rutte of Merkeltje deze handgebaartjes ook maken,sabloooooootje?
      Nee Waterman, dat wist ik niet. Ik zie wel dat je een ander handgebaar post dan de denkhouding van mijn avatar. Ja ja, ik weet dat jij als goedgelovige geen denkhouding kan inbeelden, want je hoeft niet te denken; enkel jouw heilige geschrift trouw volgen.

      Wist je trouwens dat de (verschillende) betekenissen van symbolen gegeven wordt door … mensen?
      Niet schrikken dus als je bijv. ineens een swastika tegenkomt bij een Boedistisch restaurant mocht je daar als Christen eens eten.

      Tot slot, jouw intenties en ware aard komt snel en overduidelijk bovendrijven. Dus voel je vrij om mij verder te exposen en quoten, maar doe het dan wel goed en in context, manneke.

      Like

    • ik liep langs m’n eettafel en zag daar paar euromuntjes liggen.
     +_______________________________________+
     Je kunt die 2 euro beter aanstaande maandag besteden aan een brood dan wat naar die spinnende muntjes te kijken met je brainwave.
     Zonder brood naar je werk gaan is ook maar niks.
     Tip:
     Voor 1 euro erbij heb je ook nog beleg er op !

     Like

    • Een overtuigd christen die met New Age holistische healing website komt aanzetten;.
     maar dat wil niets zeggen dat ik die new age aanhang.
     Don weet er alles van,niet waar Don?
     Hoe ik Blavatsky altijd expose.
     Als ik die expose,zou ik dan een voorstander ervan zijn?
     Think twice.
     waar het mij om ging was dat er aangetoond werd dat een fles water berg opwaarts rolde.
     Duidelijk was ook te zien dat het daar niet om een of andere truc of manipulatie ging.
     Dus tsja,zwaartekracht en magnetisch veld hebben raakvlakken.
     dat was mijn punt en niet de new age religie van Blavatsky.
     Sablooooootje toch,zat je weer appeltjes met peren,abrikozen of druiven te vergelijken.

     Like

     • Waterman schreef: Sablooooootje toch,zat je weer appeltjes met peren,abrikozen of druiven te vergelijken

      Nee, jij komt met A en B aanzetten om vervolgens tot je vergelijking C te komen dus ga nou niet projecteren, kerel.

      Like

     • Ga toch fietsen man met je occult anonymous handgebaartje en je idiote brainwaves waar je onder te leiden hebt.
      Zal ik anders eens een emmer water over je heen gooien?
      Ben je gelijk wakker!

      Like

     • Waterman schreef: Ga toch fietsen man met je occult anonymous handgebaartje en je idiote brainwaves waar je onder te leiden hebt. Zal ik anders eens een emmer water over je heen gooien? Ben je gelijk wakker!

      Zo ken ik je weer, kerel! Goed gedaan 👌

      Like

 16. Met je 2 cent kom je ook al niet ver.
  Het wordt steeds spannender hier. Nou moet er met muntjes geëxperimenteerd om te kunnen zien of de aarde plat is.
  Hahahahahaha,je bescheurt je broek van het lachen hier bij FE Donquijotte.

  Like

  • Nee beste Waterman, ik pleit niet voor een experiment of de aarde rond of plat is. Ik pleit voor een uiterst moeilijk experiment hier: luister eens naar elkaar in plaats van af te zeiken.

   Like

   • Sorry Sablo,ik ben niet zo thuis in die brainwave spinwereld experimenten.
    Maar goed,have fun.
    Ik wacht jouw uitslag wel de komende weken of maanden af.

    Like

    • Dat experimentje draait om open te staan voor andere theorieën los van plat/rond dus sorry Waterman, je hoeft niet op mijn uitslag te wachten, omdat:

     1) de waarheid voor jou al in heilig gesteente gegraveerd staat
     2) de uitkomst van het beoogde doel (naar elkaar luisteren ipv afzeiken) al binnen een uur of wat aan flarden is geschoten.

     Maar da’s okay, ik kan beter mijn verwachtingen hier bijstellen.

     Liked by 2 people

     • Zo snugger was ik ook wel weer om te zien dat het om de zwaartekracht gaat.
      Van zwaartekracht weet ik alles van.
      Ik moet het namelijk iedere dag onder controle houden en al zeker vanaf volgende week als ik LZV in de praktijk op kosten van mijn werkgever ga leren.
      Dat is effetje een geheel ander experimentje dan wat twee euromuntjes.
      Zwaartekracht experimentje van meer dan €100.000,-
      Bij slagen krijg ik een officieel certificaat om het volgende te kunnen maar te mogen rijden op de Nederlandse wegen.
      Ik zal wel toeteren als ik je ergens tegenkom.

      Maar de meest logische vind ik nog altijd gewoon een steen omhoog gooien.
      Ook nog geheel gratis en puur natuur!

      Like

     • Beste Waterman, geen idee waarom je de zwaartekracht er nu bij haalt want ik schreef expliciet dat het NIET draaide om de zwaartekracht. Wel fijn dat je zulke waardevolle middelen tot jouw beschikking krijgt. Toeteren hoeft niet, scheelt je weer een boete 😉

      Like

     • Dus des te meer Waterman dan je mijn afspeellijst van 188 videoos eens nader moet bekijken, samen komen we er wel, als de juiste mind en heart niet bediscussieerd hoeven te worden 😉

      Liked by 1 persoon

   • Nope,fout antwoord.
    Trouwens ik heb veel meer bewijs dat de aarde rond en bolvormig is.
    Maar deze deel ik niet hier.
    Ga anders zelf maar op aarde reizen en ontdekken ipv vast blijven hangen in je platte aarde yt.
    Deze FE gaat het afleggen net als die hele NASA.

    Like

    • @waterpas10…wat fout antwoord,je eigen GEposte foto/afbeelding van die Bergbeklimmer/Platte/rechte/Vlakke/Waterpas Horizon BEWIJST dat de Aarde Plat,Recht,Vlak,Waterpas is….heb je stront in je ogen?

     Like

    • @waterpas10,dus jij hebt bewijs thuis liggen dat de Aarde Rond/Bolvormig is,maar je verteld dat nu pas,in 1 keer,waarom kom je daar NU mee pas?is het een foto waarop jij opstaat ofzo,met op de achtergrond het “bewijs”dat de Aarde “rond/bolvormig”is ofzo?want je kunt toch je gezicht vervagen ofzo,zodat niemand je herkent….wel zeer,vreemd,verdacht,raar,opmerkelijk dat wij allen al meer dan 1 jaar op Donquijotte reactie’s achterlaten en JIJ ook ivm Platte Aarde,en nu kom jij in 1 keer ermee dat jij “bewijs”thuis hebt liggen van de “ronde/bolvormige”aarde,waar je zeeeeer vaag mee bent…..@waterpas10 jij was ook “toevallig”in 1989 in San Francisco ivm die “Aardbevingen”/Aardbevingen…maar enfin ik geloof je voor geen meter,en je lult,liegt,bazelt,fantaseert maar raak..CLOWN dat je bent

     Like

  • @waterman10 welk cijfer geef jij NASA qua betrouwbaarheid,echtheid geef eens een cijfer tussen de 0 en de 10…plaats eens een FOTO van de ronde/bolvormige Aarde die AUTHENTIEK is(niet nep,fake,CGI,Geschilderd)@waterpas10 moet toch een makkie zijn…waarom besteed De Nederlandse Media,al die journalisten,bekende nederlanders,wetenschappers,ruimteveer mensen,Praatprogramma’s,kranten,weekbladen,Interviews er Totaal Geen Aandacht aan Terwijl het Op internet/google/you tube Trending Topic is AL Jaren….hint:Dat Durven ze niet,vallen ze meteen door de mand!!!nog bedankt@waterpas10 ivm je Waterpas Platte,Rechte Aarde/Horizon/Bergbeklimmer Foto/Afbeelding op deze pagina(ergens in het midden)ben je toch nog ergens goed voor,Domoor

   Like

   • Dit was mijn laatste reactie naar stevie.
    Ik beantwoord jou geen enkele vraag meer,want je blijft uitlokken wat weer uitdraait op scheldwoorden.
    Waarom kan ik wel raden. Des info agenten/schrijvers moeten dat blijkbaar doen om hun doel te kunnen bereiken. Wat was het ook alweer,het NWO doel?…….mensen tegen elkaar opzetten?
    Ik zelf wil mij daar niet meer schuldig aan maken,vandaar dat ik nu stop!
    Je kunt niet altijd naar een ander blijven kijken. je zult ook naar jezelf moeten kijken,stevie.
    Je stoot zo mensen van je af.

    Like

    • Je beantwoord geen vraagjes omdat je geen kant op kan@waterpas10…Post dan eens een AUTHENTIEKE Foto/Afbeelding van de ronde/bolvormige Aarde die niet fake,nep,green screen,CGI=@waterpas10…moet toch een makkie zijn,want de aarde=toch (zogenaamd)rond/bolvormig..dus ALLES wat NASA/Ruimteveer(algemeen)=nep,fake,in scene gezet,GEhoax (zeg/beweer jezelf)maar de ronde/bolvormige Aarde die bestaat wel hé @waterpas10 van NASA/Ruimteveer(algemeen)…tsjonge,tsjonge,tsjonge(schaam je voor eigen stupiditeit)

     Like

    • Durf je geen cijfer te geven aan NASA tussen de 0 en de 10…..@waterpas10?qua echtheid,betrouwbaarheid algemeen….ik geef NASA een:0…want ze HOAXEN alles,ook de ronde/bolvormige aarde en natuurlijk de maanlandingen(om de Zogenaamde Hollywood/Disney ronde/bolvormige aarde te laten zien)Challenger ’86 explosion Hoax,Mars rover landing 2012 Hoax,International space stations Hoax,Satellieten Hoax etc..etc…gewoon ALLES hoaxen,liegen ze bij elkaar!OOK de ronde/bolvormige Aarde..

