Aanslag Brussel- De overheid en media laten zich al heel snel in de kaart kijken..

images (48)

Kies voor vrijheid ipv veiligheid. Van leven ga je nu eenmaal dood.

Voor mij en de meeste lezers hier was het geen verrassing dat het staats propagandablad De Telegraaf vandaag met de stelling van de dag “Veiligheid belangrijker dan privacy” kwam. Alleen de manier al waarop deze stelling wordt geponeerd geeft aan dat hier al sprake is van sturing. Mark (P)Rutte kwam met een soortgelijke opmerking.

Duidelijk wordt het door velen in de alternatieve bloggersfeer reeds vermelde adagium van problem, reaction, solution. De overheid creëert op Gladio wijze zelf het probleem en probeert met een pseudo debat te komen tot een vooraf gewenste reactie en zal vervolgens met vooraf bepaalde maatregelen komen. “Never let a good crises go to waste” zeggen ze dan. Een crisis die ze notabene zelf veroorzaakt hebben.

Video David Icke duur 4 minuten.

 

We zien dus nu al wat het doel was, namelijk het inleveren van privacy en daarmee het inleveren van nog meer van het kleine beetje vrijheid dat ons nog resteerde. We zagen het eerder na 9/11 2001.

Echter constateer ik ook een zekere twijfel bij de msm en overheid. Zo spelen ze het via een pseudo debat via de Telegraaf en stelde de kamer een debat over de kwestie een week uit. Het lijkt erop dat ze in de gaten krijgen dat een steeds groter deel van de bevolking de smerige spelletjes van de boven ons gestelden in de gaten krijgen. Ze durven niet maar zo recht op hun doel af te gaan.

Afbeeldingsresultaat voor barbara barend

Barbara Barend met papa. Hobby….? Met jodenkaarten spelen onder het genot van een pak Jodenkoeken..

Dat de overheid met hun strak aangelijnde media niet zeker meer zijn van hun zaak blijkt temeer uit het opzichtig spelen van de jodenkaart. Speciaal voor deze joker wordt Barbara Barend van stal gehaald. Via via kende ze heel vaag de broer en zus uit Maastricht die zogenaamd zijn omgekomen bij de aanslag in Brussel. Ze wist te vermelden dat de vader van deze broer en zus in de 2e wereldoorlog zijn ouders is verloren door de holocaust (“Holohoax…”)  en deze vader dus anno 2016 dubbel getroffen is. Veel idioter kun je ze niet bedenken toch?. Hoe ziek en doorzichtig weer om deze jodenkaart te spelen. Het geeft echter wel aan wie er achter dit toneelspel in Brussel zitten. Juist ja, weer dat clubje Joden die de banken, media, politiek, wetenschap en de verschillende universitaire faculteiten beheersen over de gehele wereld. Dat joodse clubje dat gefinancierd wordt door de Rothschilds, Montefioris en de Rockefellers die zelf weer schatplichtig zijn aan het Vaticaan en de Jezuïetenbende. Het grote geld werkt als stroop op de hoernalisten zoals Barbara Barend, ook toevallig een joodse.

De aanslag in Brussel gaat hopelijk weer wat nieuwe oogjes openen omtrent de wijze waarop we bestuurd en bedrogen worden. Het kantelmoment nadert zo met rasse schreden. Ik ben benieuwd waar deze wereldwijde ontwaking toe zal gaan leiden.

Ach en zo nog maar een liedje over 6 miljard ipv die 6 miljoen. Gewoon omdat het kan.

 

 

6 Reacties op “Aanslag Brussel- De overheid en media laten zich al heel snel in de kaart kijken..

 1. Zal nooit iets met die David van je krijgen hoor moderator, maar dat de gevestigde rukorde vanwege ontmaskering zich steeds meer ongedurig angstig in de kaarten laat kijken lijkt mij dan ook absoluut evident gaande. Ik bedoel, clowns zo als dit mogen nadat ze zogenaamd verkozen zouden zijn d.m.v. ‘verkiezingen’ die niemand meer nog daadwerkelijk op eerlijkheid kan/mag controleren, inderdaad ongrondwettelijk vals dan wel schaamteloos, onbegrensd en perfide op het gepeupel losgelaten ter meerdere glorie van een alreeds vastgelopen demoncratuur!;

  Like

 2. Treurig amateuristisch hoe op de tv men probeert de nep-foto’s en videoos probeert te verklaren met nog meer leugens!

  Helaas, de grote massa trapt er waarschijnlijk in.

  Like

 3. Hoeveel tijd rest er nog?
  De cabal heeft de overdrive ingeschakeld.
  Nu is nog steeds Yovel = jubeljaar = 7 x Shemitah.
  De vorige Yovel bracht de 6-daagse oorlog, de Yovel daarvoor de Russische Revolutie en de val van het Ottomaanse Rijk na WOI waardoor Jeruzalem onder Brits mandaat kwam.
  in 1868, 3 Yovels gelden werden in Japan de integere Samurai opgeruimd met hulp van Wall Street tycoons.

  De huidige Yovel eindigt in September 2016.
  Jeff Berwick voorspelt dat vanaf October de dollar om zeep wordt geholpen en de hele zeepbel wordt doorgeprikt:

  99,9999999% van de mensheid beseft nog steeds helemaal niet hoe deze planeet wordt geterroriseerd door een duizenden jaren oude zelfverklaarde schijn-elite.
  Hoe moet dit gehersenspoelde vee de kont in de krib gooien tegen het astronomische overwicht aan wapens en mind fuck van de cabal?
  Al meer dan 15 jaar wordt er ongestraft en verholen een plethora aan gif, zware metalen, Morgellon schimmels, RNA en insecticides in de atmosfeer gesproeid middels chemtrails.
  In combinatie met HAARP worden aardbevingen opgewekt, het klimaat gemanipuleerd en de biotoop beschadigd.

  Met de Georgia Guide Stones in het achterhoofd lijkt het erop dat de cabal aanstuurt op een ongekende catastrofe die 90% van de mensheid zal vernietigen.
  Niet via een afvloeiingsregeling maar via gedwongen ontslag.
  En het begint…. nu.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.