Adolf Hitler over oorlogsmisdadiger Winston Churchil..

zzzzz

Grootste oorlogsmisdadiger aller tijden.

Al vaker gaf ik aan dat de geschiedenis geschreven wordt door de overwinnaar. De overwinnaar echter zal nooit en te nimmer zichzelf beschuldigen van oorlogsmisdaden zoals ook na de 2e wereldoorlog niet gebeurde. Zo kon het gebeuren dat de naoorlogse generatie op school een geschiedenis ingeprent kreeg die werkelijk waar haaks stond op de werkelijkheid. Churchil werd als een groots staatsman in de leugenachtige geschiedenisboeken omschreven terwijl hij nu juist de grootste moordenaar en oorlogsmisdadiger uit de menselijke geschiedenis kan worden genoemd. Churchil werd dus omschreven als de held en dat hield in dat Hitler dan wel een oorlogsmisdadiger moest zijn.

Het was Winston Churchil die begon met het ’s nachts bombarderen van de civiele bevolking in 60 door Churchil aangewezen Duitse steden. Vrouwen en kinderen die lagen te slapen werden midden in de nacht overvallen door Britse bommenwerpers die hun brandbommen afgooiden op de burgerbevolking. Het gevolg was dat miljoenen Duitse vrouwen en kinderen omkwamen in een werkelijke holocaust. Ze verbrandden levend in hun gebombardeerde woonplaatsen. Dit was een oorlogsmisdaad zoals de mensheid die nog nooit had mogen ervaren. Het was ontegenzeggelijk genocide op de Duitse bevolking waarvoor Churchill binnen de zionistische wereld geprezen en onderscheiden werd. Miljoenen onschuldige Duitsers vonden zo de dood door verbranding.

Dresden in ruins after Allied bombings, February 1945.

Dresden na de nachtelijke bombardementen door oorlogsmisdadiger Winston Churchill.

Na de capitulatie presteerden de Britse en Amerikaanse overwinnaars het nog om miljoenen Duitse geïnterneerde soldaten te vermoorden waarbij op slinkse wijze de afspraken van de Conventie van Genève en de 4e Haagse Conventie werden omzeild.

Zoals het de Britten, die nooit zeggen wat ze denken of voelen,  betaamt werd de hele geschiedenis van WWII 180 graden omgedraaid. Er moest van Hitler een oorlogsmisdadiger gemaakt worden en “stiff upperlip” Churchill moest tot held worden geschreven. Zo werd in de verzonnen geschiedenisboeken de holocaust in de schoenen geschoven van Adolf Hitler en werden er na de oorlog door de zionistische overwinnaar vernietigingskampen, gaskamers en crematoria verzonnen om Duitsland in een kwaad daglicht te stellen. De geplande vernietiging van de joden werd verzonnen. Persoonlijk kan ik me nog steeds wel voor mijn kop slaan dat ook ik zo naïef was deze verhalen als kind maar zo te geloven. Maar ja ik was nog een kind! Het inzien van de waarheid veroorzaakte wel enige cognitieve dissonantie als gevolg van de heftige indoctrinatie die we als kinderen allemaal ondergingen vanaf de 60er jaren. Groot was dan ook mijn vertrouwenscrisis ten opzichte van autoriteit vanaf dat moment. Terecht als ik zie hoeveel meer grote leugens de mensheid door politiek, religie en de joden (geen religie maar een groep mensen die zich een bijzondere identiteit toe schrijven gebaseerd op helemaal niets) opgedrongen werd in de loop der tijd.

 

Afbeeldingsresultaat voor anne frank

Een door haar vader en de zionisten/joden misbruikt meisje, Anne Frank.

Jaren dacht ik dat Anne Frank wilde gaan douchen en dat er, in plaats van water, gas uit de douche kwam. Dit verhaal werd lang verteld op de scholen gedurende de 70er jaren. Zoals altijd werd ook deze leugen ingehaald door de waarheid en moest dit verhaal herschreven worden. Anne Frank overleed aan de gevolgen van tyfus zoals ook haar zus en de meeste kampbewoners overleden als gevolg van ziekte en honger door de oorlogsomstandigheden. De zionisten/joden hebben het nog steeds over de vernietiging van de joden terwijl de joden slechts circa 40 % uitmaakten van de kampbewoners.

Het wordt dan ook de hoogste tijd dat er eens met een frisse kijk opnieuw studie gemaakt moet worden van wat er werkelijk gebeurde voor, tijdens en na de 2e wereldoorlog. Het wordt nu eindelijk wel eens tijd dat de werkelijke monsters uit deze tijd, zoals Winston Churchill, ontmaskerd worden voor wat ze werkelijk waren, moordenaars en genocideplegers aangestuurd door het zionistische Rothschild kapitaal.

We kunnen als fatsoenlijk mens toch niet langer onze kinderen voorliegen omtrent de werkelijke geschiedenis? Zij verdienen de waarheid en niets dan de waarheid hoe moeilijk die soms ook te bevatten zal zijn.

A lie has many variations the truth none

9 Reacties op “Adolf Hitler over oorlogsmisdadiger Winston Churchil..

 1. WOI en WOII werden ruim van te voren tot in de details gepland.
  Neem D-Day: op 6 Juni 1944 begon de invasie om 06:00 ondanks dat het slechte weer dat de luchtmacht aan de grond hield.
  Maand-Dag-Uur=6-6-6.
  1944: opgeteld is dat 1+9+4+4=18=6+6+6.
  1944 was trouwens ook een Shemitah-jaar.
  Je schrijft dat na WOII de geschiedenis 180º werd omgedraaid maar dat gebeurde dus eigenlijk al veel eerder.
  We worden al 5776 jaar belazerd en gebrainwasht.
  Misschien nog wel langer maar niet op een dergelijk epische schaal.

