4 en 5 mei, hypocrisie ten top (+video)

A lie has many variations the truth none

Aan de vooravond van de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag op 4 en 5 mei moet ik toch iets kwijt.

zzzzz

Grootste oorlogsmisdadiger aller tijden.

Natuurlijk is het erg dat er mensen, Nederlanders, Duitsers en vele andere nationaliteiten tijdens de 2e wereldoorlog omkwamen. Volgens de pers (msm) gaven zij hun leven voor onze vrijheid. Al jaren is er een heftige strijd gaande of ook de omgekomen Duitsers moeten worden herdacht. De joodse lobby heeft dat steeds kunnen tegenhouden omdat de joden er van uitgaan dat het Duitse goyim geen mensen zijn. Ook de holohoax speelt hierin natuurlijk een grote rol. De echte holocaust was natuurlijk het bombardement van Dresden, een oorlogsmisdaad van het ergste soort gepleegd door de Amerikanen en vooral de Engelsen onder oorlogcrimineel Winston Churchill.

images (222224)

Waarom worden de slachtoffers van geallieerde misdaden tegen de mensheid zoals in Dresden niet herdacht.

De herdachte groep oorlogsslachtoffers wordt op deze manier natuurlijk op een zeer hypocriete wijze de eer bewezen. Waren die jonge mannen die voor Duitsland en eigenlijk de gehele mensheid vochten om onder het juk van de joodse banken elite uit te komen immers ook niet gewoon opgeroepen om te vechten voor hun land in een oorlog die NIET door Duitsland werd gewild en veroorzaakt maar door de joden die in 1933 tijdens het congres in Amsterdam Duitsland de oorlog verklaarden?

boykott

Het waren dus de Duitsers die werden aangevallen en die dus voor hun vrijheid vochten. Vrij van die bankiers die uit de hofjoden waren ontstaan.En hoe zit het met die miljoenen mannen, vrouwen en kinderen die na 1945 als gevolg van allerlei imperialistische oorlogen door de Anglo-Amerikaanse criminele oorlogsmisdadigers zijn omgebracht. Hoe zit het met de Palestijnen die tot op de dag van vandaag slachtoffer zijn van een genocide gepleegd door de joodse zionisten van Israhell?

zio

Zoals altijd met die lui van de Synagoge van Satan moet je ook in dit geval alles 180 graden omdraaien om bij de werkelijke geschiedenis te komen. We zijn niet bevrijd in 1945 maar bezet door de “City of London” en haar vazalstaten. 5 Mei Bevrijdingsdag noemen is daarom ook hypocrisie ten top..

orwell

De winnaar schrijft de geschiedenis en wij in continentaal Europa waren de verliezers en worden tot op de dag van vandaag bezet. Misschien schrijven wij de volgende keer wel de geschiedenis?

images (4)

Advertenties

74 Reacties op “4 en 5 mei, hypocrisie ten top (+video)

 1. Weet je, Don?
  Het konijnenhol gaat veel dieper.
  Hitlers oma was 2 jaar lang intern dienstmeisje bij de Weense Rothshild.
  Ze kwam thuis met een kind (Aloïs).
  Rara?
  Hoe kon een soldaat 1e klas uit WOI die n.b. in de gevangenis had gezeten voor staatsondermijnende activiteiten zo makkelijk aan de macht komen in Duitsland?
  Waarom was Adolf in 1938 in London?
  Kristallnacht was een zorgvuldig geregisseerde opruiing door subversieve elementen waaraan de SD met man en macht een halt probeerde toe te roepen maar door infiltratie verdween een cruciaal bevel van het oppercommando in de vuilnisbak: http://www.ihr.org/jhr/v06/v06p183_Weckert.html
  Waarom liep Adolf willens en wetens in dezelfde val als zijn idool Napoleon: Rusland binnenvallen als de dooi invalt?
  Hij moest beter weten, maar toch…..

  4 Mei is geen hypocrisie als de ware slachtoffers worden gememoreerd.
  5 Mei is een satanistische hoax.

  Like

  • De Rothschild connectie heb ik over gelezen. Ik heb echter nooit 1 betrouwbare bron gezien.
   Ik heb wat betreft Hitler maar 2 vragen:
   1. Waarom stopte hij in Duinkerken? Toen had hij de Engelsen al kunnen verslaan.
   2. Waarom sloot hij de Straat van Gibraltar niet af om Rommel in Noord Afrika te ondersteunen. Franco was immers een bevriend staatshoofd?

   Wat de inval in Rusland betreft is het antwoord complexer. Toegang tot aardolie was daar één van.

   Like

   • Over Adolfs oma is veel docu te vinden op het web.
    Of je dat gelooft is jouw pakkie-an.
    Je mag ook de kabaal geloven…..

    WOII staat bol van de discrepanties.
    Waarom Zwitserland niet geannexeerd?
    Waarom gestopt bij Duinkerken?
    Idem Gibraltar.
    Rusland was niet interessant voor olie, immers leverde Shell tot de laatste dag brandstof aan Duitsland.
    Shell was van de Oranjes en Rothschild.
    Rothschild en Rockefeller waren ook de ware eigenaren van IG Farben, al ver voor WOII.
    De Rothschilds stappen nu echter uit de olie, net als Rockefeller 2 jaar geleden.
    Zinkend schip?

    Als je in de chaos van alledag de puntjes met gelijk nummer verbindt, ontstaat een herkenbaar patroon.

    Like

    • @Don: Het konijnenhol gaat veel dieper.
     Ja want snorremans komt zo wel weer erg als de heroïsche, veggie-weldoener in het zonnetje te staan.

     Hoe noem je bv die gasten die alles financieel en industrieel voor/met hem hebben mogelijk gemaakt (Henry vd Fordjes, Prescot Bush, Thyssen, onze Anjer etc.)? En hem na alle shit ook nog hebben helpen vluchten?
     Ik denk nog steeds dat hij toen de rol van boef mocht spelen, in een vooraf bepaalde zieke poppenCast-voorstelling die nog steeds doorloopt in de geschiedenisboeken en het leven van alle dag: https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk.

     En idd op discovery en die andere amerikaanse propaganda zenders wordt het verhaal van WO2 nogal met 2 maten, gekleurd en hypocriet gebracht. Zo waren de V-l,ll en lll aanvallen op London een duidelijke misdaad tegen de menselijkheid, maar waren de fosfor-tapijtbombardementen op Duitsland nu ene noodzakelijk om het kwaad uitgeroeid te krijgen.
     De acteurs die de “Duitsers” spelen, spreken allen Engels met een zwaar gemeen Allo Allo accent. Zelfs de muziek op de achtergrond is gescript; bij de heilige geallieerden triomf-muziek, bij de nazi boeven synistere horror deuntjes. Subtiele MK-Ultra…

     @Leto: Rusland was niet interessant voor olie, immers leverde Shell tot de laatste dag brandstof aan Duitsland.
     Voordat die hijgjan van een Floepsilon weer over de flos gaat: Shell heette toen nog officieel Koninklijke Olie, ze hebben er idd wel voor gezorgd dat AH te D (of 1 vd 6 van zijn stand-inn’s) tot aan der untergang geen druppel Benzine of Diesel te kort is gekomen.
     Ze zullen er zelfs de eind-BBQ in Berlijn mee hebben gestookt.
     Die in Rusland bewaarde gebakken schedelfragmenten bleken NJET van AH te D te zijn, maar van een 40 jarige vrouw (niet van vriendin/ega Eva). Hij deed dus niet zelf zijn stunts…
     Bea heeft al jaren (via kleine bv-tjes) stiekum meer dan de helft van alle Shell-aandelen in haar bezit; https://youtu.be/JIJF3kqbfDg en onder Royalty ergens in dit archief: http://www.stelling.nl/followup/.

