Hoe moeten we de oorlog winnen met Ole “alles is liefde” Dammegard…

 

download (5)

Met enige verbazing zie ik nu dat ene Ole Dammegard ineens overal binnen de alternatieve blogscene en de alternatieve nieuwssites aangehaald wordt als de nieuwe Messias. Onderaan dit artikel plaats ik een recent Youtube interview met deze Ole Dammegard welke vertaald is door de onvolprezen Irma Schiffers.

Ole Dammegard is zoals ik het zie, en ik volg hem al wat jaren, een man met een goeie visie. Hij heeft een goede kijk op hoaxes en false flags. Oorspronkelijk was hij een onderzoeker van de moord op Olaf Palme en kwam hij daarbij tot verrassende conclusies. Als hij verwijst naar zijn 30 jaar ervaring dan doelt hij vooral hierop en niet op 30 jaar ervaring met hoaxes en false flags. Over zijn onderzoek zijn ook wat cowboy verhalen naar buiten gebracht. Zo zou een collega onderzoeker van Ole Dammegard zijn vermoord door “the powers behind” als gevolg van hun onderzoek naar Olaf Palme. Wat hiervan waar is, is moeilijk te bewijzen en we moeten Ole Dammegard hierin op zijn woord vertrouwen. Dat kan en dat mag, dat moet ieder voor zich bepalen. Laten we echter oppassen voor nieuwe valse Messiassen met contra productieve uitgangspunten.

Plato-raphael

Plato

Uit het verhaal van Ole Dammegard kunnen we, zonder al teveel in fantasieën te vervallen, concluderen dat de mensheid in oorlog is. Een oorlog om het bewustzijn, een oorlog om de macht, een oorlog tegen de mensheid. Deze oorlog woedt al sinds de uitvinding van de demo(n)cratie en de politiek. Plato had al zijn vernietigende mening over het democratische stelsel en lijkt zijn gelijk postuum te willen opeisen. Toch blijven de Westerse machten deze demo(n)cratie momenteel nog met veel machtsvertoon en geweld verspreiden. De mensheid is zo gehersenspoeld dat ze “en masse” menen dat democratie voor het goede staat ook al breng je het met kanonnen en geweervuur.. Misschien verstandig voor sommigen nog eens Plato open te slaan met zijn visie op democratie. Hij waarschuwde de mensheid al.

zzzzz

Grootste oorlogsmisdadiger aller tijden. Dat MOET een politicus zijn!!!

Deze oorlog gaat om controle over de bevolking door een kleine groep van (on)mensen die zich binnen het politieke spectrum omhoog hebben gewerkt onder aansturing van georganiseerde religies, geheime organisaties en ander entiteiten. Hun doel is de volledige onderwerping van de mensheid aan de gecontroleerde overheden om zo tot winstmaximalisatie te komen bij de uitbuiting van de bevolking. Privacy en vrijheid van de mens zijn daarbij de kernfactoren die de macht in het kader van deze oorlogsvoering moeten vernietigen.

Afbeeldingsresultaat voor pacify

Stel nu eens dat je zelf behoorde tot die kleine elite die de mensheid de oorlog verklaarde. Oorlog is immers de voortzetting van politiek met andere middelen (False Flags, Hoaxes, echt vuurwerk). Wat zou je dan doen om de groter wordende groep die de plannen, hoaxes en false flags doorziet te beheersen? Het eerste wat in mij nu opkomt is “pacificering”. Als die groep het dan doorziet maak ze dan minder gevaarlijk. Maak ze passief of zelfs lethargisch. Maak er zombies van.

Die pacificering kan op velerlei manieren. Stop er een pilletje, drankje in die het werk voor je doet. Dit kan via medicatie, vaccinatie, drugs en zelfs onze voeding en lucht. Mocht dit niet helpen dan kun je teruggrijpen op eerder succesvol gebleken methodes zoals religie.

download (5)

Deze Ole Dammegard is nu zo iemand die wordt ingezet langs de weg van de religie. De “alles is liefde” religie noem ik het. Je doorziet de criminele bende aan de top en kiest dan niet voor een natuurlijke reflex, vechten of vluchten, maar kiest ervoor de criminelen aan de top te koesteren met je liefde en het afzweren van geweld. Ondertussen geef je interview na interview en schrijf je blog na blog zonder hom of kuit. De machthebbers lachen zich bij het lezen van die blogs voor als eerst nog suf. Die pen doet immers nog geen pijn!! Dit maakt het die oorlogszuchtige criminelen aan de top wel heel gemakkelijk. Iedereen weet er straks van maar niemand doet iets. Dit is ook de reden dat zo’n Ole Dammegard wordt omarmt door gecontroleerde oppositie als mr. Drs. Boudine Berkenbosch van Boublog. Irma Schiffers is volgens mij een beetje naïef in dit opzicht en ik ga persoonlijk uit van haar goede bedoelingen.

