Planet of the island apes..

Afbeeldingsresultaat voor british wars

Onderhuids komt in Duitsland het verzet tegen de bankiers van London City langzaam opzetten. Nu open via de msm. Zie video onderaan.

Het geeft aan dat alles weer aanstuurt op een confrontatie tussen Groot Brittannië enerzijds en de Duitsers anderzijds zoals ook al in de eerste en tweede wereldoorlog het geval was.

Afbeeldingsresultaat voor british warmongerers

3 Keer zal scheepsrecht zijn. Het einde van Groot Brittannië staat voor de deur. Groot Brittannië dat door de keuze voor het liberaal kapitalisme in 1848 (afschaffing Corn Laws) de mensheid en haar eigen industrie en landbouw heeft verraden onder druk van de joodse bankiers en het Vaticaan/Jezuïeten. Meer dan honderd miljoen doden in de 20e eeuw veroorzaakten de Britten tezamen met hun vrijmetselende joodse bankiers. Ook de Russische revolutie net als de hongersnood van Ierland in de 19e eeuw met meer dan 50 miljoen vermoorde christelijke burgers werd uitgedacht in London City door joodse vrijmetselaars. 85 % van de Doema bestond na de revolutie uit atheïstische joodse vrijmetselaars zoals Lenin en Trotski, gefinancierd via Wall Street door de banksters van London City (Warburg, Schiff, Rothschild, JP Morgan, etc.).

Groot Brittannië is met haar joods-zionistische bancaire elite het etterende pus van de huidige wereld en tevens de bedenker van de apartheidsstaat Israhell met haar genocide op de Palestijnen. Voor zulk tuig is maar één oplossing te bedenken……

Toegift

30 Reacties op “Planet of the island apes..

 1. Dat referendum is slechts een façade om het spel der poppenspelers te legaliseren.
  Als de UK echt uit de EU stapt, waarom zou dat zijn?
  Wat verlaten ratten het eerst?

  Geliked door 1 persoon

 2. @Don Zeer goed artikel. Kernachtig het “complot” van de “cabal”(=joodse en andere bankiers plus nog wat los-vast tuig) weer!

  Dank. Hier moeten we echt serieus op inspelen, over nadenken, reageren en de boodschap uitdragen.

  Geliked door 1 persoon

 3. 1. Europa wordt volgestopt met “vluchtelingen”. 98 % Moslim mannen, oud ISIS strijders(zijn gewend hoofden af te hakken) en een paar vrouwen en kindneren voor de EMO-TV om de linkse gutmenschen te mobiliseren = allemaal afleiding.
  Als vlam in de pan (bv moskee danwel kerk in de fik oid) dan rapen gaar. Europa zowel bevolkingstechnisch Nationaal gevoel en trots van de onderscheiden volkeren verzwakt. Ook o.m. door de brainwash/hersenspoel tv homo agenda, porno shit en schandalig slecht onderwijs (ook hersenspoel).
  2. Inderdaad BREXIT. De ratten verlaten het eerst het schip.
  3. Oekraine referendum
  4. etc.

  Mijn vraag is of Rusland middels Poetin en de zijne mede in dit 3e WO plot zitten.

  EN wat is de rol van China? Dezelfde als Japan in WO II? Zal China via false flag of zogenaamd bondgenootschap ook erin betrokken worden?
  En dan hebben we nog Afrika dat waarschijnlijk geen militaire rol van betekenis speelt, maar wel gaarne leeggeroofd wil worden door de “nieuwe geallieerden”.

  Tot slot even dit om te laten zien hoe dit gaat.
  Dit ballet uit 1932 van Kurt Jooss heb ik 35 jaar geleden al eens gezien, maar nu pas dringt de zwaarte van deze boodschap pas door.

  Zegt dit voort….. laat dit de jeugd/jongeren/studenten enz zien.
  Oorlog kunnen we voorkomen als we besluiten allen er niet aan mee te doen.

  zie ook: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/03/17/de-bataafse-bank-2/

  Geliked door 1 persoon

  • Exact.
   De eerste golf bestond uit gastarbeiders die niks konden noch wilden.
   De cabal is sluw en heeft geen haast.
   De USA is meer dan 200 jaar geleden al volgeplempt met “gastarbeiders” en de wrange vruchten plukken ze daar nog steeds.
   De huidige “vluchtelingen”-crisis doet begrijpen waarom Griekenland zo nodig bij de EU moest worden geharkt gedurende de afgelopen jaren.
   Alsmede de middeleeuwse Balkan-staatjes waar de corridor van het M-O naar de EU doorheen loopt.
   Dit hele toneelstuk is al decennia geleden bedacht.

