De leugens omtrent MH17

We konden er op wachten. De Nederlandse overheid heeft zich met de MH17 HOAX zelf in de voet geschoten.

Al weken gaat het nu om niet aanwezige radarbeelden in de pers en binnen de politiek. Het MH17 dossier is hierin uniek. Nog nooit werd een onderzoek zo snel afgesloten zonder dat de onderzoekers de beschikking hadden over radarbeelden.

00

Voorbeeld van hoe NOS (publieke omroep) de waarheid verkracht en het publiek manipuleerd.

Dat die radarbeelden er niet zijn is eigenlijk heel logisch. De MH17 heeft nooit boven de Oekraïne gevlogen waardoor er ook geen radarbeelden kunnen zijn. Hoe moeilijk wil je de verklaring hebben? Deze hele MH17 HOAX is opgezet om Rusland in een kwaad daglicht te stellen zoals ik reeds in een eerder artikel aangaf. Het is één groot toneelspel echter met een slechte “continuity manager”. Dat er geen satellietbeelden zijn is ook wel logisch omdat satellieten gewoonweg niet kunnen bestaan. (zie hier)

Aan budget en voorbereiding heeft het deze toneelorganisatie niet ontbroken gezien de enorme inzet van lijkwagens en de prompte mediatijd. Aan een goedgelovig publiek ontbrak het evenmin gezien de vele duizenden zombies die in Nederland langs de weg stonden bij het voorbijgaan van meer dan honderd lijkwagens met kisten gevuld met Oekraïns goud en opium uit Afghanistan met bestemming de Koninklijke Nederlandse Cocainefabriek. Ook zaten minimaal een miljoen gezombificeerde Nederlanders apatisch voor de leugenbuis te treuren om niet bestaande slachtoffers in met goud beladen lijkwagens.

Ik ben bang dat het zombiegehalte in Nederland inmiddels dusdanige proporties heeft aangenomen dat dit land voor mijn gevoel verloren is. Alles wat op tell lie vision is wordt gewoonweg geloofd. Er zijn zoveel mensen die via via wel iemand kenden die in het vliegtuig zat. Dat die mensen die via via iemand kenden van de geheime diensten afkomstig zijn krijg je er bij een gemiddelde zombie niet in.

Voor alle zombies die toevallig op deze blog belanden een mooi liedje.

21 Reacties op “De leugens omtrent MH17

 1. MH17 “wrakstukken”die iedereen op TELL LIE VISION ziet/zag,zijn DE Wrakstukken van het “vermiste”vliegtuig MH370,OOK “toevallig”van Malaysian AirLines(zo simpel is het)

  Like

 2. 1+1=2.
  Blijkbaar kunnen miljoenen vaderlanders dit na jaren onderwijs nog altijd niet toepassen op abstracte onderwerpen.
  Ondanks de fouten die de poppenspelers bewust en onbewust begaan in hun mind-fuck spel.

  Like

 3. Er zijn natuurlijk wel amerikaanse satelietbeelden EN radarbeelden, maar enkel secundaire radarbeelden.
  De satelietbeelden werden door de VS geleverd maar waren enkel te bezichtigen voor geselecteerde onderzoekers (omdat ze blijkbaar gemaakt zijn met dergelijke hoge kwaliteit dat de technologie nog ‘classified’ is en dus niet mag publiek gemaakt worden.
  De primaire radarbeelden werden door de russen vernietigd omdat deze heel hun leugenshow zouden doorprikken. Natuurlijk hebben de russen en dan met name een team van de 53ste luchtbrigade uit Kursk; de MH17 met een BUK-raket neergeschoten. Natuurlijk is de trol en oppercrimineel Putin hiervoor verantwoordelijk en Natuurlijk wordt door rusland het onderzoek op elk mogelijk vlak gesaboteerd tot en met.
  De russische leugens zijn voor iedereen zichtbaar die ogen heeft en wil zien.