     En hoe zat dat ook weer met die duikboten die toen in Uruguay het strand waren opgevaren? https://en.wikipedia.org/wiki/German_submarine_U-977
     Hier nog wat kiekjes van oa een zonnig Bariloche, tis net Zwitsalland qua architectuur: https://www.google.nl/search?q=bariloche+hitler&client=opera&biw=1280&bih=926&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiyluW54r7MAhXECcAKHVoUBCMQsAQIGw.
     Hier nog een interessant interview erover; https://youtu.be/O91fk5ERMMM of dit stukje film: https://youtu.be/XQAgNtJb4j0 en deze ook, wie er toen oa ook aan meebetaald/bedacht hebben: https://youtu.be/WCCYRYdXX7A

     Conclusie: Het konijnenhol gaat dieper, dus niet goed en kwaad, maar kwaad en nog kwader. Oorlog=Ellende.
     Jan met de spreekwoordelijke pet is zoals altijd de lul en wordt met een niet kloppend geschiedsvervalsings verhaal in slaap gehouden/gemanipuleerd, tot de volgende ronde (op een platte schijf).

     En dan nog dit: https://youtu.be/z0wK6s-6cbo en voor bij de BBQ: https://youtu.be/ZkW-K5RQdzo

     Liked by 1 persoon

     • Die tegenstelling laat ik bewust ontstaan om aan te zetten er zelf over na te denken. Mijn blog trekt ook meer en meer jongere pas ontwaakte mensen die zich nog niet in alles hebben ingelezen. Vandaar ook dat eerste filmpje van een jong iemand. Het afsluiten van Gibraltar kwam mede niet tot stand door blackmail van Franco door de Engelsen. De Spaanse burgeroorlog was onderdeel van WW2. Auschwitz was om synthetische olie uit kolen te winnen. Een interessant boek is “Mit der ölwaffe zur Weltmacht ” van F. William Engdahl..
      Om de Spaanse zaak te begrijpen is de roman Winter in Madrid van ene CJ Samsom een aanrader. Je moet bij die joods Engelse schrijvers als Samsom wel zeer kritisch lezen.
      @Beer

      Like

     • Don dat eerste filmpje kan ook ingesproken zijn met software waarmee je stem zo jong kan laten klinken, dus een volwassen vrouw die haar stem ietsje omhoog pitcht.
      Door het als een jong iemand te laten klinken kan het sneller op sympathie rekenen (ik heb die software ook).
      Konijnenhol gaat zeker dieper, ben het met Beer en Leto eens, wist je dat Hitler les heeft gehad van een joodse hypnotiseur die hem occulte handgebaren heeft aangeleerd om de massa te bespelen? (bron Chris Everard).

      Like

     • @Pepijn Als je het kanaal op Jewtube bekijkt vindt je wel een paar filmpjes waar ze in beeld opstaat. Beetje narcistisch type, dat dan weer wel.

      Like

     • Komaan, zij wordt gebruikt door ‘mensen’ die haar hebben getraind en geindoctrineerd. Niets van wat ze zegt zijn haar eigen ideen en gedachten. Ze is een tool, geboetseerd en gevormd om antisemitische prietpraat te verkopen door de poppenspelers die je niet ziet in de video.

      Eenmaal bevrijdt uit haar ‘sekte’ staat dit meisje een jarenlange deprogrammatie te wachten. Arm ding. 😦

      Like

     • Natuurlijk wordt ze gebruikt , de filmpjes zijn duidelijk met propaganda verweven als bijvoorbeeld juden wordt geroepen versterken ze dat uit door rode letters in beeld en gaat het geluid harder zo sneeuwt echt onderzoek onder.

      Like

     • Ik snap sowieso niet waarom men naar zo een ‘stemmetje’ moet luisteren…die info is niets nieuws en al door meer ‘serieuze’ stemmen verteld. Ook in boekvorm, als documenten.
      Zo leidt de vorm van de inhoud af.

      En Ypsie, kan volgens mij alleen op reacties reageren, waar hij alleen tegen hoeft te zijn…zo gauw een reactie tussen zit, waar hij geen argumenten voor heeft, voorkomt hij te antwoorden. LOL.

      Like

    • Ondertussen duizenden bladwijzers op mijn computer, maar inzake Duinkerke nu eindelijk gevonden wat ik zocht.
     Dit zou een ook eventuele verklaring kunnen zijn:
     “op 3 mei 1940, werd het Engelse leger verslagen bij Duinkerke door het Duitse leger. Op Hitler’s orders zijn de resterende 330.000 Britse soldaten toegestaan om terug te keren naar Engeland, maar hadden waarschijnlijk moeten beloven om later terug te komen om Duitsland volledig te vernietigen. Het Engelse leger stemde er mee in. Een zeer uniek geval in de geschiedenis van de mens. Raadpleeg het hoofdstuk “Dunkirk and After” in Captain A.H.M. Ramsay’s boek “The Nameless War”.”
     http://www.pensioenactivist.nl/adolf-hitler-agent-van-de-anglo-amerikaanse-vrijmetselarij-en-zionisme/

     Liked by 1 persoon

    • Hallett says Hitler spent February to November 1912 being brainwashed and trained at the British Military Psych-Ops War School at Tavistock in Devon and in Ireland. “War machines need war and [that means they need] funded, trained and supported double agents to be their patsies, their puppets and their puppet enemies,” Hallett writes (38). His sister-in-law describes Hitler as completely wasted when he arrived at her Liverpool home baggage-less. “I had an idea he was ill, his color was so bad and his eyes looked so peculiar,” she wrote. “He was always reading, not books, little pamphlets printed in German. I don’t know what was in them nor exactly where they came from.” (pp. 29,35) Hallett says these were Tavistock training manuals. – See more at: http://henrymakow.com/001399.html#sthash.k3KUDNXK.dpuf