Kortom we zitten midden in een “perpetual war”, een oorlog die al woedt sinds de uitvinding van bestuursmodellen (zoals democratie, monarchie, oligarchie….) en de politiek, dus al duizenden jaren. We onderkennen een 30jarige oorlog, een 1e wereldoorlog en een 2e wereldoorlog. Vergeet deze oorlogen maar gewoon, het waren niet meer dan veldslagen, het is namelijk één grote oorlog tussen hullie 😉 en wij. In een oorlog kun je vechten en vluchten al naar gelang je positie. De positie van het volk is op dit moment nijpend. De macht lijkt haar laatste stappen te nemen om te komen tot volledige onderdrukking van de mens. Afschaffing van het contante geld lijkt één van hun belangrijkste stappen te worden. Alternatieve ruilmiddelen zoals Bitcoins worden ook door onze zelfde vijand gecontroleerd en bieden dus uiteindelijk geen uitweg. Een perpetuele oorlog die we dus dreigen te verliezen op dit moment met als gevolg dat onze kinderen straks zullen opgroeien in slavernij zoals ook bevolkingen voor ons in archaïsche samenlevingen moesten leven in een maatschappij welke gebaseerd was op slavernij. Een oorlog die als we hem verliezen zal leiden tot nieuwe donkere eeuwen en alle vooruitgang, welke onze voorouders hebben geboekt, teniet zal doen.

download (10)

De oorlog welke uitgevochten wordt is een asymmetrische. Hij wordt gevoerd op elk gebied. Bewustzijn is daar één van. In het kader van bewustwording kan ik meegaan in geweldloze actie en dat doe ik dan ook. Echter lijkt de slag om het bewustzijn nu bijna gewonnen te zijn en dan komt er een tijd dat we op alle fronten in de aanval zullen moeten gaan. Onze positie is niet benijdenswaardig in deze. Zij hebben de kennis, wapens, geweldsmonopolie en het geld. Bovendien zijn ze goed en slim georganiseerd. Wij hebben alleen de grote getallen. Het wordt dus een strijd die uiteindelijk niet met liefde voor je tegenstander gewonnen gaat worden maar alleen met de liefde voor je vrijheid.

images (51)

“Wie is onze vijand?” is de eerste vraag die je moet beantwoorden. Onze vijand is de staat (statisme) en de georganiseerde religies.

anarchy

De oplossing kan dus uitsluitend het anarchisme zijn. Dat vraagt veel zelfdiscipline maar zal leiden tot onze gewenste vrijheid. Ik hoop dat dit geweldloos kan maar hoop eigenlijk tegen beter weten in. Een revolutie van bovenaf georkestreerd zoals sommige bloggers promoten zal averechts gaan werken en ons alle vrijheid ontnemen.

36 Reacties op “Hoe moeten we de oorlog winnen met Ole “alles is liefde” Dammegard…

 1. @allen Ik denk dat hier wel de kern, zowel historisch als wat heden ten dage gebeurt, wordt weergegeven.

  Kortom BEWUSTZIJN, KENNIS van hoe en wat is het uiteindelijke wapen waarmee wij “hullie” kunnen verslaan. Of het gebeurt of ooit zal gebeuren is vers twee.

  Ik denk dat uiteindelijk de waarheid, het gezondverstand en de vrijheidsdrang van de mens het zal winnen van onderdrukking, oorlog en bedrog.
  Misschien ook een hoop tegen beter weten in, maar wel hoop!

  Liked by 1 persoon

 2. Goed verwoord, Don.
  De mens wordt al duizenden jaren belazerd.

  Sowieso moet je je afvragen hoe het heelal en de leven is ontstaan.
  De Big Bang kan je wat mij betreft door het putje spoelen, net als de rest van de main stream dogma’s.
  Zet Einstein maar op de stoeprand op Maandagochtend ter attentie van de stadsreiniging.
  Tesla was de guru.
  Onder andere.

