Wereldoorlog III aanstaande?

 

Afbeeldingsresultaat voor draghi

Angsthaas Draghi.

Het rommelt aan alle kanten in elke uithoek van de Wereld. De beurzen zitten wereldwijd in een negatieve spiraal. Vooral de stealth wapens van de joodse bankiers, “Big oil en Big money” staan onder grote druk. Deze wapens zijn vol overmoed ingezet door het Vaticaan (Jezuïeten) en de joodse bankiers van de Synagoge of Satan in London City. Het lijkt erop dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn van een systeem dat op sterven na dood is. Zelfs de zalvende woorden van de financiële Paus van Europa, de jezuïet Mario Draghi, hebben maar 1 week effect gehad. Draghi kan ook niet meer zoveel. De rente staat soms al negatief en er zijn al onverantwoord veel Dollars en Euro’s bijgedrukt. Bail-in wetgeving is er inmiddels wel met spoed doorgejaagd om de verliezen van de “Too big to fail” banken af te kunnen wentelen op de bevolking.

De oorlog in Syrië is een afgang geworden voor de judeo-christelijke westerse machten. Israhell doet nog zijn uiterste best de situatie te laten ontsporen in Syrië in opdracht van Rome, London City en Washington D.C., de satanische drie-eenheid van dit moment. De Golan hoogte kunnen de zionisten inmiddels wel op hun buik schrijven. Continentaal Europa verzet zich meer en meer, onder druk van de publieke mening, tegen het joodse gedrocht in het Midden Oosten, Israhell. De joodse magische deceptie lijkt uitgewerkt. Het heilige joodse getal van 6 miljoen lijkt uitgewerkt.

Afbeeldingsresultaat voor victoria fuck the eu nuland

In de Oekraïne leed de zionistische coalitie (London, Washington en Tel Aviv) ook al eclatant gezichtsverlies. Geen enkele doelstelling werd gehaald en Victoria “fuck the EU” Nuland mislukte totaal in haar opdracht ook al was ze een uitverkoren stuk joods uitschot. De onderste steen van Mark Rutte in de MH17 soap serie zal ook in Nederland voor de ontmaskering van de elite zorgen.

Ondertussen wordt Europa onder de voet gelopen door vluchtelingen die hun land zijn uitgeschoten en gebombardeerd door dezelfde joods-Vaticaanse kabal en wij laten het allemaal gewoon gebeuren terwijl deze joodse elite zo hondsbrutaal is dat ze het gewoon en plein public durven aan te kondigen. (zie filmpje boven Ned. ondert.)

images (55554)

Het spelletje dat gespeeld wordt met Noord Korea is natuurlijk alleen voor de bühne. Een komedie, dus niet serieus te nemen.

images (66664)

Wat wel heel serieus te nemen is zijn een tweetal berichten van de afgelopen week. 2 Berichten die ook in de alternatieve media maar sporadisch belicht worden terwijl ze aangeven dat we aan de vooravond van de ineenstorting van het systeem en de 3e wereldoorlog staan. Zo waren daar de volgende berichten;

Wat betreft Iran geeft deze opstelling wel te denken. Een zelfde uitspraak kostten Sadam Hoesein en Khadaffi al de kop (letterlijk). Hun respectievelijke landen, Irak en Libië, zijn gelijk ook maar teruggeschoten naar de oorspronkelijke chaos waarbij de westerse kabal gelijk maar de olievoorraden onder zich nam en een Rothschild Centrale Bank installeerde. Dit is dus niet zo maar een willekeurige uitspraak van Iran. Het getuigt van kracht en moed welke waarschijnlijk ingegeven is vanuit het 3e Rome (Moskou). Dit 3e Rome dat dus nu, vrijdag a.s., in gesprek gaat met het Vaticaan op Cuba. Dit is GEEN toeval!

images (3333334)

Donkere wolken! Maar er schijnt licht achter de donkere wolken.

Er pakken zich donkere wolken samen aan de nabije horizon. Het Westen lijkt over te schakelen op plan B,C of zelfs Z. Een grote oorlog lijkt onafwendbaar. Ook zonder deze oorlog zal het systeem klappen maar middels oorlog kunnen de veroorzakers, de Judeo Vaticaanse elite, nog proberen hun hachje te redden, de guillotine’s zogezegd omzeilen.

Sheik Imran Hosein voorspelde al eerder deze apocalyps voor 13 april 2016.

Moeten we bang zijn voor deze ontwikkelingen? Volgens mij NIET! Willen we een betere Wereld dan zal die niet zonder slag of stoot kunnen worden gerealiseerd. “No pain no gain” zeg maar. Het is echter zaak dat we de veroorzakers van de onderdrukking van de afgelopen millennia niet laten ontsnappen via hun strategische spelletjes.

De tijd van de 99% staat op beginnen maar laten we het wel op onze voorwaarden doen en ons niet weer laten inpakken door de elite met hun praatjes voor de vaak.

 

11 Reacties op “Wereldoorlog III aanstaande?

 1. En de illegalen, de IS strijders, de verkrachters en de economische gelukzoekers kunnen we het beste op z’n Russisch aanpakken.
  Keurig netjes in het gelid, alsof ze de polonaise dansen maar dan terug naar hun “Thuislanden”.
  Let wel: (voordat links gaat sgreeuwen en roepenn) de echte vluchtelingen dienen we wel (for the time being) io te vangen.