     Like

 2. Ik zeg : gaskamertjes zijn gelul van de bovenste plank !

  ■ 236 (!) attempts made by so called ‘Jews’ in order to ‘push’ six million deaths, dating from the period 1905 up till 1945 ; almost all quoted sources are from the ‘khazars’ themselves :
  http://www.jewishterrorism.com/the-six-million-holocaust-jewish-myth/
  &
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2012/02/145-references-to-6000000-jews-prior-to.html?zx=1daa543e031df7fc
  &
  https://inpursuitofhappiness.wordpress.com/2011/04/19/the-first-holocaust/
  &
  ( alleen het betreffende doccie van 20 min / Mozilla nodig )
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embeddedHYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dda-0Q_XUhk”&HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dda-0Q_XUhk”v=Dda-0Q_XUhk

  ■ Over de 3 toegangsdeuren van de Leichenkeller .. ehhh … de ‘gaskamer’ in Auschwitz-Birkenau (Krema 2 ) :
  http://www.historiography-project.com/misc/doors.html

  ■ A SUPER holohoax site ; over a 100 articles and, at the bottom of the page in blue, about fifty proven fake stories about all sorts of “nazi killing methods” and/or “survival stories” :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/

  ■ ‘Holocaust Page’ van Secrets of Zion (tientallen holo-onderwerpen belicht ) :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2004/02/holocaust-page.html

  ■ ‘Jew’ admits holohoax being a psyop :
  http://johnfriendsblog.blogspot.fr/2012/07/jew-admits-holocaust-is-fraud-and-psyop.html

  ■ Allied army doctors established typhus and starvation as death cause on 1000+ autopsies ; not ‘gas’ :
  http://www.ihr.org/leaflets/libcamps.shtml

  ■ Well-substantiated articles on the Auschwitz-‘gas chambers’ :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/2009/09/jewish-holocaust-or-german-holocaust.html
  &
  http://www.whale.to/b/felderer.html
  &
  http://www.whale.to/b/harwood_b.html
  &
  http://www.whale.to/b/deb1.html

  ■ Wereldberoemde Buchenwald-foto een hoax :
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2013/01/the-most-famous-holocaust-photo-fraud.html

  ■ Testimony from Fred Leuchter at ‘The Zündel Trial” in Canada, 1988, being a professional ‘execution gas chamber builder’ for several american States (Delaware, Missouri) :
  http://www.whale.to/b/leuchter1.html

  ■ Proven holocaust lies from individuals :
  http://www.john-friend.net/2012/04/holohoax-911-actors-liars-and.html

  ■ “The Real Holocaust Deal” , zeer goed artikel inclusief 8 docu’s :
  http://incogman.net/the-real-holocaust-deal/

  ■ Carlos W. Porter exposes some (sworn) fake (jew) testimonies at Neurenberg :
  http://www.cwporter.com/pg2.htm

  ■ “The Six Million Myth” by ZionCrimeFactory :
  http://zioncrimefactory.com/the-six-million-myth/
  ■ Auschwitz, Buchenwald,Westerbork-overlevenden vertellen de waarheid ; toneelclub, orkesten, bioscoop, postkantoor, voetbalteams, hoerententje, klachtenburo (!!!) voor gevangenen, kinderopvang, bibliotheek, zwembad (met duikplank !) enz :

  &
  http://archive.org/details/HolohoaxSurvivorsWhoTellTheTruth

  ■ Bergen-Belsen, ” The Suppressed Story” :
  http://www.ihr.org/jhr/v15/v15n3p23_Weber.html

  ■ The Jewish Declaration of War on Nazi Germany”, the economic boycott of 1933 :
  http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

  ■ Kampcommandant Rudolf Höss van Auschwitz (’40-’43) bekent ‘spontaan’ na martelingen de vergassing van 2 tot 2,5 miljoen personen :
  http://www.whale.to/b/faurisson.html
  &
  http://www.ihr.org/jhr/v07/v07p389_Faurisson.html
  &
  http://www.historiography-project.com/misc/hoess.html
  &
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=123500

  ■ The Kangaroo Nurnberg ‘Trials’ :
  http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p167_Webera.html
  &
  http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p167_Weberb.html
  &
  ■■ http://en.metapedia.org/wiki/Nuremberg_show_trials

  ■ 75% van juridisch personeel Neurenbergse Processen was joods :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/2009/10/private-letter-from-thomas-dodd-former.html

  ■ S-U-P-E-R ZCF-artikel over joodse opruiing tegen Duitsland, concentratiekampen, uitroeiing van de Duitsers (’45-’50), joodse oorsprong communisme, en 85 referentie-links :
  http://zioncrimefactory.com/2013/02/15/a-real-history-lesson-for-misguided-truthers/

  ■ Duitse herstelbetalingen ‘gaskamerleed’ :
  http://leftwing-christian.net/2012/08/29/swindlers-list-a-brief-look-at-the-holocaust-reparations-racket.aspx
  &
  http://www.timesofisrael.com/germany-increases-reparations-for-holocaust-survivors/
  &
  http://www.ihr.org/jhr/v17/v17n6p19_reparations.html
  &
  http://www.ihr.org/jhr/v08/v08p243_Weber.html

  ■ New York Times : In 2004 leefden er nog 1,1 miljoen joodse holocaust-overlevenden ! :
  http://www.nytimes.com/2005/04/20/world/africa/20iht-holocaust.html?_r=0

  ■ “Treblinka ground radar examination : NO mass graves”, Institute Historical Review :
  http://www.ihr.org/jhr/v19/v19n3p20_radar.html
  & ( Robert Faurisson ) :
  http://www.whale.to/b/treblinka2.html

  ■ Revisionisten die slachtoffer werden van jurididsche vervolging / geweld :
  http://www.zundelsite.org/victims/victims_of_zion.html

  ■ Zyklon-B : enkele technische specificaties over het kleding- en beddengoed-ontsmettingsmiddel :
  http://fathersmanifesto.net/zyklonb.htm
  & ( nederlandstalig )
  http://www.anderekijk.info/zyklon-b/
  & ( nederlandstalig ) :
  http://frissekijk.info/de-mythe-van-het-zyklon-b-vertelsel/
  &
  http://www.radioislam.org/nederlands/complete-feiten-over-de-holocaust/complete-feiten-over-de-holocaust.html#16
  &
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrogen_cyanide

  ■ David Icke met wat droge gaskamerfeiten :
  http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=150082

  ■ “Were the Germans so stupid?” Over de onmogelijkheid van de gebruikte moordmethode mbv Zyklon-B ; doccie van 35 min ; kijk vanaf 20:00min :

  ■ Feiten over concentratiekampen, o.a. van Auschwitz :
  http://www.whale.to/b/auschwitz_q.html

  ■ “Twenty-One Facts About Holocaust” :
  http://cigpapers.wordpress.com/2013/11/16/holocaust-or-holohoax-21-amazing-facts/

  ■ Press TV , “The Holocaust History Project” :
  http://www.presstv.ir/detail/2014/01/13/345401/zionist-perversion-threatens-peace/

  ■ Dodental Majdanek van 1,5 (2!) miljoen bijgesteld naar 79.000 (!) :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/2011/02/majdanek-once-claimed-to-be-death-camp.html
  &
  ■ ■ Eric Hunt’s latest documentary on Majdanek (1h22) :