   Rusland speelt ook onder Putin het spel gedwee mee.
   Google maar een naar de trefwoorden Putin en chassidische rabbi’s.
   Krijg je aardig wat leuke prentjes in je browser.
   Er was nooit een ‘Koude Oorlog’.
   Slechts een poppenkast die biljoenen belastinggeld deed vloeien naar defensie, niet bestaande nucleaire programma’s, enzovoort.
   Noord-Korea is ook een hoax.
   Japan is sinds het joodse jubeljaar 1868 ontdaan van de integere Samurai en behept met een corrupte keizer.
   “Herstel de Republiek” geldt niet alleen voor Nederland…

   China is sinds 1948 een vazal van de CIA die gangsterbaas Mao tot partijleider van China bombardeerde.
   Alle grote naties worden gecontroleerd door de cabal en hun wereldbank.
   Wie uit de pas durft te lopen krijgt met de USA en de NAVO te maken.
   Saddam en Khadaffi zijn enkelen van de stille getuigen.

   Deze slinkse technieken, die zich over eeuwen uitspreiden, zijn bedoeld om de mensheid zelf zijn ondergang te laten kiezen.
   De wereldbevolking ad hoc met NWO confronteren zou niet werken.
   Ze moeten er “zelf warm voor worden gemaakt”.
   Dat heeft alles te maken met de schijnrealiteit waarin we leven.
   Reeds lang is bewezen dat waarneming door een intelligentie de “realiteit” beïnvloedt.
   Om de schijnrealiteit te beïnvloeden moet eerst de intelligentie beïnvloed worden.
   Tot nog toe lukt dat helaas erg goed.
   Eén van de meest geslaagde methodes tot nog toe is ‘democratie’.
   Als er weer iets tegen de wil van het volk wordt opgedrongen luidt het verweer steevast: “Daar hebben jullie toch zelf voor gestemd?”
   Uiteraard worden de stemmen niet door het volk geteld maar door de vazallen van de cabal, iets wat Lenin al in 1917 oreerde.

   We zijn met z’n allen ernstig in de aap gelogeerd.
   Een genetisch gedrocht dat in niets meer lijkt op de mens die de beelden op Paaseiland, de Sfinx, de Piramides vervaardigde.
   Een slaafse soort die middels religie en hebzucht gedegradeerd is tot een soort van bavianen.
   Een briljante intrige van de poppenspelers en hun inter-dimensionale meesters.
   Ingezet op het dieptepunt van het menselijk bewustzijn tijdens het apogeum van Sirius en onze levensbron de Zon.
   Deze cyclus duurt echter 25.920 jaar. voorlopig hoeven we geen spectaculaire wendingen te verwachten.

   Geliked door 1 persoon

  • @Nemsilon; Op een dag wist je het, ik ga bij het ballet?
   Zo’n tutu kleurt wel leuk bij een roze pluche varkensmuts…
   Maar of je met zo’n balletvoorstelling geplande oorlogen gaat voorkomen, ik vraag het me af? Ballet is niet zo mijn ding en misschien ligt het aan mij dat ik de zware aha belevenis, niet echt kon ontdekken in de voorstelling, vond em een beetje van den saaie eerlijk gezegd.

   Vooral er met z’n allen niet aan mee doen helpt idd, dus stoppen met propaganda praatjes bv.
   Anders naai je de jeugd/jongeren/studenten -aan wie het voort gezegd moest worden- juist weer onder valse voorwendselen op, om in dienst te gaan of om lid te worden van de een of andere nsb-gelijkende-jugend en/of radicale arafatsjaal-baarden-clubs, zijn we weer even ver van huis, Brussel of Parijs.

   Wellicht haalt het meer uit om de jeugd in te lichten over de oorsprong en oorzaak van oneindig durende vicieuze oorlogen (bv voor en door zelf gecreëerde terror), door mogendheden die het achter de schermen erg goed met elkaar kunnen vinden en samen de wereld-poppenCast met elkaar uitdenken.https://youtu.be/8skhK2tMpjk
   Verdeel (voor het oog) met leugens, propaganda, bezuinigingen, jaloezie, angst, nationalisme, hoaxes en valse vlaggen, via MK-faecesbook en andere gekochte msmedia en heersch, lijkt het plan.

