GLADIO aanslag Brussel- Valse vlag of hoax (+video)

Afbeeldingsresultaat voor brussel aanslagen

Een bom en de plafondplaten….;-)

De zogenaamde aanslag in Brussel heeft weer alle schijn van een valse vlag of een hoax. Bekijken we de al wat oudere beelden van de GLADIO aanslag op het station van Bologna in Italië dan zie je wat voor schade een bom werkelijk aanricht. In Bologna vloog er meer door de lucht dan een paar plafondplaten.

Afbeeldingsresultaat voor brussel aanslagen

Crisisacteurs…

Als we nu weer naar de bekende slachtoffers kijken dan kunnen we niet ontkennen dat deze aanslag in Brussel alles wegheeft van een door de CIA gearrangeerd toneelspel.

Zo is er de familie Pinczowski uit Maastricht. De naam klinkt niet al te Nederlands maar dat zegt tegenwoordig niet meer zoveel. De familie had op het moment van het afgaan van de pseudo bommen zogenaamd telefonisch contact met hun zoon en dochter. Na het horen van wat geknal en gerinkel van glas was het opeens stil aan de andere kant. Een huiveringwekkend scenario om angstgevoelens goed ingeprent te krijgen bij de bevolking om op die manier vooraf geplande maatregelen door te kunnen voeren die een verdere beperking van onze vrijheid zullen inhouden. Hoe ver men hierin gaat (staat van beleg?) is nog even afwachten maar het lijkt erop dat Brussel de grote stap voorwaarts moet worden voor deze op wereldhegemonie gerichte satanische club van Bilderbergers, Rothschilds, zionisten, Skull and Bones en last but not least het Vaticaan/Jezuïeten. Het opvallende van het verhaal is dat beide “kinderen” Pinczowski in New York leefden. Moeilijk te traceren dus vanuit België/Nederland.

 Sebastien Bellin is zwaar geraakt.

Sebastien Bellin, tegenwoordig crisis acteur….FUCK YOU TRAITOR OF MANKIND.

Een ander slachtoffer die nu met naam en toenaam genoemd wordt is de basketballer Sebastien Bellin (37) die na een carrière als top basketballer aan de slag lijkt gegaan te zijn als crisis acteur gezien de gebruikte foto. Het toeval wil dat ook deze Sebastien tegenwoordig in de Verenigde Staten woonachtig en werkzaam is hetgeen er voor zorgt dat de CIA/Mossad minder moeilijkheden zal ondervinden bij het beschermen van deze crisis acteurs.

Dan hebben we nog de exotische Adelma Tapia Ruiz uit Peru die zou zijn omgekomen waarbij man en 2 kinderen achterlatend. Opvallend hierbij is dat de New York Times met dit slachtoffer op de proppen kwam. Dit terwijl ze zogenaamd in Brussel woonde, van Peruaanse afkomst is en slechts op familiebezoek ging in New York.

Mason Wells (links) en Joseph Empey (rechts) uit Utah raakten allebei gewond tijdens de aanslag in Brussel.

CRISISACTEUR Mason Wells, ervaringsslachtoffer van Boston, Parijs en Brussel. Alle kudo’s en Brussels lof voor hem. Wat een prestatie!!! Wie dit gelooft is GEK.

Als absoluut toppunt van het feit dat we bedrogen worden hebben we ook nog ene Mason Wells die zowel bij de Boston bombing als bij de aanslagen in Parijs en Brussel aanwezig en slachtoffer was. Mason, what’s in a name?

Alle signalen staan op rood nu. Het heeft er alle schijn van dat GLADIO 2 (GLADIO 1 was tegen het communisme, GLADIO 2 is tegen de Islam) een versnelling hoger gegaan is waarbij in vergelijking met zo’n 30 jaar geleden in Bologna de echte bommen zijn vervangen door wat licht vuurwerk en crisis acteurs. Alles wijst op de CIA, Mossad en Israhell en de Verenigde Staten als daders. Ach niks nieuws want zitten achter ALLE aanslagen niet gewoon de verschillende overheden met hun geheime diensten. War by deception.