  De verzoeking waarin wij nu leven wordt mede veroorzaakt door de galactische dans van ons zonnestelsel met dat van Sirius.
  Er speelt echter veel meer.
  Door de mensheid te indoctrineren met religie is het rotsvaste geloof geworteld dat er buiten de Aarde geen ander leven of IQ is.
  Hoe de Nazqa-lijnen zijn gemaakt blijft dan een raadsel.
  Hoe op rotstekeningen van duizenden jaren oud voertuigen zonder wielen maar met vuur aan de achterzijde en een bestuurder met een helm op worden afgebeeld blijft een raadsel.
  De inscripties in de ruïnes van Abydos blijven een raadsel.
  De schilderijen uit de Middel-Eeuwen met UFO’s in beeld blijven een raadsel.
  De piramides, die 11.000 tot 15.000 jaar oud blijken en dus niet door de Egyptenaren zijn gebouwd, blijven een raadsel.
  De Sfinx is 39.000 jaar oud.
  Deze hoogstandjes dateren alle uit een periode toen de Zon en Sirius het dichtst bij elkaar stonden.

  Is een elitair clubje mensen onze vijand of moeten we verder kijken?
  Ons afvragen wat voor idiote satelliet de Maan eigenlijk is?
  Waarom Pluto als aangeschoten wild elliptisch door het zonnestelsel zwalkt?
  Wat de oorsprong is van de asteroïden-gordel tussen Mars en Jupiter?
  Waarom onze Maan, Mercurius en Pluto vergeven zijn van exact ronde kraters?
  Fuseert de Zon echt waterstof tot helium?

  Datgene wat de oorspronkelijke Aarde gekaapt heeft, heeft ons in de tang.
  Letterlijk en figuurlijk.
  Misschien is de verwoording door Dr. Bones uit Star Trek het treffendst:
  “It’s life, Jim! But not as we know it.”

  Zolang de mens de arrogante illusie Gods kinderen te zijn niet kan loslaten, hebben we geen andere toekomst dan slavernij.
  Een illusie die vrijwel elk naïef kind wordt ingepompt.
  Zoals Goebbels zei: “Herhaal een leugen vaak genoeg en het wordt een waarheid.”
  De basis van politiek.

  Liked by 1 persoon

  • @Letthesand Met het eind van je betoog ben ik het eens, met het begin niet helemaal.
   Zeker het Heelal wemelt van leven, ook van zeer intelligent leven. Nu is intelligentie geen voorwaarde voor een goed, volwaardig respectabel leven. Sterker nog deze intelligentie van wezens worden zelfs tegen elkaar ingezet om net iets meer voedsel (lees:geld, goederen, status, vrouwen ergo voortplanting etc wat bij deze wezens van waarde wordt geacht) te krijgen.
   Mogelijk zijn er ook planeten waar het een paradijs is met een soort “mensen” die naast intelligentie ook een rotsvaste moraal, sociale empathie hebben ontwikkeld. Ik sluit het niet(s) uit. Het Heelal is zo groot erzijn zoveel miljarden x miljarden sterren en daarbij behorende bewoonbare planeten dat alles kan.

   Nu wat de Nazqa lijnen, pyramides etc betreft : Ik ga ervan uit dat deze door onze voorouders te weten de oermensen zijn gemaakt.
   Als er ruimtevoertuigen hier zijn geweest al of niet gecrashed dan zouden daar ook resten van zijn teruggevonden, al waren het maar HAHA de reserve onderdelen. Je denkt toch niet dat toen ze vertrokken ieder schroefje en spijkertje hebben opgeruimd en meegenomen met de gedachte: “We zullen de nakomelingen van dit primitieve mensenras eens een poepje laten ruiken en laten ze maar mooi met een totaal schone lei hun ahum “beschaving” opbouwen?
   Natuurlijk hadden onze vooouders technieken waar wij ons nog over verbazen. Maar vergeet niet dat ze veel tijd, veel meer tijd en misschien ook geduld dan wij hadden. Dat ze zeer intelligent al waren staat buiten kijf. Soms sterven beschavingen en technieken uit, helaas.