   Democratie is een wassen neus die als dekmantel wordt misbruikt om de mensen het idee te geven dat er nog wat te kiezen valt. Of misbruikt -om onder het mom van democratische lentes- een eerder aan de macht geholpen dictator (die voor zichzelf begon) weer te vervangen voor een nieuwe en de inwoners bombarderend de vrijheid door de strot komt stouwen.
   Je deelt wat wapens en voertuigen uit, zet de boel intern tegen elkaar op, maakt er een wetteloze teringbende van. Zodat de prijs van de plaatselijke grondstoffen en mineralen lekker laag blijft en de “bevrijders” de boel voor weinig leegplunderen.
   De ontstane vluchtelingen en hun ellende misbruik je weer als menselijk chantage wapen, om angst te zaaien in de landen waar de plannen voor de democratische-staatsgreep/machtswissel weer juist vandaan kwamen. Zo houden we elkaar decennia lekker ziek bezig in deze neerwaartse spiraal…
   Mocht bv de opkomst op 6 april a.s. -ondanks alle trucjes met weg bezuinigde stemhokjes, “per ongeluk” fout getelde biljetten en verdwenen stembussen- toch nog de 30% grens en ook een meerderheid voor een logisch “NEE” gaan halen, dan zal er toch “ja” worden gedaan, daar hoef je geen blauwe Yomanda-jurk voor in de kast te hebben hangen. Het valt me nog mee dat ze geen stemcomputers willen herinvoeren (dat fraudeert veel makkelijker). Ondanks dat ik dit alles weet ga ik toch fluitend “NEE” stemmen op 6 apri -tegen beter weten in voor het gevoel- in de hoop op een Nexit uit het 4e reich ooit (hoop doet leven).

   Door zelf te proberen logisch, kritisch, nieuwsgierig en eigenwijs na te denken, gezond te eten, je drinkwater te filteren en fluoride-vrij je tanden te poetsen, kun je dit zieke spel doorgronden en op basis daarvan beargumenteerd besluiten er niet aan mee te doen, ook niet een bietje, ook niet voor god en de kerstman, laat staan voor een ingehuurde gewatergolfde, geradicaliseerde ex-VVD-ert (er zou nog een boek verschijnen van een inkeer pvv-ert over de herkomst van de financiële handel en wandel en de zio-sponsors van deze eenmanszaak).
   Wakker worden, oprecht (onbaadzuchtig) het goede doen in je naaste omgeving, je oude domme stroommeter houden en voor weinig een setje 2e hands zonnepanelen scoren op marktplaats, lief zijn voor elkaar, tegen de chemtrails in van je tuin genieten, een ander behandelen zoals jij zou willen worden behandelt en meer van zulks, kunnen helpende hierin zijn…

   p.s. Er hoeft geen piemol in…
   p.s. Werken met Chrome6 of PX10? Je moet het maar durven! Jammer van de burgerslachtoffers, de PTSS en de familie-drama’s, maar wel een mooi lintje en een dagje uit, helden zijn het!
   p.s. Geef ze allemaal een gratis duikbril, om hun nieuwe smartfoon in te plakken, met een weggestraalde fronttaalkwab p(l)akt de MK-ultra nog beter! Living on the edge!
   p.s. Is de opperbevelhebber van onze strijdkrachten niet eindverantwoordelijk voor wat het kanonnenvlees zoal uitspookt? Of valt dat ook weer onder de parlementair onschendbare monarchie pet? Is het luxueuse Griekse vakantiedorp (met die nieuwe dure betonnen aanlegstijger) al omgebouwd tot opvang in de regio AZCtje? Het zit de opperbevelhebber ook niet mee, eerst gedwongen z’n Afrikaanse optrekje niet mogen hebben en nu dit weer…

   Geliked door 1 persoon

   • @BeervPut
    Natuurlijk geeft dit ballet niet precies weer wie en hoe de oorlogen en mn de huidige worden gevoerd.
    Echter de emoties die de Kunst kan uitdrukken blijven hetzelfde.
    Of je zoon nou in 1815, 1893 of 2016 is neergeschoten of je dochter vandaag of morgen wordt verkracht door een “gang” van 30 Moslim-mannen, de woede, de angst en het verdriet blijven hetzelfde en zijn van alle tijden!