     Like

    • @Waterhypocrietje10,ga je weer in de slachtofferrol als de vraagjes die je NIET beantwoord te heet onder je voetjes worden,en niet in je straatje passen….koetchie,koetchie,koetchie

     Like

  • Ja stevie waar zijn de foto’s van de rand van de platte aarde..die kun je vast wel ergens vinden op het wereldwijde web… whahaaaaaaaaahaaaaaaa .. heel veel succes en geen cgi of photoshop “bewijzen”.. whahaaaaaaaaaaaaa

   Like

   • Als stevie nou zichzelf eens een boot ging kopen zou hij het misschien kunnen proberen.
    Moet hij wel voor dat hij de afgrond inkukelt snel een foto maken en met whats app naar Donquijotte appen.
    Dan hebben we allemaal bewijs en kunnen we rustig naar bed gaan vanavond. hahahahaha

    Like

 17. @waterman10 ik zie geen Foto/Afbeelding die jij gepost zou hebben van een AUTHENTIEKE ronde/bolvormige Aarde op deze pagina(je bedoelt toch zeker niet Die foto met bergbeklimmer/vlakke,rechte,platte,waterpas horizon/aarde…of wel?want voor de rest heb je geen Authentieke Foto/afbeelding geplaatst op deze Pagina,dus wat lieg/lul je nou weerrr?

  Like

 18. Waarom stel je mij nog vragen?
  Ben je soms blind of kun je niet lezen?
  Ik antwoord je niet meer stevie, Je kunt mij de bomen in.
  Niemand zal meer zin gaan hebben om op jouw gezwets met koeieletters te reageren. Energie verkwisting.
  Je schrijft je eigen onzin maar op de muren die ook niet terug praten. Dat past wel bij je.

  Like

  • je bent een lafaard,leugenaar,ontwijker,clown @waterpas10,dat bewijs je wederom zelf..mijn vraagjes zijn TE goed en passen absoluut niet je straatje,en dan kom je maar met zo’n laffe reactie en je liegt tot je barst,met je AUTHENTIEKE foto/afbeelding die je geplaats zou hebben van de ronde/bolvormige Aarde,of bedoel je die bergbeklimmer/platte,vlakke,rechte,waterpas Horizon/Aarde foto/afbeelding?(hahaha,leugenaar,fantast,lafaard dat je bent)

   Like

    • @waterpas10,jij liegt,bedriegt,fantaseert,ONTWIJKT er op los,je bent niet de enigste hoor,maar enfin…zodoende de herhalingen,herhalingen,herhalingen ivm vraagjes/bevindingen/feiten/waarheden/logica,waar is die AUTHENTIEKE Foto/Afbeelding nu van je van de ronde/bolvormige Aarde?

     Like

     • Vind je het gek dat ik op een gegeven moment ontwijk.
      Met FE psychopaten zoals jij kun je maar beter twee passen opzij gaan.

      Like

     • @waterpas10,meer heb je ook niet in petto om maar een videootje van tenenkrommend plaatje te posten…niks nieuws van je..

      Like

    • Nou,toch altijd nog beter dan die onzin uit jouw polsen.
     Met de juiste speakers komt er dan toch nog een vet soundje de woonkamer in.

     Like

   • @de haas,sinds wanneer mag ik niet mijn eigen televisie door de lucht gooien?de meeste compleetdenkers die doen altijd “STOER”,en zeggen We moeten onzen Televisis door het raam gooien,maar doen het vervolgens niet….ik doe dat gewoon ….dus dan kun jij wel weer wat gaan speculeren,liegen,fantaseren…maar het FEIT blijft dat jij NOOIT mijn vraagjes beantwoord..daarom kom je als laatse poging maar met zo’n laffe reactie @de haas?wat vind je nu van waterman10 zijn BEWIJS foto van de Platte Aarde op deze pagina?Hoe zit dat nu met Wikipedia Bolvormige Aarde pagina Versus DE Wikipedia Platte Aarde pagina?Waarom POST je niet ff een AUTHENTIEKE foto/Afbeelding van de ronde/bolvormige Aarde(AUB geen CGI,geschilderde,fake,nep Foto/Afbeelding)…welk cijfer geef jij NASA qua echtheid/betrouwbaarheid?tussen de 0 en de 10…geef daar eens antwoord op @haasje die graag aan beeldvorming doet,en laf is,en liegt,en ook tevens echt een haasje is die gelueft in Black Goo(hahaha)…

    Like

    • @de haas The Norway/Utoya shooting Hoax,begrijp je het nu?want jij beweerde KEIhard dat het een False Flag is/was met echte doden/gewonden..maar helaas het was wederom een Ordinaire Hoax op een zeer goede locatie om zo’n in scene gezette shooting te realiseren tip:–Google:Norway/Utoya Shooting Hoax….de bewijzen/foto’s/etc…liegen er niet om ivm DE Norway/Utoya shooting Hoax op Google..

     Like

     • @de haas,begrijp je NU The Norway/Utoya shooting HOAX,of ben je traaaaaaaaaaag van begrip?…jij beweerde/LOOG dat het een False Flag was/is–Domoortje/leugenaar pur sang dat je bent…zo’n grote laffe bek,maar wel alle vraagjes ontwijken…bah,bah,bah..zum kotzen@haasje

      Like

    • Kijk,ik reageer nog wel.
     Alleen rechtstreekse vragen beantwoord ik je niet meer.
     twee passen opzij weer.
     Schiet maar weer in de lucht met je platte fabeltjes uit je fabeltjesland.
     Komt ‘r maar weer in………..hahahahahaha

     Like

    • Je denkt na?zodoende je BEWIJS foto/afbeelding van Die Bergbeklimmer met platte,rechte,vlakke,waterpas horizon/aarde op de achtergrond,en dan nog steeds DURVEN vol te houden dat de Aarde “rond/bolvormig”is(hahahahahaaaa,tsjonge,tsjonge,tsjonge)jij analyseert geen reet@waterpas10..Analyseer elke CGI,Fake,Nep,Geschilderde,Green Screen Foto’s/afbeeldingen/beelden eens goed,er zijn ALLEEN maar Fake foto’s van de ronde/bolvormige Aarde van NASA tot Space X tot International space stations,Russia,China etc…

     Like

    • Stevie wonder toch blind?
     Hij leest niet dat ik het bewijs hier thuis heb maar niet op internet plaats.
     Dus blijft hij door zeveren en hangen in zijn Wikipedia bron.

     Like

     • Waarom plaats je het niet op Internet dan?je “bewijs”van de “ronde/bolvormige”Aarde@waterleugenaar/fantast10?

      Like

     • Door zeveren ivm Wikipedia Bolvormige aarde pagina VERSUS Wikipedia Platte Aarde pagina…..jij noemt dat zeveren?hahahahahaahaa,dat zegt al genoeg…Bingo!

      Like

     • @waterpas10….Post toch eens AUB 1 foto/afbeelding/video van de ronde/bolvormige Aarde die NIET CGI/Green Screen/Geschilderd/Fake/Nep/Gemanipuleerd is….wat vind jij trouwens van de 2 trollen@ipssylon &@Tshieta,die LIEGEN al bij voorbaat ivm Maanlandingen,Space X…jij zegt/beweerd ook stellig dat de Maanlandingen Fake zijn EN Space X,dus je zou Automatisch deze 2 trollen ,jij als “echte'”truther'”waarheidszoeker”Commentaar moeten hebben op deze 2 Trollen…hoezo heb je dat niet?idem dito@de haas heeft geen Commentaar op deze 2 overduidelijke trollen…Logica…it’s SO easy(i LOVE it)

      Like

     • Hoe gaat het met je “bewijzen”die je thuis zou hebben,ivm Ronde/Bolvormige Aarde?liggen ze in de KLUIS(hahahaha,fantast/fantaBOY,leugenaar,dat je bent)

      Like

     • Ik heb de trollen nu benoemd @Stevie
      Daarom beter geen aandacht en energie meer aan besteden. Daar doen ze het voor. Alle trollen krijgen binnenkort een permaban nadat ik er een artikel aan gewijd heb waarin ik ze stuk voor stuk zal exposen met IP nummers en al. Hou het reactiepanel een beetje schoon @Stevie.

      Liked by 1 persoon

     • @Donquijotte?goed van je,want ik noemde VORIG JAAR@Nemesis al een TROL,ivm dat hij Zogenaamd in China Space Hoax niet gelooft ,EN Constant mijn WIKIPEDIA(al meer dan 1 jaar ontweek)idem dito@de haas met zijn vele onzin,leugens ivm “Ronde/Bolvormige”Aarde EN ook in Andere Topics….

      Like

 19. Waarom typ je niet zelf in?
  Google dit google dat.
  Dat is alles wat uit je losse toverhandjes komt.
  Let op,nou komt die met een goedkoop smoesje aanzetten.

  Like

  • Wie echt de Waarheid wilt vinden(jij niet dus@waterpas10)kan binnen 10 seconden b.v op Google ALLES(allround/veel/meer) vinden van b.v: de MH17 HOAX ….dan kun je van verschillende invalshoeken/artikelen/video’s/meer/veel bewijzen je info,materie,bewijzen,video’s,artikelen toe eigenen…BEantwoord mijn vraagjes eens of is Wikipedia Bolvormige Aarde pagina te ingewikkeld voor je om te vinden op Google?of b.v is het moeilijk voor je om b.v MH17 HOAX in te toetsen op Google,waar je dan superveel info,materie,artikelen,video’s,bewijzen kunt gaan bestuderen/lezen/onderzoeken…CLOWN dat je bent en tevens leugenaar/fantast/spindokertje

   Like

   • Weer blind die ontsnapte FE psychopaat. Zet anders eens je zwarte zonnebril af.
    Ik beantwoord FE psychopaten niet meer.
    Beter is twee passen opzij maken of voor de fun de spot met hun drijven.
    Het laatste wat ik doe hier op aarde is die FE psy-op serieus nemen.

    Like

    • Je zegt wel vaak dat je mij niet beantwoord,dat KLOPT ook,want inhoudelijk ben je echt een simpele vraagjes ontwijker@waterpas10-onbewust geef je eerlijk antwoord,zo dom ben je

     Like

    • Wie zijn psychopaten? Gedraag je een beetje @Waterman. Ik ben niet van plan me door jou voor van alles te laten uitmaken. Je superieuriteitsdenken zal wel vanuit je karakter komen. Onplezierig is het wel.

     Liked by 1 persoon

    • Wie zijn psychopaten?
     De FE aanhangers.
     Voel je je aangesproken Donquijotte?
     Gebruik anders weer je internetknopjes om als meester van de FE kleuterklas de waarheidspreker op non aktief te zetten.
     Gaar ben je goed in,niet waar FE meester Don?