   Dat dreigt ons ook, als wij de ware schuldigen, de ware machthebbers, de ware psychopaten, de ware moordenaars van de mensheid niet onderkennen en afzetten of zo je wilt er vierkant uit trappen.
   Hoe? Precies met zn allen, maar we zijn te verdeeld de massa is (nog) te onwetend, te onbewust, te weinig heroisch, sociaal hecht etc etc om dat nu voor elkaar te krijgen.
   Een evolutieproces? Moeten er nog 2 wereldoorlogen komen of zijn er wel 200 wereldoorlogen al of niet met atoomwapens voor nodig? In het laatste geval houdt de mensheid door de radioactiviteit vrijwel op te bestaan door wereldwijde sterfte aan kanker etc waardoor de -niet te benijden- overgeblevenen zich niet meer kunnen voortplanten/ mutaties e.d. Ik wil het niet meemaken.

   Like

   • Nemesis, je zegt “Maar vergeet niet dat ze veel tijd, veel meer tijd en misschien ook geduld dan wij hadden. Dat ze zeer intelligent al waren staat buiten kijf. Soms sterven beschavingen en technieken uit, helaas”
    Weer een cruciale vinger op de zere plek…
    Meer tijd hebben, betekent meer ervaren, meer bewustworden, meer in contact staan met de echte realiteit, en nog veel meer 😉
    Mensen hebben de tijd niet meer, mensen leuken de boel vooral op door materialistisch ingesteld te zijn. Eerst een leuke man, dan een leuk kind, dan een leuk huis, dan een nog leukere man, een leuker kind gaat helaas niet lukken…, dan een nog leuker huis en ga zo maar door pfffff.
    Vind het redelijk bavianengedrag, ondanks dat ik niet weet waar een baviaan allemaal mee bezig is 😉
    Hoe dan ook Nemesis, waar jij je mee bezighoudt en waar zeker de nodige anderen zich mee bezighouden, is volgens mij toebedeelt aan een groep die hoe dan ook in het bovenstaande plaatje uitgecreeerd is en zich daardoor genoodzaakt wordt om het leven anders te bezien en de bevindingen door te geven.
    Denk dat dit weledele daden zijn iig.
    Hoop dat het mensen betreft die stuk zijn gelopen omdat ze nog over een geweten beschikken…
    Hoe snel het proces gaat verlopen in deze, ik ben niet echt positief, want mensen moeten eerst tot de bodem gaan om het uberhaupt om te kunnen keren..

    Like

   • Ps Nemesis, daarnaast ben ik blij mensen hier te treffen, of ze nu wel of niet in de FE minded zijn…
    Voel me iig een beetje minder alleen op deze aardkloot 😉

    Like

 3. Don, ik denk dat Ole gewoon een innemende persoonlijkheid is die ondanks alles in vrede is gebleven met zijn geloof in de mensheid.
  Dat Ole nu zoveel aandacht krijgt vind ik op zichzelf goed nieuws, want het betekent dat steeds meer mensen nieuwsgierig en geconfronteerd worden met de waarheid.
  Ben het zeker ook met Nemesis eens dat bewustzijn en kennis een belangrijk wapen is.
  En hoop mede met Nemesis dat de waarheid zal overwinnen.
  In dit kader wil ik ook nog wijzen op de FE beweging, wat zeker voor een belangrijk deel van de lezers van dit blog nog steeds een soort vloek is ;), dat Globetrusters in onderstaande link juist memoreert aan het feit dat juist deze beweging een enorme bijdrage levert aan de ontmaskering van álle leugens….
  In onderstaande uitzending is Max Igan te gast, die het ook niet op heeft met FE, maar wel als truthseeker gehoord wil worden om al het baanbrekende werk wat hij sinds jaar en dag gedaan heeft.
  De uitzending is interessant omdat ik denk dat de FE beweging inderdaad het proces in versnelling brengt.
  Iets wat Max Igan in al die jaren niet is gelukt.

  Liked by 1 persoon

 4. Don, ik merk bij jou net als bij Lidy meteen een anti Boureflex. Ik heb een tijdje terug ’s wat gezocht naar eerdere discussies die Lidy had met mensen en het valt wel op dat ze heel snel iedereen tegen zich in het harnas heeft. Laten we nu ’s afwachten of Baybasin nu inderdaad binnen enkele weken vrij is. Op die Baybasin supporters valt inderdaad heel veel aan te merken maar wellicht krijgen zij Baybasin toch vrij. Jouw gal richting Dammegard vind ik een beetje voorbarig en gezocht. Op de onderzoekskills van de man is werkelijk niks aan te merken. En ieder mens heeft recht op wat naievere momenten of kanten. Ole is een aardige vent die misschien te optimistisch is over verandering. Maar ik ben al lang blij dat de platte aarde hier overgewaaid lijkt..