Zou dat de vooruitgang van de mensheid in de afgelopen 30 jaar zijn? Het is bedroevend maar het lijkt er wel op. Terroristen worden per definitie via geheime loges aangestuurd door politiek en overheid zoals in het verleden duidelijk in rechtszaken is aangetoond (Andreotti, Bologna, Aldo Moro, P2 loge) en toch blijft een grote meerderheid van de bevolking maar vertrouwen op diezelfde overheid door het weggeven van hun stem tijdens de verkiezingen.

Door het geweldsmonopolie van de overheid lijkt het erop dat we geen andere keus meer hebben dan onze ontevredenheid duidelijk te maken door NIET meer te gaan stemmen. Ook niet tegenstemmen dus. Indien niemand naar de stembus gaat staat de koning ineens zonder kleren.

Operatie Gladio

Voorbeeld van een crisisacteur

81 Reacties op “GLADIO aanslag Brussel- Valse vlag of hoax (+video)

 1. “Wie dit gelooft is GEK.” schreef ik onder de foto van MASON Wells. Dit geldt niet alleen voor het verhaal van deze MASON maar voor de gehele aanslag. Wie gelooft wat er op tell lie vision en door andere hoernalisten wordt getoond is gewoon KNETTER GEK!

  Like

 2. Het was te verwachten, de waanzin blijft duren Wel, ik daag je uit Don : kom naar Brussel, kom naar Station Maalbeek, kom kijken en oordeel dan
  Maar hooghartige debiele nonsens posten vanuit je luie zetel is natuurlijk makkelijker en je hebt altijd gelijk zolang je niet uit je huis hoeft te komen
  De slachtoffers zijn echt, ze liggen vandaag in ziekenhuizen over half belgie Je kan zien en voelen, maar je durft en wil natuurlijk niet

  Daarom noem ik deze post van jou : waanzin En daarbovenop zou je je kapot ,moeten schamen en diep door het stof gaan voor je belediging van alle betrokkenen Bah

  Like

  • @Ipsyllon Hoe groot acht jij de kans dat iemand als slachtoffer aanwezig was bij zowel de aanslagen in Parijs, Boston en nu Brussel? De nu onsterfelijke MASON Wells lukte dat. Knap hè? Blijf verder gewoon lekker in je coma hangen @Ipsyllon.

   Like

   • Zozo, slachtoffer in Parijs en Boston? Ik stel voor dat je je eens een leesbril aanschaft, of meteen een nieuw stel hersens, nog zo makkelijk.
    Maar zelfs ALS dat nog zo zou geweest zijn, dan is dat geen onmogelijkheid en bewijst het NIETS.
    Of geloof jij dat elke lottowinnaar in een complot zit met de loterij?
    Je hebt teveel fantasie en te weinig verstand, beste jongen. Dat levert pijnlijke dingen op zoals deze ridicule en beledigende posting van jou die niemand met een half brein serieus kan nemen. Speel je nu in feite aandachtshoer?
    In elk geval zou een normaal persoon zich doodschamen.
    Ik kan alleen maar aannemen dat jij verre van normaal bent.
    Jammer voor je.

    Like

    • “dan is dat geen onmogelijkheid en bewijst het NIETS.”

     WA-HAAA-HAAAA ! ! !

     Wel eens van wiskunde en/of waarschijnlijkheidsberekeningen gehoord ipsy-tipsy-manneke ?

     Flikker toch op man

     Like

     • Knowtoomch, ik weet meer over wiskunde en waarschijnlijkheidsberekening dan jij ooit zal weten. Vandaar mijn uitspraken, je bent blijkbaar nog te onderontwikkeld om de waarheid ervan in te zien.
      Bereken eens de waarschijnlijkheid van dit geval en de waarschijnlijkheid om de euromillions te winnen, beste man.
      En val dan van je stoel of geef je idiotie toe want elke maand is er een euromillions winnaar. En wat bewijst dat?
      Maar ik neem aan dat deze simpele vergelijking al ver boven je pet gaat.

      Like

    • Ipsi Ik wil niet beledigend worden, want je schijnt ook een mens te zijn.
     De kans dat iemand op 3 plaatsen in de wereld 100den tot 1000den kilometers uit elkaar NET toevallig in die ene milliseconde dat daar een bom (nep of niet) afgaat daar aanwezig is , is gewoon 0,0000000000000000001 of wel nihil.
     Precies wat @knowtoomuch zegt.