     Like

 20. Je ziet dus dat stevie geen foto’s van de rand van de platte aarde kan aanleveren. Dat kan ook niet want de aarde is niet plat EN ER IS DUS GEEN RAND STEVIE ..

  Like

  • @de haas,wat ben jij DOM zeg,de plek DECEPTION ISLAND word goed bewaakt,en er zal natuurlijk ook nooit foto’s opduiken ervan…leuke naam DECEPTION island hé @de haas…nog iets De Aarde is toch rond/bolvormig en volgens 99% van de wereldburgers…en NASA/freemasons/Media/Wetenschappers/ACTORnauten etc…waarom bestaan er ALLEEN CGI,fake,nep,FOTO’S/video’s/afbeeldingen van de ronde/bolvormige Aarde…leg uit@de haas,jij zou met ontelbare foto’s MOETEN kunnen komen want de Aarde daar word van beweerd/gezegd door 99% van de Wereldbevolking dat ie rond/bolvormig is,voor jullie zou het toch een makkie moeten zijn..snappie?

   Like

   • Het BESTE “Bewijs”van NASA/freemasons/Ruimteveer/Overheden door middel van Foto’s/Afbeeldingen/Beelden/Filmmateriaal/Video’s zijn Fake,Nep,Niet Echt,CGI(Computer graphic images),Geschilderd,Gehoax,Green Screen….en TOCH nog geloven in de Ronde/Bolvormige Aarde?!?hoe dom kan een mens/dier zijn@de haas?ik zou zeggen kijk in de spiegel..tsjonge,tsjonge,tsjonge

    Like

     • @waterpas10,je dekt je al METEEN in om te zeggen dat het niet te koop is,jij lult,bazelt,liegt erop los alsof het niks is(schaam je)”Truther”Waarheidszoeker””çompleetdenker””’dat je bent,je bent gewoon een Fantast,,Leugenaar,Ontwijkertje van simpele vraagjes/bevindingen/logica/,je hebt zelf NOTABENE een BEWIJS foto/afbeelding gepost die met die Bergbeklimmer met die DUIDELIJKE vlakke,rechte,waterpas,platte Horizon/Aarde op de Achtergrond dat DE Aarde Plat is…

      Like

  • Jullie “bewijs”van de “ronde/bolvormige”Aarde door middel van foto’s/afbeeldingen/beelden/filmmateriaal zijn al 100% Nep,Fake,CGI,green screen,niet echt…dus jullie beste bewijs is al TOTAAL niet meer relevant,ivm Foto’s/Video’s/Afbeeldingen van de Platte Aarde is nu net het moeilijke,als Nasa/Freemasons/Overheden/Cia/Zionisten/The Powers that be O.a Deception Island bewaken/beheren/beheersen onder strenge controle …@de haas@andere bolvormige/ronde aarde believers…..slaap lekker verder…ZZZzzzzz

   Like

 21. Het bewijs dat de aarde rond is.
  Nu zul je willen weten waar ik woon en waar ik het heb liggen,hahahahaha.
  Niks green screen,niks fake.
  In eigen levende lijven ondervonden en vast gelegd.
  Tot de volgende ronde stevie.
  Slaap jij maar rustig verder in je FE fabeltjesland,knul.

  Like

  • Ronde/Bolvormige hollywood/disney/CGI/green screen/fake/nep Aarde is een Leugen,we leven op een Platte,rechte,vlakke Aarde,Absoluut niet rond/bolvorming…kijk maar naar je EIGEN foto/afbeelding die je GEpost hebt op deze pagina-DUIDELIJK te zienbergbeklimmer/vlakke,platte,rechte,waterpas horizon/aarde op de achterkant@waterpas10@de haas

   Like

 22. waterman10 schreef:”
  Het bewijs dat de aarde rond is.
  Niks green screen,niks fake.
  In eigen levende lijven ondervonden en vast gelegd.”

  bedankt Waterman.
  nu kunnen we met z’n allen deze discussie voor eens en voor altijd achter ons
  laten.
  De aarde is rond.
  punt.

  Like

  • Probably a pretty big CIA psy op, the flat earth stuff. TMZ nailed it when he said transhumanization IMO. That is how they get concepts like that widespread. They electromagnetically mind control people individually with all sorts of nonsensical ideas. Ideas that intentionally discredit the truth of the matter, that there is a global conspiracy at play in society…

   They do the same with extraterrestrial ideas and UFOlogy. It is largely about predictive programming.

   Predictive Programming: Inciting an Action that caused a Predicted Reaction.
   __________________

   ▲Black Project AI▲
   ★Directed Energy Weapon Conspiracy★

   ★Covert Transhumanism Documentary★
   ▲PSYOPS – Psychological Warfare▲
   There are many ways to miscalculate reality…
   https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=304027

   Like

   • LAFAARD@de haas,post eens 1 foto/afbeelding van de ronde/bolvormige Aarde die NIET fake,nep,CGI,Geschilderd is,waarom besteed de Nederlandse Media totaal geen Aandacht ivm Platte Aarde terwijl het op Internet Juist al zeer lang Trending Topic is,en?al een verklaring betreft Wikipedia Bolvormige Aarde pagina VERSUS Wikipedia Platte Aarde pagina,welk cijfer geef jij NASA/Ruimteveer qua betrouwbaarheid/echtheid@de haas ….beantwoord deze simpele vraagjes eens ,waarom ontwijk je deze vraagjes al meer dan 1 jaar,maar durf je wel een Grote Laffe Bek te hebben?@de haas…passen de vraagjes/bevindingen niet in jouw Ronde/Bolvormige Aarde FANTASIE?….plaats toch eens 1 foto/afbeelding@de haas van de ronde/bolvormige Aarde die AUTHENTIEK is,en niet Fake,Nep,CGI,Geschilderd,Gemanipuleerd…=ONMOGELIJK…3x raden waarom @de haas—HAHAHAHAHAH-Domoortje

    Like

    • @de haas@waterman10 zegt dat hij bewijs heeft thuis liggen van de Bolvormige Aarde,maar niet op internet plaats ,dat geleuf jij ook zeker hé@de haas…wat een KWATSCH allemaal,stelletje clowns/lafaards@de haas@waterpas10

     Like

    • @de haas,waarom zijn ALLE foto’s/afbeeldingen/beelden van de “Ronde/Bolvormige” Aarde Fake,Nep,Niet Echt,Geschilderd,CGI(computer graphic images),Gemanipuleerd?geef eens fatsoenlijk antwoord AUB,idem dito ivm mijn andere paar vraagjes die je maar BLIJFT Ontwijken…

     Like

   • @de haas,en?wat vind je van waterpas10 zijn BEWIJS foto/afbeelding met die Bergbeklimmer/vlakke/rechte/waterpas Horizon/Aarde op de Achtergrond?waarom zwijg je daarover?past het wederom niet in jouw Bolvormige Aarde Fantasie…net zoals die andere vraagjes/bevindingen die je steeds,steeds,steeds maar als een LAFFE haas ontwijkt,maar wel arrogant durft te doen,terwijl je al lang door de mand bent gevallen door al 1 JAAR LANG ,mijn bevindingen/vraagjes stelselmatig niet te beantwoorden,maar het “lef”wel heeft om een grote bek te hebben…lafaard dat je bent(ik walg van je)

    Like

    • Een TROL als @ipssylon zegt/fantaseerd/LIEGT ook dat de Aarde rond/bolvormig is,daarom is hij ook een Trol…@de haas@waterpas10…do i need to say more?!?

     Like

     • En?@ipsyllon TROLT met alles van de MH17 hoax tot Maanlandingen Hoaxes,tot DE Challenger NASA “86 explosion Hoax tot DE Mars rover landing 2012 Hoax tot 9/11 Hoax tot etc…etc…met ALLES Trolt @ipsyllon ook buiten de Ronde/Bolvormige/Round Aarde/Earth Hoax…..ik bedoel maar..

      Like

   • Ondertussen blijft het wachten tot de Flat Earth Waco’s een foto posten van de ‘rand’ van de aarde. 🙂 Die iedereen dan zal classeren als CGI natuurlijk, Flat Earthers zullen dus NOOIT hun (waanzinnige) idee kunnen bewijzen. Het is dus maar beter het te vergeten en andere meer interessante dingen te bekijken. Vanavond speelt Ijsland tegen Frankrijk, dat is nog eens iets anders! Of bestaan ijsland en frankrijk ook niet echt, Idiote Flat Eathers? 🙂 😉

    Like

 23. GOOGLE:Norway/Utoya shooting Hoax-Nodisinfo….meerdere bewijzen/artikelen/video’s/foto’s van deze 100% Hoax op Nodisinfo,lees/bestudeer/kijk ook ff naar ALLE reactie’s van de reaguurders op Nodisinfo betreft The Norway/Utoya Shooting Hoax en Norway Bombing Hoax Artikelen van Nodisinfo met zeer veel reactie’s/links/logica/BEWIJZEN@de haas,want jij zei/beweerd dat het GEEN Hoax zou zijn…ben je dom,infantiel of ben je gewoon een Trol?