  Like

   • Op een na dan lijkt Anna te zijn, althans dat begrijp ik uit jouw reactie?
    Gelukkig dat er nog één is, die zich wil openstellen voor alle NASA bullshit en lies gedurende milennia 🙂
    Mijn tijd komt nog wel De Haas en weet zeker dat je me dan nog kan herinneren 😉
    Vind het jammer dat je niet open minded bent, ondanks dat ik je zeer waardeer, want vind je altijd eerlijk, en dat is wat ik erg belangrijk vind.
    Hou je Haaks Haas, ik probeer het ook 😉

    Liked by 1 persoon

  • Het valt mij op dat Anna in gesprek blijft met personen die overduidelijk trollen zijn. Hou daar aub mee op. Jij bent ook in gesprek gebleven met die vrijmetselaar uit Den Haag met zijn MH17 trolblog die opeens stopte “vanwege bedreiging” (ja ja..) en een boek zou gaan publiceren. Natuurlijk nooit meer iets gehoord van deze meneer die enkel was ingezet om af te leiden van de waarheid (MH17 was een false flag hoax waar geen inzittenden bij omkwamen en enkel oude lijken van de MH370 vlucht en het MH370 vliegtuig konden worden weggewerkt..)

   Like

   • Je bedoelt Erik Toonen De Haas?
    Mijn persoonlijke opvatting is dat toen ik Erik hoorde ventileren dat hij een vrijmetselaar zou zijn, ik meteen in de achteruit ging. Heb dit ook via email buitenaf met anderen gecommuniceerd omdat het voelde als een rode vlag.
    Maar…., ik ben er ook van overtuigd dat er mensen zijn die desondanks niet tot de hogere graden behoren van goede wil zijn.
    Ik persoonlijk denk dat Erik door zijn hogere meesters tot de orde is geroepen en hoop dat Erik wijzelijk gaat inzien dat deze club niet onschuldig is als je met de waarheid aan de slag wilt.
    Tot die tijd heeft Eric iig de mogelijkheid genomenn om als waarheidszoeker zijn talenten in te zetten én met teveel succes…
    Dat is wat ik denk De Haas, niet elke vrijmetselaar is zich van het vrijgemetselde kwaad bewust…
    Een onderste graad zegt helemaal niets over het stelletje psychopathen dat zich een soort van numero uno heeft gegeven.
    Maar dit soort neem ik absoluut niet serieus, want dit zijn ziekelingen eerste klas gefabriceerd door hun narcistisch gestoorde ouders die denken dat ze tot bloedlijnen behoren en daarom de macht te denken te kunnen vasthouden.
    Ik vind ze zielig iig, en ik vind het erg dat de wereld door narcistisch misbruik op zeer grote schaal in de tang wordt gehouden én genomen…

    Like

    • Ik weet niet wat het met jou is: je bent of heel naief of gewoon een betaalde trol die wat bijverdient. Jij houdt ook op deze blog iedere trol inclusie stevie w. de hand boven het hoofd.
     Jouw uitleg over Erik Toonen raakt ook kant noch wal. Sorry. Maar ik vertrouw jou voor geen meter. Ook weer aan komen kakken met “bewijzen” over de platte aarde.
     Ben jij ook Anna die reageert op WantoKnow??

     Like

     • Dat is onzin wat je hier uitkraamt @de haas. Ik weet dat je de FE onzin vindt net als ik de Globe maar je kunt wel gewoon respect voor elkaar blijven houden. Je viel mij en Lidy eerder ook al aan omdat we anders tegenover bepaalde zaken staan. Waarom? Mocht het zo zijn dat jij de wijsheid WEL in pacht hebt dan nodig ik je graag uit bij deze een artikel te schrijven met jouw kant van het verhaal.

      Like

     • Ik ga hier ook niet verder op door maar ik verwonder me echt over mevrouw Anna, Zoals ze vrijmetselaarslid Erik Toonen (voor haar blijkbaar Erik) nu weer uit de wind zet. Inzake Huseiyin Baybasin: je kunt in een reactie van Rein Gerritsen op boublog van gisteren lezen dat er wel degelijk veel bekend is over de achtergronden en status van Huseyin Baybasin die hem volledig vrijpleiten (wat veel mensen betwijfele(d)en inclusief ik zelf) van iedere blaam:

      (1) Zijn status als ‘derde land burger’ die net na een screening door de Britten hier in Nederland gearresteerd werd door een arrestatieteam van de marechaussee/politie. (Dat team stond daar niet toevallig.)