    Je hebt wel GROOT gelijk met door NIET mee te doen en zoveel mogelijk je eigen voorzieningen treffen het beste is en vooral je niet te laten ophitsen door “Cabal” en ook dat is van alle tijden! 🙂

    Like

    • Tijd voor modern ballet; Dance of the twin-towers of WTC7 waaristie gebleven? Tot die tijd;https://youtu.be/YJhc9hKAAgk.
     Als die zonen en dochters (tegenwoordig ook), zich een beetje in de geschiedenis hadden verdiept, waren ze al niet eens vrijwillig “beroeps”-kanonnenvlees/proefkonijn/marionet geworden!
     Vroegah toen ik in dienst moest, wist ik waar een leger uiteindelijk in de basis voor bedoeld is en heb toen bewust niet aan de plicht mee gedaan. En nee het is niet via de S5 truuk gegaan.

     Maar ik blijf het opmerkelijk vinden dat “gangs” (met een hoog hersenloos tokkie-gehalte) kei tegenstrijdig de zinnen; “Ze verkrachten onze dochters en knijpen onze vrouwen in hun kont” met de carnavalskraker “Daar moet een piemol in” af weten te sluiten (?).
     Als je je geliefde huisdier in een boom opknoopt, heb je ook niks meer om je piemol in te hangen, zou dat het zijn?

     Dus laat je niet ophitsen…

     Like

 4. Och, weet je, je kunt de Engelsen, Nederlanders, Duitsers of Fransen wel te kakken zetten, uiteindelijk hebben ze maar één (onzichtbare) meester, toch ?

  http://www.realjewnews.com/?p=86

  ” L’Art Royale “, noemen de smiechterige vrijmetselaartjes dit fenomeen.

  De “Koninklijke Kunst” je als parasiet te verstoppen achter je “host” die vervolgens de kogels mag opvangen terwijl ‘jouw’ macht daardoor alleen maar toeneemt.

  Aan beide zijden van de strijdende partijen wel te verstaan, hè ?

  Geliked door 1 persoon

 5. Nog iets….Rutte was Afgelopen Zondag bij het Programma :Zomergasten,en liet een stukje Televisie zien,Van Turkse Demonstranten,die zeiden tegen een NOS “Reporter” ook wel Propaganda/Beeldvorming/Puppet in dienst van de Staat “Reporter”:”Oprotten jullie”(De “Reporter” scheet in zijn broekie) ….(da’s nu eens leuke Televisie)….en “toevallig”pakt de Staats Politie een (Nederlandse)Turkse burger op de dag erna die bij die Demonstratie aanwezig was….Dat de Nederlandse Burgers,denken:”Goh wat een goeie actie van de Politie,Rutte heeft gelijk”….Het ligt er Zo DIK allemaal op,dat het Ongelooflijk is,dat er weer vele mensen intrappen….Zomergasten Uitzending met Rutte was/is Tenenkrommend SLECHT Geacteerd en zeer Slecht Gelogen TELL LIE VISION…..wie dat niet ziet/zag heeft Stront in zijn ogen

  Geliked door 1 persoon

 6. Zaandam….,”Toevallig”is er in 1 keer Vlogger Ismail Ilgun,die pas sinds 1 maand op You Tube zijn video’s vertoont ….is Vlogger Ismail Ilgun Controlled Opposition?Na Zomergasten/Rutte/Turken uitspraak,is er in 1 keer Vlogger Ismail Ilgun op het Toneel,die ALLE Media Aandacht krijgt,en het Politie “Optreden”(deden niks) was naar mijn mening afgesproken werk…het is allemaal te toevallig,pas sinds 1 maand Video’s op You Tube van Vlogger: Ismail Ilgun,Zomergasten/Rutte uitspraak over Turkse Gemeenschap/Demonstranten,Agenda,Bizar gedrag van Politie/Burgermeester Zaandam/Overheid….volgens mij is het in Scene Gezet met sommige Mensen.