     En of deze aanslagen nu hoax of echt zijn, het is puur bedoeld om de mensen bang te maken en een zeer evil(=kwaadaardig) agenda uit te voeren.
     Ik hoop dat als de bommen hier vallen, je niet geraakt wordt dus kijk maar uit….

     Like

   • Als jouw goedgelovigheid door moet gaan voor normaal @Ipsyllon dan ben ik graag ietsje pietsje anders zodat ik geen zelfmedelijden hoef te hebben doch slechts medelijden met goedgelovigen als jij.

    Like

    • Nee Don, dit is moedwillige ongelovigheid oftewel medeplichtigheid.

     Heel simpel.

     Maar goed, daar wordt ie dan ook voor betaald, hè ?

     In shekeltjes hoogstwaarschijnlijk 😉

     Liked by 1 persoon

 3. Jullie compleet willen zien dan wel totaal onderzoekende heren zullen sinds DEZE ‘informatie’ over Maud in de rondte zingt allicht iets liefdevoller omtrent haar wederwaardigheden willen oordelen? Daarom tracht ik toch ook hier een lans voor haar breken want zij blijkt nota bene via hernieuwde inzichten opgedaan door mijn studiematerialen tegenwoordig minder geneigd te zijn om de realiteit via despotische moderatie te willen censureren. BRON!

  Like

 4. Vanaf ca. 1.00 min. zie je duidelijk dat deze held een pop aan het redden is. Wie dit nog gelooft = GEK.

  De geïnterviewde Amerikaan was vast niet toevallig ook nog eens werkzaam voor de NATO.

  Like

  • Er werken nu eenmaal duizenden mensen voor NATO in brussel, ook honderden amerikanen. Nato Evere is 3 km van de plaats van de aanslag in Zaventem.
   en onduidelijke filmpjes posten is gemakkelijk natuurlijk.
   De gewonden liggen hier in ziekenhuizen. Je kan komen kijken.
   Bang om met je neus op de realiteit gedrukt te worden?

   Waarom zou je komen kijken, nietwaar? Je fantasie is genoeg en je kan eindeloos domme filmpjes posten zonder je vragen te stellen.
   Het is zo zwak.op elk denkbaar gebied……. Mens, dat geloof je toch niet? 😦 😦 😦 😦

   Like

     • Tja, ik kan niet anders dan deze video zeer kritisch onder loep nemen.
      Wat mij frappeert is dat blijkbaar van de man een been is afgerukt maar beiden verder nog niet een enkel schrammetje vertonen.
      Vreemd, blijkbaar heel selectieve bom…..

      Het verhaal over de soldaat vind ik ook vreemd.
      Loopt die rond met tourniquets?
      Een soldaat die zomaar z’n geweer wegzet tijdens een aanslag?
      Waarom heeft die echtgenote niet direct zelf van textiel een tourniquet gemaakt?

      Ook vreemd vind ik de schijnbare lankmoedigheid en bijna opgewektheid van dit zogenaamde echtpaar.
      Als je net een trauma als een bomaanslag met het verlies van een ledemaat hebt meegemaakt, zit je dan zo relaxt aan bij een interview?
      Weet je hoeveel bloed je kwijtraakt bij een afgerukt been?
      Die man hoort in shock te zijn.
      Of tenminste nog op de IC te liggen, amper 2 dagen na zo’n ingrijpend trauma.
      Ik heb zelf meer dan 20 jaar 24/7 in shock-rooms gewerkt, deze video komt bij mij absoluut niet geloofwaardig over.

      Kan je met iets beters komen?

      Like

    • Is de “Imagine” fietspianist al gesignaleerd?
     Dit stukje tekst kwam ik op Kleintje Muurkrant tegen, in de archiefkast van hullie is er nog veel meer achtergrond info over dit zieke gladiolen-tuig te vinden.
     En wie verzorgt ook weer de beveiliging op Saventem en Schiphol?

