Anarchy – AWESOME Speech

In herhaling. Gewoon om eens over na te denken. Helaas niet ondertiteld. Speciaal voor hen die vandaag hun energie hebben weggegeven aan onze (r)overheid door te stemmen in een nietszeggend referendum. Ze geven je het gevoel dat je iets in te brengen hebt maar wees gerust wij hebben helemaal NIETS in te brengen. Wake up!!!!!!!!

 

45 Reacties op “Anarchy – AWESOME Speech

 1. We zullen eerst de aliens die deze Aarde koloniseren eruit moeten trappen voor we onszelf kunnen bedruipen.
  Nee, ik heb geen alu-hoedje.
  Denk gewoon logisch na.
  Leg zelf de verbanden tussen enorme beelden op Paaseiland, de immense piramides in Egypte, de afbeeldingen van Gilgamesh, de gravures in Abydos, het raadsel DNA, Middeleeuwse schilderijen met UFO’s, rotstekeningen met astronauten, de NAZCA-lijnen, Arrea-51, de technologische explosie sinds 150 jaar, etcetera.
  De mensheid is verblind met religie om ze te doen geloven dat ze uniek is.
  Religie is opgelegd Pandoer, mind-fuck.
  Joden zijn van oorsprong collaborateurs met aliens, christenen volgelingen van een Mithras/Tiberius Flavius mythe. moslims volgelingen van een verzinsel het Vaticaan.
  Buddha zal er ook wel bij horen want ook die is archeologisch onbewijsbaar en heeft net als Jezus en Mohammed geen graf.
  De mens is een slavenvolk dat zich de pleuris werkt om goud te delven.
  Alles in deze wereld draait om goud.
  Goud, olie en diamanten.
  G-O-D.
  Is dat niet opmerkelijk?
  Waarom zijn die stoffen zo belangrijk?

  Like

 2. Ik ken wel meer profesoren in Geologie, sommigen werken rond Climate Change, geen enkele is een denier zoals die Pilmer hierboven die nogal snel door de mand valt. Blijkbaar heeft de man een torenhoge opinie maar geen argumenten.
  In deze TV-discussie wordt hij echt afgemaakt door George Monbiot :

  http://www.theguardian.com/environment/georgemonbiot/2009/dec/16/ian-plimer-versus-george-monbiot

  “I finished by pointing out that throughout the discussion Plimer had used evasion and distraction when faced with straight questions. As soon as the interview ended, the emails started pouring in. Scores of them. The overwhelming message was that Plimer had been soundly thrashed. You can judge for yourself. If you bought his book or read the articles about him and you believed what he said, watch the interview, then tell me you still stand by him”

  Like

  • wat een zichzelf moreel superieur wanende idioot, die Mombit.

   In contrary to the current propaganda, Today’s CO2 levels are historically low at 350ppm. All plant life dies at 100ppm and so would we with nothing to eat. The last five ice ages all had CO2 levels higher than today at between 4000 to 4400ppm. This fact smashes the mmgw theory to pieces. Environmentalists believe that a strong faith in man made global warming is enough. Skeptics believe in facts. Facts win every time.

   Liked by 1 persoon

  • Actie en reactie. Dat is dus het spel. Nu moet je een keuze maken tussen deze kampen @Ipsyllon. Jouw uiteindelijke keuze is natuurlijk al lang duidelijk. Weet dat de globalisten met hun opwarmende Globe uit de hoek van de bankiers komen om hun wereldbelasting te kunnen invoeren. Dat maakt van jou een verkochte ziel. Een schepsel dat zich niet eens menselijk meer mag noemen. Van de Synagoge van Satan ben je zeker?