  Like

  • Google/You Tube:Deception Island Flat Earth…@de haas@waterpas10@bolvormige/ronde aarde believers….@others…de naam al:DECEPTION Island…

   Like

 24. o.a–You Tube/Google:The Flat Earth Truth-Take A Trip to Deception Island and be Deceived–For the Love of Truth-channel(10.41min)

  Like

 25. en Ook o.a:Google:Deception Island Flat Earth Afbeeldingen…als je op Google intoets:Deception Island Flat Earth kom je al heel ver,qua zeeeeeeer veeeeeel info,materie,video’s,artikelen,reacties,extra links,bewijzen,bronnen,foto’s,beelden etc..etc..It’s So Easy

  Like

  • Dank je Tsiehta, dat is het beste argument TEGEN democratie dat ik ooit zag. 🙂 Dergelijke mensen zouden uiteraard nooit stemrecht mogen hebben, het idee dat hun stem evenveel waard zou zijn als die van anderen is absurd. Dit zijn zwakzinnigen. 🙂

   Like

   • Ik heb er echt om moeten lachen. Wat een stel onbenullen zijn dat zeg. Behalve dat ze aannemen dat de aarde plat is, knopen ze er nog allerlei irrelevante complottheorieën aan vast: Elvis leeft nog, Diana Spencer leeft nog, Titanic is nooit gezonken, nooit mensen op de maan geweest… etc.. Haha

    Like

    • dus jij/jullie zegt/zeggen/beweerd/beweren dat er mensen op de maan zijn geweest?!?@Tsietha@ipssy?GELUKKIG Dat@waterman10 en @de haas daar nu net niet intrappen in de Maanlandingen van NASA,en zeggen ook dat het fake,nep,GEhoax is…..tsjonge,tsjonge,tsjonge@Tshieta@ipssy…twee trollen bij elkaar,peppi en kokki in het kwadraat—-You Tube/Google:Moonlanding Hoax

     Like

     • You Tube/Google:NASA Challenger ’86 explosion Hoax—–&—Proof Nasa challenger crew members still Alive!….meerdere video’s/bewijzen/artikelen/extra links,info,materie,afbeeldingen/foto’s/bewijzen als je dit ff intoets op Google/You Tube….100% GEhoax the nasa challenger explosion in 1986,met o,o 7 dode ACTORnauten

      Like

     • Iemand zoals jij “geleuft”alles wat NASA Hoax,liegt,verzint,in scene zet,jij “geleuft”notabene in de Fake Maanlandingen,etc..etc…jij “geleuft”alles wat NASA “doet”…toch?@Tshieta

      Like

     • Irrationeel denken?hahahaha typische TROL taal….tsjonge,tsjonge,tsjonge

      Like

   • Arme Stevie dorpsidioot, zolang je geen links kan posten ga ik niet op je reageren. Kleuters kunnen het, jij niet. Vind je dat zelf normaal? Is jouw IQ lager dan 50? Lager dan 30? Nog lager? Er MOET toch een reden zijn voor dit gebrek? 🙂

    Like

    • Echte mensen die de echte Waarheid,Links willen bekijken/bestuderen/zien die nemen de “moeite”wel om ff op Google en/of You Tube FF Space X Hoax in te toetsen,om vervolgens een Legio van bewijzen,video’s,artikelen,reactie’s,bronnen,channels,info,materie te kunnen bemachtigen tot hun,jij bent een Trol die natuurlijk NET Niet met DE Waarheid bezig….@ipssyTROL

     Like

 26. @Tshieta@ippsy?waterman10 zijn BEWIJS foto/afbeelding gezien/”bestudeert”(valt weinig aan te bestuderen;)van Die Bergbeklimmer met op de achtergrond een vlakke,recht,platte,waterpas Aarde/Horizon op de Achtergron op deze pagina….take a LOOK@Sablo heeft er zelfs een Liniaal op gehouden,en zie/kijk waterpas recht,vlak,plat,NIET Bolvormig/Rond…kijk maar@Tshieta@ippsy…fijne zondag nog..

  Like

  • You Tube/Google:Space X Hoax…….(meerdere video’s/bewijzen/artikelen te vinden als je dit ff intoets op google en/of op you tube)

   Like

   • Dus jij vindt mij intolerant? Dat durf jij te stellen terwijl ik je alle ruimte geef om hier te reageren en zelfs je blog te pluggen. @Cheeta
    Je mag vinden wat je wilt maar ik weet inmiddels zeker dat de Aarde geen globe is zoals ons 500 jaar is wijsgemaakt.

    Like

    • En ik weet inmiddels zeker dat de aarde wel een globe is.
     Er is wel een verschil tussen jou en mij.
     Ik heb volledig bewijs in handen dat de aarde een globe is zonder hulp van de NASA.
     Jij hebt helemaal geen bewijs in handen dat de aarde plat is.
     Jouw bewijs bestaat alleen maar uit analyse die aantoont dat NASA heel veel faked,dus dan zal de aarde wel plat zijn.
     Onze huidige Nederlandse regering faked ook heel veel,maar dat wil nog niet gelijk zeggen dat Nederland een fake land is.
     FE is gewoon een papagaai aanname waarvan de bron nog van uit de middeleeuwen afstamt.
     In die tijd wisten mensen met hun platte boerenverstand ook nog niet dat er nog andere werelddelen bestonden.
     men durfde zich niet richting horizon te bevinden uit angst om van de aarde af te vallen.
     Inmiddels weten we wel beter,dus hebben we toch al iets geleerd t.o.v vroeger.

     Like

  • Ik heb ondertussen de uitdaging al gegeven : ga zelf naar de rand van de ruimte en kijk zelf (via een Edge of Space Flight), dat is niet zo bijzonder duur en ik wil de hele trip met plezier betalen voor 1 FE believer onder voorwaarde dat hij het me dubbel terugbetaalt ALS de aarde zichtbaar kromt boven 20 km hoogte. (met contract en bewijs via helmcamera uiteraard)

   1 vlucht kost 16500 Euro momenteel.
   http://www.incredible-adventures.com/edgeofspace.html

   Komaan jongens, jullie kunnen gratis met een MIG 29 meevliegen ALS jullie geloof juist is, anders kost het een beetje geld maar weet je tenminste de waarheid.
   Je KAN dus niet verliezen? Of zijn jullie bang? 🙂

   Like

  • Sablo heeft er zelfs een Liniaal op gehouden,en zie/kijk waterpas recht,vlak,plat,niet bolvormig/rond…kijk maar

   Ik weet niet wat voor een liniaaltje die Sablo dan gebruikt heeft.
   Zal vast en zeker wel zo’n goedkoop 2 cents brainwave liniaaltje zijn geweest in combinatie met een verkeerd leesbrilletje
   Wie het zand eens goed uit z’n ogen wrijft heeft zelfs helemaal geen liniaaltje nodig om de lichte curve aan de horizon te zien.
   maar mocht internet op zwart gaan beste lezers,ik heb 3 echte fysieke fotoalbums thuis met schitterende foto’s van waar ik overal al ben geweest,
   Jullie zullen het niet geloven………..de aarde is rond en de Nederlandse vlag zonder oranje vaantje wappert in de wind.
   Maar euh Ypsilon,zo’n vlucht wil ik wel maken.
   Alleen al om wat foto’s te mogen maken.
   Ik spaar nog effetjes door of NASA moet mij 5 miljard dollar betalen om mijn foto’s uit mijn album te mogen kopieëren.
   Groet!

   Like

   • Een groothoeklens bolt ook altijd een beetje en daar komt nog bij dat op een dergelijke hoogte je niet echt veel van een eventuele bolling kan zien. Hiervoor moet je echt veel hoger zitten. En ja, uiteraard: de aarde is gewoon een bol.

    Like

   • Ik weet niet wat voor een liniaaltje die Sablo dan gebruikt heeft. Zal vast en zeker wel zo’n goedkoop 2 cents brainwave liniaaltje zijn geweest in combinatie met een verkeerd leesbrilletje

    Da’s nou precies jouw probleem, Waterman; je weet iets niet, omdat je enkel jouw heilige bijbel leest. Ik schreef namelijk dat zo’n digitale liniaal in Windows 10 ingebouwd zit. Overigens toonde ik het enkel om jou een spiegel voor te houden wanneer je medemensen “dombo” noemt. Bovendien bewijst een liniaal over een foto met zo’n (groothoek)lens niets.

    Dus als jij nou ‘ns je heilige leesbrilletje oppoetst en simpelweg leest wat je medemens schrijft dan kom je wellicht vast meer te weten dan achterbakse aannames.

    Like

    • Ik weet niet of je goed leest Sablo,maar stevie deed die uitspraak hier over het liniaaltje van je.
     Ach gut,nou moet die de bijbel ook erbij gaan pakken om mij mee om de oren te slaan. Heb ik het eens extra niet over de bijbel hier komt hij ermee aanzetten.
     Arm drommeltje toch met je two cents en je electro brainwave’s

     Like

     • Och Waterman, arme stakker. Lijd je nu al aan dementie, aangezien die quote toch echt uit jouw eigen koker komt. In dat geval is een dialoog zinloos, omdat je blijkbaar toch alles selectief vergeet en verdraait.

      Like

     • Trek jij maar je lijntjes met je windows 10 op je plat beeldschermpie,want meer kun je ook niet.
      Het was toch echt wel stevie die schreef,heb je de liniaal al van Sablo gezien?
      Ondertusen geniet ik verder van mijn leven buiten het platte scherm op een aarde die rond is onder mijn voeten.
      Daarbij,ik heb mijn dagelijkse beroepsmatige bezigheden waarvoor ik ook nog eens betaald wordt.
      Als de euro verdwijnt wordt mijn beroep wel in iets anders uitbetaald.
      Valuta’s verdwijnen of veranderen,maar beroepen verdwijnen nooit en blijven bestaan.
      Zeker mijn beroep.
      Wie kan morgenvroeg als hij opstaat nog hard op zeggen?
      Ik heb een goede baan.
      Stevie wonder in zijn plat fabeltjesland helemaal niet.
      Windows10 malloot Sablo ook niet,want op 2 cents brainwavers zitten ze in de economie ook niet op te wachten.
      Donquijotte ook niet.
      Die wil wel geld voor zijn brood te kunnen kopen,maar z’n handen uit de mouw steken en in het bedrijfsleven meedoen,daar past hij voor.
      Hij speurt liever internet af op zoek naar FE charlatans.
      Maar ik zit nu op mijn stoel en ga morgen weer werken.
      En wee de paraciet die dan aan mijn beurs komt.

      Liked by 1 persoon

     • Je hebt gelijk Waterman, vanwege jouw leeftijd ga jij als vrachtwagenchauffeur vast niet meemaken wat engineers in petto hebben:

      Als je het goed vindt, ga ik mijn 2 cent (per seconde) verdienen. Blijkbaar lopen er genoeg dombo’s rond die dat voor mijn elektro brainwaves willen betalen. Het ga je goed.

      Liked by 1 persoon

     • Sablo: Jij hebt teveel aan de pijp gehangen en daardoor compleet verward geraakt met jouw elektro brainwaves. Ga een goede shrink zoeken….

      Like

     • Okay Harry, dank voor jouw advies met onderbouwing waar geen speld tussen te krijgen valt. Doe je de groeten aan jouw vriendje Waterman aan wiens pijp jij blijkbaar lurkt.