  Like

   • Met hun Belabberde Crisis “Nabestaande”Acteurs,die NOOIT 1 Echt traantje hebben laten vloeien over hun wangetjes(niet dat oogjes dichtknijpen en moeilijk kijken “huilen”wat ze Allemaal vertonen 1,2,3,4,5,6,7 etc…Na de Mh17 Klucht/Hoax/Leugen/fata morgana/24/7 en Zelfs gewoon lachen,vrolijk zijn,totaal geen emotie,gewoon hun GEscript leugen relaas vertellen op TELL LIE VISION(media algemeen)@ipssy(sommige(eigenlijk allemaal!) interviews zijn Hilarisch!)–tranen in mijn ogen van het Lachen,van sommige mh17 interviews…

    Like

  • @ipssy….Putin(new world order lover,freemason) is mede verantwoordelijk ivm MH17 Hoax,en die Buk raket explosie heeft Natuurlijk Nooit plaats gevonden,want het is een…..van A t/m Z Hoax(er zijn Alleen maar Bewijzen dat het een Hoax is,Iedereen die Serieus aan de Slag zou zou gaan ivm MH17,komt snel of later 100% Automatisch bij het woord:*Hoax* uit…..hoe je echt geen “raketgeleerde”voor te zijn,en als je een Laptop hebt,heb je GOUD in je handen,om tot de Conclusie te komen dat De MH17 een smerige HOAX is.

   Like

 4. Mh17 Hoax Psy Op Klucht Sprookje gaat maar door:Google:NOS-Nabestaanden MH17 krijgen uitleg over onderzoek Daders–7-3-2016(datum=Hoaxnummers bij uitstek 7×3=21=777—mh17-17-7-2014-boeing777)tijd artikel NOS geplaatst:22:59=2+2=4+5+9=14=…4+14=18=666…….

  Like

 5. De Crisis “nabestaanden”Acteurs en “298”doden inclusief “Alle” Familieleden moeten voor ALTIJD deze Act Opvoeren,lijkt me ook geen prettig bestaan(om 24/7 tot de “eeuwigheid”,in een Grote,Smerige,Vieze Leugen te leven,en contstant te Liegen tegen het Nederlandse Volk/Buitenlandse Volk),en De “298”‘doden”zullen toch af en toe om hun schouder kijken ergens in de Usa,Uk,Malaysia,China,Nieuw Zeeland…etc…?,om niet gespot te worden, of om een bekende tegen te komen,die denkt/denken dat diegene ECHT dood is.

  Like

  • @Stevie Heel goed. Laat al die verraders dutch, jew of wat dan ook maar lekker hun hele leven “achterom” kijken. Hopen dat ze wroegend hun graf in gaan. Baphomet zal ze met een vlammend gejuich ontvangen en een warm -wat zeg ik haha- een heet, een gloeiend heet welkom heten.

   En nogmaals Neerschieten van zo,n Boeiing 777 is GEEN optie.
   Hoe vaak moet ik dat nog zeggen?!
   Te veel sporen in de lucht radar, rook, brokstukken die ongecontroleerd (lees niet voor de psyop geschikt) overal in dorpjes en zelfs steden kunnen terechtkomen (13km HOOG he!).

   Nee en de bokstukken van de MH370 snachts in vrachtwagens over de weg vervoeren, levert weinig getuigen. En voor de enige ECHTE getuigen geldt AFTUIGEN door alle mossad agenten verkleed als oekraiense patriotten ter plekke! En mocht het aftuigen niet helpen, dode getuigen, getuigen helemaal niet. (maar wel toevallig dat ze dood althans te vroeg etc zijn dus…)

   Like

 6. Narrator in possession of over 5000 pictures from Mh17 crash site point out numerous strange anomalies associated with the victims from MH-17.

