Pleegde Joris Demmink meineed? Het failliet van de Nederlandse rechtsstaat.

 

12345678

In de afgelopen week speelde het verhoor van Joris Demmink, oud secretaris generaal van het ministerie van justitie, in de zaak die Bart van Well aanspande tegen de Nederlandse overheid vanwege het faciliteren van een cultuur waarbinnen een aantal hoge ambtenaren van vooral het departement van justitie in alle vrijheid hun pedoseksuele homoseksuele lusten konden botvieren op jonge tot tot zeer jonge kinderen.

images (84)

Jan Wolter Wabeke

De gemiddelde lezer van deze site weet inmiddels wel om welke hoge justitiële roofdieren het in deze zaak vooral ging. Namen die veelvuldig genoemd worden zijn Joris Demmink, hoofdofficieren Hans Holthuis (Landelijk Parket) en Henk Wooldrik (parket Haarlem). Volgens een hoge justitiefunctionaris onderzocht de dienst eveneens de gangen van Jan Wolter Wabeke (parket Breda). Deze roofdieren, altijd hongerig naar kleine jongetjes, hebben één ding gemeen, ze maakten allemaal carrière binnen de gelederen van justitie en overheid. Het kan dus niet anders dan dat er hier krachten spelen die vele malen sterker zijn dan voornoemde pedoroofdieren. Was het niet de toenmalige koningin Beaconstrix die heel ongebruikelijk tot 2 keer toe in één jaar een bezoek bracht aan Turkije om deze zaak in Turkije in de doofpot te houden? Was  dit om haar overleden man Claus von aars bis aars en zoonlief DiepFriso in bescherming te nemen tegen de steeds maar toenemende aantijgingen jegens hen van pedoseksuele escapades in Ivoorkust, New York, Amsterdam en Kollum? Zitten hier partijen als de AIVD, NAVO en CIA mee in het roofdierencompot?

rt

Na het lezen van de eerste reacties van Micha Kat op Revolutionaironline.com was ik in eerste instantie er niet meer gerust op dat deze pedorechters en officieren nog zouden worden veroordeeld voor het anaal penetreren van kleine jongetjes waarbij ook kinderen de dood werden ingejaagd. Echter na het aanhoren en doorlezen van de feiten en de constatering dat een nieuwsmedium als RT.com zich inmiddels ook over deze zaak buigt werd mijn stemming immer beter. Het lijkt erop dat Demmink in de zorgvuldig opgezette valkuil is getrapt. Joris Demmink heeft meineed gepleegd als we de getuigenissen van vele andere justitie ambtenaren en slachtoffertjes mogen geloven. Het is het woord van Joris Demmink tegen vele andere ambtenaren.

sra2

De situatie voor Joris Demmink is inmiddels zo nijpend dat de bovenliggende machten inmiddels niet meer anders kunnen dan hem te (zelf) moorden. Zelfmoorden op de wijze zoals ze al deden met Diepfriso. Zelfmoorden betekend in dit soort gevallen een nieuwe identiteit verschaffen waardoor ze elders ter wereld hun praktijken geïntensiveerd en in alle anonimiteit kunnen voortzetten. Het graf van DiepFriso bevat dan ook niet meer dan een dode hond. Een dode hond die met verhoogde alertheid wordt bewaakt om te voorkomen dat hij wordt opgegraven en dat DiepFriso vervolgens zal worden ontmaskerd in Berkeley in de V.S. waar DiepFriso zich op pedo- en homoseksueel gebied zich zo heerlijk kon uitleven volgens Willem Oltmans, die zijn zaak tegen het corrupte koningshuis ook al won en vele miljoenen aan schadevergoeding .uitgekeerd kreeg van de pedostaat der Nederlanden.

download (11)