      (2) In Engeland heeft Baybasin geen strafblad, in Turkije ook niet. Als Baybasin volgens de Britten betrokken was bij illegale activiteiten had hij nooit een Brits vreemdelingenpaspoort kunnen krijgen.

      (3) Een Nederlands, vier jaren durend strafrechtelijk financieel onderzoek, waar niets belastend tegen de man opdook.

      (4) Gedocumenteerde informatie van (minstens) vijf geheime diensten waaruit blijkt dat zij Baybasin betrouwbaar achten.

      (5) Verklaringen FBI-medewerkers die zeggen dat de Nederlandse aanklacht tegen Baybasin ‘nonsense’ is.

      (6) En kijk eens goed naar de twee voorwaarden van het door Turkije aangevraagde bilaterale uitleveringsverdrag.

      Like

     • De Haas, ik zou graag jouw persoonlijke visie over ET (beetje humor is op zijn tijd ook wel nodig…) willen horen.
      Ik heb gewoon eerlijk geventileerd wat ik ervan denk, maar het kan evenzogoed zijn dat ik het volledig mis heb.
      Wat ik nog wil opmerken is dat juist Waterman heel veel op het blog heeft gereageerd.
      En Waterman én Vrijmetselarij lijkt me óók niet de juiste combinatie 😉
      Ik kan alleen Waterman niet meer vragen wat hij er nu werkelijk van vond….

      Like

     • De Haas, nog even een ps.
      Ik verwijt Don absoluut niet dat Waterman een ban heeft gekregen, laat dat duidelijk zijn, integendeel, Waterman ging echt over de schreef.
      Daarnaast De Haas:
      “Zoals de waard is , vertrouwt hij zijn gasten”

      Like

   • En ik wil daar nog aan toevoegen, denk je nu echt dat deze mensen het weten?
    Echt niet….
    Dit soort weet het het minst, ondanks hun geheime genootschappen.
    Deze zijn ervoor bedoeld om alle angst die elk normaal mens ook ondergaat te kunnen ontvluchten.
    Er is geen genootschap waar dan ook die het beter weet dan de menselijke ervaring(en) die ieder mens moet ondergaan.
    Kinderen doorlopen deze fase ook, ik heb ze zelf welbewust meegemaakt.
    De mensheid is in hun ontwikkeling gestoord geraakt omdat er op andere niveau’s iets cruciaals mis is.

    Like

   • Dus nogmaals De Haas, Erik zat op het juiste spoor, alleen hij onderschatte zijn vrijmetselaarspositie danwel rang…
    Hij dacht een club te dienen vanuit compassie, ik denk dat Erik ondertussen ook wel zijn wonden likt.

    Like

    • Ten eerste denk ik dat ‘Anna’ hier met dezelfde omgebouwde intenties ten tonele verschijnt als de in werkelijkheid van man tot mannin getransformeerde Irma?! Vandaar anders dat ‘zij’ uiteraard zo stil blijft over dit soort van manipulatieve dan wel mis informerende agenda’s? Ja toch mevrouw Schiffers? Verder kan ik uit eigen ondervinding verklaren dat dat ‘liefde overwint alles’ concept er inderdaad een is van houd jij ze als ‘geestelijke’ pedocraat lekker slapende en dan doen wij hoerlitici de rest wel door het steeds furieuzer wordende gepeupel zich gefocust te blijven houden op de door ons toegeworpen vleeshompen achter ons op de vlucht voor hongerige wolven zijnde arrenslee? Ik bedoel, de mensheid als geheel is na 9/11 een terminale fase van helse koortsaanvallen ingegaan omdat er een mensachtige jodentumor het vrijheidslievende ideaal van ons aller mensheid op leven en dood heeft verklaard! Als iemand koorts heeft gaan de witte bloedlichaampjes tegen de rode biologisch bepaald ook altijd nog de strijd op leven en dood ten bate van de uitroeiing der kwaadaardigheid aan. Zo ook met ons als mensheid. Het demonische gepeupel dat momenteel wereldwijd aan ALLE touwtjes vooral sneaky achter de schermen trekt weet dat ze op geleende tijd leven want een meerderheid die zich met de seconde bewust wordt van het ongekende & laffe machtsmisbruik dat er over en met ze wordt uitgevreten, zal uit furieuze lijfsbehoud altijd alles in het werk stellen om via een alles vernietigende aanval alles dat de mensheid als geheel probeert te vellen gelijk die witte bloedlichaampjes over de rode nogmaals uit biologische lijfsbehoud wel uit moeten roeien! Ik weet dat de vitaliteit der mensheid als geheel nog dusdanig transparant/puur is dat achterbakse lafheid als het tegenwoordige misbruik als de dood blijft voor het spiritueel voorgeprogrammeerde bestemmingsplan van ons allen is, en daarom uiteindelijk al het terminaal kwaadaardige zal weten te overwinnen d.m.v. een TOTALE vernietiging! AMEN