      Liked by 1 persoon

     • Zo,waterman is nu wakker en stapt in zijn vrachtwagen.Ik zie het al helemaal voor met die zelfrijdende vrachtauto,s. Een grote technische puinzooi die bij de geringste storing finaal in de soep loopt. Het is dankzij mensen met een psyhische kronkel in hun brein dat dit soort gevaar op de wegen wordt toegestaan. Ervaren chauffeurs worden nog zeldzaam en mijn beroep is dus onbetaalbaar in de toekomst.

      Like

     • @waterpas/clown10,DE Overheden/Freemasons Techneuten/The powers that Be/New World Order….hebben de Zelfrijdende Vrachtauto/Auto uitgevonden….pipo de clown en tevens fantast dat je bent….ga Fantasie boeken schrijven als je niet meer nodig bent als Vrachtwagenchauffeur …..ik denk dat je ver komt

      Like

     • stevie wonder schreef op 4 juli 2016 om 04:18
      @waterpas/clown10,DE Overheden/Freemasons Techneuten/The powers that Be/New World Order….hebben de Zelfrijdende Vrachtauto/Auto uitgevonden….pipo de clown en tevens fantast dat je bent….ga Fantasie boeken schrijven als je niet meer nodig bent als Vrachtwagenchauffeur …..ik denk dat je ver komt

      Beste Stevie, volgens mij haal je Waterman10 en mij door elkaar, wat opmerkelijk is want hij en Harrie denken op hun beurt weer onterecht dat ik de FE-theorie aanhang; niet dus. Ik snap dat het lastig is labeltjes te plakken op vrijdenkers die niet in een hokje te stoppen zijn. Da’s nou precies waar de MSM handig gebruik van maakt: alle non-conformisten op 1 hoop als gek verklaren.

      Waterman vervolgde (da’s trouwens geen papegaaien, maar citeren voor reactie in context):
      Zo,waterman is nu wakker en stapt in zijn vrachtwagen.Ik zie het al helemaal voor met die zelfrijdende vrachtauto,s. Een grote technische puinzooi die bij de geringste storing finaal in de soep loopt. Het is dankzij mensen met een psyhische kronkel in hun brein dat dit soort gevaar op de wegen wordt toegestaan. Ervaren chauffeurs worden nog zeldzaam en mijn beroep is dus onbetaalbaar in de toekomst.

      Kortom: Waterman als vrachtwagenchauffeur gelooft net als Stevie niet in de Zelfrijdende (Vracht)Auto, maar verschillen qua opvatting over de vorm van onze Aarde. Want Waterman gelooft net als ik niet in de Platte Aarde, maar hij bijv. weer wel in God terwijl ik er een agnostische zienswijze op nahoud. Verder beschouw ik de zelfrijdende (vracht)auto en verdere robotisering wél als onverbiddelijke doorontwikkeling van de industriële revolutie.

      Neem bijvoorbeeld de landbouwsector. Eerst hadden landheren menselijke slaven om het land te bewerken. Toen stapten ze over op paardenkracht voor het omploegen van het land, en vandaag de dag tractors en andere gemotoriseerde voertuigen.

      Oprecht hoop ik dus dat ervaren ambachten (chauffeurs inbegrepen) onbetaalbaar worden, alleen de historie wijst uit dat deze jobs juist verdwijnen … en andere functies verschijnen. We kunnen hier dus kinderachtige Dombo-spelletjes (welles/nietes) blijven spelen óf eindelijk constructief nadenken hoe we lessen uit het verleden vandaag kunnen toepassen voor een betere toekomst voor ons en onze generaties die volgen.

      Like

     • Dank je wel voor deze zinnige reactie. Ik wist of vermoedde al een beetje dat ik via mijne kleine blogje toch een aantal heel slimme mensen heb samengebracht. Dat is het doel. Nogmaal thnx @Sablo

      Liked by 1 persoon

     • Zo,weer thuis.
      Heb je nog wat gescoord vandaag stevie,Don of Sablo?
      Ik bedoel hebben jullie nog wat cash in jullie handjes?
      Ik dacht van niet hè als ik weer alle reacties zo lees.
      Jullie hebt de godganselijke dag naar jullie plat PC scherm weer zitten te kijken en heeft jullie alweer geen salaris geleverd.
      Alleen maar nog meer platte onzin uit jullie zevernekken erbij hier.
      Ik heb ze wel weer verdiend vandaag en de cash is nu alweer mijn handen.
      Niemand kan aan mijn cash/netto salaris komen.
      Jullie mogen het wel proberen te stelen,maar als ik een dief hier thuis op heterdaad betrap bel ik wel geen alarmnummer.
      Die nieuwe zelfrijdende vrachtauto’s komen niet van de NWO batmuts dat je bent@stevie
      De NWO gaat om religie en niks anders.
      De zelfrijdende auto’s komen van mensen die zich “geleerden” noemen maar nog niet bij zichzelf weten dat zij dom zijn.
      Dom,omdat een robot nooit aan een mens met praktijkervaring kan tippen.
      Lachen gieren brullen
      The 4 Dangers of Self-Driving Vehicles
      http://www.thefiscaltimes.com/2015/04/29/4-Dangers-Self-Driving-Vehicles.

      Hadden jullie nu maar skills hè?
      Skills waarvoor je ook nog eens goed betaald wordt,wuhahaha.
      Vechts ze nog op jullie stierestront platte aarde in de computer matrix
      Ik kan er alleen maar om lachen aan de buitenkant van de computer matrix in de echte wereld waar de economie helemaal opleeft.

      Like

     • Ach ooit haalde ik zelfs mijn chauffeursdiploma en reed in heel Europa en Noord Afrika. Ik rij een oplegger waarschijnlijk 2 keer zo snel voor de ramp als jij het kunt @Waterman.
      De boodschap van jouw Jezus is klaarblijkelijk volledig aan jou voorbijgegaan. Wees bescheiden (be humble).

      Like

     • @Beste Sablo,ik haal jouw en waterman10,helemaal niet door elkaar?!?en ik geloof WEL dat er zelfrijdende auto’s/vrachtauto’s zijn/bestaan(ik zeg ook nergens dat ik niet geloof)ik zeg alleen tegen @waterman/pas 10,dat ik dat Niet schuld ben of wie dan ook op deze Site dat zelfrijdende vrachtauto’s bestaan/er zijn,ivm dat waterman10 Eigenlijk ons de schuld ervan geeft(hilarisch)…da’s alles,ik haal jouw en waterman10 ABSOLUUT niet door elkaar @Sablo-groet Stevie

      Like

     • @waterman/pas10 en?Al een foto/afbeelding/video/opnames van de “Ronde/Bolvormige”Aarde die NIET CGI(computer graphic image(s)) zijn of Green Screen of Geschilderd,Nep,Fake,Gemanipuleerd,Gehoax?

      Like

     • Hey,brainwaver sablo.
      Je lijkt wel een internet scheidsrechter die alles afspeurt hahahaha.
      Maar dan wil ook wel effetjes op de fluit blazen,goed?
      Je schreef het volgende:
      Oprecht hoop ik dus dat ervaren ambachten (chauffeurs inbegrepen) onbetaalbaar worden, alleen de historie wijst uit dat deze jobs juist verdwijnen …

      Dan kijk je toch echt slecht op alle vacature sites.
      Nu ga ik niet alle vacatures effetjes hier plaatsen. Werk zoeken moet iedereen zelf doen.
      Als beroepschauffeur vind ik bijvoorbeeld dat truckstar wel veel connectie’s heeft op de werkvloer met transportbedrijven en ook chauffeurs. maar er zijn ontiegelijk veel andere sites die veel over het chauffeursleven en transportbedrijven vertellen.
      Transportbedrijven zitten te springen om jonge Nederlandse chauffeurs.
      http://www.truckstar.nl/nieuws/detail/grote-vraag-naar-jonge-chauffeurs/

      Dus wat lul je nou man?
      Ga anders maar weer verder met je brainwaven kerel.
      Wordt het niet eens zo langzaam tijd dat je gewoon weer aan het werk gaat?

      Like

     • wat schrijf je nu Don?
      Ik rij een oplegger waarschijnlijk 2 keer zo snel voor de ramp als jij het kunt ????

      met de klemtoon natuurlijk op “waarschijnlijk” hahahahaha
      Kom Don,als je een paar jaar niet meer gereden hebt zul je eerst weer moeten wennen en de feeling terug zien te krijgen.
      Ik rij altijd rustig achteruit en kom altijd schadevrij weer terug op de zaak.
      Dat is voor een werkgever belangrijker dan 2 minuten winnen met roekeloos achteruit rijden.
      Jij bent een gevaar op de weg en zult niet aangenomen worden,hahahahahaha

      Like

     • Ben je weer op de provocatie tour uit Don?
      Iets schrijven over mij waar je totaal geen weet of enkel document van hebt.
      Maar nu je het toch benoemt,Ik krijg van jou 1000,- als je die onzin van je hard kunt maken.
      Jij krijgt van mij €1000,- als ik het niet hard kan maken dat ik nog nooit ontslagen ben omdat ik een slechte chauffeur was.
      Trouwens voordat ik chauffeur was ben ik 15 à 20 jaar timmerman geweest vanaf dat ik mijn LTS en MTS heb afgemaakt met diploma’s.
      Ik haal mijn hele map met contracten tussen mij en werkgevers erbij.Liggen in mijn lade! Tevens de opzeggingen of einde van contracten.
      Maak maar eens afspraak met me en vergeet niet die €1000,- mee te nemen.
      Je bewijst je eigen dommigheid weer keer op keer hier,Donnetje.
      Ik zet je nog in je hempie als het moet met al je leugens en valse aannames.

      Like

     • Je hebt valse profeten en platte profeten in deze wereld.
      Donquijotte is die platte profeet.
      Kijk’m daar nou staan met z’n rugzakkie op z’n platte aarde,hahahahaha.
      En nou moet die eten hebben en weet niet meer waar die het zoeken moet,hahahahaha.
      Wat dacht je van weer eens normaal doen en gaan werken?
      Misschien dat je die rugzak dan ook gevuld krijgt.
      Denk maar niet dat ik je mijn salaris in die rugzak van je stop,want die zit al lang in mijn eigen werktas!
      Daaaaag Don,tot de volgende keer man.