  Like

  • Ze worden in ieder geval politiek gebruikt of ze dat zelf snappen betwijfel ik. Mensen roepen straks om meer politie, camera’s enz. missie geslaagd. Het bezuinigen op buurthuizen of plekken voor jongeren wordt wel bewust gedaan ze willen onrust, probleem, reactie, oplossing, meer in die trant denk ik dan dat die opgefokte mannetjes bewust onderdeel zijn van…
   Denk eerder dat ze het voor de aandacht en de vlog inkomsten doen (kan oplopen tot 130 euro per dag met genoeg aantal bezoekers).
   Ze hebben in ieder geval te veel naar de film Scarface gekeken.

   Like

   • Vind je het niet vreemd dat hij pas sinds 1 maand een You Tube kanaal heeft,Vind je het Politie “optreden”niet erg Bizar,Vind je het niet Bizar hoe Ismail Ilgun de Media wegjaagde in zijn eentje,Vind je het niet Over the Top hoe er tegen de Politie gedaan word?Is het niet bizar,vreemd,opmerkelijk dat sommige gasten de Politie bedreigd,wetende dat het op You Tube komt de beelden/bewijzen,De politie zei zelfs niks toen er een gast nota bene op een Politie Auto stond,De Politie moedigde een gast lachend aan,om nog een sigaret tegen de politie auto te gooien.Waarom riep de Politie geen versterking?De Pauw uitzending met Ismail Ilgun gezien?En niet te vergeten de ouders/familie van die gasten/Ismail Ilgun zouden die nu blij zijn wat er allemaal gebeurt?Ik denk dat het allemaal afgesproken werk is,met samenwerking van de overheid,politie,media…..Het ligt er allemaal zo Dik op…De Nos “gijzeling” Hoax was ook een Turkse Crisis Acteur Tamir.Z…….het klopt ivm de redenen wat je geeft @pepijn71,maar het is een groot verschil als het in scene is gezet(en dat 80% van die gasten denkt dat het echt is en meedoen,en die andere 20% die zijn Controlled Opposition ophitsers o.a Ismail Ilgun)laat ik het zou zeggen ik geloof niet dat Dit spontaan allemaal is gebeurt,en dat sommige een dubbelrol spelen in het hele Zaandam geval.Ismail Ilgun lijkt/oogt/praat Absoluut niet als een domme jongen,en sinds wanneer “vluchten”journalisten voor een Jongen met een mobieltje in hun handen?is er gepraat over aangiftes?etc..etc..etc..etc..zou het de 1e keer zijn dat we voor de gek gehouden worden?….Nop

    Like

    • Misschien hebben die Boefjes iets in het verleden uitgespookt,en om niet in de gevangenis terecht te komen of om hoge boetes niet te hoeven betalen ,hebben ze een deal gemaakt met de overheid/advocaten/politie?

     Like

    • De “boefjes”jagen eerst journalisten weg,om vervolgens mee te doen aan Programma’s als Pauw en Powned etc..etc.?!?!?!.zouden deze “boefjes”ook betaald krijgen om in programma’s als Pauw te komen….teveel Onlogica

     Like

    • IIlun zou een dubbelrol kunnen spelen daar geef ik je het voordeel van de twijfel maar 99% zijn baldadige pubers.
     En zie het resultaat camera’s , meer politie en jawel met meer bevoegdheden en let op die gaan getraind worden in Israel zo zegt mijn gevoel net als de Amerikaanse politie.

     Like

 7. Dus….de conclusie is toch echt dat het allemaal in Scene is gezet,daar in Zaandam,met voornamelijk POWNED,Politie,Media,Burgermeester,Overheid,Crisis Acteurs etc..o ja die Julliete Rot die hadden ze gekozen als Crisis Actrice ivm haar neusringetje(iedereen onthoud haar ivm haar neusringetje)dus het was wederom een HOAX

  Like

 8. Het woord:Hoax …heb ik nog nooit gehoord op de Nederlandse televisie…..3x raden waarom…..het woord:Hoax is een big no no in Medialand….heeft ooit iemand Jeroen Pauw,Mathijs Nieuwkerk,Humberto Tan etc…etc..etc..ooit het woord HOAX horen zeggen?….op tell lie vision bestaat het woord:HOAX helemaal niet…