     Citaat KM; Van Havanna naar Brussel

     woensdag 23 maart 2016
     Een echte geinponem, die Barack Obomba. Zijn bezoek aan Cuba moest naar zijn zeggen een eind maken aan al dat Kouwe Oorlog gedoe tussen de USSA en het land van kindervriend Raul Castro (1). En dat terwijl ie bij ons in het Vierde Rijk de Tweede Kouwe Oorlog op de rails heeft gezet. Drinkt zeker Rivella. Een van de luitjes die in de eerste jaren van dat gedoe een eminente rol speelde was CIA-griezel Edward Lansdale (2). Hij was in 1962 de ontwerper van Operation Northwoods. Een valse vlagoperatie die voorzag in een reeks van “terroristische” aanvallen op burgerdoelen in Florida en Washington om die vervolgens in de schoenen van Cuba te schuiven. Een act of war die uiteraard niet onbeantwoord kon worden gelaten. Potus Kennedy wees het plan verontwaardigd van de hand, maar later maakte de CIA en de soortgenoten aan deze kant van de plas uitbundig gebruik van Lansdale’s hersenspinsel. Met allerlei vals vlagvertoon als uitvloeisel van de “strategie van de spanning” gingen zij het zogenaamde linkse gevaar te lijf. Om zelf de controle binnen onze samenleving te vergroten en de bevolking in een richting te duwen die op enig moment noodzakelijk werd geacht door de 1 procent van deze wereld.
     Voorbeelden van aanslagen die in het verleden binnen deze strategie werden georganiseerd hoeven we nauwelijks te herhalen. Bologna, Milaan, Nijvel, New York, Londen, Madrid, Oslo, Parijs, Brussel. In toenemende mate uitgevoerd door wietjesrokers, kruimeldieven, barbezoekers, pizzaliefhebbers, hoerenlopers en ander lieden van eenvoudig allooi van wie je niet zou verwachten dat zij tot soepel georganiseerde operaties in staat zijn. In den beginne ging het onder de vlag van Karl Marx en de zijnen, tegenswoordig onder die van Mohammed. Het stof van de laatste klappers op het door de Israëlische firma ICTS bewaakte vliegveld Zaventem en in de metro is nog niet volledig opgetrokken. De identiteit van twee van de drie terroristen is inmiddels wel vastgesteld: de gebroeders El Bakraoui.
     Bekend bij de Belgische handhavers wegens het jatten van een auto en een overval op een wisselkantoor. Als ze dat in Saudi-Arabië hadden gedaan waren in ieder geval hun handen gesneuveld. Mogelijk zelfs hun koppen gesneld. Allah Akbar? Yeah sure.

     (1) Zie aflevering 7 van de serie “Cuba Libre” dd. 1 augustus 2014.
     (2) Lansdale was nauw betrokken bij het openen van de Filippijnse Sesamgrotten en het inpikken van de Golden Lily schat, die later ondermeer diende voor de financiering van Gladio-expedities. Zie daarvoor aflevering 61 en 62 van de serie “Shady” op onze site Vervolgverhalen.

     http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html

     Like

   • @Woepsie floepsielon n.a.v. zijn/haar opmerking; “Er werken nu eenmaal duizenden mensen voor NATO in Brussel, ook honderden amerikanen. Nato Evere is 3 km van de plaats van de aanslag in Zaventem.”.
    Bedoelde je dat NAVO gebouw met die een beetje aparte architectuur?Deed me denken aan een artikel van ene M. Vrijland uit 2014 en toch nog steeds actueel, komt ie (zonder filmpjes):
    http://www.martinvrijland.nl/2014/05/02/navo-forceert-oorlog-met-rusland-via-de-oekraine/

    Like

  • Tijdens de laatste “Parijs-aanslag” doken er ook beelden (EN geluiden op een originele, weggeknipte, versie) op van een EHBO-pop die gereanimeerd werd.

   “Pieuw-pieuw” zetie de hele tijd wahaahaaaa

   Op deze (super) site vond ik die ; waar weet ik niet meer :

   http://www.panamza.com/

   Jammer dat je frans zo verrot is heheh …

   Like

   • Hier heb je ‘m, en wel vanaf 2min50s hihi :

    ( kijk verder voor de gemanipuleerde (=geluidloze) beelden op de franse MSM )

    Maar goed, poppen zijn en blijven nog altijd een stùk goedkoper dan al die overuren-draaiende “crisis actors”, hè ?