  ■ Dodental Mauthausen van 2 miljoen bijgesteld naar 14.000 (!) :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/2011/05/jews-initially-claimed-that-2000000.html

  ■ Allied Army foto shopped nazi crimes :
  http://www.chrisspivey.co.uk/you-can-fool-some-of-the-people-some-of-the-time/

  ■ ■ “New film demonstrates how ‘Holocaust’ narrative was faked ” ( “Night will fall” ) :
  http://www.therealistreport.com/2014/10/new-film-demonstrates-how-holocaust.html

  ■ ■ A record 1,5 million Auschwitz visitors in 2014 :
  http://www.therealistreport.com/2015/01/record-number-brainwashed-at-auschwitz.html

  ■ Officieel Rode Kruis-rapport uit 1948, vrijgegeven in 1979, spreekt over 271.300 doden in een tiental Nazi-gecontroleerde kampen samen, Joden inbegrepen :
  http://fathersmanifesto.net/holocaustredcross.htm
  ( lees verder door voor de Rode Kruis-kampinspecties ! )
  &
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2007/06/official-records-from-international-red.html
  &
  http://vidrebel.wordpress.com/2013/04/29/the-zyklon-b-dance-party-and-other-tales-from-the-resistance/
  &
  http://www.polskawalczaca.com/viewtopic.php?f=36HYPERLINK “http://www.polskawalczaca.com/viewtopic.php?f=36&t=18054″&HYPERLINK “http://www.polskawalczaca.com/viewtopic.php?f=36&t=18054″t=18054
  &
  http://www.bashaoorpakistan.com/featured/reports/international-red-cross-official-records-proves-holocaust-fraud/
  &
  http://www.ihr.org/books/hoggan/21.html

  ■ Auschwitz – Rode Kruis info -150 Britse monteurs : « Nooit gaskamers gezien »
  http://wakeupfromyourslumber.com/blog/lindquist/holy-hoax-batman-my-government-wouldn-t-lie-me-about-jews-would-they

  ∎∎ “Holocaust deprogramming” :
  http://holocaustdeprogrammingcourse.com/

  ■ “My government wouldn’t lie to me” :
  http://vidrebel.wordpress.com/2012/04/21/holy-holohoax-my-government-wouldnt-lie-to-me/

  ■ “Is the Holocaust a Hoax ?” :
  http://www.biblebelievers.org.au/holohoax.htm

  ■ Holocaust-slachtoffer cijfer wat volgens World Almanac totaal niet terug te vinden in demografische gegevens van de joodse bevolking :
  http://fathersmanifesto.net/holocaust.htm ( + tientallen superlinks ! )

  ■ De twee plaquettes aan de ingang van Auschwitz ; daling van 4 naar 1,5 miljoen slachtoffers ( waarvan resp. 3 naar 1,1 miljoen joodse) naar aanleiding van de opening van de USSR-archieven (1989) van Auschwitz ; toch bleef Het Getal op Zes Miljoen staan :
  http://fathersmanifesto.net/holocaust.htm
  &
  http://buelahman.wordpress.com/2013/10/28/what-does-it-mean-when-a-person-can-go-to-jail-for-telling-the-truth-about-jewish-lies/
  &

  & (31 uiteenlopende dodenaantallen van Auschwitz onderaan dit artikel : )
  http://abundanthope.net/pages/Political_Information_43/HOLOCAUST_TRUTH_4058.shtml

  ■ Met ‘babies voetballende’ nazi’s :
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2013/04/wars-worst-horror-babies-as-footballs.html
  & (over voetbalteams en voetbalveld in Auschwitz) :

  ■ “ The Trial against Ernst Zündel ” in 1988 :
  http://www.whale.to/b/trial_1988.html
  &
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2011/09/no-scientific-proof-jews-exterminated.html
  &
  ■ ■ https://www.youtube.com/watch?v=QNO7Nxeuq_w#t=1099

  ■ ‘Experts’ moeten toegeven dat er geen enkel fysiek bewijs is van gaskamers, alleen maar ‘getuigenissen’ en ‘horen zeggen’ ( enorme hoeveelheid artikels in de linkerkolom ! ) :
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2011/12/no-real-evidence-for-gas-chambers.html?zx=a669c0a7398546fa

  ■ ■ 20 FACTUAL examples of victories of revisionists by (french) Robert Faurisson :
  http://robertfaurisson.blogspot.it/2006/12/victories-of-revisionism.html
  &
  http://robertfaurisson.blogspot.it/2011/09/victories-of-revisionism-continued.html

  ■ Getuigenis van ene Maria van Herwaarden in het proces (1988) in Canada tegen Ernst Zündel ; zij was Auschwitz-gevangene geweest van dec ’42 t/m jan ’45 :
  http://www.whale.to/vaccine/herwaarden.html

  ■ Holocaust faker explains himself :

  ■ ■ Een veertigtal zéér interessante holocaust-items toegelicht :
  http://grizzom.blogspot.fr/2013/12/hard-facts-of-holocaust.html

  ■ ■ ‘Gas chamber’ discovered at Sobibor (sept ’14) didn’t even last for two weeks before being debunked :
  http://newobserveronline.com/sobibor-archeological-dig-no-proof-of-gas-chamber-and-contradicts-all-earlier-chamber-claims-researcher/

  ■ ■ Hitler just wanted to expulse the jews in German controlled land, NOT kill them :
  http://inconvenienthistory.com/archive/2014/volume_6/number_3/the_great_holocaust_mystery.php

  ■ ■ Examples of nazis being severely punished after committing crimes against jews :
  http://robertfaurisson.blogspot.nl/2002/06/punishment-of-germans-by-third-reich.html

  Like

 3. Om een lang verhaal kort te maken:
  Een kleine elite manipuleert al vele duizenden jaren de mensheid.
  Verdeel en heers is hun mantra, middels liegen en bedriegen.
  Voortdurend worden mensen tot kleine en grote conflicten opgezet waarbij tot tientallen miljoenen mensen het leven laten.
  Blijkbaar is alleen macht niet voldoende voor deze elite maar geilen ze op lijden en dood.
  Psychopaten van het zuiverste soort.
  Of misschien niet menselijk…..

  Liked by 2 people

 4. Sommige lezers blijken toch wat meer op de hoogte te zijn dan jij, Don. En Knowtomuch, je hebt nogal wan ‘linken’ norig om je stelling te bewijzen. Dat duid er altijd op dat je naar eenzijdige berichtgeving hebt lopen zoeken. Onbetrouwbaar dus.

  Like

  • Gerrit,
   Niet iedereen heeft het lef de waarheid naar buiten te brengen. Decennia lang mindcontrol toepassen, halve waarheden en hele leugens over de mensen uitstorten. Hoe ziek moet je dan zijn?
   De ware fascisten zijn de zio-joden. Simpel.

   Wen er maar aan…de tijd is rijp voor DE waarheid.
   En dat is niet hetzelfde dan Hollywood movies…die alleen maar een zieke geest van een joodse regisseur weergeven. Fictie dus!

