De Jo Cox false flag of hoax….

 

355ADDFA00000578-3644847-Labour_MP_Ms_Cox_has_been_campaigning_for_Britain_to_remain_in_t-a-18_1466096340102

In de reguliere media, MSM, zien we momenteel dat de zogenaamde moord op Jo Cox, parlementslid in Engeland, breed gelinkt wordt aan het Brexit referendum. Sommige media outlets waren zo snel dat ze deze “moord” al linkten aan dit referendum voordat Jo Cox überhaupt dood verklaard was.

Je merkt aan alles dat de NWO macht op dit moment aan het panikeren is. Ze komen met een overvloed aan false flags en hoaxes waarbij zulke slechte scripts en b-acteurs worden gebruikt dat de valsheid er vanaf springt. Daar hadden we de aanslagen in Parijs, Brussel al waarop we nu al weer verwend worden met toneelspel in Orlando en de fake moord op parlementslid Jo Cox. Ze hadden haar beter Jo Cock(sucker) kunnen noemen.

“Never let a good crisis go to waste” is een bekende uitspraak. We zien nu dus weer dat de Jo Cocksucker hoax ingezet wordt voor meerdere doelen;

  1. Ingezet om het VK binnen de EU dictatuur te houden.
  2. Er wordt weer de aanval ingezet op en angst gekweekt voor alleenstaande zogenaamde verwarde mannen.
  3. Ook wordt breed binnen de MSM de aanval ingezet op het nationalisme. De dader zou zogenaamd “ Britain first” geroepen hebben stond overal te lezen. Dit is een leugen bleek achteraf. Britain First is een kleine rechts nationalistische partij in het VK. Door de aanval op de nationalisten kunnen we concluderen dat de zionistische globalisten achter deze hoax zitten.

artworks-000161593836-sbcy8x-t500x500

Als je de foto’s zoals gebruikt in de reguliere media bekijkt dan valt op dat de kleur rood opvallend prominent voorkomt in bijna alle foto’s. Zou deze symboliek staan voor “Code rood”? Het is nu erop of eronder? Zeg het maar, ik weet het niet. Het valt me gewoon op. Vooral die rode handschoenen van die zogenaamde dader c.q. patsy.

Screen-Shot-2016-06-16-at-18.25.53-640x480

Wat me ook opvalt is het legerjack welke deze patsy draagt op bovenstaand foto. Ze proberen de strijd met al die verwarde “Lone Wolfs” en nationalisten dus naar een hoger plan te trekken door de indruk te wekken van een militaristische tegenstander. Ik weet niet of ze in Groot Brittannië ook BOA’s kennen maar mijn verwachting is dat die binnenkort ook met mitrailleurs over straat gaan onder het verweer dat het allemaal voor onze veiligheid is.

0A74E337000005DC-3644847-MPs_were_given_extra_protection_this_year_after_fears_were_raise-a-21_1466096340210

Interessant is ook het verhaal van de echtgenoot van dit zogenaamde slachtoffer. Recent ontslagen vanwege seksueel getint wangedrag op de werkvloer. Zou de relatie nog zo lekker gelopen hebben na dit voorval of was er sowieso al een scheiding op komst. Hij was al gesignaleerd met een andere vrouw en vreemde kinderen.  Opvallend was ook de verklaring die deze echtgenoot al zeer kort na het gebeuren gaf. Er wordt een spelletje met onze mind gespeeld hier. Interessant is tevens te vermelden dat deze echtgenoot inkomsten genoot via de Bill en Melinda Gates foundation. De link met de globalisten ligt er zo wel heel dik bovenop. Jo Cox zal binnenkort, na wat Botox behandelingen, wel aan de slag gaan op het hoofdkantoor van Microsoft.

Deze zaak stinkt ook weer net zo erg als al die andere nepaanslagen, smeriger dan de beerput die mijn opa vroeger achter de boerderij had.

ALLES en dan bedoel ik alles wat je in de msm leest is gelogen. Ze creëren een schijnwerkelijkheid waar 80% van de bewust dom gemaakte bevolking weer zonder nadenken intrapt. Ik zie het somber in voor deze goedgelovige zombies in deze oorlog. Het is oorlog inderdaad, een asymmetrische oorlog. We gaan moeilijke tijden tegemoet. Maar koppen gaan er rollen (Frans Timmermans, we zijn je nog niet vergeten hoor met je krokodillentranen in de MH17 leugen).

A lie has many variations the truth none

4 Reacties op “De Jo Cox false flag of hoax….

  1. You Tube/Google:Jo Cox Hoax—-Jo Cox Hoax crisis actors——-Google:NOS:Zwaarbeveiligd Sensation:jammer dat dat nu ook moet in dancescene…………….”Welcome”to the Nwo Politiestaat in Nederland,de “dreiging”is een HOAX

    Like

  2. UPDATE_:.Jo COX is een Tranny——-Google: Jo Cox Afbeeldingen,met “haar”gespierde Nek ,en Mannenkop dat in combinatie met “haar””Dood”HOAX…en “haar”subliminal achternaam…..waarom alleen “haar”dood Hoaxen?nop Jo COX is ook een tranny

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.