      Like

     • @Beste Sablo,ik haal jouw en waterman10,helemaal niet door elkaar? (…) groet Stevie

      Beste Stevie, ah okay. Dank voor jouw opheldering, sorry voor mijn verkeerde inschatting. Ik dacht dat je met “ga Fantasie boeken schrijven” refereerde naar mijn schrijfhobby. Los daarvan, had ik enkel als intentie om duidelijk te maken dat geen enkel individu 100% gelijke opvattingen deelt met een ander medemens; die onderlinge verschillen kan de mensheid juist zo mooi maken, terwijl MSM de antithesis uitbuit en daarmee anderdenkenden stuk voor stuk ‘crazy by association’ verklaart. Helaas slaagt de MSM daar best goed in, mede dankzij narcistisch gedrag van iemand hieronder met grootheidswaanzin.

      Waterman schreef: Zo,weer thuis. Heb je nog wat gescoord vandaag stevie,Don of Sablo? Ik bedoel hebben jullie nog wat cash in jullie handjes? Ik dacht van niet hè als ik weer alle reacties zo lees. Jullie hebt de godganselijke dag naar jullie plat PC scherm weer zitten te kijken en heeft jullie alweer geen salaris geleverd. Alleen maar nog meer platte onzin uit jullie zevernekken erbij hier.

      Wederom heb jij dat verkeerd gedacht, Waterman. Allereerst heb ik een goed betaalde full-time baan, dus ik heb net als jij keurig mijn eigen geld verdiend vandaag. Akelig idee hè dat we nog iets gemeenschappelijks hebben, omdat ik net als jij de FE-theorie ook niet aanhang. Niet getreurd, we verschillen gelukkig in hoe we andersdenkenden bejegenen. Jij maakt FE-aanhangers belachelijk; ik laat hen liever in hun waarde. De ene overtuigt de ander toch niet, dus leven en laten leven.

      Hey,brainwaver sablo. Je lijkt wel een internet scheidsrechter die alles afspeurt hahahaha. Maar dan wil ook wel effetjes op de fluit blazen,goed?

      Hey Waterman10, hopelijk geef jij jezelf een warm gevoel door mij van die denigrerende bijnamen te geven, want mij laat het koud. Ik heb geen beeld wat een internet scheidsrechter doet, maar als je wil dat iemand op de fluit blaast dan klop je toch lekker bij jouw vriendje Harrie aan.

      Dan kijk je toch echt slecht op alle vacature sites. Nu ga ik niet alle vacatures effetjes hier plaatsen. Werk zoeken moet iedereen zelf doen.

      Weer zo’n rare aanname van jou. Waarom zou ik in vredesnaam op vacaturesites kijken? Ik heb immers ruim 25 jaar goed betaald, aaneengesloten werk. Dus laat staan dat ik kijk naar vacatures voor vrachtwagenchauffeur. Overigens heb ik TLN als client en zij schetsen een totaal ander beeld dan jij. Mja, wat weet de brancheorganisatie voor transport en logistiek nou van jouw beroep als vrachtwagenchauffeur. Net zo min als mijn collega’s die ’n groot transportbedrijf als client helpen aan hun Über-model voor vrachtvervoer. Gelukkig ga je niet hetzelfde lot tegemoet, want Uber-drivers zijn dombo’s vergeleken met superieure Übertruckers als jij, toch?

      Dus wat lul je nou man? Ga anders maar weer verder met je brainwaven kerel. Wordt het niet eens zo langzaam tijd dat je gewoon weer aan het werk gaat?

      Bedankt Waterman voor jouw buitengewone manier van converseren. Leer ik toch nog wat van jou, al beperkt zich dat vooralsnog tot narcistisch truckersgebral. Morgen ga ik inderdaad gewoon weer werken, net als de afgelopen 25 jaar en in mijn sector gelukkig ook de komende 25 jaar. Nu eerst een lekker ijskoud biertje, want dat heb ik na een dag brainwaven à €140 per uur wel verdiend 😏

      Liked by 1 persoon

     • Is al goed Don.
      Jij maakt grappen en doet gemene prikjes.
      Dat kan ik ook,dus waar hebben we het over?
      Ik kan wel wat hebben en spring niet te hoog op de kast door jouw steken.
      Slecht voor mijn gezondheid en ik heb morgen een belangrijke dag dus heb mijn rust echt nodig. Morgen eerst mijn gewone arbeid trekker/oplegger en daarna LZV.
      Daar dock je echt niet snel mee aan. 🙂
      Bekijk maar eens hoeveel scharnierpunten zo’n span heeft.

      Like

     • Sablo €140 per uur ?
      Blufjoker,je kunt nog niet eens een cash biljetje van €10,- voor je uitspreiden.
      Met brainwaven valt niks te verdienen,behalve dan in je fantasie brein,hahahahaha
      En nou wegwezen met je onzin flapjanus!

      Like

     • Sablo €140 per uur?

      Ja, da’s het standaard uurtarief . Ik heb ooit ook eens spoedklus van 2 dagen mogen doen waar de klant (een multinational weliswaar) € 250 per uur voor betaalde.

      Blufjoker

      Nee, dat heeft niks met bluffen te maken maar met toegevoegde waarde leveren. Die factuur bedroeg dus 4000 euro waarmee de klant het tienvoudige uitspaarde, omdat hun toenmalige leverancier de boel zwaar had overgeprijsd.

      je kunt nog niet eens een cash biljetje van €10,- voor je uitspreiden.

      Correct, ik heb enkel twee briefjes van €50 op zak momenteel. Veel meer contant geld dan €100 wil ik sowieso niet bij mij dragen.

      Met brainwaven valt niks te verdienen,behalve dan in je fantasie brein,hahahahaha

      Ik snap de cultuurshock voor jou als vrachtwagenchauffeur, maar ook met denkwerk kan je toch echt ’n lekkere boterham verdienen.

      En nou wegwezen met je onzin flapjanus!

      Dank voor de beëindiging van ons experimentje. Uitslag: mislukt, want met jou valt werkelijk geen fatsoenlijk gesprek te voeren. Het enige wat ik ogenschijnlijk heb gevoerd is een troll.

      Mea culpa, DQ-community.

      Liked by 1 persoon

   • Waterman, als jij in een bolle aarde wil geloven is dat prima, want uiteindelijk is het een geloof, want nooit bewezen…
    Dus laat een ander in zijn waarde om ook te geloven in wat dan ook maar.
    Laten we proberen dit gewoon te onderkennen en daar waar mogelijke bewijzen zijn deze uit te wisselen zonder sarcastisch en beledigend te worden.
    Uiteindelijk is er maar één waarheid…

    Liked by 2 people

    • Geloven doe ik in God@Anna.
     Je gelooft in iets wat je niet echt kan zien. Ik geloof ook in Jezus hoewel hij niet zichtbaar is.
     Dat aarde rond is heeft niets met mijn geloof te maken.
     Dat is aarde rond is , is een overtuiging waarvan ik zichtbaar bewijs van heb.
     En jullie zeuren hier maar tot sint juttemis want ik plaats niks van mijn bewijs hier zoals ik al eerder geschreven heb.
     Geen parels meer voor de zwijnen om mij maar uit te drukken.
     Jullie zoeken het maar verder uit met jullie gekibbel in jullie platte kippenhok.

     Like

 27. En maar zoeken naar bewijs dat de aarde rond is.
  De NASA spendeert er biljoenen aan om het bewijs te leveren op internet en tv.
  Ga je alles analyseren blijkt dat het gewoon allemaal nep op een glazen beeldplaat is.
  Maar de aarde zelf is niet nep en het bewijs heb ik gewoon hier thuis.
  Heeft mij amper iets gekost en nu ligt stevie te bedelen en te zeuren als een klein klein internet kleutertje om mijn bewijs eventjes te digitaliseren en op internet hier te zetten.
  Ik kan beter mijn telefoon nemen en de NASA even zelf gaan opbellen of ze interesse hebben in mijn bewijs.
  Aangezien de NASA toch barst van gestolen belastingsgeld heb ik wel een vraagprijs voor mijn bewijs.
  $ 5 miljard cash op tafel. Is peanuts voor de NASA die het honderdvoudige verkwisten in samenwerking met het militaire industriele complex.
  Pis niet in jullie broeken bij het kijken van de volgende onzin film.
  Omdat er een platte kaart is zal de aarde ook wel plat zijn.
  Dit geeft dus al gelijk aan waar die hele platte aarde onzin weer op gebouwd is.
  Alleen op grond van wat valse middeleeuwse theorie is ie een platte schijf.
  En natuurlijk heb je dan van die nitwits die zichzelf “geleerden” durven te noemen die dit plat fabeltje geloven,
  Nou wordt die mooi hahahahaha
  Je moet haast wel blind maar vooral oerdom zijn om je te laten terugschoppen naar de middeleeuwen.
  Scientists Vote ‘The Earth IS Flat’ – ‘And Why!’

  Like

 28. Persoonlijk vindt ik ht erg moeilijk om te zeggen welke gelijk heeft, daar er goede argumenten zijn voor de platte aarde als de bolle aarde. Zeker hou ik er rekening mee daar met alles en waarom ook niet met dit zijn voor gelogen via ons onderwijssysteem. Toch ga ik me daar niet zo druk maken daar het uiteindelijk allemaal hollografic is. quantum Fysics. at wel erg op valt dat velen oa santos bonacci nadat ie een behoorlijke tijd in gevangenschap was gehouden naar buiten komen met die platte aarde theorie. En dat bedoel ik dus velen na gevangenschap platte aarde geloviger.we weten dat met op bepaalde frequenties mensen te beinvloeden zijn.en dat gevangenisse juist de plek is waar geexperimenteerd wordt….. maw vindt ik het juist een argument om te denken dat die platte aarde theorie gebruikt wordt om ons te misleieden. we steken nu veel energie in of de aarde plat of bol is terwijl het allemal hollografic is ….en dan denk ik waar hadden we onze energie beter in kunnen stoppen?

  Like

  • Er is geen enkel degelijk argument om aan te nemen dat de aarde plat is. Noem er eens één.

   De bolle aarde kent legio aan goede argumenten, maar die worden door de FE-community weggezet genegeerd of simpelweg niet begrepen.