   Ik word misselijk van dombo films zoals ‘inglourius bastards’ waar haat en geweld de normaalste zaak van de wereld blijken, als het om Duitsers gaat, schandelijk dat ook Duitse acteurs zich voor zo iets laten gebruiken, omdat ze geen idee hebben, en vol zelfhaat zijn, en willen ‘afrekenen’ met de ‘Duitse (aangeprate) schande’…en natuurlijk geld verdienen…ook worden ze weer genaaid….zo sterk is de macht van joden op Duitsers…een gigantisch machtsmiddel verkregen door de grootste mindcontrol, die de wereld ooit heeft meegemaakt…nee zo wordt de wereld geen betere plek.

   De wereldheerschappij willen de zionisten, en daarom gebruiken ze de joden. De reden voor antisemitisme is het zionisme! Ze doen het allemaal zelf. De beste acteurs zijn joden, toch?! Haha.

   Goede docu over de mk-ultra technieken die Israëls agenten toepassen is ‘the green prince’. Israël is een groot mindcontrol-programma (experiment?).
   Gerrit, voor mij is het het mooiste cadeau dat ik kon krijgen, dat ik niet hoef te overlijden met een leugen in mijn hoofd. Ik zal er dan ook alles aan doen (‘daarginds’) om deze leugen recht te zetten….believe me.

   40 jaar mindcontrol was genoeg…ik ben werkelijk bevrijd….jippie!!!
   Dat kan niemand mij nemen….
   Dank aan iedereen die daaraan bijdroeg…o.a. mensen als Don!

   Liked by 1 persoon

   • @Gerrit Perfect. Ik ook, en nog zo veel anderen die niet in deze uiterst smerige leugens en mindcontrol willen leven.

    Het eerste wat je daarvoro moet doen is de TV je huis uit smijten of heel BEWUST en Selectief kijken wat betekent dat je constant zit te ergeren ann de leugens en hersenspoel.

    HEt tweede is al je kranten verscheuren en abonnementen opzeggen. Scheelt honderden euroos per jaar.

    p.s En nog steeds zijn er mensen die als je er al over begint te zeggen dat je aan die hele holokous (zelfs) twijfelt, bijna je naar de keel vliegen. Omdat ze deep down donders goed weten dat ze zijn bedonderd ….en wel hun leven lang! Da’s erg INderdaad!!!
    En waarom ze erin willen geloven omdat ze bang zijn buiten de groep van volslgen stomme idioten blatende schapen gegooid te worden! Bang voor hun baantje voor de waarheid, ban g veroordeeld te worden als zgn complotdenken, terwijl het compleetdenker moet zijn trouwens…

    Like

 5. GROOT ALARM

  CHEMTRAILS boven Den Haag
  u wordt vergiftigd
  en de Pedograaf meldt : Zonnigste bevrijdings dag ooit
  dat moet zijn: De zonnigste bevrijdingsdag NOOIT!!
  Kortom ze hebben lak aan de burger want het zijn maar hun slaven.

  Like

 6. Zwak weer van die ziva, zit ze mijn comments te censureren. Ik schreef dat ze met veel poeha begon over dodenherdenking om te eindigen met tirade tegen complotters.
  Complotters ~ diegene die in complot geloven dat primitieve baardapen uit zijn op wereldheerschappij.

  Dat kan ze dus al niet hebben.

  Daarna gereageerd dat het een zwaktebod is dat censureren en daar maakt ze ‘drammen’ van.

  Laat maar weer eens zien hoe gestoord die zionisten zijn.

  https://swapichou.wordpress.com/2016/05/04/zakar/#comments

  Like

 7. Auschwitz overlevenden bezoeken Auschwitz opnieuw 70 jaar na hun bevrijding :
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2926645/Survivors-visit-Auschwitz-day-ahead-70th-anniversary.html

  De laatste getuigen van een van de ergste misdaden tegen de mensheid ooit, de Holocaust, samen met andere genocides zoals de Oekrainse Holodomor ,de armeense genocide en de rwandese genocide.

  Het is uitermate belangrijk dat dergelijke getuigen hun verhaal vertellen aan jongere generaties zolang het nog kan. De krachten van haat en duisternis die de verschrikkelijke feiten willen ontkennen en vergeten roeren al hun smerige tentakels en moeten teruggeworpen worden in de poelen van de hel waar ze thuishoren.

  Dit nooit meer.

  Like

  • Waarom gebeurt het dan nog steeds?
   Nooit meer is juist wel geworden….oooh ja nu zijn het geen joden maar gewoon goyim…en die mogen lekker dood gaan omdat het geen joden zijn, toch Ypsylon??
   Weet je ik schijt op je nep foto met nep verhalen….schijt schijt schijt….
   Ik hou me aan de waarheid en niets dan de waarheid. Zou je ook moeten doen, of heb je echt niet de inzicht in je leven kunnen vergaren, behalve ‘ik vind joden zielig, en ikzelf ben stront’ ideologie??
   Daarom blijft ook overal strijd en ruzie en onrecht, dat is de zio- specialisatie…

   Liked by 2 people

   • Dus de vernietiging van een etnische minderheidsgroep op industriele schaal gebeurt nog steeds volgens jou, Nika?
    Waar dan wel? Ik vermoed dat je een zeer moeilijke relatie hebt met de realiteit en dat de waarheid een onbekende is die nog nooit bij jou op bezoek is geweest.
    Vandaar je volkomen en totale dwaling. Heb je ooit al overwogen om een oplossing te zoeken voor je problemen?

    Like

    • Gaza is een openluchtgevangenis, maar het is geen Auschwitz. Vergelijking is niet mogelijk. Ik ben geen fan van Israel maar je kan echt niet volhouden dat zij de arabieren als etnische minderheidsgroep isoleren en uitmoorden.
     Moest dat het geval zijn was Gaza al lang ontvolkt en bij Israel gevoegd. Dat zouden ze op een week of 2, 3 zerlfs kunnen klaarspelen.

     Like

     • Ypsilon,
      Er hoeft ook niets volgehouden te worden….want feiten zijn feiten, ook komen ze decennia later op tafel!
      Alleen omdat je het niet dieper gaat dan de oppervlakte, zit je denken en vooral je mening zo op de mainstream lijn, dat de waarheid daardoor in het geding komt.
      Succes!

      Like

     • Vergelijking met Auschwitz gaat inderdaad niet op daar Auschwitz een Arbeitslager was waar de zelfbenoemde tegenstanders van Duitsland, Judea declared war on Germany, werden ondergebracht om nog enigzins tot nut te kunnen zijn. Er was immers een groot tekort aan arbeidskrachten doordat half Duitsland aan het front vocht voor onze bevrijding van de joodse bankiers. In de VS werden bijvoorbeeld de Japanners ook geïnterneerd. Volgens het recht is dit legitiem dus ook voor Duitsland. @Ipsyllon

      Like

     • Natuurlijk Don, behalve dan dat het effectief officieel een concetrationslager was en dat er effectief Zyklon B werd besteld in grote hoeveelheden.
      Wellicht om de prikkeldraad te poetsen of zoiets? Man, man, man.