    Like

 5. het is geen pop, maar een echt baby. ik kan je drie dingen vertellen waarom dit wel echt is, althans voor de slachtoffers.
  1. Vorig jaar was er een opstoot op het station in Maastricht waar ik aanwezig was (buiten mijn schuld) met mijn zoontje van 8 maanden. Het liep behoorlijk uit de hand en ik heb mijn zoontje als een pop gepakt en snel weggelopen. Ja, je doet rare dingen in paniek.
  2. zoals al eerder vermeld: jullie hebben een grote bek over hoax en nep maar vertel dat maar een een zeer goede vriend van mij die zijn vriendin heeft verloren bij vlucht HM17. Deze man is zo enorm kapot hiervan dat hij al een keer zelfmoord heeft gepleegd. Ja, hoax natuurlijk. Vertel dat maar tegen hem, hij wil het graag weten, hij wil weten waar zijn vriendin is, dat ze nog leeft. Niks liever.
  3. Een zakenrelatie was gisteren op Brussel en hij heeft zich voorlopig ziek gemeld vanwege de schok. .Logisch, behalve voor jullie, lekker vanuit de stoel oordelen. En natuurlijk oordelen op basis van beelden die jullie te zien krijgen van de elite. Misschien speelt de elite met jullie. Of denken jullie echt dat deze weblog nog zou bestaan als er maar een kern van waarheid in zit?

  Maar ik kan nu al weer voorspellen hoe het gaat: ik ben een trol, ik moet bewijzen dat ik geen trol ben, en uiteindelijk krijg ik een ban.

  Voorspelbaar allemaal

  Like

  • Ik zit even met het probleem dat jouw vriend al een keer zelfmoord heeft gepleegd maar nog steeds wil weten wat er van zijn vriendin geworden is.
   Praat je met hem via een medium?

   De onofficiële beelden van MH-17 tonen veel Aziatische lijken zonder bloed en de Oekraïense getuigen spreken van formaline-stank.
   Lijkwagens reden af en aan in Nederland maar heeft iemand van ons gewone mensen ooit de inhoud daarvan gezien?
   Heeft iemand die niet aan de overheid gelieerd is ooit diepgaand uitgezocht wie de verdwenen mensen waren van MH-17?
   Is iemand daar überhaupt toe in staat?
   We kunnen immers ook moeilijk uitvogelen wat de poppenspelers met hun chemtrails over ons uitsproeien.

   Als je niet inziet dat je van wieg tot graf gepiepeld wordt, zie ik het somber voor je in.
   Een cursus psychologie kan verhelderend werken.

   Like

   • @Let the sand Gelukkig moet deze Peter (achternaam Troll haha inderdaad 🙂 ) OOK die Rotzooi van die Chemtrails inademen krijgt ie op den duur ook K.
    Verder gewoon negeren sop de kool of wel trol de reactie niet waard.

    Like

  • Nee, het was om 10 na 9 ’s morgens, op 22/03/2016.
   Belgisch territorium, belgische datumnotering en tijd.
   Je kan het niet zomaar fake omzetten naar andere tijdsnotaties, dat is bewust verdraaien en liegen. Waarom zou je dat willen doen?

   Like

   • Ipsyllon, kom even met jouw bewijs hiervoor…
    Het bewijs dat het tijdsstip 09:11 was, is er namelijk volop!
    Jij snapt en wil nog steeds niet snappen dat de verantwoordelijken hiervoor, de psychopaten van deze wereld die de wereld in handen hebben, dit soort gestoord gebruik maken van numerologie gebruik maken om satanisch, dus een God, een Creator ontkennend, de boel kunnen bezweren om Luciferiaans aan God de Creator te kunnen ontkomen, Althans, dat denken ze, en dit doen ze al eeuwenlang helaas.
    Verdiep je er eens in zou ik zeggen….
    Noodzakelijk om te kunnen begrijpen wat er allemaal speelt.

    Like

   • En Ipsyllon, ik ga er maar even van uit, dat je deze vraag stelt, omdat óók jij zich niet kan indenken, dat er een psychopatisch soort bestaat die dit allemaal heeft uitgedacht…
    Dat is ook niet erg, want dat zou getuigen van oprecht menselijke gevoelens.
    Evenwel en nogmaals is de realiteit anders dan je denkt, laat staan bevroeden kunt.

