7 Reacties op “Is the dreaded Zika virus another giant scam?

 1. Schijnbaar wel, gisteren stond in Kleintje Muurkrant bv dit te lezen;

  Zika

  zaterdag 30 januari 2016
  Maldicão [godverdomme,red.]. Dat moeten de autoriteiten en de grootgeldverdieners in Brazilië hebben gedacht toen die zikabui daar losbarstte. Want hoe krijg je die klotenmuggen op tijd weg uit de stadions, hotels, shoppingcentra en uitgaansgelegenheden als het startschot van de Olympische Spelen valt? Een ding is zeker: de bollebozen van de Britse firma Oxitec zal niet gevraagd worden of ze even kunnen helpen. Gaat u even mee terug in de tijd? Gezellig. Hier even keren. Kijk uit voor de tegenliggers. Opoe even laten oversteken. Gas. In een mum of twee bereiken we dan 23 november 2010 en we parkeren bij ons artikeltje “Ziek”. Moet u even lezen. Leuk hè? Hmmmm.
  Het wordt nog leuker. In juli 2012 kruipt naar buiten dat Oxitec in Brazilië een imposante farm heeft ingericht om daar aan de genen van mannetjesmuskieten te knoeien. Met het achterliggende plannetje die genetisch gemodificeerde (GM) zoemers later het bos in te jagen om de vrouwelijke soortgenoten te beklimmen en langs die weg het gevaar van knokkelkoorts en andere onprettige kwalen zoals zika voorgoed uit te bannen. Want de koters uit die one night stands strijken al voor hun adolescentie de vlag. Tenminste, als pappa geen tetracycline met zich meedraagt, anders zoemen een flink aantal koters alsnog de wijde wereld in.
  Voorjaar 2015 wordt de eerste wolk GM-jongens losgelaten bij de stad Juazeiro en in juli toeterde Oxitec al triomfantelijk, dat 90 procent van de betrokken GM-koters in de nabije omgeving waren uitgeknokkeld. Leuk, maar hoe zat het met die resterende 10 procent? Nou, die bleven leven. Twee mogelijkheden: die waren resistent of hadden toch voldoende tetracycline binnengekregen om te kunnen overleven. Oxitec aan de snuffel en wat bleek? Bij het manipuleren hadden ze hun zoemende vriendjes kattevoer opgediend. Daar was kip in verwerkt. Veelal ontplofte kip die bij leven op de been werd gehouden met antibiotica en u voelt hem komen, een van die antibiotica was tetracycline. Inmiddels weten waartoe al dat geknoei heeft geleid. Straks een heleboel kindjes met te kleine koppies en het besluit van Daphne Schippers om thuis te blijven. Dat is effe lekker.

  Waar de plofkip toch allemaal niet goed voor is…

  Ook het stukje uit 2010 met een GM-muggenexperiment op de Kaaimaneilanden spreekt boekdelen:

  Ziek

  dinsdag 23 november 2010
  Nou zal je van ons niet horen dat het lekker is om een prik van een muskiet te krijgen. Je kan er van alles van krijgen. Van West-Nijlziekte tot malaria of knokkelkoorts. Maar wat de Britse firma Oxitec doet om aan de logistiek van die ellende iets te doen lijkt ons ook niet gezond. Vorig jaar hebben de tovenaarsleerlingen van die club gesleuteld aan het gen van deze vliegende naald, zodat ie zich niet meer konden vermenigvuldigen. Om er vervolgens stiekem een paar meloen van los te laten op de Kaaimaneilanden. Kijken wat er gebeurde. Volgens hullie was het een groot succes, maar nadat de boel naar buiten kwam werd de plaatselijke bevolking knap giftig. Want het is natuurlijk best lekker om je muskietennet naar de belt te kunnen brengen, maar wat de verdere effecten zijn op het milieu weet geen kaaiman. Muskieten dienen namelijk ook als lekkere hapjes voor bijvoorbeeld vogels en vleermuizen en verzorgen naast een andere irritante diersoort als de bij voor het bestuiven van gewassen. Oeps daar hadden de Lupardi’s van Oxitec even niet aan gedacht.
  Gelukkig zijn ze niet alleen op de wereld. Zo lijkt het er sterk op dat wijsneuzen van een andere firma iemand hebben meegestuurd met de bezettingsmacht op Haiti om cholera te verspreiden. Volgens schaarse persberichten buiten de mainstream een zeer speciaal soort cholera, die door één drager is binnengebracht. Waarvoor? Nou, er zijn wel erg veel arme donders in Haïti en als we de boel daar eindelijk eens een beetje fatsoenlijk op de rails willen krijgen, dan kunnen we daar beter een onsje vanaf halen.
  Zeggen kwaaie tongen. Te kwaai naar uw smaak? Lees dan bijvoorbeeld eens hoofdstuk 11 van The Last Circle van Cherie Seymour aka Carol Marshall. Ziek? Doodziek.
  Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel

  Aldus Kleintje Muurkrant.