   Like

   • Ok, yep, alle thermometer-fabrikanten zitten dus in het complot volgens onze Don. 🙂
    Ik begrijp niet goed waarom hij blijkbaar tegen duurzame transitie is. Dat is immers de remedie voor global warming en de doodsteek voor maffieuze en religieuze dictaturen als rusland en Saoudi Arabië.
    Wie betaalt jou om deze blog te maken, Don?
    Voor welke vervuiler en olieproducent probeer jij in feite reclame te maken door de realiteit te verbloemen en te ontkennen?

    Like

   • Ipsyllon, welke agenda dien jij???
    Hoe hebben je ouders en de samenleving jouw peuter, kleuter, kind, puber, jong volwassene bevindingen mede middels onderwijs jouw geprogrammeerd te denken wat je nu denkt?
    Dien je de agenda van het aangeleerde gedrag of dien je de agenda van dat je zélf wel nadenkt hoe alles zit…
    Het is jouw agenda namelijk….
    Jij mag je eigen agenda invullen, alleen de meesten zijn dit verleerd….

    Liked by 1 persoon

    • Natuurlijk denk ik zoveel mogelijk zelf na, hoe dingen zitten en volg ik mijn eigen agenda. Maar je moet betrouwen op autoriteiten voor dingen waar je niet zoveel vanaf weet. Voor mijn boekhouding betrouw ik op een goede accountant, ik ben geen specialist daarin bvb.
     Als ik ziek ben ga ik naar de dokter, ik ga mezelf niet opereren etc.
     Dus ja : een kritische houding en kiezen van de juiste vertrouwenspersonen is belangrijk.

     Ik vind het daarom ook gewoon verbluffend dat mensen als jullie die beweren kritisch te zijn toch geloven in de allergrootste onzin die je maar kan bedenken en die na hooguit een paar momenten kritisch nadenken totaal ontkracht is. De platte aarde en de ‘satelieten bestaan niet’ onzin bvb.

     Wie dat soort dingen gelooft is NIET kritisch en een blinde domme volger van goeroe’s van de complotkerk.
     Ik vermoed zelfs dat mensen die dat BLIJVEN geloven ook na discussie in feite evolutionair op een zijspoor zitten en groot kanshebber voor een Darwin award.

     Like

     • Maar nog lang niet geweldig genoeg om een blog te beginnen om 500 jaar gevestigde en erkende wetenschappelijke feiten te ontkennen, daarvoor moet je je toch echt mega-geweldig vinden en slimmer dan het volledige wetenschappelijk establishment. Niet dat je in een discussie met hen ook maar enige schijn van kans maakt natuurlijk.

      Like

     • Ik ga toch met jou in discussie op mijn kleine blogje @Ipsyllon. Jij vertegenwoordigt de wetenschap hier. Met weinig succes overigens. Ik heb in al je reacties tot nu slechts 1 goed argument kunnen ontdekken. Dat moet beter kunnen in naam der wetenschap.

      Like

     • Dan zou het SUPER makkelijk zijn om deze theorie te weerleggen. Hoe ga jij bewijzen dat we op een bol leven. Onomstotelijk, hard bewijs. Succes.

      Like

     • NovaZembla, begin jij nu ook al?
      Zolang globetrotters niet kunnen bewijzen dat de aarde een globe is, moet jij niet gaan zeiken over feers die op een andere manier tegen hetzelfde soort probleem aanlopen. Wat ik wel weet is dat laatstgenoemden ondertussen mondiaal bezig zijn hun kritische vragen en beschouwingen om te willen zetten naar concreet bewijsmateriaal.
      Daarnaast geldt voor een globetrotter op het niveau als waarop jij je bewijs wil: het is niet mogelijk om vanuit de ruimte welke foto dan ook maar te kunnen nemen om dit aan te tonen, domweg omdat we op zulke afstanden nog steeds niet in staat zijn dit te realiseren.
      De Nasa heeft het voorlopig met nepmaanlandingen, nepsatelietten en nep ISS geprobeerd, alleen een steeds groter deel van de mensheid tuint daar gelukkig niet meer in.
      Nepbewijs is geen bewijs….