  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=fbf_1429163375… 1) Glowing fluorescent dye near 1st body
  2) Strong smell of formaldehyde in air
  3) Absence of blood on and around corpses
  4) Bloated damp corpses
  5) Victims not European looking- she states that most looked Asian
  6) Strange dead birds, including a blue and yellow Macaw that is, ironically, the same color as the Ukrainian flag at the 3:10 mark. This is a tropical bird which makes one wonder why it was flying on a plane from Amsterdam to Southeast Asia. Normally, one would expect that such an occurrence may take place the other way round.
  7) She states that the cell phone data had no 2014 photos, only photos from 2013.
  8) Bluish/black lips on victims
  9) She states the passports were all brand new and undamaged
  10) Most victims were completely naked with only 20 or so wearing clothes
  11) She states that all the suitcases were packed with winter clothes
  12) She only saw 6 or 7 children bodies
  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=fbf_1429163375

  Like

 7. De radarbeelden uit Rusland willen ze niet zien. De nabestaanden hebben een brief geschreven aan Putin, Kerry en Rutte om openbaring van radarbeelden. Kerry heeft totaal geen antwoord gegeven, en Lavrov heeft een brief geschreven dat ze de beelden zo weer ter beschikking stellen als ze er om zouden vragen. Maar eerder zijn deze beelden afgewezen omdat ze niet nodig zouden zijn. Er zijn inderdaad een hoop rare dingen, maar dat er geïnsinueerd wordt dat de mensen aan boord van MH17 niet zouden bestaan vind ik wel heel stellig. Er zijn ook nog ouders zelf naar Oekraïne gevlogen om het wrak te kunnen bekijken waar hun dochter omgekomen is. Terwijl de onderzoeksgroep zogenaamd niet op de plek kon komen kijken omdat het te gevaarlijk zou zijn. Deze mensen zijn geholpen door de Oostoekraïners om hun veiligheid enigszins te kunnen waarborgen.

  Like

  • Goed dat je er in ieder geval over blijft nadenken. Maar mijn stelling is dat de MH17 vlucht nooit heeft plaatsgehad en er dus ook geen radarbeelden van die zogenoemde vlucht. Er is wel een identiek toestel (MH370 (of ander identiek Israelisch vliegtuig) met menselijke overschotten van de MH370 vlucht) op genoemde plek gecontroleerd neergeschoten door een Oekraïense of Georgische jager.

   Like

   • Tegen het per trucks aanvoeren van de Boeing vliegtuigdelen om een crash te simuleren lijkt te pleiten dat de ooggetuigverslagen spreken van een neerstortend vliegtuig. Maar de brokstukken kunnen ook ter plekke gecontroleerd opgeblazen zijn (de aanvoer door trucks lijkt me ook niet te kunnen zijn ontgaan in de omliggende dorpen en daarover heb ik geen getuigenissen kunnen vinden).

    Like

  • De Herfst is er nu echt,het regent,kouder,de Bladeren beginnen gulzig te vallen over de natte straten….beetje somber misschien?—Google:MH17 Het Verdriet Van Nederland Docu…………Kijk en LACH(lig dubbel)vooral DIE *Scene* bij die Indonesische Rijsttafel voor de “dode”Mh17 “slachtoffers”(hilarisch)–en OOK bijna op het Einde van de “Docu”(Mockumentary!),door 2 Zussen,waarvan hun moeder en vader “dood”zo BLIJ zijn met hun Motor,en genieten van het Leven——-extra bonus De Maker van deze MOCKUMENTARY:Michiel van Erp genaamd zat OOK bij Eva Jinek VOOR dat deze “Docu”(mockumentary)op Televisie kwam aan tafel,Eva en Michiel konden hun LACH niet inhouden toen ze een stukje lieten zien van DE Indonesische Rijsttafel Scene………….3x raden waarom——-zoek en gij vind deze Uitzending van JINEK met Michiel van Erp MH17 het Verdriet van Nederland op Google/Internet..——–A MUST SEE!!!!!!let GOED op Eva Jinek en MIchiel van Erp hun onderonsje…………zij lachen ons uit,ik LACH hun uit—wie is slimmer?

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.