  ZIE:

  Like

 2. Echt?! Soms denk ik dat je best wel een intelligente man bent, maar als ik dan weer een gedrocht van een artikel als dit lees verlies ik weer iedere illusie dat dit ook zo is.

  Man, man, wat zit je de boel weer als een chaos uit je koppie te persen.

  Neem dit zinnetje: Continentaal Europa verzet zich meer en meer, onder druk van de publieke mening, tegen het joodse gedrocht in het Midden Oosten, Israhell.

  Dat is dan een linkje naar een artikel dat gaat over een verloren Franse tender van een Israeli/Engelse drone manufacturer tegen de Franse drone-bouwer Sagem De sufferds van de BDS claimen onmiddellijk de overwinning. Ook al wisten ze in Frankrijk slechts 8000 handtekeningen te verzamelen tegen een eventuele keuze van Frankrijk voor de Israeli/Engelse drone. 8000 is niet echt een overtuigend aantal handtekeningen.

  Daarnaast blijkt dat je helemaal niets, maar dan ook werkelijk niets, weet of hebt gelezen over die tender. Los dat het natuurlijk politiek gezien in Frankrijk, en voor Frankrijk verstandiger is om een nationaal product te kiezen (80% van de Sagem drone wordt (kan worden) gebouwd in Frankrijk, tegen 10% van de Israeli/Engelse drone) wat werkgelegenheid oplevert (al is het aantal bestelde drones laag, dus zoveel win je daar niet mee), kan er financieel veel geregeld worden dmv van afboekingen via bijv belastingverplichtingen of uitstel, maar is de belangrijkste motivatie om voor de Sagem drone te kiezen: “the domestic capability” m.a.w. de inzetmogelijkheden binnen Frankrijk/Europa gekoppeld aan de besturingsmogelijkheden. Israeli technology laat drone-inzet ‘zonder pilot assistance’ toe, maar de Sagem kan bestuurd worden door een menselijke pilot. Is een domestic issue, auto-drones boven Europa laten vliegen ligt niet zo lekker bij de bevolking zullen we maar zeggen.

  Anyway, helemaal nergens blijkt de stelling die je weer plottert. Wat wel blijkt is dat je een lui stukje typt waar maar één boodschap geldt” “The Jews did it”. En het maakt je verder niet uit welke voorbeelden je daar bij verzint.

  Like

   • Hahaha, nee hoor, dat zal niet snel gebeuren.

    En als ik dan al een depressief momentje heb dan open ik gewoon een heerlijke wijn uit Judea en Samaria. Prachtige koshere wijnen. Eerlijk ook. Uiteraard niet BDS goedgekeurd, maar ja, dat zijn ook dan ook extreme zeurkousen en eten alleen maar door de maan belichte tomaten.

    Ik had ooit nog het idee om een doosje naar die zeurkous van je ‘Know Too Much” te sturen. Ik heb zijn adres immers. Maar ik moedig alcoholisme niet aan, dus zag ik er vanaf.

    Like

     • Nou, dat is wel heel hard gesteld @nemesis. De wijngaarden zijn al duizenden jaren oud, en de wijnen uitstekend.

      Zit geen druppel bloed in. Dat is meer de industrie van traangas, rubberkogels, drones, betonnen veiligheidsmuren, telecom technologie en dergelijke. Heeft allemaal niets met wijn te maken. Nou ja, ik drink er wat rustiger wijn door, maar dat is natuurlijk subjectief.

      Proost man(? Dank je! Ik heb tietjes, maar ik geef toe, dat zegt tegenwoordig ook niets meer.

      Like

     • Ziva
      Ik wist dat je dom *) was, maar dat je zo dom was, nee. Jammer ik had je hoger en vooral moreel hoger ingeschat.
      Als je niet weet wat ik bedoel zou ik het even opzoeken en niet vanaf 1948 he. maar ver, heel ver daarvoor.
      Zoek ook meteen het woord “metafoor” op. Ik geef toe het best moeilijk voor je is…..

      *) dom om zo doorzichtig en platvloers te reageren.

      Like

     • Het is niet mijn taak om te ontdekken wat jij bedoelt @nemisis. Dat is aan jou. Dus allerlei ‘seek and hide’ spelletjes opzetten om je gelijk te halen gaat niet echt succesvol worden.

      Krijg je de kans om eens lekker je ongenoegen te uiten. Geef ik je zelfs wat onderwerpjes zoals ‘traangas, muren, rubberen kogels’, en dan nog weet je dat niet te benutten.

      Nee, je verkrampt meteen weer in superplottermodus en eist dat ik ‘maar eens iets op Google moet opzoeken’. Zo werkt het niet in de grote boze 1% wereld @nemisis.

      Daar moet je gewoon minimaal met concrete voorbeelden komen en het liefst binnen de context van je argumenten. Doe je dat niet dan ben je kansloos. Dus niet: zoek dat maar eens op bij Google.

      Nope, nope, nope.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.