      Like

     • Anna, doe niet idioot;, je weet wel beter, er zijn miljoenen fotos uit de ruimte, zoals Arie je ook uitlegde op de WTK-chat.
      Het bewijs is er, overal in een overvloedigheid die je hersenen pijn zal doen als je het ooit wil bekijken.
      Maar ik zie dat je liever metersdiep met je kop in het zand zit en geen echte discussie aan durft gaan omdat je dat niet aankan, emotioneel en intellectueel.
      Zou het zo erg zijn om je ogen open te doen en de wereld te zien zoals hij werkelijk is?
      wat het je te verliezen? De cameraderie van een bende verloren zielen? F*ck them, zou ik zeggen; 🙂

      Like

     • Kom eens met iets nieuws in plaats van met die niet bestaande foto’s uit de ruimte @Ipsyllon. Accepteer dat satellieten en de Maanlandingen fake zijn of kom met beter bewijs dan die cgi’s van de NASA. De NASA gaf zelf al toe dat het allemaal kleurplaatjes waren
      waren.

      Like

     • Ach ja, hoeveel keer heb ik al gelinked naar databases van ONBEWERKTE foto’s vanuit de ruimte? Nog maar een keer of 3 denk ik, we kunnen natuurlijk niet verwachten dat gelovigen van de complotkerk zonder externe dwang materiaal bekijken dat hun dogma’s de grond inboort, zoveel is ondertussen duidelijk…. 😦
      Kipp Teague heeft duizenden ONBEWERKTE foto’s van het apollo project an Nasa op het net geplaatst. Originelen.
      Misschien ga je toch ooit kijken, wie weet?
      Het zijn maar een goede 13 000 foto’s dus dat is maar het topje van de ijsberg, op een paar weken ben je erdoor als je er 500 per dag bekijkt.
      https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/albums

      http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/34442956/thousands-of-nasa-apollo-mission-photos-uploaded-online

      Let op de woorden :” FULL RESOLUTION, UNPROCESSED VERSIONS” Dus de echte originelen die volgens de complotkerk niet kunnen bestaan, niet 1 van die 13 000. 🙂

      “I felt it was time to get the full resolution, unprocessed versions out there,” he told Newsbeat.
      The final images were collected over the last “four or five yeas” and range from Earth and moon orbits to iconic shots of moonwalks.
      There are currently around 8,500 images in the gallery but Kipp hopes to have all 13,000 shots by the end of this week.

      Like

     • Ipsyllon, eerst waren alle Apollo missies opnames verdwenen, en nu zijn ze er weer haarscherp… pffff, wat een kunst met de hedendaagse technologie, hebben ze toch maar waar even geflikt. Een paar jaar hebben ze zichzelf gegeven iig…
      Koud kunstje van Nasa 😉
      Wat ik erger vind, jij gelooft dat?
      Sleepwell Ipsyllon 😉

      Like

     • Je hebt een klok horen luiden maar weet de klepel niet hangen, Anna. Er zijn bepaalde tapes (videobeelden dus) die door astronauten zijn opgenomen tijdens Apollo-missies verloren gegaan, inderdaad.
      Maar de foto’s van die missies zijn NOOIT verloren gegaan, ze bestonden in Analoge vorm in de Nasa archieven.
      Kipp Teague heeft jaren gewerkt om al die duizenden originelen te digitaliseren en publiek te maken, dat is een privé-initiatief van hem, hij heeft enkel gebruik gemaakt van het archief van Nasa.

      Eens te meer blijkt dat je niet de moeite doet om je grondig te informeren, Anna, het is een gebrek dat ik vaststel bij zowat alle complotgelovigen : ze kennen maar een fractie van de feiten en weven daar dan een eigen verhaal rond.
      Vraag je eens ernstig af waarom je zo bang bent van de volledige feiten?