   Like

 29. Om eens 1 Argument te noemen ALLE foto’s/afbeeldingen/beelden/filmmateriaal van de “ronde/Bolvormige”zijn fake,nep,CGI(computer graphic images),Green Screen,Geschilderd,Gemanipuleerd,niet echt&@waterman10 zijn BEWIJS foto/afbeelding met die Bergbeklimmer met op de Achtergrond een vlakke,waterpas,rechte Aarde/Horizon..kijk dat zijn al 2 Argumenten…It’s So Easy

  Like

  • Wat je hier stelt is gewoon een aanname, iets wat jij voor waar aanneemt. En stel nu, stel dat inderdaad alle foto’s en filmpjes van buiten de aarde nep blijkt te zijn, dan is dit nog steeds geen waterdicht bewijs voor een platte aarde.

   Maar goed, heb jij keiharde bewijzen dat al deze foto’s en filmpjes nep zijn?

   Like

   • Als je op 4000 meter hoogte staat heb je ten opzichte van zeeniveau al een kimduiking van 4000 meter. Tel daar de kimduiking over een afstand van 225 kilometer op en je zou in het globemodel bijna geen horizon meer kunnen zien, laat staan op oogniveau van de observator. @Cheeta

    Like

    • Op 4000 meter hoogte is je horizon inderdaad 225 km ver, dat is simpel uit te rekenen. (dit geld overigens alleen als je uitgaat van een bol, dus waarom uitgerekend JIJ dit stelt is mij een raadsel).

     Verder is het zo dat op 4000 meter hoogte de horizon maar 2 graden is gedaald! 2 graden maar! Je moet een scherp oog hebben om het verschil te kunnen zien. Je zou namelijk zweren dat de horizon op ooghoogte is, terwijl het in werkelijkheid maar een klein stukje is gedaald.

     Like

     • Don, Tsiehta heeft geleerd alleen de boeken en leraren te geloven en niet op zijn eigen ervaring af te gaan.
      In dat opzicht is onderwijs een crime 😉

      Like

     • @Anna Het gaat verder dan dat. Ze/hij is een betaalde troll net als @de haas,@Nemesis, @Ipsyllon, @Mijnbroer alsook Martin Vrijland. De persoon die als @Notis reageert bij BTM van Martin Vrijland is dezelfde als @Nemesis hier. Was ik bijna @Waterman vergeten. Ook Waterman verkocht zijn ziel aan het kwaad.

      Like

     • @Donquijotte?YEP,want Mensen kunnen toch NIET zooo Dom zijn,dus zijn Automatisch (Betaalde) Trollen,EN constant vraagjes ontwijken of dingen verzinnen zoals@waterpas10,o.a met zijn “Bewijs”Thuis ivm Ronde/Bolvormige Aarde etc..etc..

      Like

   • Uitspraak van @Tshieta:”Wat je hier stelt is gewoon een aanname,iets wat jij voor waar aanneemt.En STEL nu,dat INDERDAAD ALLE FOTO’S en FILMPJES van buiten de aarde NEP blijkt te zijn,dan is dat nog steeds geen waterdicht bewijs voor de PLATTE AARDE”….O nee Fantast?!?!?Dan blijken namelijk ook meteen dat de Maanlandingen FAKE zijn(waarin jij “geleuft”)etc..etc..EN Waarom MOETEN Nasa/Ruimteveer/Freemasons/Overheden/Media DE “Ronde/Bolvormige”Aarde dan FAKEN?….omdat de Ronde/Bolvormige Aarde NIET bestaat,daarom FAKEN ze de “Ronde/Bolvormige”Aarde net(Dombo)…het BESTE BEWIJS is FAKE,NEP van de “ronde/bolvormige”Aarde,namelijk ALLE foto’s/afbeeldingen/beelden/video;’s van DE Cgi(computer graphic images)Green Screen,Geschilderde,Fake,Nep “bolvormige/ronde”Aarde…..deuuuuh!

    Like

 30. Als jij niet ziet @Ipsy dat we compleet in de zeik worden genomen heb je een iq van 50. Deze beelden worden als waar uitgezonden ook door de Nos. Kijk als je dit nu eens gaat zien Ipsy dan ga je ook de vliegtuigen van 9-11 begrijpen die als boter de gebouwen inmorph-de.
  Nasa liegt en faked de boel.

  Liked by 1 persoon

  • Er zwerft zelfs een filmpje rond waarop je hem notabene voor het computerscherm ziet staan met een balletje in zijn hand opnames te maken oeps! tijdens een bezoek van Bush.sr aan de Nasa.
   Ik zeg hier niet mee dat de aarde plat is maar wel dat een hoop beelden gewoon nep zijn 100%aangetoond.
   Persoonlijk denk ik dat ze meer te verbergen hebben dan een eventuele platte aarde zie de tether beelden.
   De gerenommeerde Brusselse wetenschapper Auguste Piccard schreef wel dat de aarde er plat uitzag met een rand toen hij vanuit zijn capsule onder een ballon vanaf 10 mijl hoogte de aarde omschreef (wetenschappelijk gepubliceerd in 1931) ik bedoel maar , kijk eens verder dan je neus lang is,

   Liked by 1 persoon

   • “De gerenommeerde Brusselse wetenschapper Auguste Piccard schreef wel dat de aarde er plat uitzag met een rand toen hij vanuit zijn capsule onder een ballon vanaf 10 mijl hoogte de aarde omschreef”

    Als ik op een hoog gebouw ga staan, ziet de aarde onder mij er ook plat uit.. Ja, zelfs op 10 mijl hoogte zal die er nog steeds plat uitzien, aangezien je op die hoogte nog maar een fractie van het aardoppervlak zien en je horizon nog relatief beperkt is. Je moet veel verder de hoogte in om duidelijk de bolling te kunnen zien.

    Like

    • Het komt er gewoon op neer dat men zelf een kijkje moet nemen alleen jammer dat alle(!!!) commerciele ruimtevaart pogingen altijd mislukken, ik zeg een Nasa hitteam weer een complot erbij.

     Like

   • Auguste Piccard schreef wel dat de aarde er plat uitzag met een rand toen hij vanuit zijn capsule onder een ballon vanaf 10 mijl hoogte de aarde omschreef.
    Natuurlijk omschreef hij dat zo pepijn71.
    Maar waarom zag het zo uit?
    Dat is toch heel simpel?
    Je kunt ook niet de hele aarde zien omdat voorbij die rand de aarde gewoon verder gaat.
    De aarde gaat daar gewoon verder omdat de aarde rond,dus een globe is.
    Hij had in principe zijn reis voort kunnen zetten en afhankelijk van zijn koers en snelheid die hem 10 mijl boven het aardoppervlak meevoer was hij dan ook weer gearriveerd daar waar hij begonnen was.

    Like

   • Beste Pepijn, Prof. Auguste Piccard staat geregistreerd als de eerste man die ooit de bolling van de aarde met eigen ogen zag en daar verslag van uitbracht. Dit is ook nu terug te vinden op de site van zijn kleinzoon, Bertrand Piccard :
    http://bertrandpiccard.com/tradition-familiale-auguste

    Testant toujours lui-même ses inventions, il effectue les deux premières ascensions dans la stratosphère (à 15’780 puis 16’201 mètres d’altitude en 1931 et 1932), y étudie les rayons cosmiques et devient de fait le premier homme à voir de ses propres yeux la courbure de la Terre.

    Graag je link naar de originele bron, dus de effectieve verslagen van prof: Piccard.
    .

    Like

  • Dus als ik met een telescoop naar ISS kijk (wat ik effectief kan) en ik zie ISS in behoorlijk detail, tot en met zonnepanelen en de aparte modules voorbijzweven op 400 km boven de aarde (precies op locatie en baan die NASA hier doorgeeft : https://spotthestation.nasa.gov/sightings/ ) is dat dan een hoax van de telescoopfabrikant die op voorhand weet wanneer ik ga kijken naar ISS en die dan een filmpje afspeelt door het oculair? 🙂 🙂 🙂

   Geloof je zelf zulke nonsens?

   Je KAN het ISS ZIEN als je wil, waarom precies ben je zo bang om te kijken? Bang dat je je eigen ogen niet zal willen geloven?
   Tijd om uit de pampers te komen zou ik zeggen. 😉

   Like

   • Inderdaad, ISS kun je gewoon door een telescoop zien. Er zijn diverse amateurs, wereldwijd, die zich hiermee bezig houden. Iedere FEer zou met hen eens in discussie moeten gaan. Youtube staat bol van dergelijke voorbeelden en iedere FEer staat vrij er zelf mee te experimenteren. Schaf een goede telescoop aan, met een goed volgsysteem, zoek ISS op en probeer mij dan nog te vertellen dat ISS niet bestaat!

    Like

    • @Tshieta?ivm je “bewijs”video van ISS throug telescope…wel eens gehoord van CGI(computer grahic images)?en Green Screen?…CGI(computer graphic images)&Green Screen bestaan Gewoon,jij doet net alsof CGI en Green Screen niet bestaat telkens…Films:Als: Apollo13,2001 A Space Odyssey(1968!!!)en Independence Day(1996)EN Men in Black(1997)etc..etc…of E.T(1981)BEWIJZEN toch dat CGI(Computer Graphic Images)&Green Screen Bestaan,Zodoende maakt NASA/Overheden er GRETIG gebruik vam om de Mensheid te Besodemieteren,jouw Flut,Nep,Fake,CGI videootje is PRECIES hetzelfde.

     Like

     • You Tube/Google:CGI(computer graphic images)en Google/You Tube:Green Screen en/of You Tube/Google:Nasa CGI en of Nasa Green Screen……(zeer veel,bewijzen,info,materie,video’s,reactie’s,artikelen etc…wederom)

      Like

    • Tsiehta, jouw filmpje was iig absoluut niet overtuigend, vandaar dat ik deze plaatste, want zo gemakkelijk is het dus om de boel te faken…

     Like

     • Maar lieve Anna toch… alles wat de platte aarde theorie ontkracht, is in jouw ogen per definitie al niet overtuigend. Amateurastronomen wereldwijd doen dit al jaren, gewoon als hobby. Zouden al deze amateurastronomen in het complot zitten denk je?