     Liked by 1 persoon

     • Gedeprogammeerde Perceptie,
      Ik vind je tirade niet echt verhelderend eerlijk gezegd….
      Wat is er mis met Irma?
      Ziet zij het niet goed, voelt zij het niet goed?
      Wat is er mis met mij, zie ik het niet goed, voel ik voor jou niet goed?
      Heb jij misschien een probleem met vrouwen?
      Amen 😉

      Like

     • Gedeprogammeerde Perceptie,
      Ik heb je site bekeken.
      Misschien zou je in het kort je visie willen samenvatten.
      Via de nodige links kwam ik uit op een site die een mogelijke verklaring gaf inzake Hitler en Duinkerke, interessant…
      Daarnaast ben ik een soort vrouwelijke variant van http://i.imgur.com/56q6Q0E.jpg alleen heb ik de ”bangs” al jaren geleden afgeschaft 😉

      Like

  • Overgewaaid lijkt idd, want broer konijn dit is slechts het begin van het bol/peer/sier-kalebas/lekke rugbybal einde.
   Mocht je af en toe een verloren uurtje (tussen je black goo en de Ierse farao’s door) willen vullen, kijk dan dit duidelijke filmpje; https://youtu.be/eNVvRxQWb6g

   Like

 5. @Anna en @deHaas
  Dank voor jullie commentaren, Ik denk dat we hier op een heel goed spoor zitten.
  Wat Anna zegt je moet -net als een kind- door een aantal fasen van leren en bewustwording en het belangrijkste: Levenservaring opdoen.

  De rabbitt holen zijn diep, maar niet ondoorgrondelijk. De waarheid is éénduidig. Echter de rabbittholen zijn gebouwd op leugens en leugens zijn nooit eenduidig.
  Daarom is iedere leugen te ontmaskeren, want niet gebaseerd op ware feiten zoals de waarheid!

  Het laatste stapje dat je dient te nemen m.i. is je te verplaatsen in de gedachtegang van de daders, maar dat is een gevaarlijke stap, want als je daarin blijft dreig je zelf dader te worden.
  Als je nml. weet hoe ze denken, hoe ze zijn kun je ook beter begrijpen hoe ze werken en daaropvolgend hun daden (van false flags t/m complete oorlogen en opgezette revoluties) ontmaskeren.
  Ik weet niet hoe jullie daarover denken, ik hoor het graag.

  Maar uiteindelijk gaat het erom de grote massa te mobiliseren, zogezegd in het geweer te brengen, misschien wel lett. dus eerts bewust maken en dan in totale saamhorige actie!
  🙂

  Like

   • Mij is trouwens inzake het Oekraine referendum opgevallen dat twee Sp’ers die prominent campagne hebben gevoerd m.i. met medeweten van dit kabinet zijn kaltgestellt: Van Bommel (dubieuze aangifte van anderhalve week terug van verkrachting door ambassadeursvrouw meer dan een half jaar na dato); Brabantse SP’er die op weg was naar een Oekraine bijeenkomst en in zijn auto werd aangereden door een vrachtauto.. oftewel: het kabinet speelt het hard en alle registers tegen tegenstanders worden opgetrokken.

    Like

    • @de haas Dat viel mij ook op. Micha Kat schreef erover. Nu komt dan de gezamenlijke aanval van de hoernalisten wereldwijd (plat datdanweerwel) op zogenaamd het zwart geld circuit rondom Putin. Over onze vakbondsman Wim Kok, met een vermogen van 20 miljoen + hoor je die kutbankiers en hoernalisten niet. Mijn conclusie is dat ze bezig zijn eea te forceren omdat het systeem vast gelopen is en ze zelf ook geen uitweg meer zien. Voor hullie is het een kwestie van leven of dood als de waarheid omtrent de Joden/Jezuïeten/Vaticaan bankiers door een groot deel van de mensheid wordt doorzien.