      Nu heb je dus die duizenden originele foto’s, niet bewerkt, niet verloren, geen CGI.
      Wat is het volgende dat je gaat verzinnen om ze niet te moeten accepteren als echt?
      Mag ik raden? Kipp Teague zit ook in het NAsa-complot? 🙂 🙂
      Zo gaat het altijd : er is een steeds toenemend aantal aannames nodig (en complotmedewerkers) om de complottheorie geloofbaar te houden.

      Like

    • Ipsyllon, alleen dat je al roept, 500 jaar wetenschap…
     Jij denkt echt dat het gespuis van deze 500 jaar wetenschap het bij het rechte eind heeft, ondanks eeuwen aan wetenschap daarvoor?
     Volgens mij is hier het woord arrogantie voor uitgevonden….
     Ik gaf je allang niet meer het voordeel van de twijfel Ipsy Tipsy, wat neem jij in om zo verdoofd te blijven vraag ik me af, welke medicatie gebruik jij 😉
     Hoe dank ook zéker fluor tandpasta haha…

     Like

     • Ik zie je probleem Anna, je weet niet wat wetenschap is, je begrijpt het niet, je weet niet hoe het werkt, waarop het gebaseerd is en wat de methode is. En erger nog : het interesseert je niet.
      Spreek je er dan ook niet over uit, ik spreek me ook niet uit over de binnenlandse politiek van Namibie aangezien ik die niet ken, niet begrijp, er nooit geweest ben en het me niet interesseert.
      Moest je toch interesse hebben om een begin te maken van een leerproces, volg dan eens een cursus wetenschapsfilosofie of geschiedenis van de wetenschap.
      Tot die tijd ben je gewoon zoals een koe die gaapt naar een trein. Hopelijk wordt de melk niet zuur. 🙂
      Groetjes vanuit de trein. Wij gaan ergens heen, jij blijft voor altijd op je stukje afgebakend graasland.

      Like

     • Ipsyllon, jij ziet mijn probleem, ik zie jouw probleem…
      En wat treinreizen en koeien betreft vraag ik me af waar al die koeien zijn gebleven. Vroeger stonden de weiden er vol mee, tegenwoordig is het een zeldzaam verschijnsel geworden.
      Waarom? Door wetenschappers van jouw kaliber….

      Like

     • Dat is dan enkel een bewijs van je giganitische oogkleppen, Anna. Ik zie nog altijd weiden vol met koeien als ik buiten verstedelijkt gebied kom. Maar dan wel buiten de stalperiode natuurlijk van november tot maart. Zover was je toch al?
      Mijn beide grootvaders waren landbouwers en ik kan je verzekeren dat ze voor warmeluchtverkopers van jouw soort een kort en bondig antwoord hadden : een stevige schop van een klomp tegen de kont.

      Like

     • Begin je valselijk verstrekte info een beetje meer dan baggerzat te worden Ipsyllon. Vroeger stonden alle koeien buiten en uiteraard niet in de wintermaanden, want dan valt er niets te grazen. Ik zou zeggen google zelf eens op: steeds minder koeien in de wei.
      Dit is er één…
      http://www.worldanimalprotection.nl/wat-we-doen/dieren-de-veehouderij/alle-koeien-de-wei?gclid=CjwKEAjw3fG4BRDsn9GAv7T2zEkSJACNJdjgAYG5P0dah0jYcDooajG0vlkQ2aTO2nCBf-6jGuFWlRoCVZDw_wcB

      Like

     • Valselijke info? Jij schrijft de meest waanzinnige bullshit en ik mag je daar niet op aanspreken? 🙂
      Jij probeert alweer je nonsens te verdraaien die ik evenwaardig ontkracht (jij ziet geen koeien in de wei, ik wel), overigens door te verwijzen naar een dierenrechten-lobbygroep die het enkel heeft over MELKkoeien en EU-regulering wil. (in andere posts was dat toch niet jouw droom dacht ik?).
      Enfin, je argument tegen wetenschap is dus gefaald, je echte ‘vijand’ hier is de bioindustrie en je weet het niet eens. 🙂
      Overigens geef je je er rekenschap van dat het wel de wetenschap is die ervoor gezorgd heeft dat je voedsel nooit beter en veiliger was dan vandaag? De bio-industrie zorgde voor een overvloedig aanbod en lage prijs en daar mag je je zorgen over maken, maar besef tenminste wie je aanvalt.