    Like

    • Anna, begrijp jij dat er Fictie bestaat en non-fictie en dat die 2 aparte dingen zijn?
     Het is vrij cruciaal om te weten wat fictie is en wat non-fictie.
     Ik merk dat vele mensen op deze website daar gigantisch last mee hebben.
     Natuurlijk bestaan er wel complotten maar die ontsnappen ook niet aan bepaalde wetmatigheden : de menselijke psychologie.
     Mensen praten hun neus voorbij, altijd, en hoe meer mensen in het complot hoe sneller dat gebeurd.
     Daarom zijn van die grote complexe complotten waarbij vele doden vallen niet mogelijk : Het zou binnen de maand ECHT bewezen kunnen worden (door ECHTE informatie van ECHTE deelnemers).
     dat gebeurt niet dus zijn die complotten er niet. (Dit nu in het kort, ik zou hier gerust een pagina of 50 kunnen over schrijven met meer argumenten maar dit is de kern)

     Like

     • Heej Woepsilon, begrijp jezelf het verschil wel? Ik heb een donkerbruin vermoeden dat je het verdomde goed weet, maar dat je flink betaald krijgt om je zo dom te gedragen.
      Je hebt ook nog science-fiction en virtuele en toegevoegde realiteit; https://youtu.be/QrWVDtQgf28. Kijk bv op 8 min.

      Mocht het toch oprechte onwetendheid zijn, dan kijk jij met je neusgaten Woepsilon en werkt de MK-faecesbook/msm brainwash erg goed bij jou. Zo te zien sla je nooit een aflevering van “goeie tijden” over.

      Er is bv al jaren ECHTE informatie over operatie Gladio en alle uitwassen en aanslagen te vinden. Dus kijk aub eerst ff; https://youtu.be/k83L3I6Z35w alvorens ons met uw ingenieurs gebazel te komen vervelen, dank…

      Hier nog een reality check, over hard gaan gesproken; https://youtu.be/EDOtJEdvFPQ.

      Like

     • Wat ik merk Ipsyllon is dat er velen zijn die fictie met non fictie verwarren. Maw het verschil niet kennen tussen werkelijke en gefantaseerde feiten.
      Vrees dat menig scientist aan dit fenomeen lijdt….

      Liked by 1 persoon

 6. Wat ik niet zo goed begrijp is dat jullie altijd zo bezig zijn met getallen en symbolen. Waarom zou de ‘elite’ , de ‘NWO’ dat doen? Waarom zouden ze aan de ene kant heel veel moeite om iets -volgens jullie- in scene te zetten en aan de andere kant allemaal dit soort symbolen? En waarom zouden ze dit niet gaan veranderen. De ‘elite’ en ‘ NWO’ zijn natuurlijk geen domme jongens en als ik hen was zou ik dit soort websites op de voet volgen en dus de strategie aanpassen zodat jullie de waarheid niet zouden achterhalen.

  Dat zijn enkele vragen die ik altijd weer heb als zoiets gebeurd. Trouwens, ik log steeds in onder een andere naam om de simpele reden dat ik wat bang ben geworden voor jullie, en dan bedoel ik eigenlijk Martin Vrijland die mij lastig viel en mijn zwart maakte.

  Like

  • Waarom, omdat deze kliek denkt deel uit te maken van de bloedlijnen van weleer. Daarom denkt bijzonder te zijn. Daarom denkt, omdat deze criminele clubs met poen en dus macht, denken de wereld naar hun hand te kunnen zetten.
   Korte beschrijving, het zit helaas veel ingewikkelder in elkaar…
   Maar doe je eigen onderzoek, bijvoorbeeld aan de hand van dit soort sites om te achtergronden van dit al te leren kennen…

   Like

   • Anna, ik denk dat het konijnenhol veel dieper gaat.
    Ken je het bases-project?
    Zolang we blijven denken in onze dimensie, zitten we letterlijk en figuurlijk vast.
    De poppenspelers op deze planeet zijn van oorsprong joden die 5776 jaar geleden hun oorsprong vonden volgens de Tenach.
    Ze renden volgens overleveringen rond met een Ark des Verbonds die iedereen die te dichtbij kwam om zeep hielp.
    Verbond met wie of beter wat?

    Een eigenschap van de dimensie waarin we ons bevinden is dat processen worden beïnvloed door intelligentie.
    Fotonen-interferentie gebeurt wel als een intelligentie waarneemt maar niet als er geen intelligente observatie is.
    Hetzelfde dilemma bij Schrödinger’s kat.
    Wat wij als “realiteit” ervaren is een projectie van energie volgens een patroon dat door Nicolaj Kosyrev is beschreven.
    Spiralende krachtvelden in een elektrisch universum of multiversum.