      Like

    • Ik bedoel dat als je Duits zo abominabel is dan kun je geen enkele Duitse bron hebben gecontroleerd.
     Dan toch zo hoog van de toren blazen vind ik dan bedenkelijk.
     Ignorance is bliss!
     @Ipsyllon

     Like

     • Mijn Duits is niet goed inderdaad, mijn Engels en Frans zijn dan weer erg goed en mijn Russisch redelijk. Maar ik lees wel behoorlijk Duits, ik kan best originele bronnen lezen.
      Ik onthou vooral dat je niet reageert op de inhoud, dat zegt natuurlijk al alles.

      Trouwens die opmerking hierboven komt dan wel als een : boemerang terug als het over MH17 gaat : jij kan onmogelijk lokale of russische bronnen hebben gecontroleerd, maar je blaast wel zeer hoog van de toren erover. Tja.

      Like

  • Waanzin ten top!!!

   @Ipsi en @ALLEN @Hele WERELD

   Luister 6 miljoen crematies in 2 jaar tijd is technisch-wetenschappelijk-natuurkundig-verbrandingstechnisch-logistisch en zelfs menselijk (maar dit laatste minder wetenschappelijk) ONMOGELIJK!!!
   Zelfs de helft niet!!!! Over 6 miljoen doe je zelfs bij 24/7 jaar minimaal14 jaar en bij de helft dus meer dan 7 jaar.

   Nog los van de vele duizenden tonnen cokes of hout(haha) die nodig is en er niet was of voor het maken van olie voor het front nodig.
   De vele leugens valse fotoos frauduleuze verhalen van valse getuigen!

   http://www.takeourworldback.com/short/holohoax.htm

   http://loveforlife.com.au/content/08/09/08/auschwitz-gas-chamber-illusion-only-intentional-mass-extermination-programme-concen

   http://www.holohoax101.org/201/

   en nog honderden sites, waarvan er al vele “uit de lucht geplukt” door de Zionisten.

   De leugen wordt tot op de dag van vanaag in stand gehouden door de Zionzies/jkhazarjoden etc. om zich achter te verschuilen.
   Wij zijn zo zielig. Wij mogen de NWO brengen door echt eens tientallen tot honderden miljoenen MENSEN te vermoorden!

   Waanzin ten top!!!

   Liked by 1 persoon

   • Alleen al de logistiek nodig om duizenden lichamen per week(24 x 50 = 1200 /dag) in 50 oventjes waar maar 1 lichaam tegelijk in kan (meer kan niet dan raken ze de gloeiende wanden, koelt dan plaatselijk af en verbrokkelt de wanden) is totaal onmogelijk!
    . Op de brancard leggen er naar toe rijden, erin schuiven , 1 uur wachten: volgende etc.
    Waanzin. Na 1000 lichamen blijft er ca 1500 kg as over.Per week dus zo een 10,5 ton per week!!!!!!!!!!!! (best zwaar hoor 😉 )
    zie o.m. http://www.uitvaart.nl/juridisch/cremeren/overig-cremeren/hoeveelheid-as-percentage-kist-mens-2/2430/2430
    Dat moet een keer uit zo’n oventje worden verwijderd. Oventje stil leggen en opnieuw opstarten duurt uren.
    Dus 1200 lijken per dag haal je niet eens!!!!
    Laten we stellen dat per dag de’produktie’ 1000 is.
    Dan duurt 16,4 jaar om 6 miljoen lijken te verbranden.
    Zelfs de helft 3 miljoen duurt nog minstens minimaal 8 jaar!!!

    BUSTED!!!! en wel volledig! De Zionisten-leugen is op meerdere manieren volledig door te prikken.

    p.s. En kom nou niet aan met atoom enlasertechnieken anno 1942/43 of massagraven want die zijn allemaal NIET gevonden en verder allemaal flauweKUL argumenten

    En ook nog even los van het feit dat er nooit sporen van cyaan (ZyklonB levert cyaanwaterstof gas) op de stenen van de zogenaamde gaskamers (met wrakke deurtjes en een raam) is gevonden.
    En de Zionisten blijven ons volk maar HERSENSPOELEN met de leugens van de “soldaat van oranje” meneer Hazelhoff Roelfzema, dubbele naam gewoon een van de regenten kliek die met dat stinkende ouwe wijf Wilhelmina is meegelift naar ENGeland! Half Nederland gaat naar deze f..ck musical om zich te laten bespuwen met leugens, leugens en nog eens leugens danwel halve waarheden! We hoeven zelfs Bernard niet te noemen om te zien met wat voor kliek we te maken hebben. Om te vernemen dat een lulletje rozenwater van 23 jaar, even vanuit ENG-land heldhaftig(!!! JA JA vanuit engeland dus) het VERZET in Nederland weet te organiseren.
    Doet ook nog wat RAF bombardementen mee op Duitsland, zal wel Dresden en Hamburg zijn geweest, de brand/fosfor bommen 300.000 doden of meer. NOU HELDHAFTIG HOOR.
    Wat een #%$*@$&

    Liked by 1 persoon

     • @ipsy Ik goof NIET, ik WEET!

      ps. geloof jij nou maar leugens en leugenaars

      Like

     • —————————————-

      @Ipsyllon :
      ipsy nogmaals: Ik GELOOF NIET, ik WEET _!!!

      ————————————————-

      Like

     • Ach ja, whateven, geloof dan maar dat je het weet, terwijl wij wel weten dat je geen snars weet.
      Het boeit me niet meer, jij moet leven met je probleem, niet ik.

      Like

 8. ja ik zie het bordje staan op de foto Ipsy gaskamers naar links.
  Zonder iemand op z’n ziel te trappen zegt deze foto over het bestaan van gaskamers helemaal niets.
  Know to much heeft best wel wat info gepost iets wat de meeste bezoekers al wisten denk ik.
  Ik zou zeggen neem het eens door je hebt de hersenen ervoor denk ik.
  Neemt niet weg dat er zeker wreedheden zijn begaan en dat niemand tegen zijn wil naar een werkkamp gestuurd wil worden, helemaal niet als je een voddenhandelaar bent van het waterlooplein.

  Like

  • Pepijn, ik zal je een wonderbaarlijk feit onthullen : er is MEER dan alleen deze foto. Ga eens naar Auschwitz-Birkenau en laat je verbazen. Toen ik tiener was, zat dat in het lessenpakket : een bezoek aan een kamp, in mijn geval was dat Breendonk, nabij Antwerpen. Ik kan je zeggen dat het indrukwekkend was.
   Moet je echt ook eens doen.
   Toetsenbordridder spelen op een blog is 1 ding, de werkelijkheid daarbuiten onder ogen zien is een ander ding.