      Like

     • Tsiehta, de vraag wat ISS is is nog maar de vraag en daar zijn vele mogelijke antwoorden op, bekijk iig even de ISS passage op Globetrotters, het is er maar slechts één, maar kan je er velen meer geven…

      Like

    • @Anna jij OOK Thanx voor je video/bewijs ivm ISS Flyover CGI(computer graphic image(s))…..zo simpel te maken,blijkbaar zo’n CGI,fake,nep,gemanipuleerde Beelden van “ISS”in “Space”,laat staan met BEHULP van de BESTE CGI/Hollywood Techneuten die NASA/ruimteveer/Overheden helpen om de Mensheid voor de GEK te houden….=gewoon…LOGICA

     Like

 31. @waterman10,en?Praat je NIET meer over je Bewijs van de Bolvormige Aarde die jij thuis hebt liggen,maar niet te koop is,en die je OOK niet op Internet post?….het is namelijk NIET niks,zo’n bewering/uitspraak/LEUGEN van je…Clown/Fantast/Leugenaar dat je bent,dat zegt toch WEDEROM alles over je…

  Like

  • @waterpas10?Kun je vergelijkbare Foto’s/Afbeeldingen Posten ,want die “bewijzen”door middel van foto’s die jij hebt thuisliggen waarop duidelijk te zien zou zijn dat de Aarde rond/bolvormig zou zijn,waarop jij blijkbaar zou opstaan(je kunt toch je gezicht wegpoetsen/vervagen)maar enfin,op die locatie waar jij was ivm waarop duidelijk te zien zou zijn dat de Aarde,Rond/Bolvormig zou zijn,daar zullen toch VAST en ZEKER ook andere Mensen zijn geweest…noem eens de Locatie op,waarop jij je “Bewijzen”door middel van Foto’s berust@waterpas10….want op Internet/Google zou JIJ toch zo VERGELIJKBARE Foto’s/afbeeldingen/Bewijzen moeten kunnen vinden van ANDERE Mensen die op die Locatie zijn geweest,waar jij ook zou zijn geweest….snappie?ik ben benieuwd..

   Like

  • Ivm Zionist,Bedrieger,Leugenaar Jean-Claude Juncker video/uitspraak….Project Blue Beam is in Volle Gang…Google/You Tube:Project Blue Beam….(meerdere video’s/artikelen/links/reactie’s/info,materie,bewijzen/logica)

   Like

 32. Mag het een grammetje minder conspiracy zijn…
  of over de dictatuur van ene Martin Vrijland. 🙂

  Vrijland lijkt een arrogante zak, die pas sinds eergisteren ‘wakker’ is en denkt dat die alles weet. Zonder respect voor anderen, paniekerige dombo blijkt het.
  En geheel nieuw maar niet verbazend… iedereen die het niet met hem eens is, is een acteur…euhm o nee, die is controlled opposition (hij niet, hoor, echt niet.. 😉 LOL

  Ik herinner me nog het vage gesprek met Giel Beelens, waar ik dacht o my god, wat een druil…alleen maar vette ‘conspiracy’, toen in de uitzending. Dus wat, is het verschil met ene POW uitzending??

  Quote uit zijn recente wanhopige artikel, door hem persoonlijk geschreven… http://www.beyondthematrix.nl/2016/07/04/de-platte-aarde-theorie-gevaarlijke-onzin/
  “Overheden willen grip houden op alles wat er onder het volk speelt en als er vrijdenkers als Martin Vrijland opstaan…” hahahahahaha

  vrijdenker?? laat me niet lachen. Eerder druktemaker.
  Als het lang genoeg geleden is dan klopt het allemaal wel wat de overheid verteld, en tot en met de wo 2 is voor Vrijland alles waarheid…’ze’ doen het pas sinds Vrijland bestaat…. 🙄
  (Hij kan ook geen link zien tussen nazi en ashkenazi)

  Vrijland is noch vrije geest, noch vrijdenker. Daar mist die een heleboel voor, want anders zou die weten dat een vrijdenker geen taboes kent.
  Mr. Zonnebril lijkt eerder een imageprobleem te hebben..
  Alles wat niet in zijn straatje zit, wordt als acteur weg gezet.

  En dat ik zo denk heeft met FE niets te maken, maar het FE verhaal is een goed voorbeeld dat hij grenzen heeft en daardoor zelf op een verrader lijkt, juist omdat hij het zo hoog speelt.

  Liked by 1 persoon

  • Zie mijn meest recente artikel @Nika. Martin Vrijland en Nemesis zijn 2 handen op 1 buik. Ipsylon, Tsiehta en Mijnbroer kunnen allemaal terug geleid worden naar Brussel en de universiteit van Leuven. De haas was een anti Wim Dankbaar trol die je terug kunt voeren naar het OM (Noord Oost).

   Like

   • Hoi Don,
    volgens mij lijkt het erop alsof er nu een beetje meer duidelijkheid is, wie voor wat staat.
    Ik heb een ban al lang bij Vrijland, en vrij recent ook bij Irma, omdat ik even schreef dat ik teleurgesteld ben, omdat ik niet verwachtte dat ze zo op de Wilder/Farage trein springt…en ik beschouw de populisten altijd al als controlled opposition. Nu heeft Irma dus ook gecensureerd en mijn reactie zonder te beantwoorden weg gehaald. En ik kan ook niet meer reageren. Waar zijn ze nu nadat Johnson en Farage vertrokken zijn? Nog geen enkele artikel erover gelezen (behalve op Vrijland, maar hij was net aan het randje).
    Wat me verder ook stoort is de blinde schuldtoewijzingen richting Duitsland, voor alles en nog wat, steeds het woord nazi’s, alles met AH vergelijken (die man zou zich in zijn graf omdraaien, met al die stumpers en watjes vergeleken te worden 😉 haha) erbij halen van de oorlog, oorlogstaal gebruiken etc. Voor mij zijn dus sommige sites waaronder Irma en ook DLM een verzameling van gefrustreerde oud-communisten. Ze zijn meer met hun ego en image bezig, en het doel heiligt blijkbaar alle middelen, dan met het verbinden van de mensen (landen) onder elkaar. Ik geef er geen stuiver meer om!
    Ik bied al mijn excuses aan, voor mijn openheid. 🙂

    Liked by 1 persoon

 33. Ik vind het in elk geval veelbetekend als de Flat Earth hoax zelfs voor gekken als Martin Vrijland een paar bruggen te ver is,
  Dat geeft toch aan dat je ver bovengemiddeld koekoek moet zijn om daar in te trappen?
  Als 0 een normaal persoon is en 100 maximaal gek (niveau Stevie W dus), denk ik dat je om in de FE hoax te trappen toch ruim boven de 80 moet zitten.
  Bravo! in elk geval vind ik het zeer amusant hoezeer deze hoax de complotters verdeeld en tegen elkaar uitspeelt,
  Dit is echt smullen. 🙂

  Like

  • Jij bent zo nietszeggend. Toen kwam @Cheeta met 0. Mijnbroer haakte na 1 reactie al af. Je bent en blijft een 0 als je niet veranderd beste @Ipsyllon.
   Hoeveel geld wil je per maand? Ik wil het je best betalen voor het goeie doel.

   Like

  • Zeker SMULLEN@ipsy want de Aarde=Plat,heb je waterman10 zijn Bewijs foto/afbeelding gezien van die Bergbeklimmer met een vlakke,waterpas,rechte,platte Horizon/Aarde op de Achtergrond op deze Pagina,hahaha waterpas10 poste/plaatse zelfs deze foto/afbeelding om te “Bewijzen”dat de Aarde “Rond/Bolvormig”is(hilarisch)en ik moet zeggen Donquijotte zijn foto/afbeelding van Die Monnik,met op de Voorgrond/Achtergrond DE vlakke,waterpas,rechte,platte Aarde/Horizon…kijk eens Goed@ipsyTROL

   Like

   • ivm DIE foto/afbeelding@Donquijotte Monnik/vlakke,rechte,waterpas,platte aarde op de voor/achtergrond is ook niet MIS en puur 100% KEIhard Bewijs dat de Aarde Plat is en absoluut niet rond/bolvormig of een kromming!

    Like

   • Even off topic: kun jij ook normaal Nederlands schrijven i.p.v allerlei woorden en begrippen steeds dubbel te herhalen. Het is slordig en nergens voor nodig.

    “vlakke,waterpas,rechte,platte Horizon/Aarde.poste/plaatse foto/afbeelding Rond/Bolvormig foto/afbeelding Voorgrond/Achtergrond vlakke,waterpas,rechte,platte Aarde/Horizon….enz”

    OMG!

    Like

    • @Tshieta(smerige trol),heb je @waterman10 zijn foto gezien ivm die bergbeklimmer en vlakke,rechte,horizon/aarde op de Achtergrond met als Bonus..@Donquijotte zijn foto met Monnik ?dag smerig trolletje….kun je nog wat CGI fotootjes posten van de “ronde/bolvormige”Aarde(hahaha)…OMG!

     Like

     • “vlakke,waterpas,rechte,platte Horizon/Aarde.poste/plaatse foto/afbeelding Rond/Bolvormig foto/afbeelding Voorgrond/Achtergrond vlakke,waterpas,rechte,platte Aarde/Horizon….enz”

      Like

  • GOOGLE:Wikipedia Bolvormige Aarde ——–(HILARISCH!!!)——GOOGLE:Wikipedia Platte Aarde——-(MEESTERLIJK)-@Ikke kun jij FF uitleggen waarom de Bolvormige Aarde pagina van Wikipedia zo KORT,inhoudsloos,weinig info/materie heeft en (bijna)GEEN links,extra links,en maar 1 BRON!!!..echt zeer DUIDELIJK…terwijl Wikipedia Platte Aarde pagina Ellenlang is ,met TALLOZE links,extra links,materie/inhoud met superveel BRONNEN ?…terwijl de Platte Aarde¨¨ niet ” bestaat¨””$#@!%$#……..leg uit…verklaar…

   Like

   • Und?@Ikke…GEEN verklaring,Uitleg,Logica betreft WIKIPEDIA Bolvormige Aarde pagina *VERSUS*WIKIPEDIA Platte Aarde pagina……..

    Like

 34. @Don. Kan geen antwoord meer plaatsen op het blogg van de aardeisnietplat.nl men heeft me gebokkeerd maar dat komt omdat men zich niet zeker is van de zaak natuurlijk. Hij zit in beginsel al mis
  met het Michelson Morley experiment dat toonde juist aan dat de aarde zich niet voort beweegt in de ether. Reageerder Odleift heeft zijn huiswerk niet gedaan dat is wel duidelijk wederom wat papagaaienvoer strooien voor de honger 🙂
  De arme gatekeepertjes….

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.