  Liked by 2 people

 2. Hallo allemaal,
  met dit artikel van Martin VRIJLAND heeft hij zich definitief als
  CONTROLLED OPPOSITION geout.
  Die man zoekt geen waarheid. Maar verdeeldheid en hij discrimineert op een belachelijke manier met zijn beschuldigingen, die nog erger zijn dan in de mainstream.
  Dat is duidelijk geworden, toen ik er net 2 linkjes van docu’s heb geplaatst, TGSNT en Communism by the backdoor, beide van Dennis Wise.
  Die zijn er meteen weggehaald, mijn reacties ook.
  Terwijl er Hollywood films, die op fictie berusten, wel de ruimte krijgen.
  Ik word hier verdrietig van, hoe fucked up dat systeem is, en zelfs die die zeggen zich voor de waarheid in te zetten, staan onder mind-control en horen bij het systeem.
  Schande Vrijland, voor mij ben je geen stuiver meer waard.

  Sorry Don, dat ik het hier neer pen, maar het is zo belangrijk als we vrede en rust in de wereld willen. Ik wil de waarheid en niets dan de waarheid.

  Like

  • Aan het eind van het intervieuw (bovenstaande reactie) leunt het een beetje richting de gedachte dat er een soort van genocide plaats vindt van het blanke ras. Naar mijn mening als je wakker en bewust de wereld inkijkt leunt dat ook een beetje op de indoctrinatie komende vanuit een oorspronkelijke “white supremacy” agenda eind 17e eeuw begin 18e eeuw ingezet. Dat is mogelijk aangestuurd door dezelfde groep die hoofdzakelijk de slavernij aangestuurd hebben met voornamelijk azkhenazi ‘joden’ aka ‘jews ‘ zij die het jodendom aangenomen hebben ter…The synagoge of satan…. in leidende functies..

   Er is namelijk altijd al een witte minderheid geweest door geheel de geschiedenis heen , bekijk de bevolkingsgebieden en zie het…
   of lees het boek van babylon to timbuktu welke ook op youtube te vinden is.
   Maar dat is een andere afslag verder, maar mogelijk is ook dat geheel van opzet wederom om de rassenkaart uit te spelen en dat is niks nieuws en men gebruikt het alle kanten uit als verdeel en heers tactiek. Polarisatie…
   In werkelijkheid heeft de mensheid 1 gemeenschappelijke strijd tegen het duistere en dat is hoofdzakelijk nog steeds ook die groep die Hitler naar voren haalt in zijn speeches en buiten werking stelde destijds. Dus die voornoemde ‘synagoge’ maar men heeft meerdere mantels

   Die groep is uiteindelijk de ruling class welke zich op topposities hebben genesteld en een drievoudige hierachie dienen een luciferiaanse , de metselaarij ter mantel en de burgerij en dat is wederom in elkaar verwoven occult en bovengronds.

   Het belangrijke is de waarheidsvinding in deze , heb namelijk ook even aangenomen dat hitler een rotschild zou kunnen zijn en voor mij is dat nog steeds niet helemaal ontkracht na die video aangedragen in de vorige reactie. M.i. komt er namelijk niemand aan de top zonder dat men dat toegestaan is. Wel kan iemand zich maskeren en meewerken tot op een positie en van daaruit een poging wagen om de zaak proberen te keren. Dan ontstaat de vraag kon hitler dat zijn ? Om wat meer te weten te komen raadpleeg ik ook D.Duke en daar heb ik het drieluik – israel land for organized crime – tot me genomen temeer om ook de bewegingen van die groep te begrijpen ten tijde van de bolsjevieken
   men heeft zich daar gevestigt wederom onder een, die mantel.

   Er wordt gesproken in het artikel over : Dit was een oorlogsmisdaad zoals de mensheid die nog nooit had mogen ervaren. Verschrijkkelijke daad volmondig mee eens maar tijdens de overname van Rusland door die groep zijn er zo’n 65 miljoen russen gedood. En toen heeft men die gehele streek gewipt , aka schoongeveegd als het ware en is hun syndicaat langzaam opgestart. Daaruit is de echte organized crime mafia ontstaan
   niet zoals ho – lie – wood dat heeft gebracht dat het in Italie te doen zou zijn dat is wederom mythevorming en maskerade ten top . Overigens heeft ieder land zijn eigen organized crime maar dat is van andere schaal… Maar ik dwaal wat af van die ene vraag was Hitler inderdaad een ware rebel ? ( de film The Utlimate Red Pill is inmiddels verwijderd van youtube..)
   Wat op zich daarmee in verbinding kan liggen met de daden van churchill mocht hitler ook meerdere hierarchien dienen dan zou woII zo maar eens een problem reaction solution in het kwadraat kunnen zijn geweest en vervulden beide heren gewoon een of hun rol….

   Like

   • @Treowd Inderdaad! Waarom liet Hitler de Engelsen bij Duinkerken ontsnappen? Waarom sloot Hitler de Straat van Gibraltar niet af ter ondersteuning van Rommel in Noord Afrika? Maar zo 2 vragen.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.