  Like

  • Ik denk dat 80% of zelfs meer van het Nederlandse Volk nog nooit van het woord HOAX hebben gehoord en/of nog niet eens het Betekenis weten van het woord:HOAX,terwijl op Internet/Google en vooral op You Tube dat toch een zeerrrrr voorkomend woord is(al vele jaartjes),maar ik heb nog NOOIT het woord HOAX gehoord op de Nederlandse Tell Lie Vision,en ik kijk veel Tell Lie Vision( vooral uit Leedvermaak en te kijken naar de vele Leugenaars,Bedriegers,Vrijmetselaars,Spindokters op Tell Lie Vision…..iedereen die ik ken had nog nooit van het woord HOAX gehoord,van kassameisje tot makelaar tot vuilnisman tot verpleegsters(alle lagen van de Bevolking)had nog nooit iemand van het woord HOAX gehoord……wtf!!!….inmiddels weten die mensen,natuurlijk Wel wat het woord HOAX betekent en bestaat(zouden meer mensen moeten doen…)

   Like

   • Ja de Media heeft een GROOT Probleem…de Kranten worden bijna niet meer verkocht(Alleen bij nieuwe grote HOAXES),Kijkcijfers op Televisie dalen als een baksteen(Idem Dito),de Jeugd en de Mensen tussen de 20 en 50 ,halen hun nieuws(leugens,in scene gezette gebeurtenissen,hoaxes,propaganda,beeldvorming) op Internet,en betalen nu per Artikel/Item…dus?de MEDIA wilt:$$$$ verdienen,dus grote in scene gezette gebeurtenissen/Hoaxes,met vele “doden”/”gewonden”zijn zeer Welkom,want dan verdienen ze natuurlijk meer…:$$$$,omdat de Artikelen/Items zeer gretig bekeken/gelezen worden door de Nederlandse burgers/schapen/zombies en de Overheid/Illuminati/The Powers that be/vrijmetselaars/bedriegers/Politiek(politiek is by the way.. OOK een Hoax;)die slaan hun slag ook en verdien ook o.a:$$$ met Hoaxes,en nog meer Power,en nog meer controle,en nog meer camera’s,en nog meer een Politie staat vormen en/of Martial Law …..Een Volk die in een (HOAX/FAKE) angst gaat leven,eet uit de Hand van hun “redders” ,diegene die dit ook veroorzaken/opzetten/in scene zetten,namelijk DE Politiek/Vrijmetselaars/Elite/The Powers that Be/Politie/Justitie

    Like

   • Het woord:HOAX,zou zeer Cool(en tevens Educatief;) zijn om op T-shirts te drukken en/of op Long Sleeves…David HOAX “death”Bowie:–“Fashion”..(papapa)

    Like

   • Stel je bent Nabestaanden van iemand van de 198 Nederlandse “doden”,en je toets op Google en/of op You Tube:MH17 H in(de laatste H staat er omdat diegene :mh17 Herdenking wilt intoetsen)dan ziet diegene AUTOMATISCH in het Wit Balkje eronder staan :MH17 Hoax….ivm met:MH17 H(erdenking)…dus hoe is het in GODSNAAM mogelijk dat nog NOOIT in die 2 jaar ooit iemand van die “nabestaanden”,die vele,vele,vele malen zijn geinterviewd op T.v,Radio,Kranten,Weekbladen(Media algemeen)dat die nog NOOIT hebben gezegd:MH17 Hoax,en hoe vreselijk dat ze het vinden dat MILJOENEN mensen over de gehele wereld beweren/zeggen met Video’s/Foto’s/Artikelen/Reactie’s op Internet/Google/You Tube vanaf dag 1 t/m nu, dat MH17 een HOAX is(in scene gezet,niet echt gebeurt,bedrog),met o,o doden,en dat de nabestaanden leugenaars/crisis acteurs zijn…geen enkele “nabestaanden”en geen enkele t.v host,journalist,programmamaker die zegt op Televisie:”Vreselijk beschamend en ik ben woedend,dat er Miljoenen mensen op Internet/Google/You Tube Keihard zeggen,beweren door middel van Video’s/Foto’s/Artikelen/Reactie’s/Likes/Dislikes dat wij leugenaars zijn,en dat onze geliefde niet echt dood zijn,schaam jullie Miljoenen complotdenkers,schaam jullie(huilend/woedend)”…waarom gebeurt dat niet?want het bestaan de MH17 hoax video’s/foto’s/artikelen/reactie’s daar weten deze “nabestaanden”en alle t.v makers,t.v hostes,t.v programmamakers,journalisten toch NATUURLIJK toch ook het bestaan vanaf,en NIEMAND zegt al meer dan 2 jaar de woorden:MH17 hoax op Televisie,Radio,Media,Kranten(algemeen)….ik zou het wel weten als ik meerdere malen werd geinterviewd bij programma’s als:Pauw,Dwdd,Rtl Late Night,Nieuwsuur,Kranten,Radio en iemand uit mijn omgeving Echt was omgekomen ivm Mh17,en er zouden zoals het geval is MILJOENEN mensen over de gehele wereld op vanaf DAG 1 t/m Nu op Internet/You Tube/Google/Social Media zouden zeggen/beweren dat ik lieg en diegene niet echt dood zou zijn,om daar iets over te zeggen op Televisie/Radio/Kranten/Media……3x raden waarom het MEEST Logische niet gebeurt..MH17 IS OOK EEN HOAX!!!!!