    To the point:
    De mens als zender/ontvanger van kosmische intelligentie beïnvloedt de projectie interactief en dient derhalve te worden geïnformeerd over snode plannen om deze plannen binnen deze dimensie te kunnen realiseren.
    Zoniet treedt het dilemma van Schrödinger’s kat in werking.
    Daarom krijgen we catastrofes en onheil voorspeld via eertijdse profeten en hedendaagse media.

    Like

    • De ark hebben ze gejat van de Egyptenaren (van de Kemet farao’s) net als de kabbala en het verhaal Genesis (plagiaat van de Enuma Elish tijdens ballingschap)
     Ik denk niet dat de ark exclusief voor de joden was of is bedoeld.

     Like

     • Precies wat hebben ze al niet gejat.
      De Exodus uit Egypte is nep. De joden waren zuid Jemenitische stammen die de karavaan routes beroofden.
      Nebukadnezar/kalifaat Irak heeft toen rigorous die enkele tienduizenden joden naar Irak gedeporteerdwaaruit ze later naar zuid Jemen zijn teruggekeerd naar hun “beloofde land” haha
      DOor mythevorming leugens van de priesters hebben ze het later mooier voorgesteld. EN de grootmacht Egypte van die tijd de schuld gegeven. In de exodus wordt b.v. nergens maar dan ook nergens iets gemeld van de sphinx, de koningsgraven of de PYRAMIDES!!! wel van faro’s. Er waren alleen koningen waarvan er een faraon oid heette.
      Zie: https://ashraf62.wordpress.com/

      Like

     • Een verbond met wat hun god noemen maar je als pluriform moet zien waarbij alle tekenen wijzen naar entiteiten/wezens uit het Sirius en Sirius B , Alpha Draconis en het Orion Stelsel.

      Like

    • Leto2thesandworm, ik denk ook dat het konijnenhol veel dieper gaat, maar ik denk dat het vele kanten heeft.
     Op zich interessant om eens te bezien waar nu echt de oorsprong van dit alles ligt.
     Ik heb er zo mijn ideeen over.
     Eén ervan is dat ook duizenden jaren geleden de mens was wat ie nu nog steeds is als het op macht aankomt….

     Like

  • @peter joude Het valt me nu op dat je Martin Vrijland hier op een achterbakse manier aanvalt. Hoe heeft hij je bedreigd? Onzin dus. Een slimme poging de alternatieven tegen elkaar uit te spelen? Ik ken MV persoonlijk en denk te weten dat hij zijn lezers nooit zal bedreigen of zwart maken. Dus graag uitleg en anders een ban. Ik ben al voorzien van een huistrol genaamd @Ipsyllon.

   Like

  • Kan je het bewijs dat het een False flag operatie is eens samenvatten?
   Ik spendeer geen tijd aan het bekijken van debiele filmpjes van krankzinnige 40-jarigen die in het tuinhok van hun ouders wonen omdat ze geen job kunnen vinden, Sorry, dat soort mensen heeft mij niets te vertellen.

   Like

   • Blijft moeilijk die symbool taal. Een tijd geleden was er een rapper en die rapte dan: Koetjes repen, Koetjes repen, wie wil nou mijn koetjes repen. Je kan er wat achter zoeken. Dat doe ik dan ook. Maar als ik jouw commentaren zo lees dan ben jij daar te nuchter voor, ipsyllon.

    Like

   • Goh Woepsilon ze moeten je wel hebben, maar in antwoord op je valselijke vlaggenvraag; Als Isis/IS/Dash3 al van zichzelf een door de USSA, Israhel, Saoedi-Arabië, EU en Turkije gesponsorde Vlaggenmast is, hoe zou je dan de aanslagen van zo’n club kunnen noemen?

    Like

 7. kom maar op die ban. ik ken martin ook en heb niet al te goede ervaringen met hem, don. Al ben ik nuchter in alles, ik kom graag op deze weblog en zelfs die van Martin. Maar de laatste tijd word ik moe van het geld vragen en vooral de steeds meer provocerende toon van communiceren van Martin. Meer wil ik er niet over uit en als je me een ban wil geven dan doe je dat. Maar eerlijk gezegd zou ik dat jammer vinden omdat ik graag op deze weblog kom en soms wil reageren.

