Wie vermoorde Marianne Vaatstra?

mv

Via het blog “Rechtiskrom” van Wim Dankbaar kunnen we de belevenissen van Wim volgen in zijn zoektocht naar het waarom van doofpot rondom de moord op Marianne Vaatstra. De inzetten zijn verhoogd en het gaat nu om echt geld (200K Euro). Of zou dit ook een spel voor de bühne zijn?

Al geruime tijd verkondigt Wim Dankbaar dat ene Ali Hassan Marianne Vaatstra de keel doorsneed. Wim vertrouwt hier terecht volledig op o.a. de bekentenis van Rosaly van Zessen. Zij bevestigde dat ze deze Ali terug zag komen in het kamercomplex waar zij ook woonde en dat Ali, onder het bloed en met mes, hierbij zei; “Ze hadden haar de keel veel dieper moeten doorsnijden”.

In principe kwam de kwestie dat Mariannes keel meerdere keren is doorgesneden pas tijdens de rechtszaak aan bod als zogenaamde “daderkennis”. De getuigenverklaring van deze Rosaly is hierdoor natuurlijk enorm in geloofwaardigheid toegenomen.

Echter de keel van Marianne was 3 x doorgesneden!!! Wie waren dan die “ze” waar Die Ali Hassan het over had. Was dat misschien die Faek die Wim Dankbaar heel gespeeld een zeer toffe gast vond op enig moment?  Was het Ludger Dill of die Wolfgang Hebben? Of waren er nog andere partijen bij betrokken? En welke snee was dodelijk?

Waarom werd de stacaravan pas weken later in brand gestoken? Was dit om te suggereren dat de moord hier plaats gevonden had terwijl Marianne Vaatstra in werkelijkheid in de Fogelsangstaete is vermoord?

3 dingen zijn me duidelijk geworden in de loop der tijd. De veroordeelde Jasper Steringa kan gezien zijn verklaringen ter terechtzitting nooit Marianne vermoord hebben en er zijn meerdere daders. De stacaravan van Wolfgang Hebben lijkt me, gezien het pas weken later afbranden, niet de “plaats delict”.

download (4)

Nooit mochten de verbanden met kinderprostitutie worden onderzocht in de zaak Andrea Luten. Ook hier werd een onschuldige veroordeeld op basis van DNA uit 1 schaamhaar zonder haarwortel, hetgeen onmogelijk is!!!!

Mijn gevoel verteld me al jaren dat er ook een rechtstreeks verband is met de moord op Andrea Luten. Kijk alleen maar naar de manier waarop ook deze moord is opgelost via een patsy op basis van DNA uit een schaamhaar zonder wortel. Dat was toen en is nu nog steeds een onmogelijkheid.

Zou er achter de verhalen van de “supergetuige” dan toch een kern van waarheid zitten?

 

2 Reacties op “Wie vermoorde Marianne Vaatstra?

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.