    Like

    • En als de Media praat over kritische denkers(Flut programma’s als b.v Eenvandaag’s:Complot or Not),dan worden ze Complotdenkers genoemd…..NOOIT durven ze de woorden:Hoax,Crisis Acteurs,In Scene Gezet te gebruiken,terwijl dat JUIST de Complotdenkers(persoonlijk vind ik complot of complotdenkers een VIES woord,ik zie mezelf meer als Truther,Waarheidszoeker,Hoax Proffesor )continu aankaarten,zeggen,Bewijzen,Aantonen met Duidelijke Video’s/foto’s/interviews/logica,en juist de woorden:Hoax,Crisis Actors,in scene gezet continu/veel/steeds gebruiken…..maar deze woorden hoor je NOOIT in de Media,Televisie,Radio ….voor veel mensen bestaat iets niet,als het niet op Televisie is geweest,en natuurlijk andersom ook,als het op Televisie komt dan bestaat het ,of is een gebeurtenis echt waar,want het is op TELL LIE VISION(die paar seconden bij de NOS,met flitsende beelden,daar neemt +-90% van de Nederlandse bevolking genoegen mee,om het als echt/waar te zien)…triest toch..terwijl IEDEREEN een Laptop/Mobieltje/Internet/Google/You Tube heeft om de ECHTE WAARHEID te zien,te vinden en na grondig onderzoek dan eens een gefundeerd antwoord geven waarom het Absoluut geen Hoax is/in scene is gezet…..THE TRUTH WILL SET YOU FREE

     Like

 9. De Nederlandse Oorlogsfotograaf Jeroen Oerlemans “dood”geschoten door “sluipschutter”IS/ISIS HOAX…………(psss IS/ISIS is een Wag the Dog/Hollywood/Illuminati/Boogieman Creatie)de Collega’s vertelde hun HOAX bla bla bla psy op verhaaltjes,zonder Emotie bij Dwdd,Pauw,Rtl Late Night etc…betreft Jeroen Oerlemans…..een soort Zomergasten/Rutte zooooooooo doorzichtig propaganda,leugens mind control BULLSHIT

  Like

 10. Zeer GOED Nieuws!!!Op You Tube zijn er 2 Trailers van 2 Nieuwe Documentaires betreft Sandy Hook Shooting 2012 & Boston Bombing Marathon 2013,deze 2 Documentaires zijn overspoeld met Film/Documentaire Prijzen….maar het MOOIE is dat bijna NIEMAND meer gelooft en weet en begrijpt dat deze 2 Gebeurtenissen in Scene zijn gezet,met Crisis Acteurs,Politie,Media,Journalisten,Politie,The powers that be….Kijk maar eens naar de Likes/DISlikes/Reactie’s van beide 2 Splinternieuwe Documentaires/Trailers….You Tube:Newton Official Trailer(2016,USA)Kim Snyder Sandy Hook Documentary—&–..You Tube:Marathon:The Patriots Day Bombing(HBO Documentary Films)…..Zal vast en zeker geen woord in de Nederlandse Media/Televisie over gerept worden betreft deze 2 Nieuwe Propaganda,HOAX “Docu’s”,want o wee als een Kijker/Burger eens op You Tube zou kijken naar de 2 Trailers van deze “Documentaires”,en DE likes/DISlikes/Reactie’s ziet…bij deze weten jullie wel het bestaan van deze 2 Nieuwe “Docu’s”en DE likes/DISlikes/Reacties(ze liegen er niet om)….MINDBLOWING!

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.