      Je moet echt eens leren stukken beter je ideen te omschrijven, veel correcter en gedetailleerder. Nu is het een wazige en warrige soep. Heb je nooit gestructureerd en coherent leren denken en redeneren? 😦

      Like

     • @Ipsyllon Het heeft er nog nooit zo slecht voorgestaan met de voedselveiligheid. Denk aan aspertaam, e621, fructose,, gmo voedsel etc.etc..Dan hebben we nog de veestapel die continu volgepropt worden met antibiotica en groeihormonen . Tel daarbij de dioxinekippen op en je weet dan dat je uit je nek lult. Hoe zal het toch komen dat kanker steeds vaker voorkomt? Ik schreef het al eerder dat ik sinds je hier reageert je nog maar op 1 steekhoudend argument in de FE discussie heb kunnen betrappen. Beetje mager.

      Like

 3. Wetenschap, wetenschap… Heeft wetenschap een ziel? Heeft het een goedbedoelende functie? Wie betaalt de wetenschappers? De Macht? Dus voor wie werken de wetenschappers? Lijkt me duidelijk. Voor de macht. Wie betaalt, die bepaalt.
  Naar mijn smaak is kennis van iedereen. Dat de macht de kennis opkoopt lijkt mij gevaarlijk. Vergelijk het met grond. Niemand kan zeggen dat de grond alleen van hem is. En toch doen ze dat. Het geboorterecht van elk mens is het bezitten van de aarde. Zonder aarde kan er namelijk geen leven zijn. En toch zijn er grootgrondbezitters. Die zijn er omdat de macht de wapens heeft. Zonder dat zouden ze nergens zijn.
  Om dus een betere wereld te creeeren moeten de wapens weg. En de machines ook grotendeels. En het gif. En de fabrieken. De industrie is als een soort hel, vind ik.
  Wat er plaats vindt is een gevecht tussen goed en kwaad. Tussen liefde en haat. Tussen goedheid en stomme egoïstische zelfzucht.
  Maar ja. Het leven is een beetje kort en het kwaad zo ingesleten…
  En de liefde is weerloos en open, eerlijk en zachtaardig, vooruitstrevend en gelukzalig, terwijl de haat gemeen en doortrapt is, geleerd en geslepen, stompzinnig en triest.
  En het gaat om bewustzijn, zelfinzicht en zelfrealisatie. Zonder inzicht in het Zelf zelf kan er geen andere ware kennis zijn. Immers, als het gereedschap (het zelf, het brein, de persoon) niet zuiver en gekend is, dan kan het ook niet goed ingezet worden.

  Zonder werkelijk inzicht in het Zelf is het niet uitgesloten dat de geest verduisterd is met troep van de ‘vijand’.

  Liked by 1 persoon

  • Lekker warrige pseudofilosofie, antisoof. 🙂
   De mens zoekt en probeert de wereld te begrijpen en daardoor ook zichzelf. Duizenden jaren lang is dat gebeurd zonder methode en door dom geloof in bovennatuurlijke hocus pocus zoals ‘de ziel’ en heel het godencircus om het onverklaarbare te verklaren. Niet dat dat werkte natuurlijk, dat heeft geleid tot zeer donkere periodes. Pas 500 jaar geleden is men echt gestart met systematisch objectief te denken en elke bovennatuurlijke verklaring te weigeren : wetenschap leert ons wat er is en hoe het is, het is een collectieve eeuwenlange inspanning van vele miljoenen mensen om stap per stap een correcter beeld te krijgen van de realiteit. Heel de wererld waarin jij leeft is vormgegeven door de wetenschap en de techniek die eruit voortkomt. Het is de beste prestatie van de mensheid tot op heden. Weenschapshaters zijn hopeloos romantische naievelingen die geen maand zouden overleven in een natuurlijke omgeving.