   Like

    • Waw, een negationist die een webpagina heeft kunnen volkladden met jaren ’90-stijl HTML maar zonder veel Mark-up. Wat een prestatie in 2016. 🙂

     Sorry, maar ik kan een beter webpagina maken over Josje de sprekende kikker, met allerlei links, foto’s en al wat je wil.
     Ziedaar het bewijs voor Josje, de sprekende kikker?

     Ik dacht het niet he.
     Om te beginnen hebben we een echte historicus nodig, je weet wel met een diploma en zo van die vervelende dingen, die dan een erkend werk presenteerd met zijn naam en titel eronder, zo van die details natuurlijk.
     En dan hebben we een consensus nodig tussen een grote groep van die historici, dan hebben we de beste kans om nabij de waarheid uit te komen.
     Of je kan het werk van Primo Levi lezen of Hannah Arend of andere van de Holocaust scholars : https://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust_studies

     Of je kan naar een van de vele museums gaan in Wenen, Jerusalem, Warschau, Berlijn etc., Hebben de negationisten een museum? Natuurlijk niet he, Ooit afgevraagd waarom?

     Bezin u eens, misschien kan je hier beginnen :

     Like

     • @Ipsyllon Vertel eens wat je zoal las van Hannah Arendt? Een hoop geblaat maar weinig wol zeggen ze dan in deze omgeving. Accepteer gewoon dat je je leven lang bent voorgelogen. Deal with it!

      Like

     • ik heb nog niets van Hannah Arendt gelezen, ik schrijf dat LA medicijn dan ook voor aan de chronisch zieken als Nemesis, ik ben zelf niet ziek he. 😉
      Dit gaat in feite -zoals steeds- over welke BRONNEN kunnen we betrouwen? Dat is een eeuwig discussiepunt natuurlijk, maar als iemand als Nemesis, die toch nog geen volledige idioot is, afkomt met http://www.takeourworldback.com/short/holohoax.htm
      Tjah, dan zien we gewoon dat er nog masssaal werk aan de winkel is. Zo’n bron is uiteraard te gek voor woorden, die is niet eens waardeloos, het is nog veel erger : dat is een knullige, belachelijke foutieve bron die geen seconde kritische doorlichting weerstaat.

      Als mensen denken dat zo’n bron iets te betekenen heeft, dan weten ze in feite geen fluit van de wereld.
      Vandaar mijn eenvoudige vaststelling :
      Ik breng getuigen aan, mensen die Auschwitz overleeft hebben, museums in verschillende landen en steden waarin het bewijsmateriaal torenhoog opgestapeld ligt, een lijst van historici, echte, met titels en al, die over de holocaust geschreven hebben.

      Wat kunnen de negationisten daar tegenover zetten?
      totaal ridicule websites van anonieme idioten?
      Tjah, dat is dan een totale technische KO in de eerste ronde, nietwaar? Dat is geen match, dat is een slachtpartij.

      Like

    • @Ipsyllon Ik wist natuurlijk dat je niets van Hannah Arendt hebt gelezen. Boeken zijn nieuw in Nederlandse vertaling slecht te krijgen en tweedehands veel te duur voor je. Ik zal je van de haak halen en bied je zelfs een boek van haar te leen aan indien je me je adres via email doorgeeft. Zelfs anti-zionist Jan Smelt nam de moeite het te lezen. Ik heb sowieso de indruk dat compleetdenkers veel meer moeite doen in hun zoektocht naar de waarheid.

     Like

   • `Zolang het zwembad , de kiosk , het theater en het voetbalveld plus de gebouwen waar kleding werd ontluist afgesloten blijven voor het publiek heeft het voor mij geen zin.
    Een naoorlogs gebouwde zogenaamde gaskamer en wat foto’s , brillen, tassen en schoenen zegt verder niets over een massa vergassing iets wat toch elk jaar maar weer in your face wordt gedrukt.
    Neem eens de moeite om die linkjes van Knowtoomuch te bekijken , of kijk de docu van David Cole (verstoten jood door ADL) die gehakt maakt van het verhaal wat ze ons voorschotelen.
    Wist je dat ze de kommandanten van het kamp hun ballen hebben geplet en zo een bekentenis te krijgen ?
    Waar ook geen lieverdjes die geallieerden denk ook aan Dresden (brandoffer = holocaust)

    Liked by 1 persoon

    • waar = waren
     Ipsy echt ga je nou eens verdiepen in de materie waar ben je bang voor?
     Ik zie het als een gigantisch werkkamp waar aan het einde van de oorlog de typhus doodsoorzaak nummer 1 was.
     Maar goed we vallen in herhalingen.

     Like

 9. @Ipsy Tipsy: Zyklon-B (=de korrelvorm) werd er gebruikt om (o.a.) de joden te BESGERMEN tegen door ongedierte-overgebrachte-ziektes als typhys en dissenterie. Intellectuele LUL gadde d’r bent !!!
  Het énige dat maandelijks werd vergast waren kussenslopen, kleding, beddegoed en zèlfs het “Kommissar buro” van de Kamp Hauptkommandant”. Maar ga vooral door Eksertje Voets en de bijbehorende jodenbende af te likken ; wat mij beteft mag je. Ook Don laat je (pruts-)opmerkingen toe, dus wie ben ik ?

  Like

  • Heb respect voor Don dat hij Ipsyllon toelaat.
   Is Ipsyllon een trol? Waarschijnlijk wel, maar ikzelf hou een slag om de arm 😉
   Waarom deze slag om de arm, omdat er vele mensen zijn die domweg niet kunnen geloven hoezeer ze in hun leven voorgelogen zijn.
   Daar kan ik dan nog compassie voor voelen.
   Ipsyllon evenwel niet, want ik vind het eigenlijke een arrogante klootzak, die weliswaar op een redelijke humoristische manier denkt te kunnen reageren op van alles en nog wat, maar dit dan wel zonder enig wetenschappelijke of door eigen onderzoek onderbouwde ervaring.
   Ik persoonlijk kan niets met dit soort mensen, trol of niet….

   Like

   • Annatje, ik heb medelijden met je. Jij leeft in een zo kleine bubbel van idiotie dat je blijkbaar niet eens kan beseffen dat er in de grote boze buitenwereld mensen zijn die werkelijk aan waarheidsbevinding doen. Niet als iditote hobby op een blog, niet op hoax- of complotwebsites.
    Al wat jullie aanbrengen als ‘bewijs’ valt in het niets als je het bekijkt vanuit het oogpunt van historici en onderzoekers.
    Misschien realiseer je je dat de theorien waarin jij hersenloos gelooft, ALLEEN kunnen bestaan in het donker van blogs als deze? In het publieke domein worden ze niet ge-accepteerd OMDAT het licht van de wetenschap ze onmiddelijk verpulverd en laat zien wat ze zijn : pseudo-theorien van een idiote complotkerk.
    Ooit al geprobeerd een echte discussie aan te gaan met een echte historicus over dingen als de holocaust?
    Je oren zullen snel gewassen worden als je het ooit probeert. En terecht. 🙂

    Like

    • Met mij hoef je geen medelijden te hebben Ipsyllon, hoe dan ook heb ik het wel met jou 😉
     Ik verwacht van echte onderzoekers dat ze open minded zijn….
     Maar feitelijk begrijp ik nog steeds niet wat je hier op dit blog doet, mits je een trol bent, of iemand die vanuit een onverwerkt verleden zijn/haar gram ergens anders wil gaan halen.
     En als beide niet van toepassing zijn dan hoop ik van harte dat je je hier anders gaat opstellen en een constructieve bijdrage gaat leveren mét onderbouwingen vanuit jouw onderzoek; en misschien als bovenstaande niet van toepassing is motiveren waarom je dit blog van Don dan toch nog meer dan genoeg interessant vindt, want anders zou je hier niet reageren, toch?