Indien deze bovenliggende  macht deze verzelfmoord nalaat zal deze Joris Demmink affaire onherroepelijk gaan leiden tot opstanden en een volkstribunaal. De guillotines zullen geslepen worden, het koningshuis zal vallen. In een Europa dat overal in brand staat lijkt me dit geen onwaarschijnlijk scenario. Als de hoop maar niet de vader van mijn gedachte is want ik wil niet toestaan dat machtige mannen kleine kinderen kunnen blijven verkrachten en vermoorden zoals ook al was aangetoond in de Dutroux affaire in België. Deze Belgen gingen met honderdduizenden tegelijk in Brussel de straat op voor gerechtigheid maar de magistratuur dronk een glas, deed een plas en weer eens bleef alles zoals het was. De woede van ook de Belgen is echter niet verdwenen maar bleef altijd als een veenbrand smeulen. Nu zijn wij in Nederland aan de beurt om deze pedocraten aan te pakken. Hopelijk hebben we geleerd van de Belgische pacificeringstactieken van hun overheid.en pedocraten. Misschien kunnen we zelfs de krachten met de Belgen bundelen zonder weer eens in de praatjes van veroordeelde pedofiel en gecontroleerde oppositie Marcel Vervloesem van de Morkhovengroep te trappen.

7836 Spreekwoorden en gezegdes: De aap uit de mouw

Kortom denk ik dat de gehanteerde strategie van Bart van Well nog wel eens positief kan gaan uitpakken voor heel Europa in de strijd tegen kinderverkrachters en -moordenaars. Ik heb slechts één angst en dat is de rol van de advocaat van Bart van Well, Martin de Witte, en de CIA en NAVO pion Adèle van der Plas (zie hiervoor de RAF zaak van wijlen haar man Pieter Bakker Schut, Minerva lid net als Joris Demmink). Deze advocaten hebben namelijk een eed aan het koningshuis moeten afleggen. Een reden te meer om ons te ontdoen van onze monarchie op weg naar een VRIJERE en minder dictatoriale samenleving waarin onze kinderen niet meer koninklijk verkracht en vermoord worden.

11 Reacties op “Pleegde Joris Demmink meineed? Het failliet van de Nederlandse rechtsstaat.

 1. Er bestaat nergens een rechtstaat, Don.
  Deze gevangenisplaneet wordt gecontroleerd door een millennia oude elite die underground is gegaan om opstanden te voorkomen.
  Ze kunnen doen waar ze zin in hebben en dat doen ze dan ook.
  Af en toe wordt een ondergeschikte geofferd om een rookgordijn te leggen.
  Laat je daardoor niet in de luren leggen.
  Plus ça change, plus c’est la même chose.
  Er gaat echt helemaal niemand van dat tuig voor schut.
  Ze verdwijnen hooguit van het toneel, zoals je al schreef.

  Liked by 1 persoon

  • Zoals in Syrië & Irak de crypto demonen ten dienste van de synagoge van satan een bommencampagne als kat tegen de muur zijn begonnen, begint het laatste Clinton joden bastion in de VS een ieder die ze tracht te ontmaskeren voor wat ze echt zijn crimineel machtsgeil te elimineren! BRON

   Nogmaals, Angelsaksische PVV modus dus met filters scannen! TIU

   Like

 2. Lees net dat vrijdag de “Vervloesem” tapes geopenbaard gaan worden of zou het bluf zijn wat denk jij @Don?

  Er vlogen net twee JSF’s vlak boven mijn huis (Amsterdam) zo laag dat spullen begonnen te trillen heb ik nog nooit meegemaakt misschien onderdeel van die Navo operatie , voelde dreigend aan.

  Like

 3. V. bleek fake / controlled opposition.

  Het “Netwerk” is gewoon te machtig en te doordacht bezig, lieve mensen.

  Lange-termijn-planners zijn ‘t.

  Met onbeperkte budgetten. (drukken ze gewoon bij)

  We kunnen er beter maar aan wennen vrezik.

  Like

 4. Beste Don,

  Marcel is geen pedofiel, hij is ten onrecht veroordeeld(,later werd hij vrijgesproken,) Er werd steeds valse aangiften tegen hem gedaan
  dat was een strategie om hem te criminaliseren zodat hij en zijn werkgroep ongeloofwaardig te overkomen,, deze strategie is deels geslaagd.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.