   Like

    • Ik ben ook geen wetenschapshater Ipsyllon, integendeel…
     De wetenschap heeft zeker heel veel goede zaken gebracht, en gaat in mijn optiek ook nog goede zaken brengen, maar het hangt wél af van de instelling van de wetenschapper.
     Wat is goed en wat is niet goed wat de wetenschap voortbrengt.
     Ik denk dat het op zijn minst te maken heeft met de intentie van de wetenschapper.
     Maar ook dat is vooral een problematisch punt van de zgn geheime genootschapperwetenschappers, want die denken misschien ook dat ze wat goed te brengen hebben terwijl ze gemindfucked zijn van hier tot Tokio…
     Dus misschien moeten we het dáár nog weer eens én weer eens over hebben…

     Liked by 1 persoon

     • Maar ps, ik geloof in die gemindfuckten dus echt niet, dezen, dit soort, hebben óók een geweten, ze hebben hun bloededen gezworen en geetteerd en kunnen niet meer terug zonder het met de dood te moeten bekopen.
      Dát is het probleem…
      Hoe simpel kán het zijn.

      Like

 4. Om te beginnen ging het topic over Anarchy en niet over klompendansende voorouders: https://youtu.be/YIdcDL64KCE

  Daarom wat mij een tijdje terug opviel in de media:

  Kers-op-de-appelmoes-hoax-gladio-poppenCast (iet wat late reactie op ontbrekende kledingstukken n.a.v. een stuk over de matpartij te Blijdorp van onderzoeksburo Jansen&Jansen dd 09-04-2016).

  Ik las uw stuk met de titel; “Roomser dan de Paus” en vond het zelf ook al enigszins verdacht dat de stormtroopers erg snel in vol ornaat ter plaatse waren (om de hoek stonden te wachten als het ware). http://justitieenveiligheid.nl/roomser-dan-de-paus/
  Daarnaast vond ik het nogal raar en erg frappant dat er op de getoonde beelden van de NOS geen vd “mc-arrestanten” hun colours/vest droegen (!), terwijl dit kledingstuk ook alles te maken heeft met eer en trots op de/hun mc (in de latere journaal uitzendingen was het stukje met de arrestanten er al uit geknipt).

  Ik heb ooit gehoord dat men juist bij dit soort activiteiten vol trots hun clubemblemen draagt, toont en dat die “heilige” clubitems alleen over die persoon z’n dead body verwijderd kunnen worden (ook/zelfsch niet door 10 stevige agenten!).
  Tevens lijkt het me handig om te zien, wie bij wie hoort als je gaat knokken, zodat je niet de verkeerde biker te grazen neemt. Daarom zit er meestal onder het leren hesje met emblemen en colours nog een trui met dito club-emblemen etc., daaronder een idem T-shirt en daaronder waarschijnlijk de getatoeëerde-variant.
  Op de beelden werden “mc-arrestanten”getoond, die allen in egaal gekleurde grijze en rode truien (hoodies) of egaal zwarte leren jassen zonder emblemen waren gekleed. Zie de beelden van de arrestanten te Blijdorp: https://youtu.be/-bguDj8yd8g terwijl ze er normaal gesproken anders uitgedost/herkenbaarder bijlopen; https://youtu.be/QmouA1n7c7E (met excuses voor de nsb-bron).