     Like

   • @Anna Logisch denken kan ie ook niet.
    Waarschijnlijk is dat te moeilijk met die enkele hersencel die nog over is. De rest (van zijn hersencellen) zijn dood, morsdood gehersenspoeleerd en gepropagandeerd.

    Waarschuwing: Leugens kunnen ernstige schade aan uw hersens veroorzaken!

    Like

  • Aangezien ik aan slaapstoornissen lijdt, mijn leven lang al, schijnt trouwens dat creatieve mensen dit met name hebben, maar dit even terzijde, zonodig een link daarvoor plaatsen wordt voor mij pas een prioriteit als een of meerdere discussies daarover ook zouden kunnen gaan…
   Knowtoomuch ben vooral jou erkentelijk om het gehele zogenaamde holocaust verhaal, jij bent al sinds jaar en dag op diverse sites bezig geweest om jouw bevindingen en vondsten op internet met ons te delen.
   Ik hoop echt van harte dat de waarheid door gaat dringen tot waar die nog niet is doorgedrongen. Ik persoonlijk ben je erkentelijk voor het informeren hierover.
   Mijn goede wensen aan jou 😉

   Like

  • Tja, knowtoomuch, dan ben je vast akkoord om zelf ook eens beschermd te worden door een fikse portie Zyklon-B?
   Kan je direct je grote gelijk bewijzen, komaan een grote vent als jij, ga ervoor. Wanneer kunnnen we de test eens doen?
   Gelieve wel een pamper aan te doen, anders wordt het weer zo’n smerig boeltje aub. En regel graag ook alles met DELA, je wil je nabestaanden toch niet in de kou zetten he?
   Noem plaats, datum en tijd, beste jongen.

   Like

   • Kom eerst maar eens terug op die Zyklon link van mij Ipsyllon, en dan praten we wel weer verder.
    Hoe dan ook, een echte onderzoeker onderzoekt alles en niet alleen wat in zijn/haar straatje past…

    Liked by 1 persoon

 10. @ de huisjodentroll ipsyllon : je sgreef hierboven egens dat je de franse taal “o zo goed kan lezen”.

  Dat zou kunnen natuurlijk, je weet maar nooit.

  Nou, dan heb ik een vergass … eehh … een verrassing voor je :

  Kijk, ik ga ’t allemaal niet vertalen, maar een redelijk gefrequenteerde site hier in FR heeft, weliswaar in (juridisch) voorwaardelijke vorm (“het zou zo kunnen zijn dat”/”misschien dat”/”er wordt gezegd dat” enz) , een niet onverdienstelijk artikeltje geplaatst over het “àllerlaatste gaskampje” Auschwitz op hun site “stopmensonges”.

  vergeet NIET dat 21 van de 22 bij Neurenberg aangewezen “gaslokaties” reeds totààl ontkracht zijn, kosher keuteltje van me !

  Rest : Auschwitz (Main camp, Birkenau & Monowitz ; voor ’t gemak tel ik ze even voor één)

  http://stopmensonges.com/la-verite-sur-les-camps-allemands-lepouillage-aux-micro-ondes-a-auschwitz/

  “stopmensonges” (=hou op met leugens) wordt door honderdduizenden Fransen gelezen.

  Die “gekke Fransen” toch hè ?

  Geeft wel hoop eerlijk gezegd hihi

  Ik zeg : DOWN met de Ultieme Jodenleugen ! ! !

  SLOPEN die hap ! ! !

  Like

 11. ipsylonneke, jongen, (meiske?) wààr bende nou ineens gebleven ?

  Dàbbedoelik !

  Màfkees cq màfkut dagge d’r bent !

  Afijn, zolang Tellavievke maar z’n shekeltjes naar je overmaakt, hè ?

  Like

 12. Ik weet niet of alle links nog werken ; de betreffende info is van 2014 :

  ■ Hasbara Style (‘web-khazaartjes’) : “An army of pro-Israeli propagandists occupy the web” :

  http://www.presstv.ir/detail/2013/09/01/321514/bbc/
  &
  http://www.john-friend.net/2013/08/news-from-jews.html
  &

  &
  http://electronicintifada.net/content/internet-users-paid-spread-israeli-propaganda/8355
  &
  http://beforeitsnews.com/eu/2013/10/israeli-students-paid-to-shill-2536578.html

  Like

 13. Opgeruimd staat netjes, toch ?

  OP naar ’t volgende koshere trolleke zou ik zeggen.

  We werken ze gewoon àllemaal af hier.

  Punt.

  Like

 14. Nu zelfs gebanned bij de swapichou sekte door goy huisdier teigertje. Terwijl jouw reacties veel scherper zijn dan moeten ze toch wel geraakt zijn op de een of andere manier. Kunnen niks hebben, trieste sekte is het.

  Mijn reactie op karel herman:

  Het oude volk is eerder geestesziek dan superieur, muziek wetenschap etc. komt doordat zij een monopolie hebben op (geheime) kennis en wereldwijd het best georganiseerd zijn. Dat compliment wil ik het oude volk wel geven.

  Als je superioriteit claimt komt dat meestal door zeer negatief zelfbeeld, om dat te compenseren krijg je kunstmatig boosten met superieriteitsclaims.

  Like

 15. “Als je superioriteit claimt komt dat meestal door zeer negatief zelfbeeld, om dat te compenseren krijg je kunstmatig boosten met superieriteitsclaims.”

  Since the Jews are the highest and most cultured people on earth, the Jews have a right to subordinate to themselves the rest of mankind and to be the masters over the whole earth. We can say with Nietsche that the Jews are the highest aristocrats in the world…. The Talmud tells us that the whole world was created only for the sake of the Zaddik; the Zaddick is the spiritual aristocrat, the excellent man. The Jews differ from all other races and peoples because of Judaism; Judaism differs from all other religions because of Jehovah; and Jehovah differs from all other gods. All other gods dwell in heaven. But Jehovah comes down from heaven to dwell on this earth and to embody himself in mankind. Judaism concerns itself only about this earth and promises all reward right here on this earth. Judaism is communism, internationalism, the universal brotherhood of man, the emancipation of the working class and the human society. It is with these spiritual weapons that the Jews will conquer the world and the human race. The races and the nations will cheerfully submit to the spiritual power of Judaism, and all will become Jews…. Rabbis Harry Waton

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.