  Like

 2. En dan te bedenken dat je in het echt bijna geen muggen en ander vliegend gespuis meer ziet.
  Wie herinnert zich nog de tijd dat na elke autorit je alle met bloedplassen gedecoreerde zwarte resten van je voorruit moest verwijderen?
  Volgens mij heb ik het dan al over jaren geleden, dat ik om die reden mijn voorruit móést schoonmaken…

  Like

 3. Het toonaangevende Duitse Robert-Koch-Institut (RKI) suggereert in zijn epidemiologisch bulletin 2/2016 dat medicijnen de oorzaak van de misvormingen kunnen zijn. De Braziliaanse microcefalie (te kleine schedel) epidemie ontstond in mei 2015, iets meer dan een half jaar nadat Brazilië zwangere vrouwen begon in te enten met het ‘cocktail’ vaccin Tdap (de Nederlandse versie staat bekend als DKTP) dat onder de naam Boostrix wordt geproduceerd door GlaxoSmithKline (GSK).

  Er zijn sterke aanwijzingen dat Boostrix de werkelijke oorzaak van de geboorte misvormingen is. In 2003, 2005, 2013, 2014 en 2015 waarschuwden experts in verschillende landen dat eventuele schadelijke gevolgen van het Tdap/DKTP vaccin voor ongeboren baby’s niet konden worden uitgesloten. Al sinds 2003 is bekend dat de stof pertussis-toxine in het vaccin het lichaam ertoe kan aanzetten antistoffen tegen de vrucht te produceren. Dit proces zou versterkt kunnen worden door het eveneens in Boostrix voorkomende aluminiumhydroxide
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/02/Zika-uitbraak-Krijgt-een-onschuldig-virus-de-schuld-in-plaats-van-schadelijke-vaccins

  Like

  • En nog meer GM ziekte ellende wederom op Kleintje Muurkrant, het houdt niet op, niet vanzelf…

   Van zoem naar knor

   dinsdag 2 februari 2016
   2011. In Tbilisi wordt met een heleboel pomp en een paar kilo circumstances een medisch onderzoekscentrum geopend. De Lugar Bio Laboratory. Een op papier door de Amerikaanse onderneming Bechtel International, maar in de praktijk door een Turks bouwbedrijf uit de grond gestampte outfit. Bij de constructie werden nogal wat foutjes gemaakt waardoor de bouwkosten opliepen tot iets meer dan 300 meloen dollar. Maar shit happens. Bovendien werd het project gefinancierd door het Pentagon en binnen de begroting van die vijfhoek staat een dergelijk bedragje gelijk aan een fooi bij de Kentucky Fried Chicken. Vraagt u zich misschien af waarom het Pentagon zo’n nieuw lab in een of ander urkedurkerland laat verrijzen. Voor het antwoord verwijzen wij graag naar de serie Ebolalalalalala. En dan met name naar aflevering 1 en 3. Het heeft met geheime staaltjes bio-oorlogsvoering te maken en voor het stiekem creeëren van nieuwe cq. verbeterde virussen binnen dit kader is het wel zo slim om dat ergens op een achteraffie te doen. Na het “per ongeluk” loslaten van zo’n experimenteel virusje vinden pillendraaiers van een medicijnenreus vervolgens een serum uit en hatsiekiedee iedereen blij. Het mag niet, maar het werkt wel.
   Vanwege het geheime karakter van dit Georgische initiatief werd ene Ana Zhavania tot baasje van het zwaarbewaakte lab gebombardeerd. Een meisje zonder medische achtergrond, maar ze was wel opperhoofd geweest van Georgië’s Buitenlandse inlichtingendienst. En dat helpt. Anaatje’s onderknuppel was Vakhtang Beriashvili, een voormalig medewerker van Open Society. Het met een democratisch sausje overgoten spionagevehikel van Ruslandvreter George Soros. En dat helpt ook.
   Jaarlijks wordt zo’n 12 meloen dollar uit de USSA naar Tbilisi overgeheveld om de pakembeet 50 biogrutters daar aan het werk te houden.
   Lag het aan die grutters of aan eerder genoemde constructiefoutjes? Niemand die het weet. Maar een paar jaar geleden schijnt er in de Lugar Bio een ongelukkie te zijn gebeurd. Een paar medewerkers kregen moeilijkheden met hun ademhaling en werden in een ziekenhuis langdurig aan de luchtslangen gelegd. Want zonder zuurstof gaat het nou eenmaal niet. Het gevalletje werd zwaar onder de pet gehouden, maar Jeffrey Silverman, onze collega ter plekke, kreeg het toch voor de bumper en tot ongenoegen van de Georgische autoriteiten en hun Amerikaanse opdrachtgevers begon hij daarover te publiceren. Het vormde een van vele de redenen voor een gewelddadige gebeurtenis in zijn leven, die wij al eerder beschreven in aflevering 7 van de boeiende serie “Stropdassenleed” en waarbij hij een ernstig pak op zijn sodemieter kreeg van Bryan Paarmann, een Amerikaanse FBI-smurf in Tbilisi.
   Sindsdien is in tijgersluipgang een H1N1-epidemie op gang gekomen, die inmiddels bij duizenden Georgiërs heeft aangeklopt en ook al voor de nodige overlijdensberichten heeft gezorgd. Een virus kent geen grenzen en heeft de laatste tijd bij de Russische buren eveneens voor de nodige slachtoffers gezorgd. Een geluk bij een ongeluk zogezeid. Het is wat hè? Zo heb je zika en zo heb je varkensgriep. Het wordt er allemaal niet gezelliger op. Stay tuned.

   http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.