  Het commentaar op de situatie door oom pr-agent was idd insinuerend en riekte naar invulling en voorkennis.
  Inclusief de record-tijd van het sneller dan de brandweer aanwezig zijn en het ontbreken van de colours en clubemblemen riekt deze poppenCast naar een gladio-achtig toneelstuk met als doel mc’s en andere vrije jongens en meisjes bij de andere 99% te vervoegen.
  Hier nog een triest voorbeeld van MK-Ultra propaganda op Goebbels 1, met overduidelijk toegevoegde/extra gemonteerde clubemblemen om het neanderlands schapengevolg in slaap te sussen/houden/de gewenste denkrichting in te prenten; https://youtu.be/iay0YQAAj20.
  Motorclubs staan standaard/gelijk aan terrorisme, uw ogen worden zwaar, u bent een kip…
  In het “interview” van Jeroen (trots als een) Pauw met Jort (snort/vriend van…) Bretels en de nsb-misdaadjournalist, liegen ze oa handenwrijvend dat da police zo fijn de video-beelden rustig onderuitgezakt konden gaan napluizen, terwijl ik in uw stuk onderaan in de up-date las, dat weer eens de beveiligingscamera’s “toevallig” uitstonden/bandje vergeten was/dan wel net gewist was!

  2 dagen later ineens het bericht dat er vanwege de aanhoudende terroristische dreiging, 2000 nieuwe stormtroopers gaan worden aangenomen en dat ze worden voorzien van vol-automatische machine geweren. Je kon er op wachten, met vergif innemen…

  Zou het VVD-misdaad-syndicaat zich ook een beetje one-procenter wanen? Ze halen nogal eens de krant met rare crimi-strapatsen zoals oa een bonnetjesaffaire; http://hethaagsecomplot.nl/20160423-pedoverhoor-dag-4.htm, wietkweek;http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/werkstraf-geeist-tegen-vvd-raadslid-om-witwassen-drugsgeld , heroinehandel: http://www.stelling.nl/followup/krikke.html en andere het daglicht niet verdragende activiteiten en foute hobbies…

  Over mode en kledingsstukken gesproken, onze kwien haalde laatst ook de krant bij de Oosterburen.
  Alsof ze niet wist dat ze in dat wehrmachtgrijze mantelpakje met die spiegelbeeld hakenkruizen, de aandacht zou krijgen? Wie had het ding ook weer ontworpen, ik zou zeggen Hugo Boss http://www.fotoartsis.net/hugo-boss-hitler.html, ook een soort van colours/clubkleuren…http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/hakenkruis-mantel-van-maxima-een-beetje-dom. Maar als een traditie eenmaal in de familie zit; https://youtu.be/tm2k8VhxSco
  of hier: https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk
  en de tijd weer rijp lijkt voor retro, dan…https://www.google.nl/search?q=Mantelpakje+Maxima+hakenkruizen&client=opera&hs=rfq&sa=X&biw=1280&bih=926&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjUgdzGqrbMAhUeOsAKHRPxC7gQsAQIHw

  Ik denk satirisch gezien dat we eigenlijk zuinig moeten zijn op sommige motorclubs, zodat we ze in geval van onbestrafte zwanendrifters of broeders (http://hetuurvandewaarheid.info/2011/07/08/de-“oranje”-zwanenbroeders/ )kunnen vragen om op te treden.
  Satudarah is in ieder geval niet racistisch en heeft de vrije staat der Molukken nog hoog in het vaandel staan: https://youtu.be/SwTuVl2jOCo! Who you gonna call?

  En dan nog tot slot dit; https://youtu.be/hiQoq-wqZxg

  Met vriendelijke groet,

  Beer van der Put

  Like

 5. Jammer dat de Concorde niet meer vliegt, daar kon je vanuit het raampje gewoon de bolling van de aarde zien. (Cruising altitude : 60 000 voet) 🙂

  Foto genomen in 1985 door de piloot van een RAF Tornado die de Concorde een paar minuten kon bijhouden boven de Ierse zee tijdens de vlucht Heathrow – New York – JFK.
  Fantastisch toestel….

  .

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.