  Enfin, even reacties:
  1. vriend zelfmoord had getracht te plegen; ja foutje in de tekst, dus :heeft willen plegen
  2. nog steeds geen duidelijke uitleg waarom de hoge heren zo in hun kaart laten kijken
  3. ipsyllon heeft gelijk: het is simpelweg niet mogelijk om zo groot complot uit te voeren. Nooit, voor niemand. Daar heb ik zelf onderzoek naar gedaan en waarom dan niet: omdat juist hoe hoger de rang, hoe meer narcist deze zijn en graag willen delen wat ze bereikt hebben. Geloof mij maar, een complot met ongeveer 10 mensen is nog mogelijk maar meer niet. Onmogelijk.

  Vraag: als jullie zo geloven in de jupiter- ding etc waarom zo omslachtig?

  Even voor de goede orde:
  ik geloof wel dat de aarde rond is, maar ik vind het zeker interessant om te lezen waarom dat niet zou ziin

  MH17 is hoogstens een complot op hoger politiek niveau maar wel met echte doden. Want ik heb nog steeds geen concreet bewijs of overtuiging gehoord waar de vermeende lijken zijn.

  9/11 heb ik een zeer interessant boek gelezen: synthentic terror met een paar overtuigende bewijzen. Ik denk niet dat Bush erachter zat, wel nee, veel hoger.

  misschien soms wat kritisch of cynisch maar ik vind het vooral super interessant hier.

  waar is Stevie Wonder?

  Like

 8. Beste Anna, dat onderzoek was voor mijn studio en ging niet over complotten maar het gedrag van mensen in groepen en teams in organisaties. Meer ga ik er niet over vertellen omdat het niet relevant is voor deze discussie (mijn studie).
  Ik ben absoluut geen kenner wat betreft complotten of hoax. Daarom vind ik altijd dat ik alles van verschillende kanten moet bekijken: net als alles in het leven.

  Wat mij verder opvalt bij een ‘aanslag’ als in Brussel dat meteen iedereen komt met bewijzen van foto’s. Don, sorry maar ik moet toch even je vriend Martin en zijn weblog erbij halen: zijn stelling van die foto’s sloeg nergens op. Dat geldt ook voor de bewering dat Huggie van Fun Loving Criminals er iets mee te maken heeft of zelfs de derde terrorist is. Ook dat de band vele malen bij moslim/islam partijen heeft gespeeld en daardoor geradicaliseerd is.

  De aanslag lijkt me echt. En de volgende aanslag is dat ook. Tot nu toe heb ik nog geen bewijs gezien van het tegendeel.
  Niet daarbij zeggend dat ik geloof dat er hogere machten waarschijnlijk niet wakker liggen voor dit soort aanslagen omdat er een hoger doel is.

  Like

  • Paul, ik vond het wél relevant omdat je oppert dat het simpelweg niet mogelijk zou zijn om een zo groot complot uit te voeren, dat je gelooft dat een complot met ongeveer 10 mensen is nog mogelijk maar meer niet.
   Daarom gaf ik de links omdat Ole uitlegt hoe dit allemaal wél mogelijk is.
   Hoop dat je op zijn minst er één bekeken hebt.
   Iig bedankt voor jouw reactie.

   Like

   • Beste Anna, nee eerlijk gezegd nog geen tijd gehad om je link te bekijken. Maar geloof mij maar dat het onmogelijk is om een groot complot geheim te houden. Dat is simpelweg niet mogelijk. Dat mag je wel of niet geloven. Maar teveel mensen gaan praten, vooral die personen die wat minder hoog zijn. Daarnaast heb je te maken met uitgespeelde mensen, dus leiders die nu geen invloed meer hebben. Ik kan wel voorbeelden geven maar dan weet ik de reactie al: geloof jij maar de media.
    Probeer het zelf maar eens: vertel een geheim aan 10 vrienden die je vertrouwt en kijk eens wanneer het terug komt via iemand anders. Het complot waar jullie het overhebben, gaat om 100.000 mensen (als we ervan uitgaan dat het vanaf de 18e eeuw al in uitvoering is). Ik hoef bijna geen bewijs te leveren omdat het een voorspel cyclus is: zo’bn grote groep mensen hebben strijd met elkaar intern.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.