     Like

   • De Haas, ik denk dat dat nog wel meevalt.
    Alleen een ieder geeft een aandeel in zijn/haar stuk van onderzoek. Ik hoop dat je begrijpt dat één persoon domweg niet alles kan omvatten. Daarom ben ik blij met een blog als deze. Leer van jullie allemaal 😉

    Like

 6. Mag ik ff? Ik zie Ole Dammegard niet als de nieuwe Messias (het idee alleen al wijs ik af), maar hij toont heel goed aan dat de zogenaamde ”aanslagen” in Parijs en Brussel (ver) van tevoren beraamd zijn en dat in de false flags steeds weer dezelfde ingrediënten worden gebruikt, nummerologie, maar ook reclame voor bepaalde merken: Nike, Coca Cola enzv. Ik vind dat Ole een en ander heel goed verwoord. Niks op af te dingen, zou ik zeggen.

  Like

 7. “Hoe moeten we de oorlog winnen met Ole “alles is liefde” Dammegard ?” Heel simpel, de vuile was van de D.C. Madam buiten hangen. Ted Cruz is er gloeiend bij :

  https://rmstock.files.wordpress.com/2016/04/att-january-21-2001-december-20-2001.pdf :
  goto page 89 and further for the TX calls. The weekend after 9/11 seems to have been
  the biggest party in D.C. Ted Cruz was erbij :
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=21109.0

  Like

  • Hier nog meer info over de (ge)zelfmoord(e) van de D.C. Madam op Kleintje Muurkrant;

   Uithollingen overdwars (3)

   vrijdag 1 april 2016
   Wij houden er niet van. Dat een fat lady de blues zingt. Het is zo definitief. Vonden we een medestander in. Ene Montgomery Blair Sibley. De ouwe bef van Deborah Jeane Palfrey aka de D.C. Madam, die tussen 1996 en 2008 haar boterhammetje kon beleggen dankzij de ruime inkomsten uit haar escortservice in Washington. Een soort Happy Hooker, met dit verschil dat de Hooker nog leeft en Deborah Jeane al sinds begin mei 2008 in astrale sferen verblijft. Zelfmoord cq. gezelfmoord (1), nadat zij was veroordeeld wegens afpersing, het runnen van een wasstraat en mail fraude. Daarvoor kon ze in totaal 55 jaar lik krijgen en dat zou voor haar aanleiding zijn geweest om aan een touw te gaan hangen in het schuurtje van haar moeder in Florida. Bef Montgomery wilde desondanks of juist daarom de administratie van zijn dooie cliënt aan ons openbaren, maar een bijdehante kadi stak daar een little stick voor.
   Inmiddels zijn we bijna acht jaar verder en dan mag je toch veronderstellen dat zo’n Montgomery, die ook nog drie jaar het ambt van bef niet mocht uitoefenen wegens belediging van het hof, zijn pijp aan Sint Maarten had meegegeven. Niet dus. Hij vecht sinds kort het vonnis opnieuw aan. Omdat volgens hem de shit die in Deborah Jeane’s administratie ligt opgetast nog steeds van grote invloed is op de politieke gebeurtenissen in de Amerikaanse hoofdstad. En met name op de huidige presidentsverkiezingen. Met andere woorden, volgens Montgomery wordt er met materiaal dat ook in de boeken van de D.C. Madam voorkomt her en der druk uitgeoefend op een of meerdere presidentskandidaten. En dan denk je al gauw aan the Donald en de echtgenoot van Hellary, die beiden de slogan “daar moet een piemel in” al heftig in de praktijk brachten toen hier bijvoorbeeld een secretaris-generaal nog armoedig naar een plantsoen in Eindhoven moest om aan zijn gerief te komen. En wat te denken van Ted Cruz? Die werd out of the blue ervan beschuldigd vijf dames buitenechtelijk te hebben gepiemeld.
   Heeft het initiatief van Montgomery kans van slagen? Wij denken van niet, maar we laten ons graag verrassen. En nou maar hopen dat ie geen moeder heeft met een schuurtje in Florida. Stay tuned.

   (1) Zie aflevering 2 dd. 3 mei 2008.
   http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.